Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Άκης

Administrator
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Παναγιωτης είπε:
ο Boss εδωσε πιο Οκ απαντηση
παω για κανενα 8)
8)

Παναγιωτης είπε:
η Ρου*** η φινα δινει αποτελεσματα ευκολα πισω αλλα μπροστα οπου μας απασχολει πιο πολυ μας τα χαλαει λιγο
Εδώ να πω ότι το συγκεκριμένο δεν είναι ακριβώς όπως το ξέρουμε.
Η φιναστερίδη κάνει δουλειά για όλη την κεφαλή, μιας και μπλοκάρει την DHT.
Αλλά, ΔΕΝ κάνει δουλειά μπροστά γιατί τα μπροστινά μαλλιά είναι που χάνουμε πρώτα. Όταν με το καλό ψαχτούμε και βρούμε θεραπείες κλπ, τα μπροστινά μαλλιά έχουν κλείσει μερικά χρόνια που χάθηκαν και έχουν -λογικά- ατροφήσει οι θύλακες, με αρχικά"θύματα" τους κροτάφους.
Τα πίσω μαλλιά χάνονται με ποιο αργό ρυθμό, γι' αυτό και κάνουν δουλειά εκεί.
Έχω δει περιπτώσεις πάντως με χρόνια απώλειας και έχουν επαναφέρει πολλά από τα μαλλιά τους.
Δείτε εικόνες από άτομα με big3 και μόνο big3 χρήση και δείτε πως έχουν "φουντώσει" τα μπροστινά μαλλιά τους. Απόδειξη ότι οι θεραπείες δουλεύουν σε όλο το κεφάλι, αρκεί να είσαι "γρήγορος" στην επιλογή σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member

μπροστα στα πλαγια που εχω και το προβλημα υπαρχει χνουδι...οταν παω κοντα στο καθρεφτη τις βλεπω...τωρα αν αυτες ειναι σε φαση που δεν γινεται με τιποτα να γινουν παλι τριχα δεν το ξερω...
αφου ομως με 15 χρονια regaine μονο του,κρατησα σχετικα τα μαλλια μου(ειμαι 35) θα περιμενα με προσκαρ+regaine κατι καλυτερο,πραγμα που δεν ειδα...οποτε δεν αξιζει το ρισκο για μενα...αν ηξερα πως δεν εχει κανενα κινδυνο η ληψη του δεν θα το εκοβα...αλλα οταν το οφελος ειναι ασημαντο δεν ρισκαρεις ασκοπα!
απο την αλλη οταν μεχρι πριν ενα χρονο που δημιουργηθηκε το σαιτ εβαζα μονο regaine και εκανα σχετικα δουλεια...(ευχαριστημενος δεν ημουν...) τωρα με crinagen,revivogen,minoxidil kai spiro ε του @@στη!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ακη η dht χτυπαει τους μπροστινους θυλακες η μαλλον καλυτερα η μπροστινοι θυλακες ειναι πιο ευαισθητοι και ευαλωτοι
στην dht
οποτε ειναι λογικο η φινα να κανει καλυτερη η μαλλον να το πω ακομη καλυτερα να κανει πιο γρηγορη την δουλεια τις στα μερη τα οποια δεν επηρεαζονται απο την Dht

magic810

New Member

Dim μπορεις σε παρακαλω να αναφερεις αν εκανες την θεραπεια big3 σωστα?
Τι σημαινει το σωστα.....
Σημαινει 2 φορες την ημερα 1ml την φορα μινοξιδιλη και οχι 4-5 φορες την εβδομαδα που αναφερεις στην υπογραφη σου
Θα αναφερω κατι πολυ σημαντικο σε αυτο......αν το ψαξεις σε ολες σε σχεδον τις επιτυχημενες θεραπειες, αναφερουν οι χρηστες δεν εχασα μερα και το πηγαν σωστα...
Φιναστεριδη τωρα αν πιστευεις οτι δεν κανει για σενα σταματα την μην ζοριζεις τον εαυτο σου ουτε την ψυχολογια σου....συμβουλη μου σε αυτο ειναι να το κανεις σταδιακα.....
Η φιναστεριδη αποτι αναφερουν ολες σχεδον οι ερευνες ειναι αποτελεσματικη οταν γινεται χρηση 1mg και οχι 0,8 την μια 0,9 την αλλη και 1,3 την αλλη.
Επισης παλι σε αυτο αν μπεις σε πολλες επιτυχημενες θεραπειες...θα δεις οτι καποιοι επαιρναν φιναστεριδη 1mg λαμβανοντας propecia finpecia η κοβωντας το proscar σωστα....δηλ σε ισα μερη που συνεπαγεται μαλλον σε 1.25 την φορα οσο μπορει να ειναι αυτο σωστο.....
Δεν λεω ισως να εχεις δικιο.....αλλα ο ακης σιγουρα εχει δικιο στο γεγονος οτι πρεπει να σαι γρηγορος και αποτελεσματικος στην θεραπεια...γιατι καποιες τριχες ισως να μην υπαρχουν πια....για να το πω πιο σωστα καποιοι θυλακες να εχουν ατροφησει τελειως.....
Πραγματικα ειναι περιεργο αυτο που λες γιατι το εχω ζησει και εγω..... ???
Τι εννοω εχω ζησει να βλεπω διαρκως μικρες τριχουλες στους κροταφους οι οποιες ομως παρεμεναν μικρες......
Το θεμα και προβληματισμος μου παντα ηταν ομως αν σταματησω την φιναστεριδη μηπως οι μικρες τριχουλες γινουν πιο πολλες? ???
Παντως ειλικρινα μην βαζεις τον εαυτο σου στην διαδικασια.....αν κανει κατι καλο η οχι....κοψτο και συνεχισε....
Εμενα με προβληματισε ενα προιον που χρησιμοποιητε πολλοι εδω μεσα...δεν αναφερω ποιο δεν θελω να γινομαι γραφικος ουτε να επηραζω αποψεις.... :p
και το εκοψα μετα απο σχεδον 7 μηνες χρησης....μπορει να μου εκανε καλο μπορει και οχι δεν το ξερω..απλα ζοριστηκα μεσα μου και το εκοψα.....
Πηγαινε με τα τοπικα....για την συνεχεια εξαλλου πολλοι αναφερουν πολυ καλα αποτελεσματα...
Απλα τωρα τελευταια μου εχει δημιουργηθει η απορια μηπως τελικα δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο να χρησιμοποιουμε τοσα πολλα προιοντα λογω πανικου?
Εγω στο ντουλαπι μου τα εχω ολα...... :p
Ποιο ειναι το σκεπτικο μου....
Λεμε δεν κανει η η χρηση ψευδαργυρου μαζι με μινοξιδιλη μιας και το ενα αναστελει το αλλο......
Και εδω τιθεται το ερωτημα ποσος ειναι ο πραγματικος χρονος δρασης καθε συστατικου στο θυλακα??
ειναι οντως αρκετος πριν χρησιμοποιησουμε το αλλο συστατικο χωρις να ανασταλει η λειτουργια του στο θυλακα?
ΚΑΙ να ειναι αποτελεσματικο?
Τι να πω πραγματικα ειναι κατι που σκεφτομαι συχνα τωρα τελευταια......
Προσωπικη μου αποψη σταματα ειτε την μινοξιδιλη ειτε τα τοπικα.....με ψευδαργυρο.....
Νομιζω οτι τα μαλλια σου θελουν αλλα δεν μπορουν ισως......
κανε λιγο πιο απλη την θεραπεια σου......
Αν παρατηρησεις και στο δικο μας φορουμ...τα παιδια που ηδη εχουν βαλει επιτυχημενες θεραπειες χρησιμοποιουν πιο λιτες θεραπειες και χωρις να τις μπερδευουν με χιλια δυο προιοντα....και απλα δωσε χρονο....στα μαλλια σου να ατιδρασουν....
Δεν θεωρω λογικο μετα απο 11 μηνες να μην εχεις δει κατι....και αλλοι σε δυο μηνες ειδαν ικανοποιητικα αποτελεσματα.... :)
φιλικα ελπιζω να σε προβληματισα θετικα...... 8)
Σου ευχομαι τα καλυτερα οτι τελικα κ αν επιλεξεις να κανεις.....

NGL

Member

σωστος ο magic!
λιτες και ουσιαστικες θεραπειες!μπορεις και ελεγχεις καλυτερα την κατασταση και σε καλες και σε ασχημες περιοδους! :) :)

dim74

Member

ειμαι 35 και απο τα 19 περιπου βαζω regaine...ποτε δεν ειχα τρελη τριχοπτωση,απλα αραιωναν λιγο λιγο τα μαλλια μου και εφτασα τωρα να ειμαι στο 2α.αυτο μονo με το regaine.ποτε σε αυτα τα χρονια δεν το εβαλα δυο φορες την μερα,παντα μια,αλλα 2ml.απο την αλλη τις περισσοτερες φορες το εβαζα καθε μερα,σπανια να εχανα φορα...αυτα μεχρι περυσι που ειδα το σαιτ...λιγες μερες αργοτερα αρχισα το προσκαρ,το εκοβα σε 4 κομματια μονος μου και μετα αφαιρουσα λιγο ακομα απο καθε κομματι.σε καμια περιπτωση δεν ηταν ακριβως καθε μερα 1mg η ποσοτητα.το θεμα δεν ειμαι μονο πως δεν ειδα το χνουδι να γινεται τριχα αλλα δεν ειδα και καποια εμφανη διαφορα στην ποιοτητα των μαλλιων μου.φτανοντας στους 9 μηνες και βλεποντας πως δεν ειδα κατι απο το προσκαρ αρχισα δυο τοπικα(crinagen,revivogen) με παρομοια συστατικα ετσι ωστε να το κοψω λιγο μετα, κανοντας παραλληλα λιγη ακομα υπομονη μηπως δειξει κατι τελευταια στιγμη...δυστυχως δεν εδειξε.minoxidil 4-5 φορες βαζω εδω και κανα μηνα επειδη την βαρεθηκα τοσα χρονια,αλλα και γιατι θελω κατι πιο καλο.για αυτο σκεφτομαι να βαλω το spectral dnc-l που ηρθε και στην ελλαδα.δεν νομιζω με δυο προιοντα παρομοιας δρασης και συστατικων+spectral να ειναι καποια περιπλοκη θεραπεια!ισως μονο το κοστος να πηγαινει λιγο παραπανω!τονιζω τελος πως για μενα για να συνεχιζα το προσκαρ περα του χρονου θα επρπε να μου εδινε εκπληκτικα αποτελεσματα,οχι απλα καλα.γιατι απλα καλα αποτελεσματα θα μου δωσουν και τα τοπικα...αποδειξει αυτου ειναι τι μου εδωσε μονο του τοσα χρονια το regaine...

NGL

Member

Δεν φοβασαι μηπως σταματωντας την μινοξ εχεις κανα μεγαλο shedding απ τα μαλλια που ειχε κρατησει?

dim74

Member

ολα τα φοβαμαι για αυτο και εχω μεινει σε 4-5 φορες την εβδομαδα αλλα και το spectral που σκεφτομαι εχει μεσα και minoxidil...

magic810

New Member

Γνωμη μου φιλε dim ειναι να συνεχισεις με τα τοπικα χωρις ομως μινοξιδιλη και προσκαρ(μιας και φαινεσαι αποφασισμενος να το σταματησεις) και απλα να προσθεσεις ενα tricomin/folligen μαι μια σπιρο.
Παρεπιμπτοντως να πω οτι το folligen ειναι φθηνοτερο αν σε απασχολει το κοστος.
;)

magic810

New Member

NGL είπε:
Δεν φοβασαι μηπως σταματωντας την μινοξ εχεις κανα μεγαλο shedding απ τα μαλλια που ειχε κρατησει?

Mην σας φοβιζει κατι τετοιο......
ΘΑ πω μονο οτι οσο επαιρνα βιταμινουλες με μινοξιδιλη ειχα shedding και κατα την διαρκεια της θεραπειας και εντονοτερο οταν το σταματουσα....
Οταν ομως ξεκινησα την φιναστεριδη σταθεροποιηθηκε η κατασταση και φυσικα σε καθε διακοπη μινοξιδιλης δεν ειχα εντονο shedding.
Aλλωστε μην ξεχνατε οτι το προβλημα τις περισσοτερες φορες ειναι η dht.!!!
H μινοξιδιλη δεν μπλοκαρει την dht...... :eek:

NGL

Member

Καπου αναφερει ο Ακης οτι το παραδοξο ειναι οτι οι τριχες που ''κερδισες'' απο την μινοξ πεφτουν χωρις να εχει να κανει σ αυτο η φινα!κατι τετοιο προσωπικα δεν το εχω διαπιστωσει παντως γιατι δεν εχω σταματησει την παραλληλη χρηση μινοξ-φινα. 8) 8)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member

NGL είπε:
Καπου αναφερει ο Ακης οτι το παραδοξο ειναι οτι οι τριχες που ''κερδισες'' απο την μινοξ πεφτουν χωρις να εχει να κανει σ αυτο η φινα!κατι τετοιο προσωπικα δεν το εχω διαπιστωσει παντως γιατι δεν εχω σταματησει την παραλληλη χρηση μινοξ-φινα. 8) 8)

Ισως κατα 99,9% να ισχυει κατι τετοιο...... ;)
Η διαφορα ομως ειναι οτι εγω δεν παω βασει 99,9% αλλα βασει του 0,01% στο οποιο ισως ανηκω...αλλα με την σιγουρια και διαφορα οτι ειναι βασει προσωπικης μου εμπειριας... ;)
χεχεχε

NGL

Member

magic810 είπε:
Ισως κατα 99,9% να ισχυει κατι τετοιο...... ;)
Η διαφορα ομως ειναι οτι εγω δεν παω βασει 99,9% αλλα βασει του 0,01% στο οποιο ισως ανηκω...αλλα με την σιγουρια και διαφορα οτι ειναι βασει προσωπικης μου εμπειριας... ;)
χεχεχε

ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ........... ;D ;D ;D

durix

New Member

Την Καλησπερα μου σε ολους.. :)

παιδια ειμαι "συναδελφος"...σκεφτομαι να ξεκινησω big3...υπαρχει καποιο απαγορευτικο φινας και αλκοολ? ::)

με τον καιρο θα σας πω και την ιστορια μου..ΜΠΡΑΒΟ για την καλη δουλεια που κανετε!!!!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

γενικα καλο ειναι να μην πινεις οταν κανεις χρηση φαρμακων τα οποια επιβαρυνουν το συκωτι

με 1 mg φιναστεριδης νομιζω δεν υπαρχει μεγαλο προβλημα

για να βοηθησεις το συκωτι σου δοκιμασε να παρεις ενα χαπι το οποιο ειναι αρκετα καλο ονομαζετε legalon 140mg η και 70mg

durix

New Member

Φιλε Παναγιωτη εννοω αν επιτρεπεται...και φυσικα σε κανονικα πλαισια...π.χ. μια μπυριτσα που και που...το σαββατο κανα δυο ποτακια...και τετοια...

οσοι παιρνετε φινα...εχετε κοψει μαχαιρι και το ποτο???

NoMoreLoss

New Member

ε όχι να κόψουμε και το ποτό ρε man. απλά μην τινάξεις το συκώτι με διάφορα χημικά και αλκοολούχα διαλύματα να υποθέσω έγραψαν παραπάνω. πρέπει να προσέχουμε απλά. δηλ. αν πιείς ενα μπουκάλι βοτκα μην πάρεις φινα στο καπάκι ;D

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

durix είπε:
Φιλε Παναγιωτη εννοω αν επιτρεπεται...και φυσικα σε κανονικα πλαισια...π.χ. μια μπυριτσα που και που...το σαββατο κανα δυο ποτακια...και τετοια...

ΑΝΕΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΑΝΕΤΑ

NoMoreLoss είπε:
ε όχι να κόψουμε και το ποτό ρε man. απλά μην τινάξεις το συκώτι με διάφορα χημικά και αλκοολούχα διαλύματα να υποθέσω έγραψαν παραπάνω. πρέπει να προσέχουμε απλά. δηλ. αν πιείς ενα μπουκάλι βοτκα μην πάρεις φινα στο καπάκι ;D
απο το ενα ακρο μην φτανουμε ομως στο αλλο μιας και η φινα ειναι δυνατο χαπακι

μεσες ακρες καπως οπως τα λες ειναι

NoMoreLoss

New Member

λοιπόν τι είδα εγώ απο την φίνα στις 2 εβδομάδες που παίρνω. ότι για 10 μέρες είχα παρενέργειες όσον αφορά την πρωινή στύση και το αραιό σπέρμα. τώρα όμως είναι όλα οκ. το πρωί πλέων δεν σηκώνομαι με τα χέρια απο το κρεβάτι ούτε με τα πόδια δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε :p. ε για αποτελέσματα έχω ανεβάσει φοτό στο site πριν, ε θα ανεβάσω σε 4 μήνες απο τώρα δηλ Δεκέμβριο ξανά. μακάρι να δουλεύει.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

durix είπε:

οσοι παιρνετε φινα...εχετε κοψει μαχαιρι και το ποτο???
όχι,αλλά δεν πίνω πια καθημερινά και ούτε την ίδια ποσότητα θα πιω όταν βγω :cheers:

Μπλουζα