Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι σαφώς απλά η μμ βαφτίστηκε κρεμαΤο μυστικό του Matthew McConaughey κατά της τριχόπτωσης
Ο ηθοποιός εξηγεί στο βιβλίο του πώς κατάφερε να γλιτώσει από την τριχόπτωση και να έχει στα 50 του περισσότερα μαλλιά από όσα όταν ήταν 25 ετών στα 90s.www.oneman.gr
Σας έχω ευχάριστα νέα και quiz ταυτόχρονα.
Τέλος οι μμ και τέλος η φίνα και μίνοξ,μπορείτε πλέον να χαμογελάτε.
Σαν το Κινέζος και μικρό @#€# ;;χαχαKινέζος και αα είναι έννοιες ασύμβατες.
Kινέζος και αα είναι έννοιες ασύμβατες.
Καλημέρα με μια σκέψη μου.
Not meΚαλημέρα με μια σκέψη μου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και για τον Jorge λένε ότι έχει πειράξει hairline αλλά προσωπικά δεν βλέπω κάτι.Μεγάλος Conor για τους γνώστες
Conor McGregor Hair Transplant CONFIRMED!
Conor McGregor had a hair transplant! Here is why it is already confirmed! Was it FUE or FUT and why his transplant hair still isn't looking full right now??...youtu.be
Χμμ και εγώ δεν διακρίνω κατιΚαι για τον Jorge λένε ότι έχει πειράξει hairline αλλά προσωπικά δεν βλέπω κάτι.
Προβολή συνημμένου 46473
Μπα .παρακολουθώ mma πολλά χρόνια κ ο masvidal ήταν με φουλ hairline η οποία εχει μπει αρκετά πλέον.McGregor από οτι εχω διαβάσει εχει κουμπώσει μια μικρή μπροστά.Χμμ και εγώ δεν διακρίνω κατι
Χμ κάτι θα ξες.Παρακολουθω και εγώ αρκετά θυμάμαι τον Conor να λέει θα βρω την θεραπεία της τριχόπτωσης τελικά μόνο ουίσκι χτύπησεΜπα .παρακολουθώ mma πολλά χρόνια κ ο masvidal ήταν με φουλ hairline η οποία εχει μπει αρκετά πλέον.McGregor από οτι εχω διαβάσει εχει κουμπώσει μια μικρή μπροστά.
Άρα θα είδες και Covington vs masvidalΧμ κάτι θα ξες.Παρακολουθω και εγώ αρκετά θυμάμαι τον Conor να λέει θα βρω την θεραπεία της τριχόπτωσης τελικά μόνο ουίσκι χτύπησε
Μόνο στιγμιότυπα , βέβαια βλέπω Dustin για nextΆρα θα είδες και Covington vs masvidal
More like φινα + ΜΜ. Τετοιο comeback με αγωγή μόνο δεν παίζει.Για τον πιλότο εδώ τι λέτε;;;;Φίνα ίσως;;
Άρα λες μπήκε έτσι;Σε μια άλλη φωτο είδα ότι φαίνεται πάλι αραιόςMore like φινα + ΜΜ. Τετοιο comeback με αγωγή μόνο δεν παίζει.