Γυμναστηριο

edyuser1

Active Member
μικε πρωτη φορα ειναι που θα παρω.γιαννη τι να σε πω ρε φιλε εχεις παρει εσυ καθολου και το λες, αποκλειεται να μην κρατησεις ενα ποσοστο απο το κερδος απο το αναβολικο τι να πω η πραξη θα δειξει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Η ελεύθερη τεστοστερόνη πάει απευθείας στα μυϊκά κύτταρα.Η η ελεύθερη τεστοστερόνη είναι η μοναδική μορφή τεστοστερόνης στο σώμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μυϊκή ανάπτυξη. Η άλλη μορφή τεστοστερόνης, η δεσμευμένη είναι άχρηστη σε ότι αφορά την ανάπτυξη των μυών. Όμως μόνο το 2% της τεστοστερόνης που υπάρχει στο σώμα των ανδρών είναι στην μορφή της ελεύθερης τεστοστερόνης. Άρα λοιπόν το να βρεις έναν τρόπο να βελτιώσεις την χρήση της ελεύθερης τεστοστερόνης είναι πολύ σημαντικό για την δημιουργία μεγάλης μυϊκής ανάπτυξης. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι η αύξηση του αριθμού των δεκτών ανδρογόνου που υπάρχουν μέσα στα μυϊκά κύτταρα. ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ... αρα αν λαμβανεις φινα ακολουθεις τον αλλο δρομο που αυξανει την ποσοστητα της ελευθερης τεστοστερονης

gianniskritikos2

Active Member
τον coleman τον ειδες? αμα δεν επερνε αναβολικα θα ηταν καλυτερος τωρα...καπα λες η πραξη μετραει δεν μιλαω με σιγουρια μπορει να εχεις δικιο αλλα η δυτ ειναι το ποιο ισχυρο μας ανδρογωνο και ειναι λιγο απιθανο να μην εχει σχεση με μυικοτιτα.. και η φινα ανεβαζει προσωρινα την τεστο και μετα την ριχνει κατακαοριφα με τον καιρο το ισχυριστικε ατομο απο το φορουμ μεσα οτι συμβαινει αυτο και νομιζω αν θυμαμαι καλα του απαντισε ενας και του ειπε οτι καλα τα λεει... δεν ξερω.. εμενα η γνωμη μου ειναι μην ρισκαρεις να χασεις μαλλια για να παρεις μυικοτιτα και μετα να κουμπωσεις φινα και να ρισκαρεις αμα θα σωσεις τι ζημια στα μαλλια και αν θα κρατησεις μυικοτιτα η οχι το ποιο πιθανο οχι γιατι ετσι ειναι τα αναβολικα... οσο τα περνεις εχει καλος μετα αντε για σας... δεν ειναι συμπληρωματα ειναι ορμονες οταν πεσουν παλι οι ορμονες σου ερχεσε στα ισια σου τωρα αν μενει κατι για 1 μηνα χρισης δεν νομιζω να μινει και μαλιστα με ρισκο τα μαλλια σου (αυτα τα μαλλια μας φαγανε! ολα στη ζωη μας κρινονται απο ταμαλλια! μην κανεις αυτο κανει κακο στα μαλλια μη το ενα μη το αλλο ολη η ζωη μας γιριζει γυρο απο αυτα τα μαλλια..)

να ρωτησω κατι? ειναι ενα συμπληρομα το hallo νομιζω απο bbclub και λεει αυξανει τους υποδωχεις ανδρογωνων αυτο ειναι καλο η κακο για τα μαλλια ? γιατι ανα αυξανει τους υποδωχεις μονο σοτυς μυες και πηγενουν ποιο πολα ανδρογωνα στους μυες θα πηγενουν λιγοτερα στο μαλλι αρα + . Η κανει κακο? θα αυξησει και τους υποδωχεις και στα μαλλια αρα μαλλια καπουτ 100%?

gianniskritikos2 είπε:
τον coleman τον ειδες? αμα δεν επερνε αναβολικα θα ηταν καλυτερος τωρα...καπα λες η πραξη μετραει δεν μιλαω με σιγουρια μπορει να εχεις δικιο αλλα η δυτ ειναι το ποιο ισχυρο μας ανδρογωνο και ειναι λιγο απιθανο να μην εχει σχεση με μυικοτιτα.. και η φινα ανεβαζει προσωρινα την τεστο και μετα την ριχνει κατακαοριφα με τον καιρο το ισχυριστικε ατομο απο το φορουμ μεσα οτι συμβαινει αυτο και νομιζω αν θυμαμαι καλα του απαντισε ενας και του ειπε οτι καλα τα λεει... δεν ξερω.. εμενα η γνωμη μου ειναι μην ρισκαρεις να χασεις μαλλια για να παρεις μυικοτιτα και μετα να κουμπωσεις φινα και να ρισκαρεις αμα θα σωσεις τι ζημια στα μαλλια και αν θα κρατησεις μυικοτιτα η οχι το ποιο πιθανο οχι γιατι ετσι ειναι τα αναβολικα... οσο τα περνεις εχει καλος μετα αντε για σας... δεν ειναι συμπληρωματα ειναι ορμονες οταν πεσουν παλι οι ορμονες σου ερχεσε στα ισια σου τωρα αν μενει κατι για 1 μηνα χρισης δεν νομιζω να μινει και μαλιστα με ρισκο τα μαλλια σου (αυτα τα μαλλια μας φαγανε! ολα στη ζωη μας κρινονται απο ταμαλλια! μην κανεις αυτο κανει κακο στα μαλλια μη το ενα μη το αλλο ολη η ζωη μας γιριζει γυρο απο αυτα τα μαλλια..)

να ρωτησω κατι? ειναι ενα συμπληρομα το hallo νομιζω απο bbclub και λεει αυξανει τους υποδωχεις ανδρογωνων αυτο ειναι καλο η κακο για τα μαλλια ? γιατι ανα αυξανει τους υποδωχεις μονο σοτυς μυες και πηγενουν ποιο πολα ανδρογωνα στους μυες θα πηγενουν λιγοτερα στο μαλλι αρα + . Η κανει κακο? θα αυξησει και τους υποδωχεις και στα μαλλια αρα μαλλια καπουτ 100%?

η dht δεν παιζει ρολο,ή τουλαχιστον ειναι τοσο μικρος αν εχει που δεν συμμετεχει ενεργα... αν ηταν ετσι τα αναβολικα θα προσπαθουσαν να ανεβασουν την dht.. στα γεν. οργανα παιζει μεγαλο ρολο και δυστηχως και στα μαλλια μας :s μην ξεχνας οτι οι πιο πολλοι,οταν ξεκινα η διαδικασια της τριχοπτωσης στο κεφαλι παρατηρουν και μια μεγαλη αλλαγη στην αναπτυξη των τριχων στο σωμα.. δεν ειχα σχεδον καθολου τριχες στα χερια μεχρι τον περασμενο αυγουστο που παρατηρησα και το προβλημα στα μαλλια και τωρα πια ειναι εκνευριστικο,μου ερχετε να παρω κερι και να μην αφησω καμια!

gianniskritikos2

Active Member
καμια σχεση... τριχες στο σωμα με τριχοπτωση... εγω δεν εχω δει τιποτα ειμαι ατριχος... και πολοι αλλοι το ιδιο.. ο αλλος ειναι αρκουδα και εχει μαλλουμπα καμια σχεση.

gianniskritikos2 είπε:
καμια σχεση... τριχες στο σωμα με τριχοπτωση... εγω δεν εχω δει τιποτα ειμαι ατριχος... και πολοι αλλοι το ιδιο.. ο αλλος ειναι αρκουδα και εχει μαλλουμπα καμια σχεση.

δεν σου ειπα οτι ειμαι αρκουδα,απλα απο τοτε αρχισαν,οπως και πολλοι το εχουν παρατηρησει οπως εχω διαβασει στο forum.. το τι πιστευουμε η παρατηρουμε μονο στον εαυτο μας ειναι ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ και οχι νομος... ακομα και ο πιο απλος νομος του mendel στηριχτηκε σε εναν αριθμο παρατηρησεων.. δεν ξερω τι σπουδαζεις η με τι ασχολεισαι,αλλα ολες οι επιστημες στηριζοντε ή στην αποδειξη ή στην παρατηρηση μεγαλου αριθμου δειγματων απο πειραματικη διαδικασια τις περισσοτερες φορες... απλα στο λεω φιλικα γιατι μερικες φορες πιστευω εισαι απολυτος,εδω κανουμε συζητηση..

edyuser1

Active Member
giannaras13 είπε:
gianniskritikos2 είπε:

η dht δεν παιζει ρολο,ή τουλαχιστον ειναι τοσο μικρος αν εχει που δεν συμμετεχει ενεργα... αν ηταν ετσι τα αναβολικα θα προσπαθουσαν να ανεβασουν την dht.. στα γεν. οργανα παιζει μεγαλο ρολο και δυστηχως και στα μαλλια μας :s μην ξεχνας οτι οι πιο πολλοι,οταν ξεκινα η διαδικασια της τριχοπτωσης στο κεφαλι παρατηρουν και μια μεγαλη αλλαγη στην αναπτυξη των τριχων στο σωμα.. δεν ειχα σχεδον καθολου τριχες στα χερια μεχρι τον περασμενο αυγουστο που παρατηρησα και το προβλημα στα μαλλια και τωρα πια ειναι εκνευριστικο,μου ερχετε να παρω κερι και να μην αφησω καμια!

ρε παιδια εχω περδευτει η dht δεν συμβαλει στην αυξηση της δυναμης και στην μυηκοτητα?δλδ αν κανουμε ενεσιμη τεστο θα εχουμε παλι αποτελεσματα στην αναπτυξη και αν μειωσουμε με το προσκαρ θα εχουμε καλα αποτελεσμα?δεν μπορω να καταλαβω. οποιος εχει χρονο και θεληση ας μας εξηγησει αν θελει λιγο τι κανει η τεστο στους μυς και τι στα μαλλια και τι κανει η dht στους μυς για τα μαλλια γνωριζουμε πολυ καλα :)

gianniskritikos2

Active Member
εγω δεν ξερω να σου πω με σιγουρια αλλα εχω διαβασει διαφορα αλλοι λενε οτι κανει καλο η φινα στο μαλλι και η δυτ δεν παιζει ρολο αλλοι λενε οτι παιζει εσυ αμα θες θα το ρισκαρεις...

weznem

Well-Known Member
εω θα πω απλα τι σκεφτομαι ειδικος δεν ειμαι,αναρωτιεμαι ενα ενδοκρινολογος δενξερει να μας απαντησει?
εχει ακουστει μεσα στο φορουμ οπως προανεφερε ο γιαννης οτι μακροπροθεσμα η φινα ριχνει και την τεστο...
δεν ξερω αν ισχυει αλλα η λογικη τουλαχιστον συμβαδιζει με αυτη την σκεψη γιατι:
αρχικα ανεβαινει η ολικη τεστο, λογικο αφου δεν μετατρεπεται σε δυτ παραμενει στον οργανισμο παραπανισια τεστο..
μετα ομως οσο περναει ο καιρος ο οργανισμος βλέποντας οτι υπαρχει παραπανω απο τα επιτρεπτα λογικα ορια τεστο την κατεβασει ανεβάζοντας τα οιστρογονα... γι αυτο και λεγεται λογικα οτι ανεβαινουν τα οιστογονα με την φινα μακροπροθεσμα.. ενα ερωτημα ειναι αν τελικα ισχυει η παραπανω λογικη εξηγηση...
δευτερο ερωτημα ειναι αν η φινα με το γυμναστηριο εμποδιζει το ν οργανισμο να αυξησει τα οιστρογονα επειδη ο ελευθερη τεστο δεν θα ειναι παραπανισια λόγω της μυικης ζητησης.. επαναλαμβανω οτι εξηγω λογικα με τις γνωσεις που εχουμε σε σχεσςη με τα ανδρογοννα λιγο πολυ ολοι εδω μεσα.. θεωρω οτι αυτα τα δυο ερωτηματα πρεπει να απαντηθουν απο οποιον ξερει κατι παραπανω απο εμενα τουλαχιστον... :)

gianniskritikos2 είπε:

Effects on Body Hair

When finasteride is used to re-grow scalp hair, it may also inhibit the growth of body hair. The reason is that DHT stimulates the growth of body hair in adult males and the formation of DHT is blocked by finasteride. However, the genetic variation among people is too great to know how an individual person may respond.

Μεταφραση

Οταν η φιναστεριδη χρησιμοποιηται για να βοηθησει στην αναπτυξη των μαλλιων,μπορει να μειωσει κατα καποιον τροπο και την αναπτυξη των τριχων του σωματος.. Ο λογος ειναι οτι η dht διεγειρει την αναπτυξη των τριχων του σωματος στους ενηλικους ανδρες και τον σχηματισμο της μπλοκαρει η φιναστεριδη..

gianniskritikos2

Active Member
δεν σημαινει κατι αυτο ... αλλο το εχεις τριχωθυλακια ευεστιτα στην δυτ και αλλο να εχεις υψυλα επιπεδα δυτ... ο αλλος μπορει να εχει 2 φορες επιπεδα δυτ απο τα δικα μ και να μην καραφλιαζει εγω ομως καραφλιαζω αρα δεν ειναι ανδιξη καραφλας οι πολλες τριχες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2 είπε:
δεν σημαινει κατι αυτο ... αλλο το εχεις τριχωθυλακια ευεστιτα στην δυτ και αλλο να εχεις υψυλα επιπεδα δυτ... ο αλλος μπορει να εχει 2 φορες επιπεδα δυτ απο τα δικα μ και να μην καραφλιαζει εγω ομως καραφλιαζω αρα δεν ειναι ανδιξη καραφλας οι πολλες τριχες.

αυτο το ξερουμε.. τελος παντων αλλο θελω να σου πω.. αν καταλαβες οκ.

gianniskritikos2

Active Member
τι θελεις να πεις? ανεφερες οτι δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι που παρουσιαζουν καραφλα εχουν αυξημενοι τριχοθυια στο σωμα και μου ειπες σωστα οτι οταν εχεις πολυ δυτ εχεις πιθανοτατα αυξημενη τριχοφυια και σου λεω οτι το θεμα ειναι τα τριχοθυλακια μας για το οτι καραφλιαζουμε κατι γνωστο οντως θες να πεις κατι αλλο?στο συγκεκριμενο ζητημα για την δυτ και την καραφλα? μαθηματικο σπουδαζω... ξερω απο στατιστικες και δειγματα.λογικο ειναι οταν ενας εχει πολι δυτ και εχει αα να εχει ποιο γρηγωρη εξεληξη αρα σηνηθως ο τριχωτος με αα χανει ταχυτερα απο τον μη τριχοτο

σαν ανθρωπος ομως οπως με χαρακτηρισες ειμαι απολυτος και πολυ μαλιστα

gianniskritikos2 είπε:
τι θελεις να πεις? ανεφερες οτι δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι που παρουσιαζουν καραφλα εχουν αυξημενοι τριχοθυια στο σωμα και μου ειπες σωστα οτι οταν εχεις πολυ δυτ εχεις πιθανοτατα αυξημενη τριχοφυια και σου λεω οτι το θεμα ειναι τα τριχοθυλακια μας για το οτι καραφλιαζουμε κατι γνωστο οντως θες να πεις κατι αλλο?στο συγκεκριμενο ζητημα για την δυτ και την καραφλα? μαθηματικο σπουδαζω... ξερω απο στατιστικες και δειγματα.λογικο ειναι οταν ενας εχει πολι δυτ και εχει αα να εχει ποιο γρηγωρη εξεληξη αρα σηνηθως ο τριχωτος με αα χανει ταχυτερα απο τον μη τριχοτο

σαν ανθρωπος ομως οπως με χαρακτηρισες ειμαι απολυτος και πολυ μαλιστα

1)ξερουμε σιγουρα οτι η dht ελεγχει την αναπτυξη στις τριχες του σωματος 2)κανουμε παρατηρησεις γιατι δεν ξερουμε αν το γονιδιο εμπελει και καποιο αλλο γονιδιο που αυξανει την αναπτυξη των σωματικων τριχων.. αυτο εχουμε μαθει στη σχολη μας.. ολα τα γονιδια εχουν πολλα αλλα αλληλοεξαρτωμενα,και κινουντε σε ομαδες γονιδιων...

3)δεν ειναι τοσο κακο να εισαι απολυτος,και εγω ειμαι απολυτος στην προσωπικη μου ζωη,αλλα οταν βρισκομαι σε "ομαδες εργασιας" το βαζω στην ακρη και παω πιο χαλαρος για να δωσω και να παρω

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
edyuser1 είπε:
μικε πρωτη φορα ειναι που θα παρω.γιαννη τι να σε πω ρε φιλε εχεις παρει εσυ καθολου και το λες, αποκλειεται να μην κρατησεις ενα ποσοστο απο το κερδος απο το αναβολικο τι να πω η πραξη θα δειξει.

Φιλαρακι μην μπλεξεις με χημεια βαζεις σε ρισκο την ζωη σου .Περα απο αυτο θα παθεις εθισμο κ θα ξενερωνεις καθε φορα που θα βγαινεις απο το φαρμακο κ αναγκαστικα θα πεσεις σε φαυλο κυκλο.Εχω φιλο που Μαρτιο ειναι λαπας και τον Ιουλιο τουμπανο αν αυτο θεωρειτε εσεις οτι ειναι γυμναστικη τι να πω?Μιλησα προσφατα με διατροφολογο(γιατρο) καποιας απο τις μεγαλυτερες ομαδες εδω ακομα κ τα απλα συμπληρωματα εχουν παρα πολλους κινδυνους κ κανονικα καθε 4 μηνες το πολυ θελει εξετασεις (ηταν η απαντηση του οταν εκανα καποια ερευνα για εμενα).

gianniskritikos2

Active Member
οι γιατροι δεν ξερουν τιποτα πανο στα συμπληρωματα οποτε ας μην τους βαζουμε ως παραδειγμα κυριολεκτικα δεν ξερουν τιποτα οσο δεν εμπειστευεσται τους δερματολογους αλλο τοσο και περισσοτερο δεν πρεπει να εμπιστευεσται τους γιατρους σε θεματα συμπληρωματων διοτι εκει ιδικα ειναι τελειως οτι νανε

παω σε γιατρο και μου λεει το σωμα σου φενεται δεν γινεται χωρις φαρμακο να γινει ετσι να πιανει ετσι απο πανω το στιθος και τετοια δεν γινεται και θ ακανεις κακο στο σηκωτι σου και τετοια του λεω δεν περνω τιποτα συμπληρωμα καθαρης προτεινης περνω γιατι? το εχεις αναγκη μου λεει μολις το κοψεις θα γινεις οπως πριν μου λεει και κανει κακο στην υγεια ... λες και ειναι αναβολικο που αμα το κοψο θα πεσο... 3 μηνες δεν περνω τιποτα μα τιποτα και ειμαι ιδιος..

edyuser1

Active Member
tropheus πιο παλια ειχες γραψει σε ενα μελος για ταυτοχρονη χρηση αναβ.με προσκαρ γινετε αυτο το πραγμα?

tropheus

Well-Known Member
edyuser1 είπε:
tropheus πιο παλια ειχες γραψει σε ενα μελος για ταυτοχρονη χρηση αναβ.με προσκαρ γινετε αυτο το πραγμα?

Ναι βέβαια γίνεται ... Το Anavar δεν αλληλεπιδρά με τη φιναστερίδη και είναι το πιο ασφαλές στεροειδές (μαζί με το Turinabol) για τα μαλλάκια...

tropheus

Well-Known Member
weznem είπε:
η φινα επηρεαζει και τις τριχες στο προσωπο γεννια η οχι ξερουμε?

Οχι δεν τα επηρεάζει ... υπό την έννοια της απώλειας τους. Σε κάποια έρευνα είχα διαβάσει κάποια στιγμή ότι αυξάνει όμως τη μάζα της κάνοντας την πιο παχιά...

Μπλουζα