Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

anekdihghtos

New Member
Παιδια καλησπερα σε ολους!Συγχαρητηρια για την υπεροχη δουλεια που κανετε,διοτι εχετε βοηθησει πολυ κοσμο.Ειναι η πρωτη φορα που γραφω γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειαζομαι τη γνωμη σας.Ειμαι 23 χρονων nw2,κ ξεκινησα προσκαρ εδω και 3 μηνες.καμια παρενεργεια.χθες ομως που πηρα κατι εξετασεις αιματος και ουρων μου ειπαν εκει πως μια τιμη βρεθηκε ΑΡΚΕΤΑ υψηλη.Συγκεκριμενα,η θυρεοτρόπος ορμονη.ενω για ενηλικες πρεπει να βρισκεται αναμεσα στο 0.40-5.0 σε εμενα ηταν 5.79!μου ειπε να παω αμεσα σε ενδοκρινολογο,αλλα θελω οπωσδηποτε και τη γνωμη σας.να κοψω το χαπι για να μη μπλεξω με κανα θυρεοειδη?να προσθεσω πως ειναι η πρωτη θεραπεια π ξεκινησα.καλη τσικνοπεμπτη.Καπα και λοιποι,τα φωτα σας please!

Να συμπληρωσω κατι βασικο που ξεχασα.η δοση προσκαρ που παιρνω ειναι 1/6.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
διαφωνω....μην αλλαξεις τιποτα πηγινε στον ενδοκρινολογο πες του οτιδηποτε παιρνεις σε χαπι,φαρμακο κτλ..και θα κανεις εξετασεις,αυτος ξερει αν και τι φταιει.μπορει απλα να εχεις ταση δυσλειτουργιας θυροειδους και να μην σχετιζεται μετην χρηση φινας..θα σου πει αυτος..ευχομαι τα καλυτερα..και ενημερωσε μας για τν εξελιξη σου φιλε .. :)

orestis

Member
Θα πας οπωσδηποτε σε ενδοκρινολογο. Με τον θυρεοειδή δεν παιζουμε. Μπορει να μην εχει σχεση με τη θεραπεια και να εχεις δυσλειτουργικό θυρεοειδή αδενα, οποτε καποια στιγμη θα εμφανιζοταν το προβλημα. Ο μονος που μπορει να σου πει τι εχεις και να κανει διαγνωση για το τι συμβαινει με το θυρεοειδή σου, ειναι ενας ενδοκρινολογος.

Antinoos

Member
anekdihghtos είπε:
Παιδια καλησπερα σε ολους!Συγχαρητηρια για την υπεροχη δουλεια που κανετε,διοτι εχετε βοηθησει πολυ κοσμο.Ειναι η πρωτη φορα που γραφω γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειαζομαι τη γνωμη σας.Ειμαι 23 χρονων nw2,κ ξεκινησα προσκαρ εδω και 3 μηνες.καμια παρενεργεια.χθες ομως που πηρα κατι εξετασεις αιματος και ουρων μου ειπαν εκει πως μια τιμη βρεθηκε ΑΡΚΕΤΑ υψηλη.Συγκεκριμενα,η θυρεοτρόπος ορμονη.ενω για ενηλικες πρεπει να βρισκεται αναμεσα στο 0.40-5.0 σε εμενα ηταν 5.79!μου ειπε να παω αμεσα σε ενδοκρινολογο,αλλα θελω οπωσδηποτε και τη γνωμη σας.να κοψω το χαπι για να μη μπλεξω με κανα θυρεοειδη?να προσθεσω πως ειναι η πρωτη θεραπεια π ξεκινησα.καλη τσικνοπεμπτη.Καπα και λοιποι,τα φωτα σας please!

Να συμπληρωσω κατι βασικο που ξεχασα.η δοση προσκαρ που παιρνω ειναι 1/6.

Φίλε μου απ όσο ξέρω η θυρεοτρόπος ορμόνη ειναι η TSH. Λογικά δεν έχει σχέση με το proscar. ΟΜΩΣ, να πας οποσδήποτε σ ενδοκρινολόγο. Αυξημενη TSH σημαινει υποθυρεοιδισμος. Εχω την εντύπωση οτι ειναι ασχετο με το proscar, σιγουρα ομως στον γιατρο να το αναφερεις.. Οπως και να εχει πρεπει να ρυθμίσεις τον θυρεοειδη σου

anekdihghtos

New Member
Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για τις αμεσες απαντησεις που μου δωσατε αν και δεν ειχα αμφιβολια για εσας καθως διαβαζω το σαιτ καιρο.Εν τελει οπως μου τα ειπατε ετσι και ηταν.Μετα απο αρκετες ημερες μεχρι επιτελους να κλεισω ραντεβου με τον ενδοκρινολογο λογω γεματου καρνε αποδειχθηκε πως ουδεμια σχεση εχει το φαρμακο με τον θυρεοειδη,οφειλοταν σε αγχος οπως με ενημερωσε και μου ειπε πως μπορω να συνεχισω κανονικα την ληψη του χαπιου.Απλα να ξανακανω προληπτικες εξετασεις σε κανα διμηνο για να δουμε αν οντως θα πεσει η τιμη.Απαντω σε περιπτωση που καποιο παιδι δει το παραπανω μου μηνυμα και αγχωθει ως προς τη σχεση φινας-θυρεοειδη.

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε μου γενικά ο ενδοκρινολόγος, ο γιατρός που ειναι ο πλέον αρμόδιος για τις ορμόνες μας, τι σου είπε γενικά για την φιναστερίδη στο αντρικό σώμα, όχι μόνο για θυρεοειδή, αλλά γενικά.

anekdihghtos

New Member
Φιλε danceworld,η αληθεια ειναι πως χαμογελασε μολις του ειπα τον λογο της χρησης φινας και μου ειπε πως εχει αυξηθει αρκετα ο αριθμος των ανθρωπων που του εχει αναφερει την ληψη για αυτο το σκοπο τα τελευταια χρονια.Του ανεφερα την δοση μου(1/6) και μου ειπε πως τετοιες ποσοτητες δεν την καθιστουν επικιβλαβη για τον οργανισμο και πως κανει δουλεια.(με βαση την περιπτωση μου κιολας).Διεκρινα δηλαδη μια θετικη αντιμετωπιση για μικροποσοτητες.Αυτα μες τις ακρες,ελπιζω να σε βοηθησα!

Diodshomhosug

New Member
klonopin get into system Washington

Με συγχωρείτε για την επιλογή θέματος για να αφήσει ένα γράμμα για όλα τα σχετικά με παρενέργειες από τη διακοπή accutane
Southfield aricept and acomplia ultrafarma Abilify no prescription Thornton and lancaster alprazolam Amoxicillin dosage pediatric Thousand Oaks Μια πολλή προσοχή δίνεται στη μελέτη με μικρές βοηθούς σε ένα δακτύλιο βενζολίου , η σύνθεση των νέων ουσιών από αυτό το προϊόν ομάδας . Ένα άλλο γεγονότα : ποιες χώρες παράγουν accutane Φινλανδία

kapa

Μέλος του προσωπικού
http://www.hairloss-research.org/UseProscarNotPropecia.html
Use Proscar, Not Propecia!!

For those of you who don’t already know, Proscar and Propecia are exactly the same drug. Proscar was approved in 1992 for the treatment of BPH, and Propecia, a reduced dose version was approved in 1998 by the FDA for hair loss treatment.

Proscar has 5 mg. finasteride per tablet, Propecia has 1 mg. finasteride per tablet, and in most cases, Propecia is actually more expensive than Proscar. You can dramatically cut your expenses for finasteride by using Proscar and splitting the 5 mg. tablet into 4-5 sections with a pill cutter available at any dollar store. In fact, the data on the half life of finasteride indicate that could actually use 1 mg. every other day and get virtually the same result with hair growth. Paying 65 or so dollars a month for 30 tabs of 1 mg. Propecia is a colossal waste of money. If you can’t obtain a prescription for Proscar and need a source, email us at [email protected] or call us at 1-888-577-4247.

kapa

Μέλος του προσωπικού
edyuser1 είπε:
ρε παιδια εγω δεν βλεπω να με βοηθαει αλλο το proscar ουτε παρενεργειες εχω ουτε καποια διαφορα στα μαλλια αλλα για ενα διαστημα το ειχα κοψει για 1 μηνα.τωρα σκεφτομαι να αυξησω την δοση απο 1/5 σε 1/4 τι λετε εσεις?

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-7699.html
δεν χανεις κατι

διαβαστε το οσοι δεν εχετε ικανοποιητικα αποτελεσματα απο την φιναστεριδη,αξιζει
http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12894070&prev=/search%3Fq%3Dfinasteride%2Bigf1%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DtbB%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:eek:fficial&sa=X&ei=GmNbUfL-Nc2W0QWJoYDoDQ&ved=0CDUQ7gEwAA
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12894070

Georgx

New Member
Καταρχην μπραβο για το ωραιο σαιτ και την ωραια δουλεια που κανετε,παιρνω αρκετα χρονια το πριοριν,δεν βλεπω να γινεται κατι,πλεον αρχισε να υπαρχει προβλημα αρχιζει και πεφτει το μαλλι εντονα,ειμαι 27,σκεφτομαι να αρχισω τη φινα(proscar),το φαρμακο πωλειται ελευθερα στα φαρμακεια και ποσο κοστιζει;σκεφτομαι να αρχισω με 1/6 για αρχη,αν και διαβασα ο,τι πωλειται ελευθερα ειναι λιγο παλια τα ποστ και ηθελα αν γνωριζει κανεις να μου πει,εχω διαβασει τα παντα στο φορουμ σε σχεση με το προσκαρ οποτε ναι θα το παρω.και παλι μπραβο γιατι βοηθατε κοσμο που δεν εχει ιδεα στα θεματα τριχωπτωσης / φαρμακων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
georgx είπε:
Καταρχην μπραβο για το ωραιο σαιτ και την ωραια δουλεια που κανετε,παιρνω αρκετα το πριοριν,δεν βλεπω να γινεται κατι,πλεον αρχισε να υπαρχει προβλημα αρχιζει και πεφτει το μαλλι εντονα,ειμαι 27,σκεφτομαι να αρχισω τη φινα(proscar),το φαρμακο πωλειται ελευθερα στα φαρμακεια και ποσο κοστιζει,σκεφτομαι να αρχισω με 1/6 για αρχη,αν και διαβασα ο,τι πωλειται ελευθερα ειναι λιγο παλια τα ποστ και ηθελα αν γνωριζει κανεις να μου πει,εχω διαβασει τα παντα στο φορουμ σε σχεση με το προσκαρ οποται ναι θα το παρω.και παλι μπραβο γιατι βοηθατε κοσμο που δεν εχει ιδεα στα θεματα τριχωπτωσης / φαρμακων

Γειά σου george και καλώς όρισες :welc:

Το Proscar πωλείται στα φαρμακεία χωρίς ιατρική συνταγή, η τιμή του είναι λιγότερο από 10 ευρω (έπεσαν οι τιμές) και έχει μέσα 14 χαπακια. Καλά σκέφτεσαι να ξεκινήσεις με λιγότερο από 1mg και να ανεβείς σιγά σιγά στο 1mg. Επίσης επειδή είναι περίεργο το σχήμα του χαπιού, θα χρειαστεί και εξάσκηση στο να το κόβεις με ακρίβεια.. Επίσης διάβασε καλά την ενότητα με την φιναστερίδη και μετά αποφάσισε.

Καλή επιτυχία, ότι χρειαστείς εδώ ήμαστε να τα λέμε.

Georgx

New Member
Να σαι καλα φιλε μου χρηστο για την απαντηση,εννοειται αφου αρχισω,απο παρασκευη μαλλον θα ενημερωσω,θα τα καταφερω πιστευω να τα κοψω,ε το πολυ πολυ να χαλασω 5-6 χαπακια :) εκει που ελεγα εκτος της εμφυτευσης δεν υπαρχει λυση,η εστω προσωρινη μετα απο αναζητηση επεσα εδω στο σαιτ και δεν το πιστευα οτι υπαρχουν λυσεις,αργοτερα σκεφτομαι την εμφυτευση η κατι νεο μια μεθοδο καλυτερη και σιγουρη και παλι ευχαριστω χρηστο :)

danceworld_2001

Well-Known Member
Παίρνω proscar 1/4 χρόνια τώρα, παλιά 1/3, μετά 1 έτος διακοπής, μετά 1/5, απο το 2010 σταθερά 1/4. Έχει μειωθεί η αποτελεσματικότητα του ιδίως στην hairline. Σκέφτηκα μιας και ειναι dose dependent φάρμακο να πάρω 1/3 ξανά και να πειραματιστώ για 3 - 6 μήνες. Το ΠΣΚ που μας πέρασε πήρα τα πρώτα 3 κομμάτια, ΠΣΚ όλα οκ, στύσεις τέλεια κτλ, Δευτέρα όμως είχα αυχενικό και πονοκέφαλο και βαριά μάτια και ήμουν κομμάτια όλη μέρα στην δουλειά παρότι είχα κοιμηθεί αρκετά καλά κυριακή προς δευτέρα (7 ώρες που ειναι αρκετό για μένα). Την δευτέρα το πρωί δεν έλεγα να ξυπνήσω. Απο δευτέρα ως και σήμερα παίρνω πάλι 1/4 γιατί κάτι με φόβισε, στυτικά οκ, κοιμάμαι 6 ώρες μαξ, gym, ολη μέρα στην γύρα και νοιώθω σχεδόν ακούραστος σε σχέση με δευτέρα, δεν ξέρω τι έγινε... ή με γύριζε κάτι και είχα αδιαθεσία ή με επηρέασε το φάρμακο, αλλά το βλέπω δύσκολο. Πάντως και παλιά θυμάμαι πως στο 1/3 εκτός απο λίγο μειωμένη επιθυμία για σεξ, ένοιωθα συχνά κούραση και υπνηλία. Τι λέτε?

Chs

Μέλος του προσωπικού
Dance :cheers: τι κανεις?? τι νεα??

Κανε απλα μια δοκιμη ακομη χωρις φοβο και παθος, αν ξανα δεις τα ιδια τοτε στανταρ θα ναι απο τη δοση. Εγω μολις πηγα στο 1,25 ειχα κατι ψιλα αλλα παλι επανηλθα σε ενα μηνα.

danceworld_2001

Well-Known Member
Χρηστάρα καλησπέρα, όλα καλά απο υγεία και δουλειά, την ράφλα να μην είχαμε καλά θα ήταν!!! Δυστυχώς παρότι η θεραπεία καλά κρατεί, οι κρόταφοι φθίνουν διαρκώς, αργά και βασανιστικά, πίσω και crown ειμαι ικανοποιημένος. Σταθερός στο 1/4 proscar και σε σκέψεις για ενίσχυση δόσης, original regain 5% 3-4 φορές την βδομάδα και βλέπουμε. Το μόνο που σκέφτομαι σοβαρά ειναι το derma roller αλλά με φοβίζει η σκέψη πως ίσως τραυματίζει και ανεπανόρθωτα θύλακες. Κατα τα άλλα σκέφτομαι να πειραματιστώ με τόπικ για να καμουφλάρω λίγο τους κροτάφους και συνεχίζω να μαζεύω λεφτά για την μεταμόσχευση που δυστυχώς δεν θα προλαβω για καθαρά οικονομικούς λόγους να κάνω το Πάσχα, επόμενη ημερομηνία στόχος Xmas 2013-2014 αν όλα πάνε καλά, είμαι αρκετά κοντά.

Chs

Μέλος του προσωπικού
danceworld_2001 είπε:
Χρηστάρα καλησπέρα, όλα καλά απο υγεία και δουλειά, την ράφλα να μην είχαμε καλά θα ήταν!!! Δυστυχώς παρότι η θεραπεία καλά κρατεί, οι κρόταφοι φθίνουν διαρκώς, αργά και βασανιστικά, πίσω και crown ειμαι ικανοποιημένος. Σταθερός στο 1/4 proscar και σε σκέψεις για ενίσχυση δόσης, original regain 5% 3-4 φορές την βδομάδα και βλέπουμε. Το μόνο που σκέφτομαι σοβαρά ειναι το derma roller αλλά με φοβίζει η σκέψη πως ίσως τραυματίζει και ανεπανόρθωτα θύλακες. Κατα τα άλλα σκέφτομαι να πειραματιστώ με τόπικ για να καμουφλάρω λίγο τους κροτάφους και συνεχίζω να μαζεύω λεφτά για την μεταμόσχευση που δυστυχώς δεν θα προλαβω για καθαρά οικονομικούς λόγους να κάνω το Πάσχα, επόμενη ημερομηνία στόχος Xmas 2013-2014 αν όλα πάνε καλά, είμαι αρκετά κοντά.

Με σωστη χρηση το ρολλερ μη το φοβασαι και θα δωσει και αποτελεσματα, το regaine πλεον μετα απο τοσα χρονια ειδικα εχει γινει νερακι.. Οι ατιμοι οι κροταφοι.. δυσκολο κομματι.. μετα απο καποια χρονια στη φινα πρεπει να γυρισει καποιος σε bdsm hardcore blocker για να γινει δουλεια.. Ντουτα δλδ.. Διαβαζα καποια results απο καποιους εξωτερικο που γυρισαν σε ντουτα και ειδαν θεαματικα αποτελεσματα αλλα σε καποιους τους ριμαξε λιμπιντο και δεν συμαζευεται..

Πριν πας για μ/μ κανε ενα τεστ με ρολλερ και ψευδαργυρο + regaine ανα μια, πιστευω θα δεις αποτελεσματα..

danceworld_2001

Well-Known Member
Μίλαγα και με τον καπα στο FB και μου είπε καλά λόγια για το derma και το ψήνω πολύ, κυρίως για να δώσει λίγο ώθηση στην μινοξ. Πάντως σκέφτομαι σοβαρά είτε να παω σε 1/3 φίνα η σε ενα χαπάκι duta κάθε 2 μέρες.

Μπλουζα