Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

baldy

Member
Ακη δεν θα διαφωνησω σε οτι λες γιατι δεν ειναι λαθος.Αλλα ας δεχτουμε 1 οτι η καραφλα σε ριχνει πολλους βαθμους κατω εμφανησιακα.Αλλα αυτο το ξανα ειπα δεν θελω να σταθω σε αυτο.

Θα σου πω το εξης η εμφανιση δειχνει και το χαρακτηρα μας,ο καραφλας ειναι εξαναγκασμενος να εχει ενα στυλ.

Αν εγω ημουν εξαναγκασμενος λογω του οτι η φυση με καταναγκασε να ειμαι γλομπος σαν το μηδενιστη,αυτοματως θα ειχα μια εικονα που δεν θα με εκπροσωπουσε καθολου ως ανθρωπο.Και δεν μιλαω στο ζητημα ομορφιας.Ο μηδενιστης ειναι ενας μαγκακος ραπερ πχ και το στυλ αυτο μπορει να τον εκπροσωπησει.Εχοντας λοιπον εγω την καραφλα αυτη μπαινω στη διαδικασια να μοιαζω με κατι που δεν ειμαι και ακριβως επειδη δεν ειμαι δεν θα μπορεσω ποτε να το στηριξω και να το αποδεχτω.Και ακουω κατι συμβουλες του στυλ καραφλιαζεις ξυρισε τα και χτυπα γυμναστηριο για να εχεις στυλ και να μπορεσεις να τραβας τις γκομενες.Δηλαδη εγω πρεπει να γινω κατι αλλο απο αυτο που ημουν πριν!Και ματσο να γινω δεν μου λεει τιποτα αφου δεν θα νιωθω ο εαυτος μου.Το λεγομενο αλφα μειλ με τους κοιλιακους φετες δεν μου λεει τιποτα και δεν θελω να γινω αυτο ειναι εκτος της αισθητικης μου.Ξερω οτι τις γυναικες τους αρεσει ενα γυμνασμενο σωμα,οκ αλλα δεν κανω κατι επειδη αρεσει στην αλλη κανω κατι για να αρεσω σε μενα και αν αρεσω σε μενα και νιωθω καλο θα τραβηξω αυτο που μου ταιριαζει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member
weznem είπε:
Άκης είπε:
Αν καθίσω να γράψω πόσες φορές μου έχουν πει γυναίκες ότι δεν τις ενδιαφέρει το θέμα μαλλί, θα βαριόσασταν να διαβάζετε.
Το όλο πρόβλημα είναι θεωρητικό, αμφιβάλλω αν όλες αυτές οι φοβίες ή οι αρνητικές ιδέες πατάνε κάπου πρακτικά, είναι δηλαδή δοκιμασμένες και βγαλμένες από εμπειρίες.

Τα περισσότερα αποτελούν μέρος της πλύσης εγκεφάλου που δεχόμαστε από τα media, δεν νομίζω όσοι κλαίγονται για το ότι οι γυναίκες δεν θα πήγαιναν με έναν καραφλό άντρα να έχουν δοκιμάσει κάποιο είδος φλερτ, για να τεστάρουν και οι ίδιοι αν αυτά που πιστεύουν ισχύουν ή είναι απλά στο μυαλό τους.

Και να επαναλάβω, υπάρχουν άπειροι άντρες, οι οποίοι είναι αρκετά εμφανίσιμοι, με ωραίο σώμα και μπόλικη τρίχα στο κεφάλι τους που είναι απλά "φίλοι" με τις γυναίκες.
Αυτοί κλαίγονται γιατί οι γυναίκες προτιμούν όσους δεν τις φέρονται ωραία (badboys u know), ενώ επίσης οι χοντροί κλαίγονται γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους αδύνατους, οι κοντοί γιατί προτιμούν τους ψηλούς, οι αδύναμοι γιατί προτιμούν τους δυνατούς, οι φτωχοί γιατί προτιμούν τους λεφτάδες κλπ και γενικά κανείς δεν είναι εντάξει με τον εαυτό του, στην πρώτη απόρριψη κάτι θα βρει άσχημο επάνω του και θα κλαίγεται γι'αυτό. Το θέμα είναι κάθεται και κλαίγεται ή απλά βελτιώνεται κάπου αλλού;

Δηλαδή ο Μηδενιστής για παράδειγμα, κλαίγεται για το μαλλί του και ότι δεν θα τον θέλει καμία; Και μην πείτε είναι γνωστός, παρακολουθώ τους ΖΝ χρόνια τώρα, προτού γίνουν τόσο γνωστοί (μιλάω για πριν αλλά και αρχές του 2000) και πάντα οι γυναίκες στα live τρελαίνονταν για τον Μηδε και την μαγκιά που έβγαζε και βγάζει.

yuebcxewho50d03b23b6037.jpg
δεχομαι την διαφορετικοτητα ακη στα γουστα,απλα θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι γυναικες πουγια προτυμα εχουν τετοια καγκουρια απλα ειναι ασοβαρες με χαμηλοτατο επιπεδο,οποια εχω γνωριζει και τις αρεσει ο ντιζελ ο μηδενιστης κιτλ..δεν θεωρω τυχαιο οτι απο μυαλο αστα...
ως προς τα μαλλια/καραφλα ειναι απλα ρε παιδια αλλους δεν τους χαλαει την εμφανση αλλους του καταστερφει τοσο απλο ειναι θεμα δομης κεφαλιου,ακομα και αν μου πηγαινε ομως προσωπικα,θα με χαλαγε να ειμαι ραφλα,διοτι δεν ειναι looke απο επιλογη,αλλα επειδηδεν εχεις αλλη επιλογη..

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Άκη

η γυναίκες άλλα λένε, άλλα σκέφτονται και άλλα κάνουν.... ποσοι από μας δεν έχουμε ακούσει από γυναίκα να λέει: <<Μ'αυτον;; σιγά να μην πήγαινα με αυτον>>, και μετά να μαθαίνεις οτι στην συνεχεια έχει γίνει η "βρωμοδουλειά". Γι'αυτό μην δίνεται πολύ βάση στο τι λένε οι γυναίκες αλλά στο τι κάνουν. Ακόμα και αν είναι φίλες σας...

weznem

Well-Known Member
sito δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες..αλλα διχως να κοβω τοχεριμου θεωρω οτι δεν εχω αδικο σε αυτο το πραγμα..γυναικα σοβαρη με παιδεια θα εμπλεκε με το ντιζελ και το μηδενιστη?αν ειναι δυνατον..
καμια κοπελα διαχρονικα που το μονο που τι νοιαζει ειναι να βαλουμε κολαν να φαινεται η στριγκια,γουσταρω μηχανακια ζεντ,φ1 κτλ με νικελε εξατμισεις και ειμαι αούα προφανως και γουσταρανε με χιλια τετοια προτυπα..μον που οταν καποτε επεσε ερωτημα τι ειναι το Δ.Ν.Τ ?δεν ηξερε και τοτε ειχαν ξεκινησει και οι εχθροπραξιες με τον κανταφι..,και συζηταγμα εγι αυτο καποιοι αλλα...δενηξερε τιποτα..ζουσε σε ενα αλλο κοσμο..δικο της και πολυ επειφανιακο κατε με..
(γκομεναρα υ συγκεκριμενη,μελαχρινη, ειχε τον ποιο ωραιο κωλο που εχω δει πραγματικα..με βραζιλ τον εχω δει..ημουν τυχερος!!βυζακι καλο,αλλα καγκουρισα μυαλο απαίδευτο και τα συναφή..)υπηρχε περιπτωση επικοινωνιας με τετοια κοπελα με εναν νορμαλ με αγωγη ανθρωπο??καμμια για μια φορα ομως δεν το συζητω..με τα μουτρα ολοι μαζι.. :) εδωσα ενα παραδειγμα απλα,και οποιες εχω δει στο περιγυρω μου τετοιου τυπου γκομενες ειναι που αρεσκονται σε τετοια προτυπα..δικαιωμα τους σιγουρα,αλλα εμενα μου δημιουργει εμμετο,διοτι ψηφιζουν ξερεις τετοια ατομα..

sito

Active Member
weznem είπε:
sito δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες..αλλα διχως να κοβω τοχεριμου θεωρω οτι δεν εχω αδικο σε αυτο το πραγμα..γυναικα σοβαρη με παιδεια θα εμπλεκε με το ντιζελ και το μηδενιστη?αν ειναι δυνατον..
καμια κοπελα διαχρονικα που το μονο που τι νοιαζει ειναι να βαλουμε κολαν να φαινεται η στριγκια,γουσταρω μηχανακια ζεντ,φ1 κτλ με νικελε εξατμισεις και ειμαι αούα προφανως και γουσταρανε με χιλια τετοια προτυπα..μον που οταν καποτε επεσε ερωτημα τι ειναι το Δ.Ν.Τ ?δεν ηξερε και τοτε ειχαν ξεκινησει και οι εχθροπραξιες με τον κανταφι..,και συζηταγμα εγι αυτο καποιοι αλλα...δενηξερε τιποτα..ζουσε σε ενα αλλο κοσμο..δικο της και πολυ επειφανιακο κατε με..
(γκομεναρα υ συγκεκριμενη,μελαχρινη, ειχε τον ποιο ωραιο κωλο που εχω δει πραγματικα..με βραζιλ τον εχω δει..ημουν τυχερος!!βυζακι καλο,αλλα καγκουρισα μυαλο απαίδευτο και τα συναφή..)υπηρχε περιπτωση επικοινωνιας με τετοια κοπελα με εναν νορμαλ με αγωγη ανθρωπο??καμμια για μια φορα ομως δεν το συζητω..με τα μουτρα ολοι μαζι.. :) εδωσα ενα παραδειγμα απλα,και οποιες εχω δει στο περιγυρω μου τετοιου τυπου γκομενες ειναι που αρεσκονται σε τετοια προτυπα..δικαιωμα τους σιγουρα,αλλα εμενα μου δημιουργει εμμετο,διοτι ψηφιζουν ξερεις τετοια ατομα..

Γυναίκα σοβαρή όπως το εννοείς, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έκανε σχέση με έναν καγκουρα όπως λες, και ούτε θα τον γνώριζε στους γονείς της.... αλλά να είσαι βέβαιος πως μια γυναίκα σοβαρη (όπως το εννοείς) θα ηθελε πολυ να την ξ€$κισει ένας μάγκας "καγκουρας" είτε είναι με μάλλια είτε οχι.

weznem

Well-Known Member
οχι φιλε εισαι λαθος..δεν ισχυει για ολες..σοβαρη ειναι αυτο που λεω ποια ειναι η σοβαρη κοπελα αυτη που παει στο μηδενιστη και ουρλιαζει??
οσοναφορα το δυνατο σεχ που υποννοεις, ποιος σου ειπε οτι τετοιο σεχ κανει ο τυπου μηδενιστης και οχι ενας αλλο τυπας που θελει να εχει και μυαλο η γκομενα??αλλα εχει και εντονη σεξουαλικη ζωη?? αλλο ο συνδυασμος και αλλο το αλλο..αλλο να ξερει να ειναι καυλιαρια η γκομενα οταν και που πρεπει,και αλλο να ειναι πουτ.....
το ιδιο ισχυει και για τον ανδρα..

xk

Active Member
baldy ο Ακης με το μηδενιστη ή ντιζελ κτλ εδωσε ενα παραδειγμα...γιατι μπερδευεστε,δε παει να πει οτι αν καραφλιασεις πρεπει σωνει και καλα να γινεις μαγκας/κακγουρας για να μετρας.Αυτη ειναι μια μορφη δυναμισμου που κανει αυτα τα ατομα να παιρνουν δυναμη και να εχουν αυτοπεποιθηση αλλα δυναμικος μπορει να εισαι και με αλλους τροπους πχ να εισαι μορφωμενος εξυπνος θαρραλεος κτλ...

οριστε παραδειγμα μη καγκουρα

Freddi-Ljungberg-007.jpg

zinedine-zidane-celebrates-40-years-03.jpg

αλλα ξερεις τι...ΟΤΙ και να βαλω κατι θα πεις...ο ljumberg εχει ζυγωμαστικα εγω δεν εχω ο ζινταν ειναι ψηλος με πλατες εγω οχι αυτοι ειναι διασημοι εγω οχι και παει λεγοντας...

το θεμα ειναι εσυ σα Baldy μονο μαλλι εισαι?οχι,σιγουρα κατι θα εχεις γαματο ειτε εμφανησιακο ειτε εσωτερικο.ε παρε αυτο ''δουλεψε'' το και καν'το σημαια...με αφησε το ωραιο μου μαλλι μου εμεινε κατι αλλο...βγαλ το το γ@μημενο στην επιφανεια και καν'το να καλυψει και γιατι οχι υπερκαλυψει το μαλλι.

κοιταξου στο καθρεπτη και πες ξερω γω ''ναι ημουν καλυτερος με μαλλι αλλα τωρα ειμαι πιο αντρας,πριν ημουν παιδι''...

αλλο που με βοηθησε εμενα ηταν οταν ''νικησα'' μαλλιαουρια στα γκομενικα χωρις μαλιστα να το επιδιωξω...και οχι οι αλλοι δεν ηταν χαλιες.Ξερεις τι πλακα εχει να σε εχουν οι φιλοι σου ξεγραμμενο επειδη καραφλιαζεις και τελικα να σου την πεφτει εσενα γκομενα?Αλλα αμα σκεφτεσαι παρανοικα ''παει τελειωσε η ζωη μου'' χανεις πολλα σκηνικα που θα γινουν και θα σε βοηθησουν να μη το σκεφτεσαι τοσο

weznem

Well-Known Member
xk είπε:

φιλε,εχω απαντησει σε αυτο το θεμα που αναφερεσε και νομιζω οτι καλυπτει οοτι σκεφτομαστε ο καθενας ξεχωριστα.. το παραθετω ξανα
νομιζω θα συμφωνησεις..

εγω συμφωνω με ολους αν το κοιταξετε ολοι εν μερεις εχουμε δικιο..ποιος θα αρνηθει αυτο που ειπε ο φιλος με την εικονα του μακολαντ με μαλλια η χωρις?προσωπικα για εμενα ειναι πολυ γοητευτικος ανδρας αλλα χωρις μαλλια θα χασει πολλυ απο την εμφανιση του..σκεψου τον αντονιο μπαντερας διχως μαλλια?αφου η γοητεια του ειναι συνδεδεμενη με τα μακρια πολουσια μαλλια μεχρι το λαιμο..

θεωρω οτι το να χανεις τα μαλλια και οι συζητησεις που κανουμε σχετικα με αυτη την <<καταρρα>>αν το αποδεχομαστε η οχι, ειναι ιδιο με το να εχει καποιος ενα εγκαυμα στο μαγουλο,μια παραμορφωση,ενα στραβο στομα,ενα κομμενο αυτι κτλ..
αλλοι θα αποδεχθουν τον εαυτο τους οπως ειναι,και θα βρεθει καποιος γι αυτους για συντροφο,ολοι εχουμε ενα ταιρι στον κοσμο που ειναι για μας..αλλιως εκτος απο τους ωραιους οι αλλοι θα κοιταγαν..
αλλοι δεν θα αποδεχθουν την εικονα τους ειτε απο ναρκισσισμο(δεν το βρισκω κακο σε λογικα πλαισια,και εγω ειμαι ψωνιο σε λογικα επιπεδα πλεον..)ειτε απο χαμηλη αυτοεκτιμηση σε συνδυασμο με εναν συναισθηματικο χαρακτηρα,ευαισθητο πιο low profile που λεμε και στα χωρια μας..και θα εχουν ενα προβλημα μικρο η μεγαλο διαφερει σε καθε ανθρωπο...
αλλοι θα αυτοκτονησουν(που πρεπει να μην φθανουμε σε τετοια ακραια πραγματα).αλλοι την βλεπουν να κανουν τους αλλους οπως ειναι αυτοι απο εκδικηση,ο ψυχικος κοσμος του ανθρωπου ειναι περιεργο πραγμα και μοναδικο,αναλογα με τα βιωματα του και πολλα αλλα..αλλοι απλα γινονται μοναχικοι τυποι..
το σιγουρο ομως ειναι ενα πραγμα για να το κλεισω το θεμα,οτι αν υπηρχε κατι το οποιο θα τους εδεινε την παλια <<καλη>>ατομικα,εικονα θα το καναν ολοι,η οι περισσοτεροι θα μπορουσε καποιος να εχει ξανα πισω τα μαλλια του και θα ελεγε,ευχαρστω δεν τα θέλω?η να εξαφανιστει το εγκαυμα απο το μάγουλο?δεν νομιζω οποτε..εδω κρυβεται και η απαντηση η ειλικρινης νομιζω οτι..μια κατασταση που δεν ειναι ωραια αν δεν μπορεις να την αλλαξεις,προσπαθησε να την αποδεχθεις με τον καιρό..αλλιως θα σου προκαλεσεις και αλλα προβληματα με αγνωστο τελος..

Bouklas

Well-Known Member
Σε κάποιους η καράφλα πάει σε άλλους δεν πάει καθόλου.
Και επιπλέον μάγκες οι γυναίκες έχουν αλλάξει. Παλιά λέγαμε ότι εμείς προσέχαμε πρώτα την εμφάνιση και μετά τα αλλα, και ότι για αυτές δεν έπαιζε τόσο σημαντικό ρολο η εμφάνιση όσο ο χαρακτήρας.
Οι περισσοτερες γυναίκες πλέον έχουν ανεξαρτητοποιηθεί είναι πιο ελεύθερες πιο δυναμικές από ότι τα προηγούμενα χρονια, και αυτό οφείλεται και στον λόγο των ξένων προτυπων ζωής βλέπε αμερική. Έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από έναν σύντροφο από την στιγμή που έχουν την ευχέρεια να επιλεγουν αυτές οποιος τους κάνει. Τι πιστεύετε ότι μονο το μαλλί ζητάνε?
Ξέρω γυναίκες που τα έχουν με m@λ@κες μονο και μονο γιατί είναι ωραίοι και ξέρω και πολλές γυναίκες που ξέρουν ότι είναι με μ@λ@κες γιατί εμφανισιακά είναι αυτό που πάντα έψαχναν! Και αν σας πω και τι λόγους έχουν και πως το βλέπουν θα είναι για να τρελαίνεστε.
Ευτυχώς που δεν είναι και έτσι όλες γιατί υπάρχουν και αστερια, αλλα οι περισσότερες το έχουν καβαλήσει εντελώς.

Συνημμένα

• tromaktiko ROUVAS.jpg
    tromaktiko ROUVAS.jpg
    23.3 KB · Προβολές: 74

xk

Active Member
weznem είπε:
φιλε,εχω απαντησει σε αυτο το θεμα που αναφερεσε και νομιζω οτι καλυπτει οοτι σκεφτομαστε ο καθενας ξεχωριστα.. το παραθετω ξανα
νομιζω θα συμφωνησεις..

οχι δε σκεφτομαι ετσι μαν τα θεωρω λαθος...μονο στο σημειο που λες οτι ολοι θα παιρναμε πισω τα μαλλια μας συμφωνω αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος...δες ποσοι συνεχιζουν να εχουν μεγαλες μυτες ή γκομενες με ανυπαρκατα βυζια,στραβα δοντια(πιστευω χειροτερο απο το να μην εχει μαλλια) κι ενω εχουν λεφτα δε πανε να το διορθωσουν ενω τους χαλαει...ειδικα για μυτες εγω ακουω ιδιο πρηξιμο κα ιχειροτερο σε σχεση με την καραφλα.Αλλα ο αλλος δε παει να τη φτιαξει γιατι δεν ειναι ευκολη υποθεση παρ ολο που η επιστημη με τις πλαστικες εχει προχωρησει τρελα.Κι αυτο γιατι αν εξαιρεσεις το να βγαλεις μια ελια ή να κανεις λειζερ στα ματια ή να βγαλεις τριχες κτλ σε ολα τα αλλα εχεις μεγαλες πιθανοτητες να την πατησεις...απ το να παθεις ζημια μεχρι απλα να φαινεται αφυσικο αυτο που θα φτιαξεις.Γενικα ειμαι της αποψης μη πειραζεις τιποτα εκτος κι αν κατι ειναι ευκολο να γινει...ή αν κατι ειναι πραγματικα ασχημο πχ μια τεραστια κρεατολια πανω στη μυτη κτλ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
xk είπε:
weznem είπε:
νομιζω θα συμφωνησεις..

οχι δε σκεφτομαι ετσι μαν τα θεωρω λαθος...μονο στο σημειο που λες οτι ολοι θα παιρναμε πισω τα μαλλια μας συμφωνω αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος...δες ποσοι συνεχιζουν να εχουν μεγαλες μυτες ή γκομενες με ανυπαρκατα βυζια,στραβα δοντια(πιστευω χειροτερο απο το να μην εχει μαλλια) κι ενω εχουν λεφτα δε πανε να το διορθωσουν ενω τους χαλαει...ειδικα για μυτες εγω ακουω ιδιο πρηξιμο κα ιχειροτερο σε σχεση με την καραφλα.Αλλα ο αλλος δε παει να τη φτιαξει γιατι δεν ειναι ευκολη υποθεση παρ ολο που η επιστημη με τις πλαστικες εχει προχωρησει τρελα.Κι αυτο γιατι αν εξαιρεσεις το να βγαλεις μια ελια ή να κανεις λειζερ στα ματια ή να βγαλεις τριχες κτλ σε ολα τα αλλα εχεις μεγαλες πιθανοτητες να την πατησεις...απ το να παθεις ζημια μεχρι απλα να φαινεται αφυσικο αυτο που θα φτιαξεις.Γενικα ειμαι της αποψης μη πειραζεις τιποτα εκτος κι αν κατι ειναι ευκολο να γινει...ή αν κατι ειναι πραγματικα ασχημο πχ μια τεραστια κρεατολια πανω στη μυτη κτλ...

μα ολο αυτο που θετεις ως νοημα,εχει αμμεση σχεση με τον ψυχικο κοσμο του ατομου,και πως ερμηνευει τα μηνυματ ο δικοςς του εγκεφαλος...μεγαλα θεματα ανοιγουμε και χρειαζομαστε ειδικους,ψυχαναλυτες κτλ..αρα αν ενδιαφερομαστε να το δουμε το θεμα ποιο ενδελεχώς ,δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα αλλο απο το να ασχοληθουμε με την ψυχολογια,και να διαβαζουμε βιβλια..
αν και θα σε μπερδεψω θα σου πω οτι,οτι αντιλαμβανεσε εσυ,εγω ο αλλος..ειναι μια διάθλαση της πραγματικοτητας,δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα,διοτι χρειαζεται η ερμηνεια του ατομου σε καθε τι που τον ερεθιζει..οποτε μετα τιθεται το ερωτημα πως φθανεις σε ενα συμπερασμα ?φυσικα απο τα δικα σου πιστευω,προκαταληψεις,παιδεια,οικογενειακη κατασταση,βιωματα κτλ..ολα στην ζωη ειναι διαθλάσεις του γεγονοτος..που δινουμε μια ερμηνεια εμεις,διαφορετικη ο καθενας..με λιγα λογια απο τα βιβλια του bruce lee.......

baldy

Member
δες τον σακη,αν ηταν ετσι θα σου ελεγα τι θα εκανε.Την τριχοπτωση την αντιμετωπιζουν ολοι σαν κατι το ασημαντο οποτε μην κοιτατε να βρειτε κατανοηση ουτε απο ψυχολογο ουτε απο κανενα,αν δεν το αποδεχεσαι βουρ στα φαρμακα και στις ψυχοθεραπειες χωρις βεβαια να κερδισεις τα μαλλια σου.Οτι και να πω στον εαυτο μου θα ειναι απλα παροδικο,οταν θα βλεπω βρεγμενα τα μαλλια μου και παθαινω φρικη δεν σκεφτομαι ουτε γκομενες ουτε τιποτα,οταν βλεπω οτι παω να χτενιστω και αντι να κοιταξω πως μου πανε κοιταζω πως θα καλυψω τις αραιωμενες περιοχες το ιδιο.Η ζωη μου θα ηταν πολυ καλυτερη αν ειχα μαλλια και γουσταρα την εμφανιση μου και αγχονωμουν για αλλα πραγματα οχι και για αυτο που για τους περισσοτερους ειναι δεδομενο,δεν λεω οτι θα τρεχαν οι γκομενες απο πισω μου αλλα τουλαχιστον θα μπορουσα να χαρω και οχι να σκεφτομαι οτι καθε χρονος ειναι μειον μου.Οι περισσοτεροι καταληγουν αυτος ειμαι και σε οποιον αρεσω τι γινεται ομως οταν δεν αρεσεις ουτε στον ιδιο σου τον εαυτο.Τα μαλλια ηταν η αδυναμια μου και δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι δυνατον να τα χανω,εχω ανεχτει πολλα στη ζωη μου και εχω κανει πολλες υποχωρησεις απο τυχον υπερβολικες προσδοκιες που να χα, οχι και αυτο,ΟΧΙ ειμαι νεος και θελω να χαρω,το ξερω οτι η αρνηση δεν κανει καλο αλλα θελω τα μαλλια μου αν δεν τα χω θα ειμαι ή σε χοντρη καταθλιψαρα και απογνωση ή θα ζω μια ζωη χλιαρη ζωη με κομπλεξ και χαμηλη αυτοεκτιμηση.Γιατι δεν μπορω να πεισω τον εαυτο μου τι θα μου αρεσει και τι οχι.Μπορω να πεισω τον εαυτο μου οτι μου αρεσει πχ ο πατσας οταν δεν μου αρεσει?οχι δεν το επιλεγω τι μου αρεσει.Ετσι λοιπον και αυτο απο τη στιγμη που δεν μου αρεσει καθολου θα νιωθω ασχημα με μενα

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Τα στάδια της θλίψης είναι μια θεση της Αμερικανοελβετίδας ψυχολόγου Elisabeth Kübler-Ross που υποστηρίζει οτι όταν ενα άτομο έρχεται αντιμέτωπο με το ενδεχόμενο μεγάλης απώλειας ή θανάτου, θα βιώσει μια σειρά απο στάδια ψυχολογικής κατάστασης σε μή συγκεκριμένη σειρά:

1. Σόκ και άρνηση ("μια χαρά είμαι", "δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, όχι σε μένα")
Σε αυτό το στάδιο το άτομο παθαίνει σόκ αναγνωρίζοντας την απώλεια. Το σόκ είναι ένας μηχανισμός άμυνας του μυαλού και το αποτέλεσμα του είναι πολλές φορές η άρνηση οτι κάτι εχει συμβεί ή συμβαίνει. Ενα άτομο σε θλίψη νομίζει οτι η πραγματικότητα είναι άλλη και αρνείται να αποδεχτεί την αιτία της θλίψης.

2. Πόνος και ενοχή ("οχι οχι οχι!", "εγώ φταίω")
Σε αυτό το στάδιο το άτομο συνειδητοποιεί οτι η απώλεια είναι πραγματική. Αυτή είναι η πιο χαοτική και τρομακτική περίοδος της θλίψης. Εντονα συναισθήματα ενοχής και τύψης εμφανίζονται όσον αφορά τα λάθη που έχουν γίνει. Πολλές φορές στη θλίψη τα άτομα νιώθουν αυτά υπεύθυνα για τα αποτελέσματα της απώλειας.

3. Θυμός ("γιατί σε εμένα;", "δεν είναι δίκαιο")
Σε αυτό το στάδιο της θλίψης το άτομο βιώνει έντονο θυμό λόγω της αδικίας που έχει γίνει εναντίον του.

4. Διαπραγμάτευση ("θα κάνω τα πάντα για μερικά χρόνια ακόμα", "θα δώσω ότι έχω και δεν έχω")
Σε αυτό το στάδιο το άτομο είναι συγχυσμένο και δεν μπορεί να αποδεχτεί την πραγματικότητα. Αρχίζει να διαπραγματεύεται την απώλεια και ψάχνει να βρεί τρόπους να αντιστρέψει την κατάσταση και να ανακτήσει ότι έχει χάσει.

5. Κατάθλιψη ("είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά που δεν βλέπω νόημα σε τίποτα", "Χωρίς αυτό που είχα δεν υπάρχω, δεν έχω λόγο ύπαρξης")
Σε αυτό το στάδιο το άτομο αποδέχεται την απώλεια αλλα δέν μπορεί να την αντιμετωπίσει. Σε θλίψη και χωρίς ηθικό, βρίσκεται σε απόγνωση και συμπεριφέρεται παθητικά. Δεν βλέπει λύση στην απώλεια που βίωσε και αδυνατεί να συμπεριφερθεί με ενα φυσιολογικό τρόπο μπαίνοντας σε κατάθλιψη.

6. Ανασυγκρότηση ("δεν μπορώ να σκέφτομαι, ας απασχοληθώ με κάτι")
Σε αυτό το στάδιο το άτομο αρχίζει να ασχολείται με άλλες δραστηριότητες, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη θλίψη. Είναι η αρχή του επόμενου και τελικου σταδιου, της αποδοχής και της συμφιλίωσης με την πραγματικότητα. Είναι επίσης μια περίοδος ανασυγκρότησης της ζωή του, που ψάχνει λύσεις για να ξεφύγει απο την θλίψη.

7. Αποδοχή ("δεν μπορώ να το πολεμήσω, ας το αποδεχτώ")
Αυτό είναι το στάδιο που το άτομο αποδέχεται την πραγματικότητα. Στην αποδοχή, το άτομο αρχίζει να πιστεύει ξανα στον εαυτό του. Αποδέχεται την πραγματικότητα και τα γεγονότα και προχωρά στην ζωή του. Συμπεριφέρεται φυσιολογικά όπως πρίν το γεγονός.

somari

Active Member
@ Soralteno σωστός

"δες τον σακη,αν ηταν ετσι θα σου ελεγα τι θα εκανε."

Φαντάζομαι να ΜΗΝ ξανα-αναφέρω το παρέδειγμα με τον Κιμούλη ή τον Συσσοβίτη...

vag25

Well-Known Member
baldy είπε:
somari είπε:
@ Soralteno σωστός

καλα ενταξει...

Το οτι μετραει πολυ λιγοτερο ΑΠΟ ΟΣΟ εμεις νομιζουμε ειναι FACT.
Οταν ημουν μικροτερος νομιζα οτι μετραει πολυ.ΟΧΙ δεν μετραει ουτε στο μισο απ'οσο εμεις νομιζουμε.
Και στο λεει ανθρωπος που παρ'ολα αυτα εχει κομπλεξ με το προβλημα(οπως και ολοι μας).

3746741

Member
baldy είπε:
somari είπε:
@ Soralteno σωστός

καλα ενταξει...

υπαρχουν καποιοι που τους ενοχλει περισσοτερο κ καποιους αλλου λιγοτερο!

εγω προσωπικα ανηκω στην κατηγορια του baldy

με ενοχλει αρκετα κ δεν θα ζηλευα σε εμφανιση ποτε τον Κιμουλη ή τον Συσσοβιτη!

Τους βλεπω κ τους δυο κ προσωπικα στο θεμα εμφανιση τους λυπαμαι κυριολεκτικα!

Κ ας υπαρχουν γυναικες που τους γουσταρουν,προσωπικα εμενα δεν μου λεει τιποτα!

Δεν ειναι το θεμα γκομενα παντα τα πρωτο στην λιστα!!Τουλαχιστον για εμενα!

Θα προτιμουσα χιλιες φορες να ημουν νοργουντ μηδεν κ να με γουσταραν οι μισες απο αυτες που με γουσταρουν τωρα!Χιλιες φορες θα το προτιμουσα!!!!!!!!

baldy

Member
3746741 είπε:
baldy είπε:
somari είπε:
@ Soralteno σωστός

καλα ενταξει...

υπαρχουν καποιοι που τους ενοχλει περισσοτερο κ καποιους αλλου λιγοτερο!

εγω προσωπικα ανηκω στην κατηγορια του baldy

με ενοχλει αρκετα κ δεν θα ζηλευα σε εμφανιση ποτε τον Κιμουλη ή τον Συσσοβιτη!

Τους βλεπω κ τους δυο κ προσωπικα στο θεμα εμφανιση τους λυπαμαι κυριολεκτικα!

Κ ας υπαρχουν γυναικες που τους γουσταρουν,προσωπικα εμενα δεν μου λεει τιποτα!

Δεν ειναι το θεμα γκομενα παντα τα πρωτο στην λιστα!!Τουλαχιστον για εμενα!

Θα προτιμουσα χιλιες φορες να ημουν νοργουντ μηδεν κ να με γουσταραν οι μισες απο αυτες που με γουσταρουν τωρα!Χιλιες φορες θα το προτιμουσα!!!!!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ

Μπλουζα