Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
pansce είπε:Παίδες καλησπέρα..Είχα γράψει πριν αρκετούς μήνες πάλι.Ίσως ο magic,o ngl,o Σπύρος με θυμούνται γιατί με είχαν βοηθήσει πάρα πολύ όλοι.Μόλις συμπλήρωσα έναν χρόνο με big3..Tα αποτελέσματα εντυπωσιακά..απίστευτα,καλύτερα απο ΄
οτι κι εγώ ο ίδιος περίμενα.Πριν αρχίσω ήμουν norwood3 και τώρα λιγότερο απο 2!!Όμως νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσω το proscar μετά από ένα χρόνο και παρόλα τα αποτελέσματα που μου έδωσε..να πω ότι έπαιρνα καθημερινά 1/4 προσκάρ αυτό το διάστημα.Το παράδοξο είναι οτι τα sides εμφανίστηκαν τον τελευταίο μήνα και όχι στην αρχή.Δηλαδή στον ενδεκατο μήνα!!Και όταν λέω sides εννοώ προφανως σε σχέση με το σεξουαλικό.Στύσεις κτλ..Επειδή για κανένα λόγο δεν ρισκάρω σεξουαλικά προβλήματα μόνιμα και μη αναστρέψιμα σταματώ εδώ!!Με πόνο καρδιάς είναι αλήθεια αλλά δεν έχω επιλογή.Νερωμένο σπέρμα,μείωση στύσεων κτλ τα θεωρώ απείρως σημαντικότερα απο τα μαλλιά.Γιατί μάγκες χωρίς σεξ άστα να πάνε..Και φτάνω στο δια ταύτα.Τι κάνω τώρα?Για να κρατήσω έστω σε ένα ποσοστό 60%τα αποτελέσματα του προσκάρ όπως είχε πει και ο Παναγιώτης κάτι τέτοιο είναι εφικτό με καλά τοπικά blockers..Τι θα προτέινατε εσείς με την εμπειρία σας?Παναγιώτη που είσαι ο χημικός της παρέας τι θα μου πρότεινες?Έχεις καμιά καλη λοσιόν να προτείνεις?Έχεις φτιάξει κάτι καλό?Καταλαβαίνετε οτί είναι κρίμα να χάσω ότι με κόπο απέκτησα 1 χρόνο τώρα.Και κάτι τελευταίο.Είναι καλό να κόψω μαχαίρι το προσκάρ η να το ρίξω πρώτα στο 1/8 για κάποιο δίαστημα να παέι πιο ομαλά?Και αν συνεχιστούν οι παρενέργειες?Απευθύνομαι σε όλους τους γνωστούς αγνώστους και ειδικά στα γνώστα φιλαράκια που βοηθούν κατα κόρον!!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους..
pansce είπε:Ναι παρενέργειες στον ενδέκατο!!Άστα να πάνε.Ναι για το μπροστινό μέροσ μιλάω.Μιλάμε για καταπληκτικό αποτέλεσμα.Πώς είσαι τόσο σίγουρος οτί είναι απο την μινόξ??Μακάρι να ισχύει βέβαια αυτό που λες γιατί το μπροστινό με ενδιαφέρει έτσι και αλλιώς.Πίσω δεν έχω πρόβλημα εξάλλου.Πάντως είναι πιθανόν να ισχύει αυτο που λες γιατί και την μινόξ ενα χρόνο τώρα την άρχισα οπότε δεν ΄ξερω τι απο όλα έκανε δουλειά!!Ίσως όλα μαζί.Πάντως παιδιά μόνο big three τίποτα άλλο.Αν ήξερα αυτήν την θεραπεία όταν μου άρχισε η τριχόπτωση τώρα θα είχα όλα τα μαλλιά γιατί ήδη τα αποτελεσματα είναι εντυπωσιακά.Είμαι 28 για να απαντήσω και στον προηγούμενο φίλο και γενικα η τριχόπτωση μου ήταν πάντα αργή όχι επιθετική αν σκεφθείτε ότι άρχισε στα 22.Στην αρχή της φίνας είχα κλασσικά έντονο shedding αλλά πέρασε σχετικά γρήγορα και μετά άρχισαν τα αποτελέσματα.Ειδικά μπροστά που ήταν το μεγάλο μου θέμα.Μακάρι να μην τα χάσω φίλε συνονόματε και να είναι απο την μινόξ αλλα ΄τοτε μήπως τζάμπα έβαζα την φίνα μέσα μου έναν χρόνο τώρα?Τι να κάνω είμαι σε δίλημμα.1/5 μου φαίνεται πάλι πολύ δεν νομίζω να αλλάξει κάτι σε sides.Σκέφτομαι το 1/8 μέρα παρά μέρα αφού είμαι σε φάση συντήρησης και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να διατηρήσω τα υπάρχοντα τίποτα άλλο.Αν μείνω έτσι θα είμαι σούπερ ευχαριστημένος!!!Αλλα γιατί είπες οτί αυτα είναι τα δύσκολα?Γιατι με τρομάζεις??
Σπύρος είπε:μόνο συνδυαστικά μινοξ+φινα μπορείς να πάρεις μέγιστα-διαφορετικά για τον καθένα-αποτελέσματα
μονο-θεραπεία δεν πρόκειται να σου δώσει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα 8)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
προσκαρ ειναι,το χαπι ειναι επικαλυμενο μπλε,το θεμα ειναι γιατι δεν το κοβεις μονος σου,υπαρχουν εργαλεια που κοβουν τα χαποια με ακριβεια και εισαι και σιγουρος για το τι χρησιμοποιεις.εκτος και αν στο κοβει τζαμπαgelisva είπε:υποψιαζομαι οτι ο φαρμακοποιος ειναι λιγο λαμογιο, το προσκαρ το κοβει μονος του και το βαζει σε μπουκαλακια των 60 ημερων. παιζει να μην βαζει προσκαρ..???ανοιξα ενα δισκιο χτες και εχει κατι μπλε μπιλακια πολυ μικρα το χει δει κανεις???
gelisva είπε:υποψιαζομαι οτι ο φαρμακοποιος ειναι λιγο λαμογιο, το προσκαρ το κοβει μονος του και το βαζει σε μπουκαλακια των 60 ημερων. παιζει να μην βαζει προσκαρ..???ανοιξα ενα δισκιο χτες και εχει κατι μπλε μπιλακια πολυ μικρα το χει δει κανεις???
msc είπε:Παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα επειδη ειμαι αρκετα μπερδεμενος και αγχωμενος σχετικα με τη φινα.Παιρνω εδω και εναμιση μηνα 1/8 προσκαρ και εχω δει καποιες παρενεργειες οπως μειωμενη ποσοτητα σπερματος και πιο χαλαρα πραγματα το πρωι.Ωστοσο αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι οταν βλεπω καμια γκομενα η κανα μπουτακι η κωλαρακι δεν μου κανει την ιδια αισθηση οπως παλια δλδ πριν 2 μηνες που εβλεπα κατι και γινοουνα τουρμπο .Μηπως φταιει η φινα η το πολυ αγχος που εχω μηπως δεν μπορεσω να λειτουργησω την καταλληλη στιγμη.Ειμαι 22 χρονων μπορει να εγινα λιγο κουραστικος αλλα δεν ηξερα που αλλου να τα πω
Αν μπορει καποιος που ξερει να απαντησει ευχαριστω
msc είπε:Παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα επειδη ειμαι αρκετα μπερδεμενος και αγχωμενος σχετικα με τη φινα.Παιρνω εδω και εναμιση μηνα 1/8 προσκαρ και εχω δει καποιες παρενεργειες οπως μειωμενη ποσοτητα σπερματος και πιο χαλαρα πραγματα το πρωι.Ωστοσο αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι οταν βλεπω καμια γκομενα η κανα μπουτακι η κωλαρακι δεν μου κανει την ιδια αισθηση οπως παλια δλδ πριν 2 μηνες που εβλεπα κατι και γινοουνα τουρμπο .Μηπως φταιει η φινα η το πολυ αγχος που εχω μηπως δεν μπορεσω να λειτουργησω την καταλληλη στιγμη.Ειμαι 22 χρονων μπορει να εγινα λιγο κουραστικος αλλα δεν ηξερα που αλλου να τα πω
Αν μπορει καποιος που ξερει να απαντησει ευχαριστω