Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

ANAR

Well-Known Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

aleksandros είπε:
Θα πω κατι αλλο, ισως δεν ταιριαζει σε αυτο το ποστ.
Πολλες Ελληνιδες κανουν σχεση με αλβανους προσωπικα ξερω αρκετες.....

Τι σημαίνει αυτο που λες;;
Προσωπικά ξερω πολλους ελληνες που εχουν παντρευτεί γυναίκες απο αλλες χωρες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

giannis13 είπε:
[quote author=panos1982 link=topic=257.msg25880#msg25880 date=1266063642]
[quote author=giannis13 link=topic=257.msg25877#msg25877 date=1266063079]
ναι πανο εσενα εννοω... ;D
απο την αρχη που ειδα αυτο το φορουμ και τα post σας,με εσενα ειδα πολλα κοινα σημεια σε τροπο σκεψης,χιουμορ κτλπ....

επισης να σου πω οτι κι εγω ειμαι βαζελος.......χαχαχα
[/quote]

ε πες το και αυτο ρε αρχηγε.....και εγω και πλ μαλιστα....απο μικρος πηγαινω στους οργανωμενους...αστα...αρρωστεια....
[/quote]

Φιλε Γιαννη ΜΑΚΡΙΑ απο του οργανωμένους(για ολους λεω)
Τα έζησα 15 χρονια πολυ βρομιά και εχει γινει και επάγγελμα πλεον

ANAR

Well-Known Member

panos1982 είπε:
ισα ισα σε μερικες αυτο χρειαζεται και γλιτωνεις πολλα πραγματα.....

οχι δεν θελω να κανω κατι κακο στις κοπελες ας πουμε......ουτε τις εχω αχτι επειδη μου εκαναν κατι....απλα αυτο μου συμβαινει....τι να κανω....δλδ αν ειμαι με μια και περναω τελεια....και παω σε ενα αλλο μερος και γνωρισω καποια και δω οτι ψηνεται...μου ειναι τρομερα ευκολο να κανω κατι μαζι της χωρις καμμια απολυτος τυψη για την κοπελα που ειμαι μαζι.....ισα ισα θα νιωθω πολυ ωραια...ενω παλια δεν ημουν ετσι......ασε ασε....εχω γινει κολοπαιδο....εχεις δικιο.....χα00χα0α0αχ
[/quote]

Πανος ο σκληρός αντρας ;D :D

giannis1991

Well-Known Member

ANAR είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=257.msg25883#msg25883 date=1266063764]
[quote author=panos1982 link=topic=257.msg25880#msg25880 date=1266063642]
ναι πανο εσενα εννοω... ;D
απο την αρχη που ειδα αυτο το φορουμ και τα post σας,με εσενα ειδα πολλα κοινα σημεια σε τροπο σκεψης,χιουμορ κτλπ....

επισης να σου πω οτι κι εγω ειμαι βαζελος.......χαχαχα
[/quote]

ε πες το και αυτο ρε αρχηγε.....και εγω και πλ μαλιστα....απο μικρος πηγαινω στους οργανωμενους...αστα...αρρωστεια....
[/quote]

Φιλε Γιαννη ΜΑΚΡΙΑ απο του οργανωμένους(για ολους λεω)
Τα έζησα 15 χρονια πολυ βρομιά και εχει γινει και επάγγελμα πλεον
[/quote]

φιλε προσπαθω να κραταω αποστασεις....για αυτο και δεν εχω γραφτει και σε συνδεσμους και σε τετοια.....σχεδον καθε φορα βεβαια παω στους οργανωμενους αλλα ξερω τι κανω....και ξερω τι παιζει....παροτι ειμαι πλ μικρος παω εδω και 4 χρονια.....

giannis1991

Well-Known Member

ANAR είπε:
Ετσι απο αποσταση και αγαπημένα καλα κανεις

ετσι ακριβως...σιγα μην καταντησω σαν κατι αλλους που η ζωη τους ειναι ο ολυμπιακος/παναθηναικος/αεκ/παοκ κτλπ.....
για μενα η ζωη μου ειναι αλλα πραγματα....σαν διασκεδαση παω στο γηπεδο....

να βγαινουν και τα προβληματα της εβδομαδας.... :D :D :D

maria24

New Member

ρε αγορια μην αγχωνεστε..ριχνετε και μια ξουρα στην τελικη(που ειναι και πολυ sexy για τις γυναικε;ς) 8)
η αυτοπεποιθηση ειναι μεγαααααλο θεμα..ασχημο πραγμα τα κομπλεξ

ANAR

Well-Known Member

maria24 είπε:
ρε αγορια μην αγχωνεστε..ριχνετε και μια ξουρα στην τελικη(που ειναι και πολυ sexy για τις γυναικε;ς) 8)
η αυτοπεποιθηση ειναι μεγαααααλο θεμα..ασχημο πραγμα τα κομπλεξ

Μαρια ειναι sexy η ξουρα;;; ::)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aleksandros

New Member

Kαι ασε τις γυναικες να λενε οτι η ξουρα ειναι sexy.
Τα μαλλια ειναι γοητεια σε κανενα δεν αρεσει το φαλακρο τοπιο.

Georgex6

Well-Known Member

http://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?t=2346
There are so many times Ive heard this lately I'm starting to feel as I'm a leper or an insignificant NOBADY . αυτο ειναι το προβλημα οτι δεν θελουμε να νοιωθουμε οτι ειμαστε ο ΚΑΝΕΝΑΣ τουλαχιστον εγω δε το θελω με τιποτα.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ+++ ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hopefull

New Member

γιατι ρε παιδια τι εχει η ξουρα ...ειναι αξιοπρεπεστατη λυση :grandpa:, ελατε απο δω που εχω τα καταλληλα εργαλεια να σας κανω ολους Vin Diesel : :knup:

Georgex6

Well-Known Member

κοιτα φιλε μου σε καποιους με στρογγυλο κεφαλι πιο μελαγχρινους μπορει να πηγαινει εγω με το κεφαλι που εχω θα ειμαι αστα να πανε

geofish

New Member

Χαχαχαχα, άρε hopefull,
Δεν έχουν όμως όλοι τα ίδια πιστεύω. Εγώ που είμαι της παλιάς σχολής μεγάλωσα με τις εξής αντιλήψεις για την ξούρα. Για μένα πάντα η ξούρα με παρέπεμτε στις εξής κατηγορίες ανθρώπων
-Φυλακισμένοι
-Τρόφιμοι σε ψυχιατρικές κλινικές
-Σκιχετς (νεοναζί)
-Αυτοί που είχαν τριχοφάγο
-Πορνοστάρ (γκουζκουνης)
-Δικτάτορες (πατακός)

giannis1991

Well-Known Member

ετσι ειναι...η ξουρα παει στους αρκετα μελαχροινος...οσο πιο πλ τοσο το καλυτερο....εγω παλι ειμαι πλ λευκος...οποτε....

show_palmettos

New Member

οχι μονο αυτοι που εγραψες...και διαιτητες ειναι κεφαλοξουρισμενοι ,βλεπε Κάκος,Κολίνα :D

Hopefull

New Member

Και στη τελικη αν τα μαλλια ειναι τοσο σημαντικα...αν ενα τζινι σου λεγε να διαλεξεις αναγκαστικα ποιος να εισαι απο τους παρακατω...

Ο Jason Statham ή ο Γιωργος Τσαλικης
Ο Vin Diesel ή ο Παπακαλιαστης
Ο jordan ή ο Καραγκουνης
O Andre Agassi ή ο Josh Childres
και στη χειροτερη...
Ο γκουσγκουνης ή ο mr. Εθνικα μπουτια

Τι θα λεγατε σε αυτες τις περιπτωσεις?Εδω τα μαλλια δε παιζουν τον πρωτο ρολο ετσι?Τι θα λεγατε για μια γκομενα που διαλεηξε να παει με το Τσαλικη και οχι με τον jason Statham (σαν χαρακτηρες και αυτο που βγαζουν και οχι σαν διασημοτητες)και ποσο σεβασμο θα της δινατε?

Το ηθικο διδαγμα ειναι οτι περα απο τα μαλλια παιζουν τοσα πραγματα που εμπνεουν σεβασμο στους αλλους. Βεβαια ο καθενας σκεφτεται τον εαυτο του και πως θα ταν καλυτερος με τα μαλλια του...αλλα ολοι οι αλλοι δε σκεφτονται σαν εμας που εχουμε το προβλημα και το βαζουμε σε πρωτο πλανο.

Μπορεις ακομη να βγεις νικητης μεσα απο αυτο αρκει να νικησεις τη ψυχολογια σου και ολους τους μ*λακες που πανε να σε κομπλεξαρουν ωστε να θυμηθεις ποσο γαμ* τα παιδια ησουνα και μετα θα καταλαβεις οτι ακομα και χωρις μαλλια παλι μετρας τρομερα περισσοτερο απο αλλους που χουν μαλλια αλλα δεν εχουν αλλα. τι και αν ψαρωσουν μαζι τους και οχι μαζι σας καποια γκομενακια...μεσα σου ξερεις ποιος εισαι και αν το βγαλεις αποβαλωντας τα κομπλεξ μια μερα θα γυρισουν ολα υπερ σου. Και δε χρειαζεται ουτε να τα ξυρισεις με ξυραφι...μπορεις να τα κοψεις απλα πολυ πολυ κοντα, ακομα και η κωλομοδα ειναι υπερ σου

Και αν η μεταμοσχευση και τα χαπια σας φαινεται η ευκολη λυση...ερευνηστε το λιγο παραπανω.Ισως να ειναι τελικα πιο ευκολο να ξεσκιστειτε στο γυμναστηριο να αγορασετε ωραια ρουχαλακια και να προσεχετε τον εαυτο σας, και τι εγινε που δε θα πατε με 5 πιτσιρικες που δε θελουν καραφλο...θα πατε με τιποτα κατασταλαγμενες 30+ που θα τριβουν τη ξουρα σας και θα γουσταρουν.

Αλλα το θεμα ειναι τελικα απλο...αν δεν θελεις να συμβιβαστεις με τη νεα πραγματικοτητα θα κανεις το παν για να την ξεφτιλισεις συμφωνοντας με θεωριες κομπλεξικων μιας ψευτοκουλτουρας lifestyle, θα τη βγαλεις το χειροτερο πραγμα που μπορει να σου συμβει, θα τη μισησεις και θα την κραζεις λες και ετσι θα φυγει απο μονη της μετα απο τοση χολη που της ριχνεις. Ταυτοχρονα ετσι σου ειναι πιο απλο να δικαιολογησεις τις πιθανες επιλογες σου που αλλοι γυρω σου δεν ειναι συμφωνοι....χαπια για παντα, χιλιαδες δολλαρια σε μεταμοσχευσεις , πειραματα στο κεφαλι σου και στο σωμα σου με περιεργες θεραπειες.

ειναι ολα μερος της διαδικασιας...μια μερα θα τα δειτε ολα αλλιως.Οποιος δε με πιστευει δε πειραζει οταν θα πει καπια στιγμη στα α****α μου ρε τι το κανα τοσο θεμα θα με θυμηθει

Μπλουζα