Γυναικεία μεταμόσχευση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Πόσο θα γούσταρα να παίξει φάση troll απο Denvi και να σκάσει φώτο αξύριστος με μποιροκίλι.
Πως σε λένε μανα μου ?
-Αναϊς
Ωραίο ονοματάκι, απο που βγαίνει ?
- Απ' το Παναής
Να δω απο ποια έξοδο θα φύγουν οι μελιστάλαχτοι και οι γλυκούληδες !!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :cool:
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
Κάνε χάζι να έχει πέρα από μούσι και μποιροκίλι και μαλλί αλογοουρά......
PS: Sorry @Denvi πλάκα κάνουμε,,,δεν μπορούσα να μην σχολιάσω σε post του φίλου μου (χωρίς πρόβλημα αλωπεκίας) @oreo

Συνημμένα

• 34276206-8829827-image-m-19_1602474542340.jpg
    34276206-8829827-image-m-19_1602474542340.jpg
    40.5 KB · Προβολές: 77

Gianney

Well-Known Member
Να ξέρεις πάντως δεν περίμενα τετοιο μπάσιμο από εσένα!! Σε είχα για πιο ρομαντικό παιδί λουλούδια, καντάδα, Κατσαμπακια. Να τα έλεγε ο @aeratos28 αυτά να πω οκ :p;):eek:
Χαχαχ τελικά η επιρροή του Αερατου είναι μεγάλη..μας χαλάσε φιλε :D :D

Georgie

Well-Known Member
Πόσο θα γούσταρα να παίξει φάση troll απο Denvi και να σκάσει φώτο αξύριστος με μποιροκίλι.
Πως σε λένε μανα μου ?
-Αναϊς
Ωραίο ονοματάκι, απο που βγαίνει ?
- Απ' το Παναής
Να δω απο ποια έξοδο θα φύγουν οι μελιστάλαχτοι και οι γλυκούληδες !!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :cool:
Μπεναβω και καλιαρντά αν κολλήσει .
Αλλά online πέσιμο εγώ ποτέ φίλε .
Ούτε για αστείο
Old school .
Χωρίς τη μαγεία της οπτικής επαφής δεν .....

Flag17

Well-Known Member
PS: Sorry @Denvi πλάκα κάνουμε,,,δεν μπορούσα να μην σχολιάσω σε post του φίλου μου (χωρίς πρόβλημα αλωπεκίας) @oreo

Συνημμένα

• fat-man-entertaining-home-thick-guy-playing-console-aspiration-sitting-couch-near-unhealthy-fo...jpg
    fat-man-entertaining-home-thick-guy-playing-console-aspiration-sitting-couch-near-unhealthy-fo...jpg
    176.8 KB · Προβολές: 78

Disco

Well-Known Member
Κάντε καμιά video κλήση καλού κακού πριν βρεθείτε με την Denvi, μη σκάσει κανένας μποιροκοιλιάς με μούσια (σορρυ denvi, πλάκα κάνουμε) :p:p

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
O aeratos28,είναι κύριος σε ότι έχει να κάνει με την πραγματική ζωή και δεν έχει να κάνει με μεταμοσχεύσεις μαλλιών..προσεκτικός,διακριτικος και μετρημένος...αφήστε τα αυτά κουφάλες που πάτε να τα φορτώσετε σε εμένα τα διαδικτυακά πεσιματα που κάνετε εσείς(σε γυναίκες στο φόρουμ) με τα πεσιματα που κάνω εγώ σε κλινικές και μπαρτσελονατους γιατρούς...χαχαχαχαχα
Χαχαχ τελικά η επιρροή του Αερατου είναι μεγάλη..μας χαλάσε φιλε :D :D

Flag17

Well-Known Member
Κάντε καμιά video κλήση καλού κακού πριν βρεθείτε με την Denvi, μη σκάσει κανένας μπυροκοιλιάς με μούσια (σορρυ denvi, πλάκα κάνουμε) :p:p
Ποιες βιντεοκλησεις αυτά είναι για παιδιά. Φώτο "ωραιοποιημενες" και συνάντηση. Αναμένω σκηνικό ανάλογο με το it's me Natasha της Telestet για όσους είναι παλιοί :cool::cool:

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Έτσι θα φέρει και 2 φίλες της. Να έχει ο καθένας σας από μια να χορεύει, θα τις πάτε για clubbing, θα τις ανοίξετε 2 Belve, γύρες σφηνάκια να κάνετε χαμό :cool::D
Μπελβε βλέπω χαχαχα. Γούστα ακριβά έχεις Νικ όπως θα έλεγε και ο συγχωρεμένος τρελός συνδετήρας :)

Denvi

Well-Known Member
Μα τι τρέλα κουβαλατε...τουλαχιστον φτιαχνει η διάθεση. Πηγα να αποφυγω το "κριμα" του witcher και τωρα θα φοβαμαι μη γινει καμια συναντηση ανωνυμων καραφλών και πώς θα εμφανιστω τοσο που ευλογηθηκαν τα γενια (μουσια) μου (χεχε)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Δεν είμαστε όλοι καραφλες,έχει το υπόψιν σου φίλη..πολλοί,απλά μια αραίωση μικρή έχουν ,άλλοι λίγο μεγαλύτερη και αλλοι(βλέπε @oreo) είναι σαν ασβοκούναβα..χαχααχχα
Μα τι τρέλα κουβαλατε...τουλαχιστον φτιαχνει η διάθεση. Πηγα να αποφυγω το "κριμα" του witcher και τωρα θα φοβαμαι μη γινει καμια συναντηση ανωνυμων καραφλών και πώς θα εμφανιστω τοσο που ευλογηθηκαν τα γενια (μουσια) μου (χεχε)

oreo

Well-Known Member
O aeratos28,είναι κύριος ..προσεκτικός,διακριτικος και μετρημένος...
αναζητεί για συντροφιά κυρία κατα προτίμηση διαζευγμένη, ευκατάστατη και ανεξάρτητη με άνεση χρόνου, εμφανίσιμη με καμπύλες και γοητεία που μαγνητίζει, με απώτερο σκοπό...... το γάμο και την μεταμόσχευση μαλλιών.

Κάπως έτσι δεν πάνε οι αγγελίες :p

oreo

Well-Known Member
έκλαψα bob !!!

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Δεν είμαστε όλοι καραφλες,έχει το υπόψιν σου φίλη..πολλοί,απλά μια αραίωση μικρή έχουν ,άλλοι λίγο μεγαλύτερη και αλλοι(βλέπε @oreo) είναι σαν ασβοκούναβα..χαχααχχα
Ρε τρελοκομείο αυτό το δεν είμαστε όλοι καράφλες μου θύμισε το '' Ε όχι και κοντός ο Πούτσι '' του Γεωργούντζου χαχαχαχαχα. Να σαι καλά βραδιάτικο .

Panos1982

Well-Known Member
@Denvi παντος να ξερεις επειδη εχεις γενικα αρκετα εντονο θεμα διάχυτης ΑΑ
Αν προβεις σε μεταμοσχευση θα χρειαστεις αρκετά θυλακια πανω απο 4000.
Με fue θα χρειαστει να ξυρισεις πισω το κεφαλι στη δοτρια δεν γινεται αλλιως....
Οι γυναικες που κανουν μεταμοσχευση και θελουν μεγαλο αριθμο θυλακιων συνηθως κανουν STRIP ετσι ωστε να μην χρειαζεται να ξυρισουν τη δοτρια τους πισω και να μπορεσουν να παρουν αρκετα μεγαλο αριθμο θυλακιων σε 1 επεμβαση.
Στα αναφερω για να μπαινεις σιγα σιγα στο κλίμα της διαδικασιας που χρειάζεται η μεταμοσχευση.

aeratos28

Just aeratos
Κίτρινος δημοσιογράφος ο oreo..απομονώνει προτάσεις και διαστρεβλώνει την αλήθεια..
Αγγελίες προς αναζητη ο αερατος?ΠΟΤΕ..!!! Είπαμε,θα αλλάξει το just aeratos σε just kouklaki..χαχαχααχ
αναζητεί για συντροφιά κυρία κατα προτίμηση διαζευγμένη, ευκατάστατη και ανεξάρτητη με άνεση χρόνου, εμφανίσιμη με καμπύλες και γοητεία που μαγνητίζει, με απώτερο σκοπό...... το γάμο και την μεταμόσχευση μαλλιών.

Κάπως έτσι δεν πάνε οι αγγελίες :p

oreo

Well-Known Member
@Denvi παντος να ξερεις επειδη εχεις γενικα αρκετα εντονο θεμα διάχυτης ΑΑ
Αν προβεις σε μεταμοσχευση θα χρειαστεις αρκετά θυλακια πανω απο 4000.
Με fue θα χρειαστει να ξυρισεις πισω το κεφαλι στη δοτρια δεν γινεται αλλιως....
Οι γυναικες που κανουν μεταμοσχευση και θελουν μεγαλο αριθμο θυλακιων συνηθως κανουν STRIP ετσι ωστε να μην χρειαζεται να ξυρισουν τη δοτρια τους πισω και να μπορεσουν να παρουν αρκετα μεγαλο αριθμο θυλακιων σε 1 επεμβαση.
Στα αναφερω για να μπαινεις σιγα σιγα στο κλίμα της διαδικασιας που χρειάζεται η μεταμοσχευση.
Re Pano, εκεί που ελαφρύναμε το κλίμα , έβαλες μπουρλότο, πρωί τα λένε αυτά αδερφέ, κακός σύμβουλος η νύχτα!!!!!

Μπλουζα