Γυναικεία μεταμόσχευση

Georgie

Well-Known Member
@Denvi girl έχω όντως μια φήμη στο φόρουμ λόγω ποδογυρου και 2 διαζυγίων ( δεν έφταιγα εγώ :))
Αλλά εσύ είσαι ωραίο και άνετο τυπακι.
και μας έχεις όλους για πρωινό .
Με μεγαλύτερη καρδια ανταποδίδω, και σου εύχομαι καλές γιορτές για εσένα και όσους αγαπάς !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Προς τι η έκπληξη @Flag17?.εννοείται πως όλοι οι του φορούμ,είμαστε παιδαραδες .χαχαχαχαχα hairlos.models.gr έπρεπε να λέγεται !!χαχα:oops::rolleyes::D
Θα πετάει και διαφημίσεις σε άλλα site. Find the bald man of your dreams εγράφη τώρα χωρίς συνδρομές χαχαχαχα:p:p

bobby

Well-Known Member
Κατ'αρχας, 1 τεραστια καρδια προς Georgie και οι υπολοιπες καρδουλες στα μικρα παιδια της παρεας(σχεδον γιοι μου) που ειλικρινα, θεωρω πολυ αδικο να τους απασχολει το θεμα τριχοπτωση/αραιωση σε χρονια που θα επρεπε να ειναι μονο ανεμελα. Υποσχομαι να δουλεψω για σας επηρεαζοντας το γυναικειο φυλο (αν και οπως ειπα, ετσι κι αλλιως δε θεωρειται τραγικη η αραιωση σε εναν αντρα).
Χαβαλε σηκωνω εννοειται, με ανακουφιζει κιολας, και δεν ξερουμε ποτε θα αποχωρησω απο 'δω, οποτε...παρεΐστικα απαντω κι εγω στην πλακα.
Ελευθερη κι ωραια @Aldo
Τώρα που έδωσες το παρασύνθημα θα γίνει χαμός…… έχει πολλούς θαυμαστές του ωραίου φύλλου το φορουμ….. :D:D:D:D:D:D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Πόσο θα γούσταρα να παίξει φάση troll απο Denvi και να σκάσει φώτο αξύριστος με μποιροκίλι.
Πως σε λένε μανα μου ?
-Αναϊς
Ωραίο ονοματάκι, απο που βγαίνει ?
- Απ' το Παναής
Να δω απο ποια έξοδο θα φύγουν οι μελιστάλαχτοι και οι γλυκούληδες !!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :cool:

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser

Georgie

Well-Known Member
Γιώργαρε Prada luna Rossa Ocean ναι ή όχι ; Περιμένω μία απάντηση για να κάνω το χριστουγεννιάτικο μπαμ
Λοιπόν φίλε τύχερος είσαι γιατί πριν από μία εβδομάδα μύρισα ένα sample από το άρωμα αυτό
Για τα γούστα μου μέτριο , αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.
Αντικειμενικά όμως ούτε sillage έχει ούτε longevity.
Που σημαίνει ότι δεν είναι με τίποτα για χειμώνα .
Πολύ αδύναμο
Αν κανείς blind buy άφησε το
Αν το έχεις μυρίσει και σου αρέσει πάρτο .
Όμως παιδιά μην αγοράζετε αρώματα που τα μυρίζετε αμέσως μετά το ψεκασμα .
Το άρωμα χωρίζεται σε 3 μέρη
Top notes
Middle notes
Base notes
Το πιο σημαντικό είναι το dry down του αρώματος και το longevity αυτού .

nick90

Well-Known Member
Ε οχι μονο του το κορίτσι με 3 παρλιάρους... να φέρει και 2 φίλες της μη νιώθει μόνη ;)
Έτσι θα φέρει και 2 φίλες της. Να έχει ο καθένας σας από μια να χορεύει, θα τις πάτε για clubbing, θα τις ανοίξετε 2 Belve, γύρες σφηνάκια να κάνετε χαμό :cool::D

Gianney

Well-Known Member
Θα έρθεις και εσύ.Μομο ο @dlazaros να μην έρθει και μας κλέψει τα μωρά.Εχω καιρο να τον ακούσω ...που είναι ο Ρίτσαρντ;;;
Έτσι θα φέρει και 2 φίλες της. Να έχει ο καθένας σας από μια να χορεύει, θα τις πάτε για clubbing, θα τις ανοίξετε 2 Belve, γύρες σφηνάκια να κάνετε χαμό :cool::D

nick90

Well-Known Member
Θα έρθεις και εσύ.Μομο ο @dlazaros να μην έρθει και μας κλέψει τα μωρά.Εχω καιρο να τον ακούσω ...που είναι ο Ρίτσαρντ;;;
χαχα τότε 3 φίλες και η denvi :p Όλοι οι καλοί χωράνε. Μη σκάς θα είναι και άλλες γενικά εκεί ;) Μάλλον θα στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο..

Flag17

Well-Known Member
Μπλουζα