Η ζωη με Covid-19

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

konelos

Active Member
Πριν λίγες μέρες κόλλησε ο 5 χρ γιος ενός φίλου μου, μέχρι 38 πυρετό, από το γιο κόλλησαν μωρό 5 μηνών, ο άλλος γιος 10χρ , μαμά και μπαμπάς, όλοι είχαν ακριβώς τα ίδια συμπτώματα, για τον μπαμπά είχα χεστεί πάνω μου, καπνιστής υπέρβαρος 45ρης.
Πριν 4 μέρες κόλλησε ο αδερφός μου, έχει τα ίδια συμπτώματα ακριβώς που είχα και εγώ πριν 8 μήνες, μέχρι 37.8 ή υποθερμία με φρικτούς πόνους, έχασε γεύση- όσφρηση, ελπίζω να τον πάει έτσι μέχρι να ξεμπερδέψει, ο αδερφός μου αρνητής μέχρι κόκκαλο, τώρα μου λέει αυτός δεν είναι ιός είναι εξωγήινος που μπαίνει μέσα μας, για εμβόλιο δεν το σκέφτεται καν.

dim d

Well-Known Member
θα δειξει αναλογα αν θα χρειαστει καθε εξι μηνες η ετος η αν εχει νοημα....μεχρι τωρα το fda εδωσε οκ για εξτρα δοση σε ατομα με αδυναμο ανοσοποιητικο.

le2der

Active Member
θα δειξει αναλογα αν θα χρειαστει καθε εξι μηνες η ετος η αν εχει νοημα....μεχρι τωρα το fda εδωσε οκ για εξτρα δοση σε ατομα με αδυναμο ανοσοποιητικο.
Όπως τα λενε εξελίσσουν τα εμβολια ανάλογα με τος μεταλλάξεις και για αυτό οι έξτρα δόσεις …. Όπως και να έχει αυτό μας λέει τουλάχιστον άλλη μια 3 ετια σε παρόμοιες καταστάσεις

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και δεν υπάρχει φόβος με επαναληπτικά εμβόλια? Βλέπουμε όχι και λίγους με παρενέργειες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ότι ακούγεται και στις ειδήσεις ότι γνωρίζω από γνωστούς με το άστρα και γενικά μην τα ξανά λέμε.
Τα δύο εμβόλια δεν με φοβιζαν τόσο αλλά τα επαναληπτικά με φοβίζουν.

le2der

Active Member
Ότι ακούγεται και στις ειδήσεις ότι γνωρίζω από γνωστούς με το άστρα και γενικά μην τα ξανά λέμε.
Τα δύο εμβόλια δεν με φοβιζαν τόσο αλλά τα επαναληπτικά με φοβίζουν.
Θα μαθευτεί απο τις περιοχές που ξεκίνησαν κατά πόσο και σε τη ποσοστό υπάρχουν

John_John1

τι να πουν αυτοι που κανουν γριπη κι πνευμονιοκοκκο καθε χρονο.

Το κάνει και ο μπαμπάς μου. Και εγώ έχω κάνει 6 τις υπατιτιδας μέσα σε δύο χρόνια 2 τριπλά δηλαδή. Ο φόβος είναι δεν είναι η άρνηση το αν φοβάμαι κάτι που εσύ δεν φοβάσαι η το αντίθετο είναι σεβαστό. Εγώ δεν φοβάμαι τα αεροπλάνα ο spi δεν ανεβαίνει με τίποτα όσο και να του λέμε ότι δεν πέφτουν. Πώς θα τον βάλουμε με το ζόρι.

dim d

Well-Known Member
ε
Το κάνει και ο μπαμπάς μου. Και εγώ έχω κάνει 6 τις υπατιτιδας μέσα σε δύο χρόνια 2 τριπλά δηλαδή. Ο φόβος είναι δεν είναι η άρνηση το αν φοβάμαι κάτι που εσύ δεν φοβάσαι η το αντίθετο είναι σεβαστό. Εγώ δεν φοβάμαι τα αεροπλάνα ο spi δεν ανεβαίνει με τίποτα όσο και να του λέμε ότι δεν πέφτουν. Πώς θα τον βάλουμε με το ζόρι.
ειναι λιγο ατοπη η συγκριση γτ αν καποιος φοβαται τα αεροπλανα δεν θα κολλησει κατι καποιον αλλο χριστιανο. Στα εμβολια αυτο ειναι ενα ρισκο. Επισης το ρισκο της νοσησης. Κι εμενα η μητερα μου καθως ειναι γιατρος κανει καθε χρονο.

John_John1

Στο νοσοκομείο μας στην πόλη που ζω εργάζονται 400 άνθρωποι. Οι 200 δεν ήθελαν να εμβολιαστούν. Μέχρι προχθές θα έβγαιναν σε αναστολή 120 άτομα από σήμερα 1 Σεπτεμβρίου....το είχανε πει και οι ειδήσεις για το νοσοκομείο μας και τελικά σήμερα βγήκαν οι 60 μαζί με έναν φίλο μου.
Όλοι οι άλλοι το κάνανε με το ζόρι τελευταία στιγμη γιατί φοβήθηκαν για τις δουλειές τους.
Χθες η κοπέλα μου πήγε από ψυχίατρο και παθολόγο για εξετασεις επειδή φεύγει για αναπληρώτρια και οι δύο γιατροί δεν θέλουν να το κάνουν. Όταν βλέπουμε τους μισούς υγειονομικούς και παραπάνω στην Ελλάδα να φοβούνται που είναι μέσα στα πράγματα εγώ γιατί να μην φοβάμαι?
Παραπάνω φίλε dim που μίλησες για τις γρίπης και του πνεύμονιοκοκου δεν μας το κανουν με το ζόρι εμάς τους υγιείς νέους αλλά ούτε τους μεγαλύτερους.
Εμένα άρχισε να μου βρωμάει η φάση ότι και να λέτε.
Επίσης όσοι είστε υπέρ των εμβολιασμών ας μας πείτε πόσοι το κάνατε.

John_John1

Βλέπω και αυτά και με τρομάζουν περισσότερο.
Δεν φταίμε εμείς που πήραμε αυτό το φόβο και δεν θέλουμε να.εμβολιαστουμε αλλά ο μισός πλανήτης και παραπάνω δεν θέλει.
Εδώ η κυρία μιλάει και για τις παρενέργειες.

Μπλουζα