Τι λες τωρα!!!
Ο Φρέιζερ ειχε χαθει για πανω απο μια δεκαετια.
Με μια μικρη επιφυλαξη ο Φρέιζερ αποτελει χαρακτηριστικη περιπτωση και μεγιστη αποδειξη αυτων που γραφω κατα καιρους στο forum.
Ειναι 54 χρονων. Το 2008 που γυρισε την τελευταια "Μουμια" ηταν ηδη 40 χρονων και το μαλλι του "τα εσπαγε". Αποτελουσε ινδαλμα ανδρικου μαλλιου. Φοβερο, οπως και του Μπραντ Πιτ.
Σε μια δεκαετια (μετα τα 40) τον θερισε η αλωπεκια.
Επομενως, οσα μελη θεωρουν οτι η τριχοπτωση σταματα στα 40 και στα 45 πιθανον θα απογοητευτουν οικτρα.
Εχω γραψει πολλες φορες για συνομηλικους μου που στα 40 ηταν NW 1 και μετα τα 50 NW4 και βαλε.
Φιλοι μου, μην επαναπαυεστε. Θωρακιστειτε. Οπλιστειτε με το μοναδικο οπλο που θα διατηρησει ανεπαφα τα μαλλια σας. Η φιναστεριδη μονον μπορει να αναχαιτισει/επιβραδυνει το μοιραιο.
"Ο καιρος ειναι εγγυς" (να το παιξω και εγω λιγο Παϊσιος...μονο ο tamaliamoupiso εχει προφητικες ικανοτητες;
)
Και για οσους λενε..."δε βαριεσαι...μετα τα 45 δε θα με νοιαζει το μαλλι"... απαντω...
"μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μη λες"..."οποιος ειναι εξω απο τον χορο, ξερει πολλα τραγουδια".
Το μαλλι παντοτε θα αποτελει διακαη ποθο, μαραζι και ποθουμενο για τον ανδρα.
ΥΓ Η μικρη επιφυλαξη που εγραψα πιο πανω, εγκειται στην πιθανοτητα να μην ηταν δικο του το μαλλι στις ταινιες, να εβαζε χρόνια ολοκληρα προσθετα μαλλια. Ωστοσο αυτο δεν αναιρει τιποτα απο οσα γραφω. Τα ζωντανα πολλα παραδειγματα που εχω απο το φιλικο μου κυκλο, επιβεβαιωνουν ολα οσα ισχυριζομαι.