Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

edyuser1

Active Member
ρε φιλε σε τι το σωνει το μαλλι αν ημουνα γκομενα δεν θα πηγαινα μαζι του.αν ηταν φαλακρος παλι θα ηταν ενας ασχημος με φαλακρα για αυτο λεω οτι δεν παιζει πολυ μεγαλο ρολο το μαλλι.φαντασου τωρα να ησουν γκομενα να ειχες απεναντι σου αυτον τον καφρο και απο διπλα πχ να ειχες το βιν ντιζελ που δεν ειναι και εκεινος τοσο ομορφος ποιον θα διαλεγες? απο χαρακτηρα και μονο τον βιν θα διαλεγα για το τουπε που εχει και σωμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
φιλε baldy μπορει να μην ειναι καλος ο ψυχαναλυτης σου..μπορει να μην υπαρχει χημεια αναμεσα σας ψαχτο πηγαινε σε καποιον αλλον..δεν ειναι καταστροφικα τα πραγματα φιλε ακουσε με.. υπαρχουν και αλλα ωραια στην ζωη.. βρες μια κοπελιτσα με κκριτηρια ομως.. βγες μαζι της διαβασε το μυαλο της..ακου τι σου λεει τι πιστευει για την ζωη για τις αξιες τις ζωης σχηματισε μια γνωμη γι αυτην και προχωρα..παρτην και πηγαινε σε μια θαλασσα να χαζεψεις τον ωραιο ουρανο,βαλε και την μουσικουλα σου,δεν ειναι ωραιες στιγμες αυτες δεν αλοιωνονται με το αν εχεις μαλλια η οχι αν εχεις επιλεξει με σωστα κριτηρια αυτην που θα κρατας αγκαλιά..

προσπαθησε να δεις το θεμα μαλλι αντικεμενικα.. δεν λεω οτι θελουμε να καραφλιασουμε αλλα αν ειναι να γινει θα γινει και πρεπει να το αντιμετωπισουμε με το δυνατον λιγοτερες ζημιες..εξαλλου ακομα υπαρχουν λυσεις,φαρμακα μεταμοσχευσεις ανθελεις δεν θα δεις τον εαυτο σου παγοδρομιο ποτε σημαντικο και αυτο..χαλαρωστε μαλακια η καραφλα αλλα υπαρχουν και αλλα καλα..και μουναρος να σαι αμα δεν το εκπεμπεις φιλε,κανεις δεν θα δινει σημασια,παιζει ρολο η ψυχολογια..η αυρα σου..

εξαλου ακομα δεν εχεις τιποτα το φοβερο σε 8 χρονια μπορει να χεις ως τοτε αν κανεις θεραπειες θα σαι αρκετα καλα..κανεις μια μ/μ να κλεισεις κροταφους δοξα το θεο δεν ειναι οπως παλια που εκαναν μπαμ οι μ.μ απο τα 60 μετρα.. τι να λεγανε ανθρωποι νεοι το 70 και το 80??τοτε δεν υπηρχε τιποτα απολυτως...
σκεψου θετικα,μην αφηνεις ετσι ευκολα να σε ριχνει κατι κατω.. μην ξεχνας μια ζωη την εχουμε,δεν θα κανεις ποτε load kai save να γυρισεις πισω το χρονο,δεν ειναι παιχνιδι φιλε..οποτε αφου καποτε ολοι θα ψοφησουμε και τα μαλλια ειτε εχουμε ειτε δεν εχουμε θα λιωσουν..
η κατλαξη θα ναι ιδια την διαφορα την κανει η πορεια ομως.. εζησες καλα?χορτασες?στο μετρο του δυνατου παντα??αγπαησες?αγαπηθηκες,απολαυσε τον ηλιο?τον ηχο του κυματος να σκαει στην αμμουδια?? να περιμενεις μια παραλια να αδειασει και να σαι εσυ με την κοπελια οι με τους φιλους σου (πραγματικους φιλους) ακομα και με τους γονεις σου..αρκει να εχεις επικοινωνια και χημεια και να μην ειναι κολλυμενα μυαλα.. να χαλαρωνεις να ρουφας ζωη οξυγονο...απολαυσε την στιγμη..καποτε αυτα δεν θα μπορουμε να τα κανουμε..προσπαθησε να τα βλεπεις θετικα τα πραγματα..

παντα υπαρχει κατι καλυτερο για να σε ριξει ψυχολογικα (αυοτ το βλεπουν και οι ηλιθιοι)..αλλα αν εισαι εξυπνος,θα αντιλαμβανεσε οτι παντα υπαρχει και κατι χειροτερο που θα σου θυμιζει οτι δεν ηρθε το τελος,απλα πρεπει να βρεις την δυναμη και να σηκωθεις και να παλεψεις...ξεχασες το βιντεο με το παιδακι που πεθανε στα 17?? http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5286.html αρα μηπως ακομα και αν καραφλιαζουμε δεν ειναι τιποτα το συνταρακτικο?? μην παρασυρεσε απο τους ηλιθιους στον κοσμο μας..που γελανε ασκοπα,ζουν ασκοπα..κοροιδευουν καποιον γιαι ειναι κουτσος η καραφλος η ασχημος..να θυμασαι οτι τετοιοι τυποι ειναι αδυναμοι ψυχικα,και αν τους βρει μια δυσκολια ειναι ανήμποροι να σηκωθουν..μην επηρεαζεσε απο τετοια ατομα που καλυπτουν τις αδυναμιες τους,γελωντας με τους αλλους...ο κοσμος ειναι κακκος πλεον,και εγωκεντρικος ολοι νομιζουν οτι τα παντα κινουνται γυρω απο αυτους λιγοι αντιλαμβανονται οτι ειμαστε μια ασκοπη οντοτητα για το συμπαν,απλα ενας ακομη ανθρωπος που εφαγε,εχεσε,μολυνε τον πλανητη..και δεν επηρεασε το συμπαν στο παραμικρο,δεν καθορισε καμια αλλαγη του... οποτε τσαμπα ο εγωκεντρισμος..μπορει ομως να κανεις μια πραξη που να καθορισει την ζωη
πολλων.. και αυτο επηρεαζει τις ζωες πολλων,οποτε κατα καποιο τροπο μπορει και να επηρεασεις το συμπαν φιλε,,σν το θες,αν εχεις αντιληψη της πραγματικοτητας..εσυ ο ασημαντος εχεις την δυνατοτητα να το κανεις..αν αντιληφθεις οτι δεν εισαι το κεντρο του κοσμου απλα ενας ακομη..που μπορει να κανεις κατι σημαντικο...διοτι ειναιτοσο απλο..αλλα καμια φορα τα απλα ειναι τα πιο δυσκολα..
αν απλα διεθετες ενα ποσο για να ββοηθησεις ενα παιδι της αφρικης..αυτο θα επηρεαζε εκκατομυρια ψυχες θετικα..το παιδι που βοηθησες,,τηνοικογενεια του,,τον περιγυρω του.. τον γιατρο να παρει δυναμη να συνεχισει αφου θα δει οτι υπαρχουν ακομη <ανθρωποι>, την οικογενεια του γιατρου που θα την επηρεασει η χαρα του γιατρου..και παει λεγοντας..με μια κινηση επηρεαζεις το συμπαν..πρςο το καλυτερο.. με 20 ευρω επηρεαζεις το συμπαν,και καποιοι εκατομμυριουχοι δεν μπορουν να το επηρεασουν θετικα..παρεμενουν ασημαντοι...ακομα,το βλεπεις λοιπον??ολα ειναι στο χερι σου φιλε baldy..

ελευθερωσε το μυαλο σου.. ΓΙΝΕ ελευθερος.. ΜΠΟΡΕΙΣ.. οταν δεν θα σενοιαζει τι λενε οι αλλοι για σενα,πως θα κρινουν μια ενεργεια σου...τοτε θα ζεις ελευθερα...τοτε θα ζεις χαρουμενα....ΑΣΕ τα κομπλεξ που σου επεβαλλαν οτι πρεπει να χεις διοτι κατι τετοιο ειναι και η καραφλα, και μαθε να οριζεις εσυ τι αξιζει να ειναι σημαντικο και τι οχι,μην υποτιμας τομυαλο σου...μην κανεις αυτο που θελουν οι κολοσσοί κερδών... μη γινεσε ενα ακομη πιονι.. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΆΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΛΉΘΑΡΓΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ..ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..........
δενεχω κατι αλλο να σου πω,αν κατλαβεις αυτα που σου λεω.. η ζωη σου θα αλλαξει..

σκεψου θετικα,χαμογελα,ελευθερωσε το μυαλο σου.. σκεψου θετικα,χαμογελα,ελευθερωσε το μυαλοοοοοοοοοο σουυυυ. :) σπασε τα δεσμα που μας βαζουν...

* αν απομονωσεις την καραφλα οσς ενας συμβάν,απ πας στον καθρεφτη αυριο πρωι και εισαι πιστα για τις ψειρες,θα δεις ενα γεγονος αρεστο η μη,,αργ ηγ ρηγορα θα το αποδεχθεις.. οταν ομως επηρεαζεσαι απο αυτους που ζουν ως πιονα,οπως του εμαθαν,οπως τους ειπαν τι ειναι τα ανεκτα πραγματα,τι δεν ειναι τι ειναι το cool και τι οχι,ποιο ειναι το γελοιο και ποιο οχι..ολοι αυτοι θα σεκανουν να δεις κατι αλλο απο αυτο που εκρινες εσυ στον καθρεφτη,θα σε κανουν ναπιστεψεις οτι ειναι κατι παραπανω απο αυτο που νομιζες,και το οποιο πρεπει να σε ριξει,να μην ζεις ομορφα.. αν ελεθθεεωσεις το μυαλο σου ομως εσυ θα συνεχισεις να γελας,να ζεις, και να λυπασαι γι αυτους..που ζουν οπως τους ειπανε και οχι κατοπιν σκεψεως αν θεωρουν κατι σωστο και γιατι... απλα ετσι τους μαθανε,απλα ειναι οι μαριονέτες του συστηματος..λοιπον γελα που δεν εισαι και εσυ μια τετοια μαριονέτα... γελα που μπορεις να αντιλαμβανεσε τι σημαινει να εισαι ελευθερος νοητικα...

xk

Active Member
baldy είπε:
,το κλασσικο παραδειγμα του ωραιου καραφλα που φερνουν ολλοι ειναι ο Μπρους Γουλις.Ε οχι στις περισσοτερες γκομενες δεν αρεσει και αν αυτος θεωρειται απο τους τοπ φανταστειτε τους υπολοιπους.

τον bruce κακως τον φερνουν σα παραδειγμα γιατι ειναι 58 χρονων!! Μεχρι ποτε θ αρεσει?Σ αυτες τις ηλικιες μονο ο κλουνεϊ κρατιεται με το ζορι ολοι οι αλλοι ειτε καραφλοι ειτε μαλλιαδες εχουν χασει γιατι περασαν τα χρονια...

κατεβασε το die hard 1988 και ξαναδες το αν δε το εχεις δει και δες τι σημαινει Αντρας και Αυτοπεποιθηση παρ ολο που εχει χασει χερ-λαϊν και κροταφους...δε κρυφτηκε ο μαγκας συνεχισε την καριερα του σα να μη συμβαινει τιποτα και δικαιωθηκε ακομα κι οταν δε του εμεινε ουτε τριχα εκει πανω...τα ιδια και ο τζακ νικολσον....

diehard11988brrip720pen+(1).jpg

One-Flew-Over-the-Cuckoo-s-Nest-one-flew-over-the-cuckoo-E2-80-99s-nest-22764626-410-234.jpg

Άκης

Administrator
Καταρχάς κανείς δεν λέει ότι ένας με μαλλί, αν ξαφνικά τα χάσει δεν θα είναι το ίδιο όμορφος. Το μαλλί μπορεί να διορθώσει και τυχών λάθη του προσώπου με τις όποιες αλλαγές στο χτένισμα.

Να ρωτήσω κάτι όσους αναφέρουν το θέμα απόρριψη λόγω μαλλιού; Δεν θα πω βέβαια αν έχουν δίκιο ή όχι, κάθε γυναίκα σκέφτεται και διαφορετικά,
δεν μπορείς να πεις κάτι με βεβαιότητα ότι δηλαδή αν κάποια απέρριψε κάποιον, δεν το έκανε όντως επειδή είχε τριχόπτωση ή για άλλο λόγο.

Όμως πάνω σε τι βασίζονται και λένε ότι στάνταρ ισχύει το "όχι μαλλί = όχι σεξ;". Έχουν προσωπικές εμπειρίες "πεσίματος", έχουν ρωτήσει κάποιες γυναίκες να τους πουν ή έχουν κάνει κάποιο είδος poll σε γυναικείο site και έτσι έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα;
'Η απλώς είναι το κλασικό μ*υνόκλαμα, όπου η χαμηλή αυτοεκτίμηση γίνεται και η αιτία της απόρριψη του εαυτού τους πρώτα από τους ίδιους και μετά από τους άλλους;

Και ένα video που δεν ξέρω αν το έχετε δει, αξίζει όμως.
http://www.youtube.com/watch?v=7i0QCzRw900

baldy

Member
η εμφυτευση δεν ειναι λυση,θα πρεπει να γεμιζεις συνεχεια τα κενα αν μπορεις και αν εχεις τα λεφτα και αν πετυχει... εξαλλου ο φοβος δεν φευγει ποτε μονο χειροτερευει,αντε κανε εμφυτευση στα 30 και μετα που θα αραιωνεις ο φοβος θα ειναι τρεις φορες μεγαλυτερος.Οποιος εχει αρχισει και αραιωνει και ξερει οτι παει για φαλακρα η ζωη του ποτε δεν ειναι πια ιδια.εκτος και αν τα ξυρισει μονομιας και τελιωνει.Δηλαδη τα ξυριζει απο τη αρχη και αποδεχεται το τελικο σταδιο, απαξ και το αποδεχτει τελιωσε αλλα ποιος το κανει? οχι περιμενεις αργα και βασανιστικα και πανω που προσπαθεις να αποδεχτεις το τωρα τσουπ αραιωνεις και αλλο και μετα κι'αλλο κι'αλλο και δεν ξερεις που θα παει.Οταν παρεις ειδηση τι ειναι ανδρωγενης αλωπεκια και πως εξελισεται ξερεις οτι το τελος αργει ειδικα αν απο τα 20 εχουν ανοιξει οι κροταφοι ξερεις οτι εχεις πολυ δρομο ακομη, αν δεν σου αρεσει καιι με χαλαει η αραιωση που εχεις στα 22-23 φαντασου στα 35,οι περισσοτερροι δεν το παιρνουν χαμπαρι πως δουλευει το πραγμα και λενε ενταξει δεν θα προχωρησει αλλο.Ο μονος τροπος για να μην σε απασχολει ή να μην σε νοιαζει η εμφανιση,το θεμα αποδοχη της εμφανισης σου δεν παιζει, ποια ειναι τα ορια?μεχρι που αντεχει το αισθητικο σου κρητιριο? ξερεις οτι ολλο αυτο ειναι ενα παιχνιδι με το χρονο και τα ορια σου.Και απορω πως ζουν ολλοι αυτοι,γιατι δεν πιστευω οτι ειμαι ο μονος που δινει σημασια στην εμφανιση,αφου βλεπω καποιους να κυκλοφορουν στραβοι και δεν βαζουν γυαλια για να ειναι ωραιοι.ηθελα να ξερα τι θα καναν αν καραφλιαζαν.Δεν ξερω, πιστευω οτι ολλοι οι ραφλες καποια στιγμη πειθουν τον εαυτο τους καλος ειμαι και ετσι και προχωρουν,προσπαθουν να βρουν αλλους ραφλες ωραιους για να παρουν θαρρος,και προσπαθουν να βρουν ωραιους με το δικο τους νοργουντ και επειδη βρισκουν καποιον λενε κοιτα αυτος εχει επυτιχια στις γυναικες και ας εχει καραφλα. Ισως ζηλευω την αυταπατη σας(χωρις παρεξηγηση) εσεις κοιτατε τον ραφλα το ζινταν και λετε κοιτα μια χαρα ειναι αυτος και ειναι φουλ στις γκομενες και μετα παιρνετε ενα ασχημο με μαλλια και λετε κοιτα ο ραφλας ειναι πιο ωραιος αρα τα μαλλια δεν παιζουν τοση σημασια στην εμφανιση οσο νομιζω,ε συγγνωμη αλλα αυτο το θεωρω εντελως ηλιθιο!Ο μονος που εκανε σοβαρα ποστ εδω ειναι ο wezn ουτε καν εγω

wezn: οχι αυταπατες->δυσκολα τα πραγματα-> ψυχραιμη αντιμετωπιση-> προσπαθεια βελτιωση της ψυχολογιας->αστα να πανε και φτου και απο την αρχη

baldy:οχι αυταπατες->δυσκολα τα πραγματα->αερα αδερφια,ελευθερια ή θάνατος->αστα να πανε->αυταπατες και φτου και απο την αρχη

υπολοιποι:δυσκολα τα πραγματα->αυταπατες-> βελτιωση της ψυχολογιας->αμφιβολιες ->αστα να πανε και φτου και απο την αρχη

ενολιγοις ανελυσα το πνευμα ολλων των προηγουμενων ποστ,ολλοι συμπεριφερομαστε και σκεφτομαστε κυκλικα -περνωντας απο διαφορετικους δρομους.Κανενας δεν οδηγειτε καπου,αλλα ας πουμε ο κυκλος του wezn ειναι ο σωστοτερος

Οταν σπασει ο κυκλος τοτε βρηκατε τη λυση

xk

Active Member
τα παραδειγματα με αλλους φιλε δεν ειναι επειδη ζουμε με αυταπατες....εγω δε τα βαζω για μενα αυτα για σενα τα βαζω γιατι κατι απ ολα αυτα μπορει να σε βοηθησει...

επισης γι αυτο που λες οτι παει αργα η τριχοπτωση και βασανιζεσαι κι εχεις δικιο γιατι δε κανεις το εξης:παρε σα δεδομενο οτι σε λιγα χρονια θα καραφλιασεις ΤΕΛΕΙΩΣ...παρε μια κουρευτικη κοψτα ΠΟΛΥ κοντα και δες τη μαπα σου στο καθρεπτη για να καταγραψει ο εγκεφαλος μια πιθανη εικονα που θα παιξει στο μελλον...καντο για να κοψεις και αντιδρασεις απο τους γυρω σου...εχεις κολλησει ασχημα τωρα και παρ ολο που το παιζεις εξυπνος δε μπορεις να ξεκολλησεις...εξυπναδα δεν ειναι να την λες στους αλλους εξυπναδα ειναι να προσπαθεις να βρισκεις λυση στα προβληματα σου

αντε παρε ενα βιντεακι που λεει οτι τα μαλλια ΕΙΝΑΙ σημαντικα..το υπολοιπο μη το ακουσεις ειναι για τους ονειροπολους

http://www.youtube.com/watch?v=XGbF0h4CzuI

baldy

Member
τα κοψα πολυ κοντα και η διαφορα ηταν τεραστια και οχι προς το καλυτερο,οι αντιδρασεις απο τους γυρω μου οχι καλες επισης. :(

alekontas

Member
baldy είπε:
τα κοψα πολυ κοντα και η διαφορα ηταν τεραστια και οχι προς το καλυτερο,οι αντιδρασεις απο τους γυρω μου οχι καλες επισης. :(

Sorry που στο λέω έτσι χύμα...αλλά έχεις σοβαρό πρόβλημα..
και αν δεν ήταν τα μαλλιά σου θα έβρισκες κάτι άλλο..
Δν σου κρύβω πως κάποιες παρόμοιες σκέψεις κανω και εγώ πότε πότε...αλλα εσύ δεν παλεύεσαι...
Ξέρεις πρέπει να είσαι και λίγο μάγκας στη ζωή σου με κάποια θέματα..
Αν δεν κανεις πλάκα με τις υπερβολές που λες...ζήτα βοήθεια..την χρειάζεσαι...και ΟΧΙ για τα μαλλιά σου!!!!

Serifis

Active Member
Αφού ρε Baldy έχεις τέτοιο θέμα με τα μαλλιά σου και σε επηρεάζει τόσο πολύ κάνε ένα κούρεμα που να καμουφλάρει το όλο θέμα, όχι μόνο από άποψη εμφάνισης αλλά για σένα, προσπάθησε να σκεπάσεις λίγο το θέμα για να μην το σκέφτεσαι συνέχεια! Βρες ένα καλό κομμωτή, ζήτα του βοήθεια και τέλος. Αφού ξέρεις ότι έχεις θέμα με τα μαλλιά σου, τι πας και τα κόβεις τόσο κοντά όσο λες; Τι περίμενες να σε κολακεύουν; Εγώ πχ που κουρεύτηκα χτες, τα έκοψα κοντά μεν, αλλά πρόσεξα το hairline μου να καλύπτεται, είναι και στην μόδα το κούρεμα. Θα σηκώσω και φωτό, αλλά το άγχος σου εσένα είναι τοξικό, σου κάνει πολύ μεγάλο κακό και δεν το ξέρεις ακόμα, εγώ ότι καλό είδα με το μαλλί το είδα σε περιόδους χαλάρωσης. Ξεκόλλα λοιπόν και τράβα να την πέσεις σε κάνα γκομενάκι να ξελαμπικάρεις!

baldy

Member
δεν με πειραζει που το λες χυμα ,το ξερω οτι εχω θεμα!Και? εσυ πως λες να νιωθω που απο τωρα καραφλιαζω? τι αυτοπεποιθηση θες να εχω οτον ξερω οτι ζω με τον κινδυνο αυτο? τι ποιοτητα ζωης θα εχω οταν καθε μερα θα αντικρυζω τη φαλακρα μου.Ηδη απο τωρα με ενοχλει φαντασου να αραιωσω κι'αλλο.Ειναι σαν να γερνας απο τωρα απλως.Το δηλωνω καλυτερα νεκρος παρα φαλακρος!Για σας μπορει να ακουγεται παραλογο για μενα δεν ειναι.Και ο μονος τροπος να μην το σκεφτεσαι ειναι να τα εχεις κοντα για να μην χρειαζεται χτενισμα.Τελος παντων και να εβρισκα κατι αλλο να ασχολουμαι δεν θα ηταν σε τετοια ενταση.Μερικες μερες με βλεπω και λεω ενταξει δεν φαινεται ιδιαιτερα πολυ και φτιαχνει η ψυχολογια μου,οταν ομως αλλες βλεπω οτι φαινεται αρκετα η ψυχολογια μου γινεται χαλια.Και λες για ποσο ακομα θα υπαρχουν μερες που θα μπορω να λεω ενταξει δεν ειμαι και πολυ οταν θα ειναι οφθαλμοφανες.

σκεψου το ως εξης,την ιδια αυτοπεποιθηση και ορεξη εχεις οταν εισαι περοιποιημενος με οταν εισαι σε μερα που εισαι πχ αλουστος ή δεν ξερω εγω τι,οχι εντελως διαφορετικα.Για να σου αρεσει η ζωη πρεπει πρωτα απο ολλα να σου αρεσει η εικονα σου.Για να νιωθεις ωραια δεν πρεπει να αισθανεσαι ωραια με τον εαυτο σου? αν νιωθεις οτι εισαι χαλια λογικο ειναι να μην εχεις ορεξη.Τωρα προς το παρων καλα ειμαι,για ποσο ακομα δεν ξερω αφου ηδη εχω την αραιωση που υπολογιζα να εχω στα 40.Σιγουρα η ψυχολογια μου εχει πεσει παρα μα παρα πολυ απο τοτε που το συνειδητοποιησα,κοντευει μισος χρονος και καθε μερα θα περασει εστω και λιγο απο το μυαλο μου,φαντασου οταν θα μεγαλωσει το προβλημα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
ο ανθρωπος οταν δεν μαθει να προσαρμοζεται ειναι τελειωμενη υποθεση.. ο ανδρας,δεν τα παραταει ποτε,παντα προσπαθει για το ακατορθωτο μονο ετσι βελτιωνεσαι σαν οντοτητα.. ο μπρους λι ελεγε,δεν υπαρχουν πραγματα που δεν μπορεις να κανεις υπαρχουν μονο πλαγιές,που πρεπει να τις ξεπερασεις,να ξεπερσεις τα ορια σου,αν αυτο σε σκοτωσει,ας γινει,θα πεθανεις οπως πρεπει να πεθαινει ενας ανδρας.. προσπαθωντας παντα για το ενα βημα καλυτέρευσης.οταν μαθεις να ζεις ετσιαυτο σε παρασέρνει σε οτι κανεις στην ζωη σου,να πιεζεις τον εαυτο σου,να γινεσαι καλυτερος.. δες την ταινια του Frankie Wilde (Paul Kaye) ηταν dj πολυ γνωστος μεχρι που κουφαθηκε,,αλλα βρηκε τροπο να συνθετει μουσικη με τον παλμο των ηχειων στ ποδια του..δεν ακουγε αλλα απο τις επιτυχιες του καταλβε οτι συνθετε ωραιες μελωδιες..αν δεν ηταν ανδρας φιλε μου απα θα πεθαινε και ομως βρηκε τον τροπο να σηκωσει τον δικου του σταυρο ,αρνουμενος την αποτυχια..ενας ανδρας δεν αποτυχανει ποτε..απλα χανει καμια φορα και οι ηττες σε κανουν πιο δυνατο και πιο ωριμο.. αυτο κλιπακι ειναι αποσπασμα της ταινιας ψαχτην σε βιντεο κλαμπ ειναι φοβερη ταινια,θα μαθεις πολλα..πως των αφησαν οι γκομενες οταν κουφαθηκε και οταν πατωσε και πως σηκωθηκε ξανα.. ειναι ενα φανταστικο κομματι http://www.youtube.com/watch?v=rxRwQTxolzw&list=PL23E5C532273F63FA&index=2
τιτλος ταινιας British/Canadian film "It's All Gone Pete Tong. νομιζω ετσι λεγετε στο tube θα ανοιξεις να διαβασεις τον προλογο εχει μεσα την ιστορια του ,οτι σου λεω πανω κατω,την ταινια την εχω δεις και πρεπει να την δεις..αξιζει πολλα.. το τραγουδι επισης δεν υπαρχουν λογια για να εκφραστεις οταν το ακουω τρεμω ολοκληρος.. εχω προσπαθησει να σε ξυπνησωαπο το λιθαργο σου πολλες φορες,αλλα αν εσυ δεν θες να σηκωθεις ορθιος,δεν θα μπορεσει να τοκανεις κανεις αλλος για εσενα.

Παιδια εχω μια ερωτηση για τους μεγαλυτερους.. ειπα σε μια (πριν 4 μερες την γνωρισα ) να παμε για καφε,αλλα δεν συμφωνησε ή αρνηθηκε οπως αλλες σε αλλους χρονους.. μου ειπε δεν ξερω.. τι κανω ξαναπροσπαθω ? :18m::18m::18m::18m::18m::18m::18m::18m::18m:

Άκης

Administrator
giannaras13 είπε:
ειπα σε μια (πριν 4 μερες την γνωρισα ) να παμε για καφε,αλλα δεν συμφωνησε ή αρνηθηκε οπως αλλες σε αλλους χρονους.. μου ειπε δεν ξερω.. τι κανω ξαναπροσπαθω ?
Αν αρνήθηκε ήδη μια φορά, είναι δύσκολο με μια απλή επανάληψη να δεχτεί, άσχετα αν παραπονιούνται πολλές ότι οι άντρες παραδίδουμε τα όπλα αμαχητί.

Αν μπορείς και την βρίσκεις συχνά (πχ κάποια κοινή δραστηριότητα ή στέκι), δείξε της κάτι από εσένα που να την κάνει να δεχτεί την επόμενη φορά και δεν εννοώ τον αριθμό του λογαριασμού σου αλλά κάτι από την προσωπικότητα σου.
Για να μην δέχτηκε το πιο πιθανό είναι να μην νιώθει κάτι για εσένα (ή να μην σε γνωρίζει αρκετά καλά, πχ πολλές φορές δεν έχουμε κάτι να πούμε σε μια και την ζητάμε κατευθείαν για καφέ κλπ).

gianniskritikos2

Active Member
νταξει δεν νομιζω να πρεπει να με ξερεις για να ανεφερεις τι σου ειπε μια κοπελα οταν της ζητησες να πατε για καφε... δεν ειναι κατι το σοβαρο τελος παντων ρωτησα γιατι το πως το ειπε και το τι ειπε εχει μεγαλη σημασεια για να καταλαβεις αν εχεις ελπηδες την επομενη φορα χωρις να κανεις αυτα που ειπε ο ακης... αμα απο αυτα που ειπε δεν βγαινουν ελπιδες τοτε η κανεις οτι σου ειπε ο ακης η δεν ασχολησε ...

crossfire

Well-Known Member
giannaras13 είπε:
gianniskritikos2 είπε:
τι σου ειπε ακριβως?

δεν ξερω δεν σε κερω πολυ καλα :s

gianniskritikos2 είπε:
νταξει δεν νομιζω να πρεπει να με ξερεις για να ανεφερεις τι σου ειπε μια κοπελα οταν της ζητησες να πατε για καφε..

χαχαχαχαχαχαχα

tasoulis

New Member
crossfire είπε:
giannaras13 είπε:
gianniskritikos2 είπε:
τι σου ειπε ακριβως?

gianniskritikos2 είπε:
νταξει δεν νομιζω να πρεπει να με ξερεις για να ανεφερεις τι σου ειπε μια κοπελα οταν της ζητησες να πατε για καφε..

χαχαχαχαχαχαχα

χαχχαχαχαχαχαχα :dj:

tasoulis είπε:
crossfire είπε:
giannaras13 είπε:
gianniskritikos2 είπε:
τι σου ειπε ακριβως?

gianniskritikos2 είπε:

χαχαχαχαχαχαχα

χαχχαχαχαχαχαχα :dj:

χαχαχαχα σορρυ για να μην παρεξηγουμαστε καταλαθος ηταν **ξερω "δεν ξερω γιατι δεν σε ξερω καλα" το ειπε η κοπελα ... κοιτα τι μπορει να γινει απο μια βλακεια ελεος :21m: πωωωωω χαχαχα

Μπλουζα