bobby
Well-Known Member
Φίλε μου μπισκοτένιε νομίζω ότι ξεκάθαρα όχι. Κάτι έχει κάνει τόσο κροτάφους όσο και hairlineόχι απαραίτητα, μπορεί να είναι απλά το χτένισμα. Στην συγκεκριμένη σύγκριση νομίζω οτι είναι απλά το χτένισμα σίγουρα.
Φίλε μου μπισκοτένιε νομίζω ότι ξεκάθαρα όχι. Κάτι έχει κάνει τόσο κροτάφους όσο και hairlineόχι απαραίτητα, μπορεί να είναι απλά το χτένισμα. Στην συγκεκριμένη σύγκριση νομίζω οτι είναι απλά το χτένισμα σίγουρα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τότε μας δίνει ελπίδα για την φυσικότητα, εκτός και αν το συνδύασε με τοπικ. Θα ήθελα να δω μερικές φώτο ακόμα με πίσω το μαλλί για να πειστώ.Φίλε μου μπισκοτένιε νομίζω ότι ξεκάθαρα όχι. Κάτι έχει κάνει τόσο κροτάφους όσο και hairline
Από φυσικότητα σίγουρα παίρνει 10/10. Πάντως αν οι φωτο είναι χρονολογικά σωστές σίγουρα έχει κάνει κάτι μπροστά που δεν μπορεί να γίνει με τοπικ μόνο….Τότε μας δίνει ελπίδα για την φυσικότητα, εκτός και αν το συνδύασε με τοπικ. Θα ήθελα να δω μερικές φώτο ακόμα με πίσω το μαλλί για να πειστώ.
Σ'αυτή τη φώτο φαίνεται ξεκάθαρα ότι μπροστά έχει πέσει πράγμα παίδες μου. Δείτε τη και συγκρίνετε την με την αρχική. Αυτή εδώ είναι τραβηγμένη πριν 1-2 μήνες.
Προβολή συνημμένου 48141
Oκευ μπρο βλέπω τι εννοείς και ειδικά για το κέντρο της χερλαιν το ακούω... Αλλά το κορνερς είναι πειραγμένα πιστεύω. Τσέκαρε εδώ και την γουβίτσα αεράτε. Ξεκάθαρα έχει πάρει πατερν μπροστά ως και για NW3. Τα μαλλιά στα πικς ή δεν υπάρχουν ή έχουν μινιατούρα και φαίνεται να καθαρίζουν. Αν τη συγκρίνεις με την από πάνω η χερλαιν μέρα με τη νύχτα. Απλά αυτός έχει την ''τύχη'' σαν σταρ του Χόλιγουντ να κουμπώνει φινα από πολύ μικρός όπως έχει δηλώσει και ουσιαστικά το υπόλοιπο μαλλί να ναι εξαιρετικής ποιότητας με φουλ πυκνότητα. Επίσης, είναι 38 αν δεν κάνω λάθος ο Garfield.
Προβολή συνημμένου 48142
Είμαι απίστευτα μπερδεμένος φίλε... Με μπερδεύει πολύ το κεφάλι αυτού του ανθρώπου. Ψάχνω μανιωδώς κάθε κούρεμα/ χειρσταιλ που έχει ακολουθήσει κατά καιρούς και είναι αρκετές φώτο που και πριν 10 χρόνια ξεχωρίζεις τα κροταφάκια ενώ ΔΕΝ τα κάνει πισώ, την επόμενη χρονιά τα κάνει πίσω και ΔΕΝ βλέπεις κάτι και ούτως καθεξής. Περίεργα πράγματα. Για να μην παρεξηγηθώ όμως αγορίνα για το NW3 και εμένα παρόμοιες γουβίτσες κάνουν τα πρώην κροτάφια και με έχουν κατατάξει σε αυτό το scale. Δεν έχω βέβαια τόσο μαλλί μην παρεξηγηθώ.. Τέλος ναι ρε εννοείται με το ζελεδιασμενο μαλλί θα φανεί αραιός και ο Μπέζος δεν είμαι τρελός να βλέπω δράκους. Όσο για τη φίνα ο ίδιος τα έχει πει αυτά δεν τα λέω εγώ. Αν παρατηρήσεις τη φώτο που ποστάρω θα δεις ότι προ 12ετιας είχε μισό τσακ παραπάνω volume. Εγώ πιστεύω ότι είναι από τα πολύ τυχερά άτομα που ενώ έχουν προδιάθεση να αραιώσουν τους πάει ΚΑΙ αργά ΚΑΙ θωρακίζονται με φάρμακα με αποτέλεσμα η εξέλιξη να συμβαίνει τόσο αργά που δεν γίνεται καν ορατή αν δεν αποφασίσεις να το ψάξεις. Τέλος μπρο όταν λέω έριξε πράγμα εννοώ αυτά που είπες και εσύ δεν εννοώ υπέρογκα ποσά. Αν έχει βάλει θα ήταν κάτω από 600 g. Ωραίο μαλλί όμως ρε φίλε...Legwg.
Αν αυτό,εσύ το βλέπεις πατερν για νοργουντ 3,όλοι μας έχουμε πατερν νοργουντ 120..παρατήρησε το χτένισμα στην τελευταία φωτό που μου έβαλες.το τεμποραλ χτενισμένο προς τα πίσω και κάτω..διαχωρισμός hairline από τεμποραλς και χτένισμα προς το κέντρο ..και όλο αυτό,ζελεδιασμενο κιόλας..δεν υπάρχει σχεδόν κανείς υπό αυτές τις συνθήκες που να μην φανεί ίχνος αραίωσης .ακόμα και αν δεν έχει αραίωση..αν λουστεί ο τύπος ,τα στεγνώσει και τα φέρει ελαφρώς μπροστα θα δούμε ζούγκλα..αν τώρα,στην περίπτωση αυτή συγκεκριμένα θα ήθελε να μην φαίνεται ούτε αυτό υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες,με 200 grafts ανά κρόταφο το ΜΕΓΙΣΤΟ,δεν θα έβλεπες ούτε αυτό και ας είναι με ζελέ..άρα το ότι έριξε πράγμα,δεν ισχύει ..
Τώρα για την φίνα που είπες ότι παίρνει 10 χρόνια,λογικά έτσι ήταν όπως τώρα και δεν έχει χάσει τπτ από τότε..ναι,αλλά μιλάμε ότι και για τότε,στα 28 του,είχε εξωπραγματικό μαλλί..τα τεμποραλς κοντεύουν να αγκαλιάσουν το ένα το άλλο,1 cm πίσω από hairline υπήρχε ήδη από τότε και συνεχίζει να έχει ένα δάσος ..δεν μπαίνει σε σύγκριση λοιπόν με ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανδρωγεννετικη αλωπεκία.βγαλτον εκτός σύγκρισης με ότι ξέρεις.
Είμαι απίστευτα μπερδεμένος φίλε... Με μπερδεύει πολύ το κεφάλι αυτού του ανθρώπου. Ψάχνω μανιωδώς κάθε κούρεμα/ χειρσταιλ που έχει ακολουθήσει κατά καιρούς και είναι αρκετές φώτο που και πριν 10 χρόνια ξεχωρίζεις τα κροταφάκια ενώ ΔΕΝ τα κάνει πισώ, την επόμενη χρονιά τα κάνει πίσω και ΔΕΝ βλέπεις κάτι και ούτως καθεξής. Περίεργα πράγματα. Για να μην παρεξηγηθώ όμως αγορίνα για το NW3 και εμένα παρόμοιες γουβίτσες κάνουν τα πρώην κροτάφια και με έχουν κατατάξει σε αυτό το scale. Δεν έχω βέβαια τόσο μαλλί μην παρεξηγηθώ.. Τέλος ναι ρε εννοείται με το ζελεδιασμενο μαλλί θα φανεί αραιός και ο Μπέζος δεν είμαι τρελός να βλέπω δράκους. Όσο για τη φίνα ο ίδιος τα έχει πει αυτά δεν τα λέω εγώ. Αν παρατηρήσεις τη φώτο που ποστάρω θα δεις ότι προ 12ετιας είχε μισό τσακ παραπάνω volume. Εγώ πιστεύω ότι είναι από τα πολύ τυχερά άτομα που ενώ έχουν προδιάθεση να αραιώσουν τους πάει ΚΑΙ αργά ΚΑΙ θωρακίζονται με φάρμακα με αποτέλεσμα η εξέλιξη να συμβαίνει τόσο αργά που δεν γίνεται καν ορατή αν δεν αποφασίσεις να το ψάξεις. Τέλος μπρο όταν λέω έριξε πράγμα εννοώ αυτά που είπες και εσύ δεν εννοώ υπέρογκα ποσά. Αν έχει βάλει θα ήταν κάτω από 600 g. Ωραίο μαλλί όμως ρε φίλε...
Εγώ πιστεύω ότι είναι από τα πολύ τυχερά άτομα που ενώ έχουν προδιάθεση να αραιώσουν τους πάει ΚΑΙ αργά ΚΑΙ θωρακίζονται με φάρμακα με αποτέλεσμα η εξέλιξη να συμβαίνει τόσο αργά που δεν γίνεται καν ορατή αν δεν αποφασίσεις να το ψάξεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν θα συμφωνήσω καθόλου αλλά σου έχω τέτοια αδυναμία εσένα που το προσπερνάω και τώρα που καλοκαιριάζει θα έρθω να τα πούμε τε α τε και να διαφωνήσουμε λαιβ χαχαχαχαχα.Δεν έχει προδιάθεση αραίωσης.ξεκαθαρα.
Είμαι και κακό παράδειγμα εγώ με την διάχυτη. Το πρόβλημα εντοπίζεται παντού προφανώς. Όσο για την ώρα μπορούμε με το κατάλληλο κούρεμα να δείχνουμε μια χαρά όλα με μέλι γάλα. Ρε για αυτόν ξεκάθαρα το μόνο που εντόπισα είναι τα κροτάφια... Τι άλλο να εντοπίσεις εκεί μέσα ; Οικοσύστημα ολόκληρο αναπτύσσεται στο κεφάλι του μιλάμε για άρρωστο μαλλί.Εσένα ναι μεν παρόμοιες γουβιτσες που λες,αλλά κοίτα και πίσω από αυτές,κοιτα το middle σου,το crown σου..εδώ ρε φίλε τι να δεις..male hairline.ενα εκατοστό πιο πάνω από την μύτη της hairline..το φυσικό αντρικό σχήμα δλδ σε έναν άνθρωπο με ίχνος αραίωσης..εφηβική αγορίστικη hairline που τυχαίνει σε έναν στους 10000 να την κρατήσουν και μετά τα 20 τους..σπανιο
Τώρα όσο για το ΑΝ έχει κάνει κάτι,τα 600 είναι υπερβολικά πολλά..θεωρώ με τα μισά θα έκλεινε τα πάντα.δεν έχει πρόβλημα κανένα ο άνθρωπος,τζάμπα σχολιάζουμε.
Ειδα αυτον απο το poweroflove τον ξανθο και απο ο,τι καταλαβα χρησιμοποιει φιναστεριδη 10 χρονια κοντα. Το μαλλι το χει διατηρησει αριστο. Εαν δεν το γνωριζες θα πιστευες οτι αυτος ο ανθρωπος θα πηγαινε κατα πασα πιθανοτητα για nw5 -6 που αναφερει οτι εχει ως γονιδια και απο τις δυο πλευρες?Δεν θα συμφωνήσω καθόλου αλλά σου έχω τέτοια αδυναμία εσένα που το προσπερνάω και τώρα που καλοκαιριάζει θα έρθω να τα πούμε τε α τε και να διαφωνήσουμε λαιβ χαχαχαχαχα.
Είμαι και κακό παράδειγμα εγώ με την διάχυτη. Το πρόβλημα εντοπίζεται παντού προφανώς. Όσο για την ώρα μπορούμε με το κατάλληλο κούρεμα να δείχνουμε μια χαρά όλα με μέλι γάλα. Ρε για αυτόν ξεκάθαρα το μόνο που εντόπισα είναι τα κροτάφια... Τι άλλο να εντοπίσεις εκεί μέσα ; Οικοσύστημα ολόκληρο αναπτύσσεται στο κεφάλι του μιλάμε για άρρωστο μαλλί.
Ειδα αυτον απο το poweroflove τον ξανθο και απο ο,τι καταλαβα χρησιμοποιει φιναστεριδη 10 χρονια κοντα. Το μαλλι το χει διατηρησει αριστο. Εαν δεν το γνωριζες θα πιστευες οτι αυτος ο ανθρωπος θα πηγαινε κατα πασα πιθανοτητα για nw5 -6 που αναφερει οτι εχει ως γονιδια και απο τις δυο πλευρες?
Εγώ συμφωνώ μαζί σου μπρο. Για τον Φίλιππο τον πορνοσταρ δεν λες ; Όσο πιο νωρίς θωρακιστείς τόσο λιγότερο θα εξελιχθεί στα prime σου. Παρατήρησε κάτι αν δεν βαριέσαι. Όσοι ( γνωστοί ) ξεκινάν νωρίς θεραπείες με προδιάθεση για ράφλα έχεις δει πότε τους παίρνει η κάτω βόλτα ; Όταν στα 50φευγα αρχίζει ο οργανισμός να κάνει shut down την πλειοψηφία των δραστηριοτήτων του και η DHT δεν διαλύεται με την ίδια συχνότητα από τα ένζυμα που διαλυόταν πριν. Αν κάνω λάθος και δεν βγάζει νόημα η άποψη μου διόρθωσε με γι αυτό είμαστε εδώ. Εγώ αυτό έχω παρατηρήσει προσωπικά.Ειδα αυτον απο το poweroflove τον ξανθο και απο ο,τι καταλαβα χρησιμοποιει φιναστεριδη 10 χρονια κοντα. Το μαλλι το χει διατηρησει αριστο. Εαν δεν το γνωριζες θα πιστευες οτι αυτος ο ανθρωπος θα πηγαινε κατα πασα πιθανοτητα για nw5 -6 που αναφερει οτι εχει ως γονιδια και απο τις δυο πλευρες?