το κακο με την κετωση ειναι οτι δεν το εχω δει ακομα σε πραγματικες συνθηκες,δηλαδη ναι εκλεισα εναν χρονο με αυτο αλλα ημουν ανεργος,δεν το ειδα σε πραγματικες συνθηκες πχ σε μια χειρονακτικη εργασια,απο την μια ναι ειμαι 20 κιλα κατω,αλλα απο αποδοση και κουραση δεν ξερω πως θα τα παω,η βολτα που κανω 15 χιλιομετρα την μερα δεν μου ειναι μετρο συγκρισης.
απο αυτα που γραφεις δεν εχεις μπει ακομα σε κετωση,εκει αλαζουν ολα,καπιοι λενε για περισσοτερη ενεργεια,καπιοι για νοθροτητα,το σιγουρο ειναι οτι καις λιπος χωρις να πεινασεις,αλλα ειναι πολλα ακομα υπερ και κατα,αν εχεις χαμηλο λιπος καλα κανεις και ακολουθεις αυτην την διατροφη,δεν ειμαστε ολοι το ιδιο και δεν εχουμε ολοι τον ιδιο στοχο
δεν εχω προβλημα ουτε βαρους-λιπους ουτε υγιειας,οπως ειπες οτι ειχες εσυ.
η επιστημη της διατροφης ομως μου ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερων κ το ψαχνω για δικο μου οφελος.
το (ερασιτεχνικο) bodybuilding ειναι το πρωτο μου μελημα,κ η διατροφη αποτελει μεγαλο μερος αυτου.
το carb cycle που σου ανεφερα δεν εχει στοχο τη κετωση αλλα να παιρνεις το σωστο αριθμο των απαραιτητων macros καθε μερα (πρωτεινη-λιπαρα),
ως γνωστον πρωτεινη κ λιπαρα ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για τη σωστη λειτουργια του σωματος.
οι υδατανθρακες ειναι λιγοτερο απαραιτητοι,χρησιμευουν κυριως ως καυσιμο για το σωμα .οποτε ειναι πολυ συνηθες στο bodybuilding να παιρνεις περισσοτερους υδατανθρακους τις μερες που αναμενετε να ζορισεις το σωμα σου .
ακολουθησα κετογονικη για 3-4 μηνες πριν καποια χροννια με 5% των θερμιδων να ειναι υδατανθρακες.
πεθαινα της πεινας καθε μερα.150 θερμιδες σε λιπαρα ειναι μια κουταλια της σουπας .
για 150 θερμιδες μπορω να φαω ενα κουβα λαχανικα και να σκασω.
αδυνατω να καταλαβω πως με την κετο λεγετε οτι πεινας λιγοτερο,αφου τρως λιγοτερο πως γεμιζει τη στομαχι σου?