pithikas
Well-Known Member
Κάπως έτσι τα χω κι εγώ δυστυχώς πλέον, οπότε αφάνας με τέτοιο μαλλί δεν είσαι αλλά καράφλας με εξάρσεις σε διάφορα σημεία.Ο κανακης... εγινε αφανας!!!
Κάπως έτσι τα χω κι εγώ δυστυχώς πλέον, οπότε αφάνας με τέτοιο μαλλί δεν είσαι αλλά καράφλας με εξάρσεις σε διάφορα σημεία.Ο κανακης... εγινε αφανας!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πως γίνεσαι crazy member ρε;;χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα
Από μόνος σου...Πως γίνεσαι crazy member ρε;;
Από μόνος σου...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
καλα τον Κανακη προσωπικα τον ρωτησα αν εκανε μεταμοσχευση...
και εκανε τον κινεζο νομιζω εχεις πει?
γυροειδής αλωπεκίαΤσεκάρετε την περίπτωση του 19χρονου μπασκετμπολίστα Κόνιαρη του ΠΑΟΚ...Στον αγώνα με τη Βιλερμπάν είχε ενα κενάκι στο πίσω μέρος που γυάλιζε σαν 2ευρω οκ...Ψάξτε να δείτε πως εξελίχθηκε 1,5 βδομάδα μετά με τα Τρίκαλα...Και στον χθεσινό αγώνα εντελώς ξυρισμένος. Τι μπορεί να έπαθε; Έχετε πετύχει παρόμοια περίπτωση;
Τον ειδα αρβυλλα τις προαλλες και αδειασε παλι το μαλλι του.Μου φαινεται βαζει τοπικ.καλα τον Κανακη προσωπικα τον ρωτησα αν εκανε μεταμοσχευση...
Έπαθα σοκ με το βασιλόπουλο ειχα να τον δω καιρο λογω του οτι έφυγε απο τον Ολυμπιακό. Ο τύπος όταν ήταν στον Ολυμπιακό ήταν τρελή πυκναδουρα , τα μαλλιά του ενώνονταν με τα φρύδια κ τωρα τα έχασε ολα. Πουτ@@@ ΑΓΑ τι μας επιφυλασεις ακόμα....Επισης δειτε τον παναγιωτη βασιλοπουλο του ολυμπιακου[τον θυμαστε?],τωρα ειναι αεροδρομιο το κεφαλι του και το εχει ξυρισει.Παιζει σε μια μικρη ομαδα της Α1