Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baldy

Member
και ετσι να εχει η φαλακρα σε ριχνει αλλους λιγοτερο αλλους περισσοτερο και αναλογα με την εκταση της.Αδυνατον να μην επηρρεασει την αυτοπεποιθηση αρα δυσκολο να εχεις τις ιδιες γκομενες με πριν για 2 λογους χειροτερη εμφανιση χειροτερη αυτοπεποιθηση

baldy

Member
3746741 είπε:
somari είπε:
Koιτάει τον τίτλο του θέματος.
Κοιτάει τα ποστ.
Κοιτάει ξανα τον τίτλο.

τι εννοεις somari?

εννοει οτι το θεμα ειναι ποσο ναιαζει τις γυναικες η τριχοπτωση,ποσο μετραει για αυτες οχι πως επηρρεαζει εσενα.

xk

Active Member
3746741 είπε:
Θα προτιμουσα χιλιες φορες να ημουν νοργουντ μηδεν κ να με γουσταραν οι μισες απο αυτες που με γουσταρουν τωρα!Χιλιες φορες θα το προτιμουσα!!!!!!!!

ρε παιδια δωστε κι ενα παραδειγμα γι αυτο γιατι βλεπω συμφωνειτε κι αλλοι...δηλαδη τι αλλη χρησιμοτητα εχει σ ενα αντρα μια καλη εμφανιση με μαλλι εκτος απο τις γυναικες?......απο το να σε βοηθησει η καλυτερη εμφανιση σου σε σχεση μ εναν καραφλο να βρεις τη γκομενα που θες...και στην συνεχεια απο τη γκομενα που θα βρεις να συνεχισεις να της αρεσεις κα ιμη την ξενερωσει αν αρχισεις να καραφλιαζεις...πειτε αλλα παραδειγματα,για ποιο αλλο λογο?

Τι παει να πει ''θελω το μαλλι για μενα''?

somari είπε:
http://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?t=9351

καλα αυτος ο highlander πως τον λενε ολα τα λεφτα...

baldy

Member
πρωτον το να ειχα τις μισες γκομενες ειναι τροπος του λεγειν γιατι ειναι αδυνατον να εχεις τις μισες με περισσοτερο μαλλι,θα εχεις αν οχι περισσοτερες τουλαχιστον στις ιδιες.Με λιγα λογια λεει προτιμω να ειμαι ωραιοτερος και να νιωθω καλα με τον εαυτο μου και να μην εχω τοση επιτυχια στις γυναικες για λογους πχ λογω χαρακτηρα ή οικονομικων.Παρα να τυρανιεμαι με το καραφλιασμα για την υπολοιπη ζωη μου και να εχω το φοβο.Απολυτα λογικο δεν σου φαινεται?

xk

Active Member
ok....παντως εγω θυμαμαι οταν ειχα φουλ μαλλι και ημουν στα καλυτερα μου εμφανισιακα και εφαγα ακυρο απο γκομενα για αλλους λογους(κοινωνικους...ηταν γαλλικα και πιανο η δεσποινις) ΕΤΣΟΥΞΕ πολυ.Δηλαδη θυμαμαι με ετρωγε καιρο(μηνες) και δεν ειπα απο μεσα μου ''εχω μαλλι στα τετοια μου''...ενω σε αλλης γκομενας ακυρο ειπα ''γαμα την'' εφτιαξα το μαλλι και πηγα για την επομενη,το γεγονος οτι ενιωσα στην πρωτη στην ''γαλλιδα'' σαν ''ωραιος αλλα...ρηχος'' ηταν χειροτερο συναισθημα απο το να μου πει σημερα καποια ''δε γουσταρω καραφλα''...

βεβαια εξαρταται σε τι φαση εισαι και τι ειδους σχεση θελεις

Άκης

Administrator
xk είπε:
ok....παντως εγω θυμαμαι οταν ειχα φουλ μαλλι και ημουν στα καλυτερα μου εμφανισιακα και εφαγα ακυρο απο γκομενα για αλλους λογους(κοινωνικους...ηταν γαλλικα και πιανο η δεσποινις) ΕΤΣΟΥΞΕ πολυ.Δηλαδη θυμαμαι με ετρωγε καιρο(μηνες) και δεν ειπα απο μεσα μου ''εχω μαλλι στα τετοια μου''...ενω σε αλλης γκομενας ακυρο ειπα ''γαμα την'' εφτιαξα το μαλλι και πηγα για την επομενη,το γεγονος οτι ενιωσα στην πρωτη στην ''γαλλιδα'' σαν ''ωραιος αλλα...ρηχος'' ηταν χειροτερο συναισθημα απο το να μου πει σημερα καποια ''δε γουσταρω καραφλα''..

Σχετικά με το full μαλλί και την απόρριψη, μπορείτε να ακούσετε και στο παρακάτω video (στο 1:56):
http://www.youtube.com/watch?v=3XOm27sT_3I

weznem

Well-Known Member
ειλικρινα δεν καταλαβαινω πως σκεφτεστε,δεν ειναι λογικο οτι για να θελησει μια γυναικα να παει παραπερα με <<εσενα>> δεν μετραει μονο η εμφανιση??
δεν θα την νοιαζει αν μπορεις να αρθρωσεις μια σκεψη ορθα?τι πεποιθήσεις εχεις? τι εμπειριες απο την ζωη αν θελεις.. ενα απλο παραδειγμα τελειως..αν μου εφερνες την πιο ωραια γυναικα την αντζελινα ας πουμε και ακουμε παολα και καρρα θα εκαν εγω σχεση μαζι της??με την καμια ομως.. μονο απο αυτο θα αντιλαμβανομουνα πολλα για το επιπεδο της.. εναν ανθρωπο τον στιγματιζει απολυτα το ειδος μουσικης που ακουει.. εγω που ακουω απο πυξ λαξ moby sting u2 coldplay και αλλα θα ταιριαζα με μια γκομενα που θα ακουγε παολα και θα μου λεγε ΔΩΣΕ!!! θα ετρωγε κλοτσια ολοι δικια της.. εν ολιγοις θα την ακυρωνα στο μυαλο μου, θα εχανε σε αξια και στην αποψη που θα σχημάτιζα περι του ατόμου της..
πρεπει να σε νοιαζει τι αρεσει σε εσενα και οχι στις γκομενες,αυτο σημαινεις ισχυρος χαρακτηρας και οχι <<ανεμοδουρα>>
αν αρεσει στις γκομενες η φουστα με τα λεγομενα σου εφοσον αυτος ειναι ο σκοπος να αρεσεις στι γκομενες να την βαλεις τη φουστιτσα..δεν παει ετσι δηλαδη για μια γκομενα θα γινουμε γυφτοι??εγω δεν το ανέχομαι σαν ανδρεας αυτο για τον εαυτο μου.. μην περιμενεις ποτε μια ΓΥΝΑΙΚΑ να παρει στα σοβαρα ανδρες που δεν εχουν μια στιβαρότητα στα λεγομενα τους και στις πράξεις τους ..

baldy

Member
δεν καταλαβαινω γιατι βαζεται ή χαρακτηρας ή εμφανιση.Κανεις δεν ειπε οτι μετρα μονο η εμφανιση.Ο χαρακτηρας ειναι δεδομενος και οπως ειπα με το να πεφτεις σε εμφανιση γινεσαι πιο κομπλεξικος αρα επηρρεαζεται και ο χαρακτηρας.Εκατο φορες τα ιδια πραγματα θα λεμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
Θεωρεις δεδομενη την τελευταια προταση σου παντως, κατι που δεν ισχυει καθολικα

Το χω ξαναπει πολλαααααα ποστ πισω:
Βαλτε στο μυαλο σας μια ωραια γκομενα. Οκ; Τωρα βαλτε της κυτταρίτιδα... Θα την ακυρώνατε; Ε,αν ναι, σας αξίζει να σας ακυρώσουν για την καράφλα... Τόσο απλά, τα θεωρώ και τα δύο "μικρότητες"

baldy

Member
κυτταριτιδα vs φαλακρα πολυ ανιση μαχη. Η γκομενα δεν θα μπει καν στη διαδικασια να σε ακυρωσει λογω φαλακρας απλως εχεις μειωμενες πιθανοτητες να της αρεσεις,ουτε καν θα σου πει σε ακυρωνω λογω ραφλας

weznem

Well-Known Member
ειναι απλα θεμα τι ανεχεται ο καθενας.. εμενα η κυτταριτιδα δεν θα με πειραζε αρκει να ηταν αδυνατη,αλλον θα τον πειραζε..

kapa

Μέλος του προσωπικού
Έχω πολυ περισσότερες επιτυχιες απο ότι δέκα χρόνια πριν με διπλάσιο μαλλι.
Αυτο εμένα μου λέει ότι ένα πιο οριμο πρόσωπο σε συνδυασμό με έναν πιο οριμο χαρακτήρα υπερτερεί απο το μαλλι.
Φαντάζομαι οι περισσότεροι το ίδιο

somari

Active Member
Δε χρειάζεται να απαντήσω, το ίδιο έχω πει αρκετά (και πολλάκις) ποστ πιο πίσω

Αφήστε δε που αν η κοπέλα έχει καράφλα μπαμπά έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες

baldy

Member
ωραια λοιπον ψαχνουμε γυναικες με πατερα φαλακρα και αν τις παντρευτουμε κιολας καταστερφουμε τα παιδια μας και φοβομαστε μην μας καρφωσουν με κανενα κουζινομαχαιρο ενω κοιμομαστε, καλυτερα single μεχρι τα 35 και μετα ας επελθει το μοιραιο με ποιο ομαλο τροπο

edyuser1

Active Member
αχαχαχα αρε baldy αν κανουμε απο τωρα παιδια σε 20 χρονια απο τωρα θα κανουμε παραγγελια τα παιδια απο τα εργαστηρια

Μπλουζα