Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
vayero79 είπε:Αν παράλληλα με φιναστερίδη λαμβάνεται δραμαμίνη (κάποιες μέρες σε ταξίδι) κάθώς και κάποιο συμπλήρωμα (σπιρουλίνα ή ιπποφαές ή ω3/6/9) θα υπάρξει πρόβλημα; Το συκώτι ή οτιδήποτε άλλο στον οργανισμό μας θα επιβαρυνθεί; Να σημειώσω ότι έχω όζους θυρεοειδή και στο παρελθόν είχα πάρει και Thyrormone.
magic810 είπε:[quote author=baybars link=topic=298.msg17750#msg17750 date=1252935865]
Γνωριζει κανείς αν μπορεί το Proscar να επηρεάσει τη φυσιολογική λειτουργία του θυροειδή?
Σπύρος είπε:με συγχωρείς αν φάνηκα απότομος-στο πλαίσιο της πληροφόρησης απλά ποστάρω τι ξέρω/διάβασα
όπως και να έχει,
- ουσίες που παίρνουμε καθημερινά και χρόνια και μεταβολίζονται στο ήπαρ
- χρόνιες παθήσεις του ήπατος
παίζουν αρνητικό ρόλο στην θεραπεία με φινα-από την πλευρά της επιβάρυνσης του ήπατος,όχι όσον αφορά την αλληλεπίδραση
με χρήση φινα, η καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ απαγορεύεται,όπως επίσης και η υπερβολή (1000+1 μπύρες... :13mΘΒ πρακτωρ 000 είπε:μια ερωτηση που με καιει για την χρησιμοποιηση του proscar.
θελω να ξεκινησω θεραπεια big3 καταρχην.
απλα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να δημιουργειται προβλημα παρενεργειων απο το proscar σε περιπτωση καταναλωσης αλκοολ.
ξερετε μπυρα, τσιπουρο, κρασι, ουισκι, κλπ.
θα εκτιμησω και θα ευχαριστησω εκ των προτερων σε οποιον μπορει να δωσει μια εγκυρη απαντηση.
ειναι κομβικης σημασιας για το αν θα ξεκινησω τελικα θεραπεια η οχι.
ΥΓ: σημειωτεον οτι δεν ειμαι χρηστης οινοπνευματωδων σε μεγαλες ποσοτητες. απλα για να μου λυθει η σημαντικη αυτη απορια.
panos1982 είπε:Προς Ακη,Παναγιωτη,Σπυρο η οποιονδηποτε αλλον ξερει να βοηθησει γιατι εγω δεν βρισκω ακρη......
λοιπον το χω πει παλι αλλα θα το πω κι εδω ξανα.....
περνω φινα 5-6 μηνες......πριν παρω εκανα αιματολογικες για διυδροτεστοστερονη και ειχα 2.1 το οριο ιταν μεχρι 1 το πολυ......ειχα το διπλασιο και βαλε.....τωρα μετα απο τοσο καιρο ξανακανα και εχει πεσει στο 1.6 αφου περνω φινα....
αυτη ομως ειναι μια μειωση στο αιμα της ταξεως του 25-30%...... και οχι του 60-70% οπως θα επρεπε.....ξερει η εχει κανεις καμμια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει????
seeker είπε:Εγω στη θεση σου απλα θα επαιρνα avodart. Αφου συνεχιζεις να χεις υψηλη DHT, παει να πει οτι ταυτοχρονα δεν εχεις sides. Με avodart ειμαι σχεδον σιγουρος (ακομα και αναλογικα αν το παρεις) οτι θα ριξεις τη DHT στο 1 και θα συνεχισεις να μην εχεις sides.
arhiatros είπε:αυριο αρχιζω φινα τελικα, δεν μπορω να περιμενω αλλο... ηδη τα μαλλια μου εχουν αραιωσει τραγικα... ευχηθειτε μου καλη τυχη!
(regaine 5%- fungorall-shampoo aloe kai apo aurio 1/5 proscar)
οπα σου ειπε ο χασσον να πας στα 2mg???Georgex6 είπε:[quote author=panos1982 link=topic=298.msg18302#msg18302 date=1253619614]
Ο χασσον που τον ρωτησα μου ειπε να αυξησω την δοση σε 1.5-2χλγ τη μερα....αλλα δε το ψηνω κατι τετοιο....
arhiatros είπε:Μετα απο 8 μερες θεραπειας με φινα καμια παρενεργεια δεν εχει παρουσιαστει! ο Μητσαρας παντα ακμαιος... Συνεχιζουμε με big 3 και αναμενουμε αποτελεσματα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
panos1982 είπε:πανο οταν εκανα την εξεταση ηταν 10 η ωρα το πρωι.......και φινα περνω το βραδι κατα τις 2 η ωρα......ενα 8 ωρο διαφορα δηλαδη....και σιγουρα δεν φταιει το οτι τριβεται και χανω ποσοτητα......γιατι κα ιμε καψουλες οταν επερνα και ειχα κανει εξετασεις παλι το ιδιο εβγαλε......αλλα αφου λενε στο 1mg εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα γιατι να ανεβασω ποσοτητα???δεν εχει να λεει.....απλα ειναι περιεργο που μειωνεται μονο τοσο λιγο......δε ξερω γιατι......
baybars είπε:[quote author=magic810 link=topic=298.msg18334#msg18334 date=1253659826]
[quote author=baybars link=topic=298.msg17750#msg17750 date=1252935865]
Γνωριζει κανείς αν μπορεί το Proscar να επηρεάσει τη φυσιολογική λειτουργία του θυροειδή?
show_palmettos είπε:Πρεπει να μειωθει η dht αλλα οχι υπερβολικα....δηλαδη οχι και να αφαιρεθει τελειως απο το σωμα μας αλλα να αφαιρεθει κυριως απο τα μαλλια...το σαμπουαν με κετοκοναζολη με συχνο λουσιμο την αφαιρει καθημερινα αλλα πρεπει να μειωσουμε την dht και εσωτερικα...εγω παιρνω καψουλες με 36mg saw palmetto της quest...υπαρχουν και καψουλες που βαζουν μεσα μεγαλο ποσο palmetto οπως 200 και 300 mg ....παιρνω δηλαδη ελαχιστη ποσοστητα οπως ενας που σπαει το προσκαρ σε 5 κομματια για καθημερινη χρηση αλλα προσκαρ δηλαδη φιναστεριδη δεν προκειται να παρω γιατι ειναι χημικο και το θεωρω πιο επικινδυνο...τωρα εσυ κανε ληψη χαπιου φιναστεριδης ή καψουλας παλμετοο...αν φοβασαι τη χρηση απτο στομα λογω πιθανων παρενεργειων τοτε φτιαξε τοπικη σπιρονολακτονη η οποι εμποδιζει την dht να καταστρεψει τα τριχοθυλακια ή αγορασε το revivogen που μειωνει τα επιπεδα της διυδροτεστορονης....δεν ειμαι ειδικος παντως....μια αποψη εξεφρασα....για περισσοτερες πληροφοριες στειλε μυνημα στον ακη ή στον σπυρο που τους εμπιστευονται οι περισσοτεροι εδω μεσα
Επισης δεν εχω δει ερευνες που να κατηγορουνε το παλμετο για παρενεργειες ενω στη φιναστεριδη θα δεις πολλα στο προηγουμενο μου ποστ
του παλμετο ειναι φυτοκαψουλες δηλαδη καψακια φυτικης προελευσεως και οχι χαπια χημικης επεξεργασιας....πιστευω ποιο πολυ σε φυτικα συμπληρωματα και λιγοτερο σε εργαστηριακα χημικα
show_palmettos, το palmetto έχει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ sides από την φιναστερίδη. Μια αναζήτηση θα σε έπειθε για αυτό.show_palmettos είπε:Επισης δεν εχω δει ερευνες που να κατηγορουνε το παλμετο για παρενεργειες ενω στη φιναστεριδη θα δεις πολλα στο προηγουμενο μου ποστ
του παλμετο ειναι φυτοκαψουλες δηλαδη καψακια φυτικης προελευσεως και οχι χαπια χημικης επεξεργασιας....πιστευω ποιο πολυ σε φυτικα συμπληρωματα και λιγοτερο σε εργαστηριακα χημικα