Η ζωη με Covid-19

Georgie

Well-Known Member

Βλέπω και αυτά και με τρομάζουν περισσότερο.
Δεν φταίμε εμείς που πήραμε αυτό το φόβο και δεν θέλουμε να.εμβολιαστουμε αλλά ο μισός πλανήτης και παραπάνω δεν θέλει.
Εδώ η κυρία μιλάει και για τις παρενέργειες.
Ευτυχώς φίλε που ο πλανήτης μάλλον αγνοεί αυτα που λες .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φιλε Γιαννη, σε αυτο το σημειο διαπραττεις (και εσυ και πολλοι αλλοι) ενα σφαλμα λογικης.

Και τι σημαινει, δηλαδη, επειδη ενα ποσοστο (10% ;;; ) των γιατρων εχουν αντιθετη αποψη για τα εμβολια;

Να σου απαντησω εγω;

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Γιατι;

Γιατι παντου και παντα, σε καθε τομεα της ανθρωπινης δραστηριοτητας, υπαρχουν και οι "ανεκδιηγητοι", οι αιρετικοι, αυτοι που, ενω υποτιθεται εχουν σπουδασει ενα αντικειμενο, λειτουργουν με τη λογικη των εντελως ασχετων και ανειδικευτων.

Απο που να πρωτοξεκινησω, για να σου το αποδειξω;

Απο το χωρο της θρησκειας; Αν ακουσεις, αν διαβασεις τις "τερατολογιες" μερικων επιστημονων θεολογων, θα αναρωτηθεις...
"καλα αυτοι υποτιθεται ειναι εκπροσωποι του θεου επι της γης".

Αλλα ας μην επεκταθω σε ξενα χωραφια. Ας αναφερθω στο χωρο της εκπαιδευσης.

23 χρονια εκπαιδευτικος εχω ζησει τετοιες αλλοπροσαλλες συμπεριφορες, εχω ακουσει τοσες ανυποστατες και αντιεπιστημονικες αποψεις εκπαιδευτικων που θα εριχναν τα μαλλια ακομη και του Μπεζου!!!

Τι να πρωτοαναφερω;

Εχω γνωρισει επιστημονες φυσικους που θεωρουν οτι ο κοσμος εχει δημιουργηθει σε 6 ημερες απο τον θεο και ο ανθρωπος απο το χωμα. Απορριπτουν καθε αλλη επιστημονικη θεωρια δημιουργιας του κοσμου!!!!

Συναναστρεφομαι με συναδελφους φιλολογους που θεωρουν οτι τα αρχαια ελληνικα και τα λατινικα (ως νεκρες γλωσσες) δεν εχουν καμια απολυτως σημασια!!!

Εχω φιλους καθηγητες φυσικης αγωγης που, ενω ειναι δασκαλοι σωστης διαβιωσης, ειναι μανιωδεις καπνιστες και εξαρτημενοι απο το αλκοολ!!!

Επομενως, προσωπικα το γεγονος οτι ενας-δυο στους δεκα γιατρους λενε τις ψεκασμενες θεωριες τους περι εμβολιων, δεν μου λεει απολυτως τιποτα. Ζουν στον κοσμο τους, αντιστρατευονται την ιδια τους την επιστημη.

Καλά τα λες αλλά όπως είπα παραπάνω από τα 400 άτομα προσωπικό στο νοσοκομείο μας οι μισοί ήταν αρνητές 200 δηλαδή μέχρι προχθές αλλά λόγο εκβιασμών τις κυβέρνησης το έκαναν. Τα ποσοστά δεν είναι καθόλου 10% και το αναγνωρίζουμε όλοι οι μισοί Έλληνες δεν εμβολιαστηκαν και δεν θέλουν και παρά πολλοί που το έκαναν έγινε λόγο εκβιασμού. Στις περισσότερες χώρες αυτό γίνεται...μήπως οι ψεκασμενοι είναι πολύ περισσότεροι?

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ευτυχώς φίλε που ο πλανήτης μάλλον αγνοεί αυτα που λες .

Άρα στην Ελλάδα είμαστε οι περισσότεροι ψεκασμενοι Γιώργο. Αλλά πάλι δεν κατάλαβετε ότι έχω το δικαίωμα να με φοβίζει κάτι. Όλη η οικογένεια μου το έκανε και είναι καλά μέχρι στιγμής. Εμένα δύσκολα με πείθουν. Ο μόνος που θα μπορούσε να με πείσει λίγο και το κάνε είναι ο cvial αλλά και πάλι...
Ίσως να γίνομαι αντιπαθητικός αλλά εκφράζω τους προβληματισμούς μου.

Georgie

Well-Known Member
Άρα στην Ελλάδα είμαστε οι περισσότεροι ψεκασμενοι Γιώργο. Αλλά πάλι δεν κατάλαβετε ότι έχω το δικαίωμα να με φοβίζει κάτι. Όλη η οικογένεια μου το έκανε και είναι καλά μέχρι στιγμής. Εμένα δύσκολα με πείθουν. Ο μόνος που θα μπορούσε να με πείσει λίγο και το κάνε είναι ο cvial αλλά και πάλι...
Ίσως να γίνομαι αντιπαθητικός αλλά εκφράζω τους προβληματισμούς μου.
Ρε φίλε θα με τρελάνεις, αλλα εισαι καλο παιδι :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Εμαθα μολις απο φιλους Ολλανδους που ηρθαν διακοπες στην Ελλαδα οτι την κατα περιοδο των δυο εβδομαδων διαμονης τους σε ελληνικα νησια και επειτα στην Αθηνα,σε οποιο καταστημα εστιασης πηγαν πουθενα δεν τους ζητηθηκε το πιστοποιητικο εμβολιασμου,πουθενα δεν ελεγχθηκε το QR code.Δειγμα της τεραστιας αυθαιρεσιας των καταστηματαρχων αλλα και της απουσιας μηχανισμων ελεγχου.
Σε ενα μεγαλο και γνωστο εστιατορειο στο Θησειο ειχαν στιβαγμενους σε εσωτερικους χωρους εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους μαζι,χωρις αποστασεις χωρις την τηρηση κανενος απολυτως μετρου προστασιας,εγινα μαρτυρας της ολης καταστασης προσωπικα και πραγματικα με επιασε θλιψη και οργη,καποιοι προσπαθουν να ισοφαρισουν την χασουρα της καραντινας χωρις να νοιαζονται για τις αρνητικες συνεπειες της αδιαφορης και εγκληματικης στασης τους.Η δελτα κανει παρτι και ο μισος πληθυσμος ακομη παραμενει ανεμβολιαστος,ωραια πραγματα!

oreo

Well-Known Member
Εμαθα μολις απο φιλους Ολλανδους που ηρθαν διακοπες στην Ελλαδα οτι την κατα περιοδο των δυο εβδομαδων διαμονης τους σε ελληνικα νησια και επειτα στην Αθηνα,σε οποιο καταστημα εστιασης πηγαν πουθενα δεν τους ζητηθηκε το πιστοποιητικο εμβολιασμου,πουθενα δεν ελεγχθηκε το QR code.Δειγμα της τεραστιας αυθαιρεσιας των καταστηματαρχων αλλα και της απουσιας μηχανισμων ελεγχου.
Σε ενα μεγαλο και γνωστο εστιατορειο στο Θησειο ειχαν στιβαγμενους σε εσωτερικους χωρους εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους μαζι,χωρις αποστασεις χωρις την τηρηση κανενος απολυτως μετρου προστασιας,εγινα μαρτυρας της ολης καταστασης προσωπικα και πραγματικα με επιασε θλιψη και οργη,καποιοι προσπαθουν να ισοφαρισουν την χασουρα της καραντινας χωρις να νοιαζονται για τις αρνητικες συνεπειες της αδιαφορης και εγκληματικης στασης τους.Η δελτα κανει παρτι και ο μισος πληθυσμος ακομη παραμενει ανεμβολιαστος,ωραια πραγματα!
Υπάρχει αυθαιρεσία σίγουρα, η καφεστίαση και η διαμονή έχουν υποστεί τεράστιο χτύπημα το οποίο δεν ειναι της τάξης απώλειας ενός μισθού του μήνα. Πρέπει όμως να είσαι στο επιχειρείν για να καταλάβεις τα νούμερα. Η χασούρα της καραντίνας είναι ανυπολόγιστη. Αν η κυβέρνηση ήθελε αυστηρότητα μέτρων επι τουριστικής περιόδου, θα την είχε επιβάλει.

Nik.Mos

Well-Known Member
Aγαπητε φιλε ορεο,μαζι σου στην παρουσια ελεγκτικων μηχανισμων που θα διασφαλιζουν την τηρηση των μετρων προστασιας κατα της διασπορας covid.Το σημειο καμπης ομως στο οποιο βρισκομαστε και η επικινδυνοτητα της καταστασης με την παρουσια της δελτα θα επρεπε να εχει κανει και τον ιδιο τον κοσμο πιο υπευθυνο,η τηρηση ενος απλου αλλα βασικου κανονα που εχει σαν στοχο την προστασια του κοινωνικου συνολου και κυριως της ιδιας της ανθρωπινης ζωης θα επρεπε να αποτελει μεγιστη προτεραιοτητα για ολους,οταν το κερδος μπει πανω απο αυτη την αναγκη τοτε χεστα χαραλαμπε..

oreo

Well-Known Member
Aγαπητε φιλε ορεο,μαζι σου στην παρουσια ελεγκτικων μηχανισμων που θα διασφαλιζουν την τηρηση των μετρων προστασιας κατα της διασπορας covid.Το σημειο καμπης ομως στο οποιο βρισκομαστε και η επικινδυνοτητα της καταστασης με την παρουσια της δελτα θα επρεπε να εχει κανει και τον ιδιο τον κοσμο πιο υπευθυνο,η τηρηση ενος απλου αλλα βασικου κανονα που εχει σαν στοχο την προστασια του κοινωνικου συνολου και κυριως της ιδιας της ανθρωπινης ζωης θα επρεπε να αποτελει μεγιστη προτεραιοτητα για ολους,οταν το κερδος μπει πανω απο αυτη την αναγκη τοτε χεστα χαραλαμπε..
Δυστυχώς όταν το χρήμα αποτελεί και το μέσον επιβίωσης είναι ουτοπικό να συζητάμε κάτι τέτοιο. Και πιο το μερίδιο ευθύνης των πελατών που δέχονται και στιβάζονται σαν τα μοσχάρια? Και ποιο το μερίδιο ευθύνης των εμβολιασμένων, που στην είσοδο τους σε καταστήματα, σου λένε ξέχασα την μάσκα "και καλά" , μην ανησυχείται έχουμε εμβολιαστεί και δεν "κολάει". Εν κατακλείδι, αυτό το "ψάρι" βρωμάει απο παντού.

vlafo

Well-Known Member
Για ποιά υπευθυνότητα μιλάμε παιδιά?
Αστικές συγκοινωνίες μεγάλος πελάτης μας,ο ΟΣΥ,ούτε οι μισοί δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και τώρα αν τους πάνε σε αναστολή μου λέγανε θα κινηθούνε νομικά.
Χωρίς μάσκα όλοι εννοείται.
Μιλάω για διοικητικές υπηρεσίες αλλά και όλα τα αμαξοστάσια.
Τελευταία μεγάλη Δέκο που έχει μείνει ακόμα στην εποχή του ΠΑΣΟΚ.
Άντε να τους ιδιωτικοποιήσουν να κάνουμε με τον ιδιώτη καμία δουλειά γιατί αυτούς τους έχω σιχαθεί τόσα χρόνια.
Μετά μας φταίει συνέχεια το κράτος.

Harris_G

Well-Known Member
Επίσης η κοπέλα μου είναι νηπιαγωγός και δασκάλα αύριο φεύγει δεύτερη φορά αναπληρώτρια.Εχει φάει την ζωή τις στο διάβασμα άντε εγώ είμαι ψεκασμενος και αγράμματος.
Χθες ήρθε σπίτι μου καθησαμε και έκλαιγε γιατί φοβάται να κάνει το εμβόλιο.
Οπότε ρε παιδιά πριν μας πείτε ψεκασμενους μπείτε λίγο στην ψυχολογία του άλλου τι μας έκαναν εδώ και δύο χρόνια να ζούμε με τον φόβο και μετά μιλήστε.
Αν δεν ήταν υποχρεωτικό το εμβόλιο ούτε το 1 εκατομμύριο τις Ελλάδας δεν θα το έκανρ.
Δεν είσαι ψεκασμενος John εισαι ο εκλεκτός ο Neo που θα ριξει το συστημα. Και Μορφέας ο Oreo σα πιο σοφος.

Georgie

Well-Known Member
Μεγάλη απώλεια της υποκριτικής
Τεράστια απώλεια του Style και του coolness .
Adieu Jean Paul Belmondo

Συνημμένα

• IMG_9398.JPG
    IMG_9398.JPG
    101.2 KB · Προβολές: 72
Μπλουζα