Η δικη μου εμπειρια 2021-22

bobby

Well-Known Member
Παιδακια, ξερετε που βρισκεται το 8ο Νηπιαγωγειο Τριπολης; Η μαμα μου με εγραψε εκει του χρονου. Ξεκινω τη μαθητικη μου σταδιοδρομία και ειμαι πολυ ανυπομονος!!!! :p :cool:

Ωπα, φιλοι μου....

Εσεις ετσι, οπως το πατε, στο τελος θα καταληξετε οτι οι 50ρηδες ειμαστε οι νεοι εφηβοι. :D :D
Αφιερωμένο εξαιρετικά.....
Πριν γεννηθώ το άσμα από τον γείτονα τιτανοτεράστιο Ζαμπέτα!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Παιδακια, ξερετε που βρισκεται το 8ο Νηπιαγωγειο Τριπολης; Η μαμα μου με εγραψε εκει του χρονου. Ξεκινω τη μαθητικη μου σταδιοδρομία και ειμαι πολυ ανυπομονος!!!! :p :cool:

Ωπα, φιλοι μου....

Εσεις ετσι, οπως το πατε, στο τελος θα καταληξετε οτι οι 50ρηδες ειμαστε οι νεοι εφηβοι. :D :D
Γιατί δεν είμαστε;!!!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αφιερωμένο εξαιρετικά.....
Πριν γεννηθώ το άσμα από τον γείτονα τιτανοτεράστιο Ζαμπέτα!!!!

Σε αυτό το κλιπ όλο το ζουμί είναι ο τύπος που χορεύει το ζεμπεκικο, ο Γιώργος ο Προβιάς. Ακολουθούσε πάντα τον ζαμπέτα και πολύ γηραιότερο τον βλέπουμε να το ξαναχορεύει εκτός πίστας με τον ίδιο τρόπο, κατ' εμένα καλύτερα.

oreo

Well-Known Member
Σε αυτό το κλιπ όλο το ζουμί είναι ο τύπος που χορεύει το ζεμπεκικο, ο Γιώργος ο Προβιάς. Ακολουθούσε πάντα τον ζαμπέτα και πολύ γηραιότερο τον βλέπουμε να το ξαναχορεύει εκτός πίστας με τον ίδιο τρόπο, κατ' εμένα καλύτερα.

Μιας και τον ανέφερες και επειδή είμαι φαν του, ένα φοβερό χασάπικο κ ζεμπεκιά με την τραγουδάρα του Μητσιά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η αλήθεια είναι ότι νεότερος είχε πιο γυμναστικές κινήσεις, αργότερα όμως (σε αυτό που πόσταρα εγώ που και το σκηνικό είναι όπως πρέπει) παρόλο που έχει βαρύνει, το αναπληρώνει και με το παραπάνω λόγω "ύφους" και "βγάζει χαρακτήρα" που είναι και το ζητούμενο σε κάθε art performance.

oreo

Well-Known Member
Η αλήθεια είναι ότι νεότερος είχε πιο γυμναστικές κινήσεις, αργότερα όμως (σε αυτό που πόσταρα εγώ που και το σκηνικό είναι όπως πρέπει) παρόλο που έχει βαρύνει, το αναπληρώνει και με το παραπάνω λόγω "ύφους" και "βγάζει χαρακτήρα" που είναι και το ζητούμενο σε κάθε art performance.
Μα σε αυτό που πόσταρες είναι όπως πρέπει σεκλετισμένος, το άλλο ήταν στημένο κ προφανώς κομμένο για να δείχνουν αλίκη και Γαλανό. Το στροβίλισμα που κάνει αυτό πρέπει να είναι δικιά του φιγούρα την οποία την έχουν πάρει πλέον οι περισσότερες σχολές χορού.

Georgie

Well-Known Member

Ωπα, φιλοι μου....

Φίλε δε γερνάς εάν δε το θέλεις .
Άπειρα παραδείγματα Ανθρώπων που στα 45 και δείχνουν και αισθάνονται γέροι και έχουν παραιτηθεί από κάθε χαρά της ζωής .
Για να μη παρεξηγηθω δεν εννοώ Ανθρώπους που έχουν πραγματικά ταλαιπωρηθεί από τη καθημερινότητα και τις συνθήκες που έτυχε να ζήσουν τους οποίους σέβομαι και τη κάθε ρυτίδα
Αλλά κοίτα και κάτι 60αρηδες που προσέχουν και είναι στο game ακόμα !
Και με το ντύσιμο και με το ύφος και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπουν!
Τολμας να τους πεις γέρους ?

oreo

Well-Known Member
Άπειρα παραδείγματα Ανθρώπων που στα 45 και δείχνουν και αισθάνονται γέροι και έχουν παραιτηθεί από κάθε χαρά της ζωής .
Για να μη παρεξηγηθω δεν εννοώ Ανθρώπους που έχουν πραγματικά ταλαιπωρηθεί από τη καθημερινότητα και τις συνθήκες που έτυχε να ζήσουν τους οποίους σέβομαι και τη κάθε ρυτίδα
Το Like είναι για το νόημα. Κατα τα άλλα ο tol αστειεύτηκε, της ίδιας άποψης είναι.

aeratos28

Just aeratos
Πλησιάζετε τα 60 και ψάχνετε να βρείτε διάφορα προς δικαιολόγηση ...άστα αυτά georgie,μην το παίζεις αλεμάο ..ξέρω που το πας..θέλεις και στα 60 να χαιδολογιεσαι με τρυφερά πιπινια.ελληνοορλανδικέ Ρασπούτιν..χαχαχα

Georgie

Well-Known Member
Πλησιάζετε τα 60 και ψάχνετε να βρείτε διάφορα προς δικαιολόγηση ...άστα αυτά georgie,μην το παίζεις αλεμάο ..ξέρω που το πας..θέλεις και στα 60 να χαιδολογιεσαι με τρυφερά πιπινια.ελληνοορλανδικέ Ρασπούτιν..χαχαχα
Με έπιασες με τη γίδα στη πλάτη
Respect
Αλλά γερό δε μες λες :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
θέλεις και στα 60 να χαιδολογιεσαι με τρυφερά πιπινια.ελληνοορλανδικέ Ρασπούτιν..

Τι υπονοεις, ρε σατανα αερατε; :cool:

Μηπως οτι ο φιλος Γιωργος εχει...υπερφυσικα προσοντα σαν τον Ρασπουτιν; :D :p

Συνημμένα

• rasputin-penis.jpg
    rasputin-penis.jpg
    72.7 KB · Προβολές: 14

oreo

Well-Known Member
Έγραψες με τπ ΕλληνοΙρλανδικέ Ρασπουτιν

aeratos28

Just aeratos
Δεν ξέρω αν έχει ,αλλά επειδή μέσες άκρες τον είπα μουστόγρια,εεε είπα να πετάξω και ένα για Ρασπούτιν ,να τον εμψυχωσω λίγο.χαχαχαχα
Τι υπονοεις, ρε σατανα αερατε; :cool:

Μηπως οτι ο φιλος Γιωργος εχει...υπερφυσικα προσοντα σαν τον Ρασπουτιν; :D :p

Georgie

Well-Known Member
Δεν ξέρω αν έχει ,αλλά επειδή μέσες άκρες τον είπα μουστόγρια,εεε είπα να πετάξω και ένα για Ρασπούτιν ,να τον εμψυχωσω λίγο.χαχαχαχα

Γριά σκέτο έφτανε, το μουστο δε το δέχομαι.
Κάτι φίλοι ρε !
Manners

Μπλουζα