Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

'ντάξει ρε αλάνι..."ξεφορτώσου" κάνα 2 και θα 'ξηγηθεί ο "Θείος" :21m:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

τυχαια βρηκα μια φραση η οποια ειμαι σιγουρος θα αρεσει στον πανο....

''Ο έρωτας είναι για τον άντρα η αυταπάτη ότι η μία γυναίκα διαφέρει από την άλλη...''

:D :D :D

ANAR

Well-Known Member

giannis13 είπε:

''Ο έρωτας είναι για τον άντρα η αυταπ@τh ότι η μία γυναίκα διαφέρει από την άλλη...''

Τι φαλλοκρατικές εκφρασεις ειναι αυτες
Δεν ντρέπεστε καθολου :tease:

aleksandros

New Member

Θα πω κατι αλλο, ισως δεν ταιριαζει σε αυτο το ποστ.
Πολλες Ελληνιδες κανουν σχεση με αλβανους προσωπικα ξερω αρκετες.....

giannis1991

Well-Known Member

κοιτα φιλε δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει....
αν και εγω η γνωμη μου για τους αλβανους(για τους αλβανους οχι γενικα για τους μεταναστες)ειναι η χειροτερη....αλλα τι να τους πεις....αυτη ειναι μεγαλη συζητηση και δεν εχει χωρο σε αυτο το φορουμ....

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:

''Ο έρωτας είναι για τον άντρα η αυταπ@τh ότι η μία γυναίκα διαφέρει από την άλλη...''

huh....Εμενα ενοεις?????
γενικα παντος βλεπω οτι εχουμε αρκετα κοινο τροπο σκεψης......
εγω εδω και πολλαααα χρονια το μονο που ερωτευομαι με μια γυναικα ειναι το σωμα της......
αυτο ερωτευομαι κυριως.......οσο καλα και να περναω δε νιωθω αυτον τον αινθουσιασμο που ενιωθα οταν ημουν 15 χρονων.....τοτε ερωτευομουνα κανονικα μπορω να πω.....ενω τωρα δε μπορω.....δε ξερω αν συμβαινει μονο με μενα η με ολους αυτο.......μηπως εχω προβλημα??να παω να το κοιταξω????
Παραδειγμα.....παλια....οταν ημουν με μια κοπελα και μου αρεσε πολυ και ημουν ερωτευμενος ας πουμε.....δε κοιταζα αλλες.....οσο ωραιες και να ηταν....δε με ενοιαζε....
αλλα τωρα και με την μονικα μπελουτσι να ειμαι....δεν ισχυει αυτο.....

geofish

New Member

Αυτό καταρρίπτει την άποψη ότι η γυναίκες βλέπουν μόνο το χρήμα. Εκτός αν οι αλβανοί είναι οι μόνοι που έχουν λεφτά στην Ελλάδα.
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω αλλά ξέρω αρκετούς έλληνες που έχουν αλβανίδες γκόμενες. Δεν μου κάνει εντύπωση όμως, γιατί οι αλβανοί χτυπάνε και κάνουν καμάκι χωρίς να τους νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, αν φάει χυλοπίτα και δεν ονειρεύονται μοντέλα.
Αυτό που λείπει από τους πιο πολύ νέους είναι το θάρρος και πολλές φορές το θράσος.
Καλύτερα όμως να το σταματήσουμε, γιατί μπορεί εύκολα να ξεφύγουμε και να χαρακτηριστούμε ρατσιστές.

giannis1991

Well-Known Member

ναι πανο εσενα εννοω... ;D
απο την αρχη που ειδα αυτο το φορουμ και τα post σας,με εσενα ειδα πολλα κοινα σημεια σε τροπο σκεψης,χιουμορ κτλπ....
φιλε δεν ξερω αν εχεις προβλημα,οτι νιωθει ο καθενας.....ισα ισα σε μερικες αυτο χρειαζεται και γλιτωνεις πολλα πραγματα.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
ισα ισα σε μερικες αυτο χρειαζεται και γλιτωνεις πολλα πραγματα.....

οχι δεν θελω να κανω κατι κακο στις κοπελες ας πουμε......ουτε τις εχω αχτι επειδη μου εκαναν κατι....απλα αυτο μου συμβαινει....τι να κανω....δλδ αν ειμαι με μια και περναω τελεια....και παω σε ενα αλλο μερος και γνωρισω καποια και δω οτι ψηνεται...μου ειναι τρομερα ευκολο να κανω κατι μαζι της χωρις καμμια απολυτος τυψη για την κοπελα που ειμαι μαζι.....ισα ισα θα νιωθω πολυ ωραια...ενω παλια δεν ημουν ετσι......ασε ασε....εχω γινει κολοπαιδο....εχεις δικιο.....χα00χα0α0αχ

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
απο την αρχη που ειδα αυτο το φορουμ και τα post σας,με εσενα ειδα πολλα κοινα σημεια σε τροπο σκεψης,χιουμορ κτλπ....

επισης να σου πω οτι κι εγω ειμαι βαζελος.......χαχαχα

giannis1991

Well-Known Member

αληταμπουρας κανονικος....σε βλεπω σε μερικους μηνες με το μαλλι μεχρι τη μεση...τεντιμποης κανονικος..... :D
παντως εχεις την κλασικη σεξουαλικη ηθικη του αντρα..... :D

giannis1991

Well-Known Member

panos1982 είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=257.msg25877#msg25877 date=1266063079]

επισης να σου πω οτι κι εγω ειμαι βαζελος.......χαχαχα
[/quote]

ε πες το και αυτο ρε αρχηγε.....και εγω και πλ μαλιστα....απο μικρος πηγαινω στους οργανωμενους...αστα...αρρωστεια....

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
παντως εχεις την κλασικη σεξουαλικη ηθικη του αντρα..... :D

χ0α0χα0χα0αχ :D :D

ναι ναι αυτο ενοειται.......σαν μια ταινια που ειχα δει παλια.....και πιανει η γυναικα τον αντρα με αλλην στο σπιτι......και της λεει...εγω εσενα αγαπαω....με σενα κανω ερωτα...ενω η αλλη ειναι μονο για απλο sex......γι αυτη την ηθικη πρεπει να λες....χα00αχα0

geofish

New Member

Μου θυμίζεις την περίπτωση μου Πάνος. Και εγώ νέος ερωτευόμουνα πολλή εύκολα αλλά στα 28 και για 7 χρόνια δεν μου έκανε κλικ καμία ίσως λόγο δουλείας ίσως και ρουτίνας. Αλλά κατάλαβα ότι ο έρωτας είναι πρόσκαιρος και αυτό που πραγματικά αξίζει είναι η αγάπη.

geofish

New Member

Καμία φορά στο θέμα γυναίκα είναι και θέμα τύχης δηλ δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει ο έρωτας.
Κλασικό παράδειγμα αυτό που διάβασα τώρα τελευταία για ένα αμερικανό και σας παραθέτω αυτούσιο το συγκεκριμένο άρθρο.

Εάν αυτό δεν σας αγγίξει, τότε είστε απλά άκαρδοι..........Μία απίστευτη ιστορία τύχης και έμπνευσης!!!

Μπορείτε να το πιστέψετε???
Αυτός ο τύπος κέρδισε $181 εκατομμύρια στο Λόττο μιας πολιτείας στις ΗΠΑ πριν από 1 μήνα, και μετά συναντά τον έρωτα της ζωής του........μόλις 4 ημέρες αργότερα.....
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΤΥΧΗ!!!!!!!!

Συνημμένα

• image0011.jpg
    image0011.jpg
    21.5 KB · Προβολές: 67

magic810

New Member

xaxaxaxa geofish.....
ο ερωτας περιμενε στη γωνια.........του πρακτορειου μαλλον!!!!

Μπλουζα