Η ζωη με Covid-19

bobby

Well-Known Member
Θα πω πολλά όταν έρθει η ώρα Γιώργο. Προς το παρόν να πω προς όλους σας ότι είναι ντροπή την ώρα που τρέχω σαν μακακας να οργανώσω όσο μπορώ πιο τέλεια το consulation με ακυρώσεις, με αλλαγές, με ένα σωρό μέλη που έρχονται από επαρχία και χρειάζονται άδειες μετακίνησεις, με, με, με να με πρήζετε με όλα αυτά. Τουλάχιστον θα μπορούσατε να περιμένετε 1 εβδομάδα. Αυτό δείχνει ότι τελικά αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για τους άλλους βάζουν τον εαυτό τους και το εγώ πιο πίσω για το κοινό καλό και όχι μπροστα.
Πόσο δίκιο έχεις φίλε.... αντί να γίνεται γόνιμος διάλογος (και με τις διαφωνίες μέσα) έχει γίνει γήπεδο με αντιπαραθέσεις τύπου ουγκανοι του Θρύλου με ούγκανους του μπαοκ!

Για να μην παρεξηγηθώ δεν πιστεύω ότι ο εκτροχιασμός στα σχόλια αντιπροσωπεύει το «ποιόν» των μελών που τα κάνουν ή του γιατρού, αλλά όπως στο γήπεδο ξεφεύγουν και κάνουν τα νήματα Κανταχάρ. Το παθαίνω και εγώ στο γήπεδο (προ COVID) αλλά μόνο εκεί! Το παθαίνει και ο γιατρός που έχει όμως το ελαφρυντικό ότι είναι επώνυμος στο φόρουμ, σε αντίθεση με εμάς τους λοιπούς μιλάμε με την (σχετική) ασφάλεια του useename μας.

Δηλαδή αν κάποιος διαφωνεί σε κάτι με τον γιατρό δεν μπορεί να πει «διαφωνώ με το Χ για τον Ψ και Ω λόγο» και να τελειώσει εκεί; Και ο γιατρός με την σειρά του να πει «κάνεις λάθος για τον Α και τον Β λόγο ή εκεί έχεις δίκιο στο Α αλλά άδικο στο Β» και να τελειώνει εκεί;

Μεγάλοι άνθρωποι (οι περισσότεροι) είμαστε δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα από τα λεγόμενα τους;

Είναι πραγματικά κρίμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Πόσο δίκιο έχεις φίλε.... αντί να γίνεται γόνιμος διάλογος (και με τις διαφωνίες μέσα) έχει γίνει γήπεδο με αντιπαραθέσεις τύπου ουγκανοι του Θρύλου με ούγκανους του μπαοκ!

Για να μην παρεξηγηθώ δεν πιστεύω ότι ο εκτροχιασμός στα σχόλια αντιπροσωπεύει το «ποιόν» των μελών που τα κάνουν ή του γιατρού, αλλά όπως στο γήπεδο ξεφεύγουν και κάνουν τα νήματα Κανταχάρ. Το παθαίνω και εγώ στο γήπεδο (προ COVID) αλλά μόνο εκεί! Το παθαίνει και ο γιατρός που έχει όμως το ελαφρυντικό ότι είναι επώνυμος στο φόρουμ, σε αντίθεση με εμάς τους λοιπούς μιλάμε με την (σχετική) ασφάλεια του useename μας.

Δηλαδή αν κάποιος διαφωνεί σε κάτι με τον γιατρό δεν μπορεί να πει «διαφωνώ με το Χ για τον Ψ και Ω λόγο» και να τελειώσει εκεί; Και ο γιατρός με την σειρά του να πει «κάνεις λάθος για τον Α και τον Β λόγο ή εκεί έχεις δίκιο στο Α αλλά άδικο στο Β» και να τελειώνει εκεί;

Μεγάλοι άνθρωποι (οι περισσότεροι) είμαστε δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα από τα λεγόμενα τους;

Είναι πραγματικά κρίμα.
Συμπαθέστατε bobby, αυτό που λές είναι σωστό
deep down όμως ξέρεις, πως είναι ουτοπικό
;)

Ronaldo

Well-Known Member
Cvial αυτό,το θεωρώ πολύ σωστό.να το εφαρμόσεις.πριν το εφαρμόσεις όμως εγω να ρωτήσω κατι? Επειδή άκουσα ότι ο Χρήστος ζήτησε το όνομα μου ,τα στοιχεία μου επειδή πετάω λάσπη λέει στον Αναστασάκη .αυτό το ζητάει ο Χρήστος?ένας ανώνυμος ?η τα ζητάει τα στοιχεία μου ο γιατρός?γτ αν το κάνει ο Χρήστος,ας μου στείλει αυτός τα στοιχεία του πρώτα και θα απαντήσω κατάλληλα,η αν τα ζητάει ο γιατρός,βεβαίως,είμαι ανοιχτός όποτε θέλετε να φτάσουμε στα άκρα .αν ΔΕΝ τα ζητάει ο γιατρός,μένει έξω από τη συζήτηση και μας μένει ο Χρήστος ο οποίος λέω τώρα μια και τελευταία φορά ότι είναι τσιράκι ξεκάθαρα και κάνει τις βρώμικες δουλειές για απειλές και τα ρεστα..θα σεβαστώ την απόφαση που πήρες cvial και δεν θα δεις καμιά αναφορά από εμένα πάλι για τσιράκια,αλλά θα ήθελα να απαντηθεί αυτό που ρώτησα.
Δεν είδες το ποστ του γιατρού που τους έκανε και tag (τους 3 πελάτες του δηλαδή) και τους πρόσταξε να κάνουν αυτές τις "δουλειές"; Δεν το κάνουν από μόνοι τους δηλαδή. Μετά φταίμε εμείς δηλαδή που τους αποκαλούμε έτσι; Το είπε καθαρά ο Χρήστος φέρε τα στοιχεία σου να δεις αν θα φας μετά μήνυση από τον γιατρό. Δεν είχα πρόθεση και εγώ να μιλήσω πάλι για τσιράκια κτλπ. απλά το αναφέρω τελευταία φορά ώς μαρτυρας που ειδα αυτό που λες και εσύ φίλε αεράτε.
Συμφιλίωση με αυτούς δεν υπάρχει, απλά να μην απευθυνόμαστε σε αυτούς και αυτοί σε εμάς από εδώ και πέρα...

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Δεν το είδα δυστυχώς.ενημερωθηκα τώρα.δεν θα ξανά αναφερθώ καν cvial..αν θέλεις μπορείς να μου απαντήσεις σε αυτό που είπα πιο πάνω και με την απάντηση σου,έχεις το λόγο μου δεν θα αναφέρθω ποτέ πάλι για τσιράκια κτλ.για να μπουν από τώρα μια και τελευταία φορά στη θέση τους όλα.ζηταει εκ μέρους του γιατρού ο χρηστος τα στοιχεία μου??η τα ζητάει για προσωπική χρήση ο ίδιος ο Χρήστος?γτ αν τα ζητάει ο ίδιος,όπως λέει να μου κάνει ο γιατρός μήνυση ,ποιος ο ρόλος του Χρήστου σε αυτό? Ένας ανώνυμος με απειλεί να δώσω τα στοιχεία μου σε ποιον?σε αυτόν?για να δώσει τα στοιχεία μου σε έναν επώνυμο ώστε να μου κανει μηνυση?που τα έχει δει τα έργα αυτά ο Χρήστος?το είπε μόνος του ? Και γτ δεν το ζητάει ο γιατρός?και ποιος είναι ο Χρήστος που ανώνυμα ζητάει τα στοιχεία μου για να τα δώσει σε κάποιον με σκοπό να τα εκμεταλλευτεί για να χρησιμοποιηθούν προς άγνωστο σκοπό και λόγο?που ξέρω ότι θα χρησιμοποιηθουν για αυτό τον σκοπό τα στοιχεία μου και τα προσωπικά μου δεδομένα ?

Xristos87

Well-Known Member
@aeratos28 εμ δεν ειδες το μνμ εμ ακους μεσω pm τπυς φιλους σου που ουτε ξερουν να διαβαζουν....σπασμενο τηλ που λεμε.

ειπα, οτι αν εισαι μαγκας γραψε με το ονοματεπωνυνο τη διευθυνση κ το τηλ σου τα αχολια περι φαπας, κοκκινου σβερκου κ τα ρεστα και θα σ πω εγω αν θα εχεις την ασυλια της ανωνυμιας..εννοωντας οτι σε οποιονδηποτε κ αν παει αυτο π λες θα μπορει να προβει και νομικα.

ανακοχη για 1 βδομαδα να τελειωσει ο cvial.

kapa

Μέλος του προσωπικού
χθες τα δελτια παιξανε πρωτοφανη πλανα,καλο ειναι να τα δειτε για να ξερετε απο τι κινδυνευετε,οχι απλα πτωματα,αλλα ανθρωποι να πεθαινουν on camera live απο κορονα

aeratos28

Just aeratos
Ανακοχη ξεκάθαρα για το ότι το ζήτησε ο cvial .το τι γίνετε μην το σχολιάζεις όμως γτ σου απαντάω κατάλληλα και εγώ και γινόμαστε μύλος εδώ μέσα..με προκαλείται ,μιλάτε ειρωνικά και υποτιμητικά και ο γιατρός γτ τα παίρνω και απαντάω ακριβώς το ίδιο με τον τρόπο που μου μιλάει ο γιατρός και μόλις το κάνω,τσακ πετάει το cvial,cvial ,μάζεψε τον αλλιως αποχωρώ ..Μπαν ο αερατος,με σκοπό το μόνιμο Μπαν του και δεν θα έχουμε φωνές διαφορετικές από αυτές που θέλουμε.αυτο γίνεται αλλά είπαμε.τελος λόγω cvial..μην με προκαλείς και εσύ όμως γτ δεν θα το ανοίξω το στόμα μου.δεν θα σας κάνω την χάρη .θα περιμένω να χαλαρώσει με τον lorenzo ,και μετά αν κάνει κουβέντα εκεί θα ξαναμιλήσω

kharmacoma

Well-Known Member
χθες τα δελτια παιξανε πρωτοφανη πλανα,καλο ειναι να τα δειτε για να ξερετε απο τι κινδυνευετε,οχι απλα πτωματα,αλλα ανθρωποι να πεθαινουν on camera live απο κορονα

Πλάνα που σπάνια βλέπεις. Thanks for sharing.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ανακοχη ξεκάθαρα για το ότι το ζήτησε ο cvial .το τι γίνετε μην το σχολιάζεις όμως γτ σου απαντάω κατάλληλα και εγώ και γινόμαστε μύλος εδώ μέσα..με προκαλείται ,μιλάτε ειρωνικά και υποτιμητικά και ο γιατρός γτ τα παίρνω και απαντάω ακριβώς το ίδιο με τον τρόπο που μου μιλάει ο γιατρός και μόλις το κάνω,τσακ πετάει το cvial,cvial ,μάζεψε τον αλλιως αποχωρώ ..Μπαν ο αερατος,με σκοπό το μόνιμο Μπαν του και δεν θα έχουμε φωνές διαφορετικές από αυτές που θέλουμε.αυτο γίνεται αλλά είπαμε.τελος λόγω cvial..μην με προκαλείς και εσύ όμως γτ δεν θα το ανοίξω το στόμα μου.δεν θα σας κάνω την χάρη .θα περιμένω να χαλαρώσει με τον lorenzo ,και μετά αν κάνει κουβέντα εκεί θα ξαναμιλήσω

Αερατε, μην ανησυχείς, θα συνεχίζεις να μπανάρεσαι για τους ίδιους λόγους που μπαναριζόσουν και πριν τον γιατρό. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, ούτε κάνω χάρες σε κανέναν, είτε σε μέλη είτε σε γιατρούς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Εγώ δεν έχω θέμα με το Μπαν ,με το να προσπαθούν να με βγάλουν εκτός εαυτού για να φάω Μπαν τσαντιζομαι.γτ αυτό έχω καταλάβει ότι κάνουν .ούτε παραπονέθηκα ποτέ για όσα Μπαν έφαγα.αλλα εδώ δεν θα κάνω τη χάρη σε όποιον το προσπαθεί .σταματώ εδώ κάθε αναφορά ,ΑΝ μου ζητηθεί,ΟΠΟΤΕ και αν είναι,απαντώ αμέσως σε ΚΑΘΕ ΤΙ που θα χρειαστεί απάντηση

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Cvial αυτό,το θεωρώ πολύ σωστό.να το εφαρμόσεις.πριν το εφαρμόσεις όμως εγω να ρωτήσω κατι? Επειδή άκουσα ότι ο Χρήστος ζήτησε το όνομα μου ,τα στοιχεία μου επειδή πετάω λάσπη λέει στον Αναστασάκη .αυτό το ζητάει ο Χρήστος?ένας ανώνυμος ?η τα ζητάει τα στοιχεία μου ο γιατρός?γτ αν το κάνει ο Χρήστος,ας μου στείλει αυτός τα στοιχεία του πρώτα και θα απαντήσω κατάλληλα,η αν τα ζητάει ο γιατρός,βεβαίως,είμαι ανοιχτός όποτε θέλετε να φτάσουμε στα άκρα .αν ΔΕΝ τα ζητάει ο γιατρός,μένει έξω από τη συζήτηση και μας μένει ο Χρήστος ο οποίος λέω τώρα μια και τελευταία φορά ότι είναι τσιράκι ξεκάθαρα και κάνει τις βρώμικες δουλειές για απειλές και τα ρεστα..θα σεβαστώ την απόφαση που πήρες cvial και δεν θα δεις καμιά αναφορά από εμένα πάλι για τσιράκια,αλλά θα ήθελα να απαντηθεί αυτό που ρώτησα.

Δεν νομιζω να πιστευεις πως θα ασχοληθώ να ζητησω στοιχεια σου.
Προφανως δεν ντρεπεσαι για αυτα που γραφεις και δεν θα σου μάθω εγω ντροπή.
Δεν θα σε κανω και "μαρτυρα" ή "ηρωα" με το να κινηθω νομικα όπως αξιζει σε άτομα με την συμπεριφορα σου.
Η ευθυνη ειναι του @CVIAL που διαχειριζεται το φορουμ.
Αν δεν σε εγκαλεσει αυτος και επαναληφθει αυτη η γελοια, ανανδρη, προσβλητική και ιταμη συμπεριφορα,
θα ναναγκαστω να αποχωρησω από το φορουμ και ας μεινεις εσυ εδω μεσα να κανεις τον ιατρο οπως συνηθιζεται

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού

Είναι πραγματικά κρίμα.

Αν προσεξεις, κανεις δεν διαφωνει μαζι μου ευθέως και σε κανενα θεμα.
Ειναι ΟΛΑ υπογειες προσωπικές επιθεσεις.
Κανενας δεν γραφει: θεωρω πρεπει να βαλεις περισσοτερα μοσχευματα - να κανεις μεγαλύτερη πυκνότητα - να ραβεις καλύτερα
Γραφει: για τα μοσχευματα που βαζεις δεν αξιζει να χρεωνεις τοσα λεφτα - δεν εισαι Μπαρτσελονα - οταν φτασεις τον ταδε τα ξαναλεμε

Και άλλα τετοια.

Το δυστυχες ειναι πως το 95% του κόσμου που ειναι ευγενεις, respectful, μορφωμενοι και νοιαζονται για το φορουμ, ΔΕΝ γραφουν.
Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ενα γηπεδο: οι σοβαροι, μετριοπαθεις φίλαθλοι ΔΕΝ ακούγονται.
Ακούγεται ΚΥΡΙΩΣ (δεν λεω μόνο) η μικρη μειοψηφια των ακραιών που πάνε γηπεδο για την ΦΑΣΑΡΙΑ και όχι για μπαλα.

Όταν το 95% καταλάβει πόσο ζημια του κανουν τα ακραια αλλα λαλίστατα στοιχεια, τοτε θα αρχισει να ανεβαινει επίπεδο η επικοινωνια εδω μέσα.

aeratos28

Just aeratos
Συνέχισε να προσβάλεις..πες και χαμηλού επιπέδου το φόρουμ και όσους δεν συμφωνούν μαζί σου .τι να σου πω. Δεν θα σου κάνω τη χάρη να σου απαντήσω όπως σου αξίζει.αυτο μονο

mike1988

Active Member
Δεν είδες το ποστ του γιατρού που τους έκανε και tag (τους 3 πελάτες του δηλαδή) και τους πρόσταξε να κάνουν αυτές τις "δουλειές"; Δεν το κάνουν από μόνοι τους δηλαδή. Μετά φταίμε εμείς δηλαδή που τους αποκαλούμε έτσι; Το είπε καθαρά ο Χρήστος φέρε τα στοιχεία σου να δεις αν θα φας μετά μήνυση από τον γιατρό. Δεν είχα πρόθεση και εγώ να μιλήσω πάλι για τσιράκια κτλπ. απλά το αναφέρω τελευταία φορά ώς μαρτυρας που ειδα αυτό που λες και εσύ φίλε αεράτε.
Συμφιλίωση με αυτούς δεν υπάρχει, απλά να μην απευθυνόμαστε σε αυτούς και αυτοί σε εμάς από εδώ και πέρα...
Συγγνώμη αλλά επειδή με ανέφερε στο νήμα που λες ο γιατρός τι σημαίνει ότι τον σιγοντάρω σε κάτι?Δεν έχω ποτέ γράψει εν τω μεταξύ τίποτα που να ευνοεί κάποιον γιατί εγώ κανένα συμφέρον δεν έχω και αφετέρου τις υπηρεσίες του γιατρού (καλές ή κακές εγώ θα το κρίνω στην δική μου περίπτωση τις πλήρωσα και δεν μου χαρίστηκαν) Τέλος συμφιλίωση υπάρχει αν είσαι με κάποιους φίλος εξ αρχής που δεν νομίζω ότι είμασταν κιόλας. Σε ένα ελευθερό φόρουμ χωρίς να προσβάλεις αγαπητέ ronaldo θα κρίνω όπως θέλω τα γραφομενά σου και μονό.Και του γιατρού και του Χρήστου και του αεράτου...και του nick 90 που εννοείται είναι πλέον ο αγαπημένος μου συμφουρομίτης...αυτό είναι το Bonus αν απλά περνάς την ώρα σου και δεν έχεις τίποτα να κερδίσεις...κρίνεις και γράφεις όπως θες...με ΣΕΒΑΣΜΟ πάντα...

vlafo

Well-Known Member
Τον σεβασμό που τον είδες εσύ φίλε Mike?
Προσκυνάμε όποιον είναι γιατρός και καθόμαστε σούζα?
Και εγώ είμαι οικονομικός αναλυτής με 2 πτυχία και 30 χρόνια υπηρεσίας και διαχειρίζομαι billions.
Και ΑΝΕΧΌΜΑΣΤΕ συμπεριφορές ποταπές?
Πρώτα γίνε άνθρωπος και μετά ότι θέλεις,αλλά δεν αλλάζει ο άνθρωπος πολύ περισσότερο σε αυτή την ηλικία.

Μπλουζα