Harris_G
Well-Known Member
Σε κατάθλιψη θα πέσεις τι χαίρεσαιΚαι αργησες
Σε κατάθλιψη θα πέσεις τι χαίρεσαιΚαι αργησες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγγύηση Χριστόφορος δε μπλεκειςΡε χριστοφορε ,άσε λίγο το εγώ σου και το τι σκέφτεσαι.ελεος.!
Σήμερα ο άνεμος φυσάει βορειοδυτικά.... Καλά κ έχουμε κ εσένα κ ελαφρενεις λίγο το κλίμα ....έισαι κ εσύ χρήσιμος στο φόρουμ για ψυχαγωγικούς λόγους ....Γνωριζω ηδη δυο ατομα που βρισκονται στην ατζεντα μιας μεγαλης ελληνικης κλινικης..δυο φορουμιτες! Ειναι χρηματοδοτουμενοι και τσιμπανε!
Ο γιατρος Αναστασακης τους χαλασε την πιατσα! Μακαρι να αποκτησω αρκετα χρηματα ωστε να κανω μεταμοσχευση στο συγκεκριμενο γιατρο διοτι εμπνεει εμπιστοσυνη..ειναι παθιασμενος και αψογος επαγγελματιας, ειλικρινεστατος! Ειναι ΑΚΡΙΒΟΣ ναι, αλλα το αξιζει!
Απο κανεναν δεν πληρωνομαι...και ο ιδιος ΠΑΘΙΑΣΤΗΚΑ και με ΒΕΚΡΗ (λινα για την ακριβεια) και με ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ..το παραδεχομαι οτι γινομαστε οπαδοι εμεις οι Ελληνες σε πολλες εκφανσεις της βιωτης...τελικα μπορουσα να ειχα κανει καλυτερες επιλογες οπως ο φιλος που πηγε στο VFM ΤΟΥΡΚΟ και δεν ενθουσιαστηκε απ τις εγχωριες κλινικες αντιμετωπιζοντας τες ΨΥΧΡΑΙΜΑ μη δελεαζομενος τελικα απ οσα ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ και ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ!
ΟΧΙ CVIAL στα ματια μου ΔΕΝ εισαι συκοφαντης, ΔΕΝ εισαι ψευτης αλλα ενας σωστοτατος ειλικρινης διαχειριστης!
Και προς ΘΕΟΥ..σεβομαι τον Ακη, δεν παιρνω το μερος σου αγαπητε cvial ουτε φυσικα στρεφομαι εναντιον του Ακη..καμια σχεση..την αποψη του καταθετει ο καθεις φορουμιτης τωρινος η πρωην αν εχει λυσει το προβλημα του, συμπασχων!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ουτε τοτε προσπάθησε να με κατευθύνει και μου ειπε οτι η απόφαση ειναι προσωπική !!!!!
Εννοείται οτι εάν καταλάβαινα πρόθεση fishing δε θα έμπαινα καν στη διαδικασία .Ε τι να σου πει ρε συ. Πηγαινε εκει με το ζορι;
σημερα δεν θα εβγαινες να γραψεις ολο αυτο το κειμενο αν το εκανε.
Εγω δεν μπορω να ξερω οτι ηταν βαλτοι γιατι δεν εχω τα στοιχεια αλλα ειναι βεβαιο οτι ηταν τουλαχιστον οπαδοι.
Εννοείται οτι εάν καταλάβαινα πρόθεση fishing δε θα έμπαινα καν στη διαδικασία .
Όμως δεν είδα κατι τέτοιο .
Τι να κανουμε τωρα .
Το οπαδοι δεν ενόχλησε τον διαχειριστή
Εξ´αλλου υπαρχουν και άλλοι που αναφέρονται σε κλινικές και προτείνουν γιατρούς σε μέλη που ψάχνονται .
Το περίεργο με αυτούς ειναι οτι βρίσκονται στο φορουμ πολλα χρονια και δεν εχουν κανει καν μεταμοσχευση .
Μονο κριτικη .
Αυτοί τι ακριβώς ειναι?
Πανω σε ποιο αποτέλεσμα και εμπειρία προτείνουν κλινικές
YouTube η consultation στο τσαμπα ?
Δεν χρειαζεται να το παμε γενικα και αοριστα.ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχουν μεινει διαφοροι εδω μεσα που εχουν συμφεροντα και ακολουθουν μια δικια τους τακτικη οχι ψαρεμα..απλα σπρωχνουν με τα θετικα σχολια που κανουν, εκμεταλευοντας το γεγονος οτι ειναι πολυ παλια μελη και εχει καποια επιρροη η γνωμη τους προς το κοινο.
μπορει ομως καποιοι να μην εχουν τις ιδιες απαιτησεις και να αρκουνται με ενα απλο αποτελεσμα...πχ εσυ θυμαμαι ειπες οτι εισαι πολυ εκλεκτικος και μονο καποια απο τα περιστατικα του lorenjo και του couto σου αρεσουν...καποιος αλλος μπορει να εβλεπε και ενα απλο αποτελεσμα ως το ιδανικο για αυτον...και ας μην ειχε τα ιδια πρωτοκολλα οπως λες με τον κορυφαιο γιατρο....οποτε υπο αυτη την εννοια μπορει καποιος να θεωρουσε καλο αποτελεσμα καποιο ενω εσενα να σου φαινοταν παραλογο που του αρεσει κτλπ και να θεωρουσες υποπτη την συμπεριφορα του... οποτε ειναι ειναι υποκειμενικα ολα αυτα.Δεν χρειαζεται να το παμε γενικα και αοριστα.
Αν καποιος στην οποια συζητηση επιμενει εκτος διεθνων πρωτοκολλων, ειτε ειναι παλιο μελος ειτε νεο, θα μπορουσε να ειναι υποπτος ή εστω οπαδος.
Αν η επιχειρηματολογια καποιου ομως βασιζεται σταθερα στις ορθες πρακτικες πανω στην μμ(προσοχη οχι σταθερα στις κλινικες), τοτε ειτε ειναι παλιο μελος ειτε νεο, ειναι αξιοπιστο.
μπορει ομως καποιοι να μην εχουν τις ιδιες απαιτησεις και να αρκουνται με ενα απλο αποτελεσμα...πχ εσυ θυμαμαι ειπες οτι εισαι πολυ εκλεκτικος και μονο καποια απο τα περιστατικα του lorenjo και του couto σου αρεσουν...καποιος αλλος μπορει να εβλεπε και ενα απλο αποτελεσμα ως το ιδανικο για αυτον...και ας μην ειχε τα ιδια πρωτοκολλα οπως λες με τον κορυφαιο γιατρο....οποτε υπο αυτη την εννοια μπορει καποιος να θεωρουσε καλο αποτελεσμα καποιο ενω εσενα να σου φαινοταν παραλογο που του αρεσει κτλπ και να θεωρουσες υποπτη την συμπεριφορα του... οποτε ειναι ειναι υποκειμενικα ολα αυτα.