Γυμναστηριο

kapa

Μέλος του προσωπικού
giannaras13 είπε:
Παιδια ,ειπε ο καπα πιο πανω οτι ειτε πας στο 99 ειτε στο 60 της εντασης ειναι το ιδιο.. και εχω μια απορια,δηλαδη σιγουρα ισχυει αν μειωσω την ενταση και αυξησω την διαρκεια θα εχω τα ιδια οφελη? στο belgraviacenter.com διαβασα οτι το γυμναστηριο θα σου ανεβασει την ελευθερη τεστοστερονη οποτε θα αυξηθει η παραγωγη DHT και θα εχεις προβλημα! ΙΣΧΥΕΙ?
δοκιμασε το,εγω δεν ειδα διαφορά με αυτα τα δυο,θα γλιτωσεις και τραυματισμους

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
giannaras13 είπε:
Παιδια ,ειπε ο καπα πιο πανω οτι ειτε πας στο 99 ειτε στο 60 της εντασης ειναι το ιδιο.. και εχω μια απορια,δηλαδη σιγουρα ισχυει αν μειωσω την ενταση και αυξησω την διαρκεια θα εχω τα ιδια οφελη? στο belgraviacenter.com διαβασα οτι το γυμναστηριο θα σου ανεβασει την ελευθερη τεστοστερονη οποτε θα αυξηθει η παραγωγη DHT και θα εχεις προβλημα! ΙΣΧΥΕΙ?

διαφωνω καθετα με τετοια αποψη δεν γινεται να εχεις τα ιδια αποτελεσματα, οταν κανεις μικροτερη προσπαθεια.. η δραση ειναι παντα αναλογη της αντιδρασης και το αντιστροφο..
αν δεν πιεσεις τον εαυτο σου να ξεπερασεις τ ορια σου..απλα δεν θα τα ξεπερασεις ποτε..
αν ισχυε οτι λες οι αθλητες δεν θα εδειναν το 100% και θα ειχαν την ιδια φορμα.κατασταση?με την καμια ομως..

edyuser1

Active Member
θα συμφωνησω με τον weznem αν οι τελευταιες 2 επαναληψεις στα τελευταια σετ δεν βγαινουν δυσκολα δεν κανουμε και πολλα και μετα ειναι και η διατροφη μην ξεχναμε και αυτον το παραγοντα που ειναι ο πιο σημαντικος.

weznem είπε:
giannaras13 είπε:

διαφωνω καθετα με τετοια αποψη δεν γινεται να εχεις τα ιδια αποτελεσματα, οταν κανεις μικροτερη προσπαθεια.. η δραση ειναι παντα αναλογη της αντιδρασης και το αντιστροφο..
αν δεν πιεσεις τον εαυτο σου να ξεπερασεις τ ορια σου..απλα δεν θα τα ξεπερασεις ποτε..
αν ισχυε οτι λες οι αθλητες δεν θα εδειναν το 100% και θα ειχαν την ιδια φορμα.κατασταση?με την καμια ομως..

το θεμα ειναι να βρουμε αν τελικα το γυμναστηριο επηρεαζει τα μαλλια μας,γιατι στο ιντερνετ υπαρχουν αντικρουομενες αποψεις γυρω απο το θεμα.. αν βρουμε οτι δεν εχει σχεση τοτε ειτε κανεις ελαφρα γυμναστικη ειτε σκιζεσαι στα supersets και σε πυραμιδες .. το ιδιο θα ειναι για τα μαλλια σου

edyuser1

Active Member
εγω πιστευω οτι τα επηρεαζει τα μαλλια η γυμναστικη οταν ζοριζεσαι στα κιλα ανεβαινει και η τεστο γιατι τοτε το σωμα στρεσαρεται αλλα ρε παιδια τι να κανουμε αν σε αρεσει κατι δεν το αφηνεις

kаl

New Member
Παντως για clen που αναφερθηκε πιο πανω ,ειναι ενα πλ δυνατο βρογχοδιασταλτικο φαρμακο με ασχημες επιπτωσεις στην καρδια παρολο που οι δοσεις στους κυκλους ειναι μικρες..Κυριες παρενεργειες καρδιακες αρρυθμιες και καρδιακη υπερτροφια..Οποτε καποιος ο οποιος δεν ειναι σιγουρος οτι δουλεουν ολα ρολοι στον οργανισμο του και δεν εχει κ πλανο των κυκλων δεν θα του λεγα να ασχοληθει με сlen,αν και κ το κλτερο για λιποδιαλυση..
Παντως η εφεδρινη ειναι πιο ηπια σαν φαρμακο για λιποδιαλυση και πιο φιλικη..νταξει με χειροτερα αποτελεσματα..

athenian

Well-Known Member
ρε παιδες εχω διαφραγματοκηλη και οταν κανω κοιλιακους και ραγχαιους δεν την παλευω.απο φουσκωμα μεχρι ζαλη.τι να κανω?

panoslydios

New Member
Το γυμναστηριο δεν επηρεαζει τα μαλλια.
Το self -poisoning ναι. Ελπιζω να εχουμε πια καταλαβει
οτι δεν μπορουμε να κοιρεδεψουμε τον ευατο μας.
Αν του βαζουμε πραγματα που δεν εχει αναγκη ,θα μας το δειχνει στο δερμα και στα μαλλια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member

tropheus

Well-Known Member
edyuser1 είπε:
tropheus είπε:
edyuser1 είπε:
παιδια για winstrol γνωριζει κανενας τιποτα?

Ενα από τα πιο επιβλαβή στεροειδή για τα μαλλάκια !!!

δλδ αν το κοψουμε μετα απο ενα κυκλο ενος μηνα, παλι θα εχουμε κατηφορα υστερα

Δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα πόσο μεγάλη βλάβη έχει προκαλέσει. Πάντως το καλό είναι ότι κύκλος 4 εβδομάδων δεν είναι μεγάλος...

edyuser1

Active Member
για 1 μηνα το θελω ισα ισα για το λιπος και για μυηκη αναπτυξη.σε ποσο καιρο εμφανιζεται η αυξημνη τριχοπτοση και σορρυ που σε πριζω tropheus

edyuser1

Active Member
λοιπον tropheus η δοση που θα παιρνω winstrol ειναι 3 χαπακια την ημερα των 10mg για 1 μηνα μαζι θα παιρνω και γαιδουραγκαθο σε ταμπλετες και liv52 για προστασια παντως αν δω μεγαλη κατρακυλα το κοβω κιολας στις 2 εβδομαδες.μετα μπορω να παρω και προσκαρ αφου τελειωσω τον κυκλο?ριξε μας τα φωτα σου φιλε μου

gianniskritikos2

Active Member
απο την μια παμε να φτιαξουμε μυες και απο την αλλη περνουμε φινα για να καψουμε οσους εχουμε. κατι δεν παει καλα στα κεφαλια μας εκτως απο την καραφλα μας.

για να μην παρεξηγηθω το αναλυω με αυτα τα χαπια πας να αφξησεις τεστο και δυτ ... και αν φτιαξεις μυες και αν δεις λες κατι κακο στα μαλλια πας για φινα που κανει το αναποδο παμε καλα? απο την μια ακρη στην αλλη? απο την μια πας να ρηξεις τα μαλλια σου κατα στανταρ τροπο για να δωσεις μυες και απο την αλλη λες θα παρεις φινα για να σωσεις τα μαλλια? που με την φινα ριχνεις τα ανδρογονα αρα κατα πασα πιθανοτιτα θα πεσεις σε μυικοτιτα? σου φενονται λογικα τα οσα λες?

edyuser1

Active Member
gianniskritikos2 είπε:
απο την μια παμε να φτιαξουμε μυες και απο την αλλη περνουμε φινα για να καψουμε οσους εχουμε. κατι δεν παει καλα στα κεφαλια μας εκτως απο την καραφλα μας.

για να μην παρεξηγηθω το αναλυω με αυτα τα χαπια πας να αφξησεις τεστο και δυτ ... και αν φτιαξεις μυες και αν δεις λες κατι κακο στα μαλλια πας για φινα που κανει το αναποδο παμε καλα? απο την μια ακρη στην αλλη? απο την μια πας να ρηξεις τα μαλλια σου κατα στανταρ τροπο για να δωσεις μυες και απο την αλλη λες θα παρεις φινα για να σωσεις τα μαλλια? που με την φινα ριχνεις τα ανδρογονα αρα κατα πασα πιθανοτιτα θα πεσεις σε μυικοτιτα? σου φενονται λογικα τα οσα λες?

γιατι ρε γιαννη αν γινει μια φορα η αρχη δεν μπορεις να κρατησεις τα αποτελεσματα για πες μου εσυ αφου τα ξερεις καλ?.δηλ με την φινα που παιρνουμε και παμε γυμναστηριο δλδ δεν εχουμε κερδη εγω ασχολουμε 2.5 χρονια και εχω πολλα κερδη αφου επαιρνα και φινα συγχρονος.τωρα γιατι θελω να παρω τετοια ειναι δικια μου επιλογη.απλως λεω αφου τελειωσω τον κυκλο σαν αποθεραπεια να παρω λιγο φινα και να κρατησω τα κερδη απο την winn με διατροφη και καλη γυμναστικη.δεν καταλαβαινω μερικους που δεν εχουν αποτελεσματα στο γυμναστηριο επειδη παιρνουν φινα

gianniskritikos2

Active Member
ρε ακου να δεις τα στεροιδοι οτι κερδοι παρεις τα χανεις αμεσως ιδικα αμα κανεις χριση 1 μηνα μονο... οταν λοιπον εσυ παρεις μετα φινα και ρηξεις τις ανδρικες ορμονες σου που ειναι χρισιμες για να διατιρισεις καποια μυικη μαζα... ενας που περνει φινα θα δει αποτελεσματα στο γυμ αλλα μεχρι ενα σημειο.. μετα θελει ποιο υψιλες ορμονες για να ανεβει οταν εσυ ανεβεις λογο ορμονων ητε απο στεροιδη ητε απο κατι αλλο και ξαφνικα πεσουν οι ορμονες σου τοτε θα πεσεις... αρα τι εκανες? μια τρυπα στο νερο διακυνδυνεψες τα μαλλια σου και δεν κρατησες τα κερδοι που εκανες μυικα αλλα και μπορει να σου βγαλει και καμια παρενεργεια η φινα η και να σε ρηξει ακομα χειροτερα μυικα.

[attachment=5107] λοιπον δες καλα τα δυκεφαλα του ειναι παραμαπαραπολυ μικρα.. ειναι ποιο μικρα απο τα δικα μου ποιο μικρα απο εναν που γυμναζεται σωστα 5 μηνες ειναι απλα ανυπαρκτα μην κοιτας τον συνολικο ογκο αλλα δες τα χερια του ... πως εγινε αυτο? ενας μποντιμποιλντερ με πολυ καλη μυικη αναπτυξη ενας απο τους μεγαλυτερους που περασαν ποτε απο την ιστορια του ββ και τον βλεπεις τωρα ετσι? πως γινεται?ο οργανισμος του ειχε παραπολα ανδρογονα λογο στεροιδων οταν τα περνε για χρονια ο οργανισμος του συνηθησε να τα περνει ετοιμα ολα... και ετσι μολις εκοψε καποια απλα ο οργανισμος του δεν παρηγαγε καν οσα θα παρηγαγε ενας φυσιολογικος ανθρωπος στην ηλικια του αρα εχει πολυ χαμιλα ανδρογωνα πλεων μεσα του αρα δεν φτανουν να κρατησει εστω και μια φυσιολογικη μυικοτιτα διοτι αυτη που εχει δεν ειναι φυσιολιογικη και δεν απεχει απο τα γυμναστιρια πανο απο 4 χρονια... καταντια λοιπον... οταν εσυ οπως εισαι τωρα εχεις μια Χ ποσοτιτα ανδρογονων και την ανεβασεις με το αναβολικο μολις παρεις κερδει και το κοψεις και παρεις φινα μετα θα εχεις ακομα λιγοτερα ανδρογονα απο οτι πριν το αναβολικο αρα θα γινεις χειροτερος απο οτι εισαι τωρα τοσο απλα κανε το πειραμα σου και δες το αν παρεις φινα για πανω 2 μηνες καικες και εγω εδω θα ειμαι να μου πεις μαλακα γιαννη παρτα τα κρατησα ολα ... δεν υπαρχει περιπτωση να κοψεις το αναβολικο και βαζοντας φινα να κρατησεις τα κερδοι ουτε μια στο εκατομιριο... και δεν σου λεω απλα να τα κρατησεις αλλα να εισαι οπως εισαι τωρα ν βεβαια εχεις ιδι καποιο καλο αποτελεσμα μυικα αν οχι τοτε με την φινα θα γινεις οπως εισαι τωρα παλι γιαυτο σου λεω τι ειναι αυτα που λες? ...... με αυτα που σου ειπα καταλαβαινεις τι σκεφτομαι οταν διαβαζω αυτο που εγραψες .

η δυτ σαν αδρογονο ειναι 7 φορες ποιο ισχυρο απο την τεστο η δυτ κρινει τον ανδρισμο μας κατα τεραστιο βαθμο ... δεν λεω οτι με φινα δεν φταχνεις μυικοτιτα αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα φτιαξεις οση θα εκανες χωρις φινα.

Συνημμένα

• u5yje4a2.jpg
    u5yje4a2.jpg
    215.1 KB · Προβολές: 107

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
ειλικρινα ξενερωνω με καποιους εδω μεσα που σκεφτονται την καραφλα και την φιναστεριδη και δεν σκεφτονται οτι με ολα τα χημικα και τα συμπληρωματα που κουμπωνουν οτι θα ψαχνουν για νεφρα κ συκωτια σε λιγα χρονια.Καλα δεν βλεπει κανεις οτι καθε μερα απο τα στεροειδη ψοφανε ενα σωρο αθλητες???Τρωμε που τρωμε ενα σωρο σκατα και ενα σωρο φυτοφαρμακα απο τα τροφιμα θα τρωμε κ την χημεια..............αντε ραντεβου στα γουναραδικα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
μια σημειωση,η φιναστεριδη δεν ριχνει την μιυκοτητα,το αντιθετο ναι.
καταρχας ανεβαζει την ολικη τεστοστερονη.
και επειδη εχω και αρκετους γνωστους που χρησιμοποιουν φινα και κανουν γυμναστηριο μιλαει η πραξη

Μπλουζα