Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....
Παναγιωτης είπε:
και θα σε χαροποιησω και θα σε αποθαρυνω
λεγοντας οτι και με το προσκαρ αλλαγη θα δεις πανω απο 8 μηνο
οπως επισης κατα πασα πιθανοτητα μολις κανεις εξετασεις θα εισαι σε νορμαλ πλαισια
δοκιμαζεις και βλεπεις
εγω παντως σου ευχομαι τα καλυτερα
Εάν αποφασίσω και πάρω θα το αναφέρω, πάντως κατευθείαν propecia θα πάρω δεν πιαστώ με proscar ή generic και θα πάιζω στα 0.5 και ας είναι το 1 ότι πρέπει για μπροστά.
Όμως ρε σεις επειδή δεν έχω καταλάβει, έχουμε πει τα συμπτώματα δλδ μειωμένη λίμπιντο, αραιό σπέρμα τα οποία μέσα σε 1-2 μήνες ξεπερνιούντε εάν δεν ξεπεραστούν το κόβουμε μαχαίρι, όπως επίσης και στην περίπτωση της γυναικομαστίας.
Αλλά εάν δεν τα έχουμε αυτά και είμαστε τάυροι, μακροχρόνια στον προστάτη τι κάνει το φάρμακο αυτό? Αποκλείεται δλδ να του κάνει καλό ? Αφού το πέρνουν για συκεκριμένη ασθένεια, ίσως η φίνα δεν μας προστατέυει από τέτοια μελλόντικα προβλήματα δλδ καρκίνο του προστάτη κτλ? Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό επιρρεάζει αρνητικά εφόσον μένει στο αίμα μας μόνο για 24 ώρες και αποβάλεται μετά... έχω φάει μεγάλο μπέρδεμα.
Πάντως επιμένω στο να γίνει ένα θέμα με εσας του πιο έμπειρους που πέρνουν χρόνια και έχετε θετικό αποτέλεσμα γιατί συνηθως στο νετ και στα φορουμ μπαίνουν όσοι είχαν αρνητικά και μοιραία μένει το αρνητικό στον άλλο.