Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Το άτιμο το ψυχολογικό κόμματι είναι γάμησε τα.Μεντορα @tol δώσε μας τις ευλογίες σου χαχα

Την ευλογια μου να εχετε, τεκνα μου.

Χαιρομαι να διαβαζω νηματα στα οποια οι εν δυναμει χρηστες φιναστεριδης αυξανονται και πληθυνονται. Χαιρομαι, επειδη συναισθανομαι οτι οι συμβουλες που δινω εδω και χρόνια αρχιζουν να πιανουν τοπο.

Δυστυχως ειχε καλλιεργηθει στο forum ενας ανυποστατος φοβος απο μελη που ειτε δεν ειχαν ιδεα τι χρωμα εχει το χαπι, ειτε ηταν "κατα φαντασιαν ασθενεις" αποδιδοντας ολα τα κακα της μοιρας τους στη φιναστεριδη.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Εσας αυτό εδώ ρε αετοπουλα γιατί σας φαίνεται;; ΜΜ για κατέβασμα της hairline ή τοπικ σε καραφλο κεφάλι με αποτέλεσμα να έχει σχηματιστεί το κέντρο του Καραισκακη;

Συνημμένα

• Screenshot_20220403_233440_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220403_233440_com.android.gallery3d.jpg
    935.8 KB · Προβολές: 158
  • Screenshot_20220403_233434_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220403_233434_com.android.gallery3d.jpg
    765.3 KB · Προβολές: 162

aeratos28

Just aeratos
Mεταμοσχευση δεν είναι..έχει σχεδιακι με ξυριστικη μηχανη αν είδες..λογικά κούρεμα είναι .το έχω ξαναδεί να το κάνουν πάντως.

Legwg James

Mεταμοσχευση δεν είναι..έχει σχεδιακι με ξυριστικη μηχανη αν είδες..λογικά κούρεμα είναι .το έχω ξαναδεί να το κάνουν πάντως.
Νομιζω τοπικ. Ειναι κενός μπροστά φουλ. Έχει από τις καλές ρισιντινγκ χερλαιν. Πάντως έτσι όπως του έχει σχηματίσει το χερλαιν ο μπαρμπέρης θα ήταν ότι έπρεπε για να κάνει ΜΜ.

aeratos28

Just aeratos
Αν κάνεις τόσο συμμετρικά φτιαξιμο στο hairline και έχει και μεγάλη πυκνότητα,θα φωνάζει από 50 μέτρα η μεταμόσχευση
Νομιζω τοπικ. Ειναι κενός μπροστά φουλ. Έχει από τις καλές ρισιντινγκ χερλαιν. Πάντως έτσι όπως του έχει σχηματίσει το χερλαιν ο μπαρμπέρης θα ήταν ότι έπρεπε για να κάνει ΜΜ.

Legwg James

Αν κάνεις τόσο συμμετρικά φτιαξιμο στο hairline και έχει και μεγάλη πυκνότητα,θα φωνάζει από 50 μέτρα η μεταμόσχευση
Παρεξηγήθηκα και έχω λερωμένη τη φωτιά μου. Πιο πολύ εννοούσα το ύψος της χερλαιν παρά τον σχεδιασμό. Επειδή θα κατηγορηθώ για κωλοτούμπας όμως και με το δίκιο του φόρουμ θα πω ότι έχεις δίκιο !

Denvi

Well-Known Member
Παρεξηγήθηκα και έχω λερωμένη τη φωτιά μου. Πιο πολύ εννοούσα το ύψος της χερλαιν παρά τον σχεδιασμό. Επειδή θα κατηγορηθώ για κωλοτούμπας όμως και με το δίκιο του φόρουμ θα πω ότι έχεις δίκιο !
Καλα, ας τολμησει να σε κατηγορησει ο αερατος και τα λεμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dlazaros

Well-Known Member
@Vdupa @MaleCyprus @aeratos28 Καλή η σκέψη για 1 χάπι την εβδομάδα αν είσαι σε εργαστήριο ή διαβάζεις μελέτες. Επειδή έχω πάρει 5mg για τον προστάτη και κάθε μέρα και μισό και τέταρτο να σας πω λίγο και αποφασίζετε.
Η σκέψη οτι η φίνα στο σώμα πέφτει σταδιακά και οτι μπορείς να παίρνεις φίνα με απόσταση ημερών 4-7 μέρες είναι βάσιμη και ισχύει, το έχω δοκιμάσει. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι οτι δεν μπορείς να το πάς απο την αρχή έτσι γιατί οι ιστοί πρέπει να κορεστούν πρώτα, για πόσο δεν το ξέρω πιθανόν 1 μήνα (30mg) απο αυτά που διαβάζω. Αν πάρεις 5mg για πρώτη φορά θα σου έρθει κάπως απότομα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσεις κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες οι οποίες να σε κάνουν και να σταματήσεις οπότε τσάμπα η προσπάθεια, και να είσαι πλέον αρνητικά προσκείμενος στην φίνα κάτι το οποίο είναι άδικο για τη ουσία στο σύνολο της.
Προσωπικά αν είχα δικό μου άνθρωπο αποφασισμένο να αρχίσει φίνα θα του έδινα τις παρακάτω οδηγίες για ελάχιστη δυσφορία και περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας (να μην σταματήσει..) στο μέλλον.
Προσκάρ στα 4 και 1 κομματάκι 3χ την εβδομάδα (15mg τον μήνα) για 6 μήνες αν έχει ακόμα μαλλιά και θέλει να τα κρατήσει. Αν είναι προχωρημένη η απώλεια 1 κομματάκι κάθε μέρα για 6 μήνες. Μετά τους 6 μήνες αξιολόγηση πως είναι το κεφάλι και πως είναι ο άνθρωπος συνολικά (δεν είναι μόνο τα μαλλιά το θέμα..). Αν όλα είναι οκ συνεχίζουμε, αν οχι προσαρμόζουμε ανάλογα πάνω ή κάτω (πιθανότερο το πάνω).
ΟΤΑΝ φτάσεις μετά απο 1+ χρόνο και είσαι στο σημείο (που κοντεύω εγω σε λίγο) όπου τα μαλλιά είναι σχεδόν στο καλύτερο που μπορούν να είναι χωρίς ΜΜ τότε θα δοκίμαζα να πάω σε μια δοσολογία με 1 χάπι 5mg την εβδομάδα και πάλι θα πρόσεχα να μην χάσω ούτε έδαφος απο το κεφάλι ούτε τη ηρεμία μου. Προσωπικά το έχω ζυγίσει και μου είναι καλύτερο 3 "κυματάκια" την εδβομάδα(3,75mg) για καιρό, παρά 1 κυματάρα την εβδομάδα(5mg) και να μου βγεί απο την μύτη...
Την καλημέρα μου σε όλους.

vlafo

Well-Known Member
Θα συμφωνήσω με τη δοσολογία που αναφέρθηκε των 5mg ανά βδομάδα πως είναι πολύ βαριά ειδικά για πρώτη φορά.
Σε παρθένο κεφάλι και χρήση πρώτης φοράς,έχει μεγάλες πιθανότητες να βγάλει παρενέργειες.Δεν είναι μόνο το θέμα μαλλί που επηρεάζει αλλά πρέπει να προσμετρώνται και άλλοι λόγοι γενικότεροι με την υγεία.

Στα φάρμακα πας πάντα γραμμικά και ανεβάζεις απόδοση,βλέπεις αντιδράσεις του οργανισμού και δε χτυπάς με τη μια τη μέγιστη δόση.
Αυτό συμβαίνει σε όλα τα φάρμακα όχι μόνο στη φίνα.Πολύ περισσότερο για τις ιδιομορφίες που παρουσιάζει το συγκεκριμένο.
Step by step.

aeratos28

Just aeratos
Και κάπως έτσι,μετά τις παρατηρήσεις του φιλου Λαζάρου,αρχίζει και δυσκολεύει το όλο θέμα με την φίνα για μένα.χαχαχα

dlazaros

Well-Known Member
Και κάπως έτσι,μετά τις παρατηρήσεις του φιλου Λαζάρου,αρχίζει και δυσκολεύει το όλο θέμα με την φίνα για μένα.χαχαχα
Γιατί ρε συ? Αμα το θέμα ήταν να παίρνεις κάτι μια και έξω και να καθάριζες τότε και εγω μαζί σου θα ήμουν, αλλά εδω μιλάμε για 15+ χρονάκια να παίρνεις φίνα οπότε μιλάμε για μαραθώνιο οχι για σπρίντ. Τώρα τα θες τα μαλλιά που είσαι στα ντουζένια σου, όταν πας στα 50+ που είμαι εγώ προσέχεις να μην έχει λέπτυνση το πορτοφόλι οχι το κεφάλι...

oreo

Well-Known Member
Ρε φίλε ναρκωτικά δεν έκανες μικρός ? Δεν το πήγαινες λάου λάου κ μέχρι εκεί που σε παίρνει, ενώ οι άλλοι καίγονταν δίπλα σου ? :p :p :p :p :p

Legwg James

Ρε φίλε ναρκωτικά δεν έκανες μικρός ? Δεν το πήγαινες λάου λάου κ μέχρι εκεί που σε παίρνει, ενώ οι άλλοι καίγονταν δίπλα σου ? :p :p :p :p :p
Βαφτίσαμε ναρκωτικό ότι καταπραυνει τα νευράκια και βοηθάει το μυαλό να ταξιδέψει... :p

Μπλουζα