Giorgos-3
Well-Known Member
ΕΣΡΤι έγινε ρε παιδιά, στο νήμα του Hairvivor είχαμε αποχώρηση πριν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία?
ΕΣΡΤι έγινε ρε παιδιά, στο νήμα του Hairvivor είχαμε αποχώρηση πριν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν του σκάσει χαμόγελο καμία νοσηλεύτρια σε κέντρο εμβολιασμώνΚαι τι δεν θα έδινα να εβλεπα συμφορουμιτη , φανατικό εναντιον της φινας, με ποσταρισματα περί αλλαγής φύλου και διαφόρες αλλες τρομολαγνικες αερολογιες , να ποσταρει φωτό στο Instagram με σηκωμένα τα μανίκια και με το σήμα της νίκης γράφοντας απο κάτω......'η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, μην ακούτε τους ψεκασμενους τρομολαγνους, εμβολιαστειτε άφοβα' .
Ήρθε ο CVial ωσάν «Νίντζα»(Καλιτζάκης) και σήκωσε στον αέρα, αεράτους-γιατρούς- πυγμάχους…Τι έγινε ρε παιδιά, στο νήμα του Hairvivor είχαμε αποχώρηση πριν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία?
Αφού δεν έπεσε ξύλο πάλι καλάΉρθε ο CVial ωσάν «Νίντζα»(Καλιτζάκης) και σήκωσε στον αέρα, αεράτους-γιατρούς- πυγμάχους…
Πέσανε Ban?Ήρθε ο CVial ωσάν «Νίντζα»(Καλιτζάκης) και σήκωσε στον αέρα, αεράτους-γιατρούς- πυγμάχους…
Το νήμα εξαφανίστηκε. Ban δε νομίζω.Πέσανε Ban?
Δε μπορει να ειναι ολοι ψεκασμενοι φιλε!Και τι δεν θα έδινα να εβλεπα συμφορουμιτη , φανατικό εναντιον της φινας, με ποσταρισματα περί αλλαγής φύλου και διαφόρες αλλες τρομολαγνικες αερολογιες , να ποσταρει φωτό στο Instagram με σηκωμένα τα μανίκια και με το σήμα της νίκης γράφοντας απο κάτω......'η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, μην ακούτε τους ψεκασμενους τρομολαγνους, εμβολιαστειτε άφοβα' .
Οχι! Να λεμε την αληθεια, πριν καποια ετη ημουν ομορφος..αρεσα στις νοσηλευτριες..τωρα ειμαι ακομα πιο μεγαλος σε ηλικια και πιο ευσωμος..οποτε δε μου σκανε πλεον χαμογελακια ουτε με εκθειαζουν για τα καλλη που καποτε ειχα!Αν του σκάσει χαμόγελο καμία νοσηλεύτρια σε κέντρο εμβολιασμών
Πρώτος θα μπει .
Θα χτυπήσει εμβόλιο και στη ληπτρια .
Δε μπορει να ειναι ολοι ψεκασμενοι φιλε!
Εσυ οκ εκανες το εμβολιο προκειμενου να αποκτησεις ανοσια..αλλοι ομως πεθαινουν
Χτυπα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ στο φεισμπουκ. Εχασε την αδερφη της!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και τι προτείνεις; Σήμερα έχασαν ακόμη 96 άνθρωποι την ζωή τους.Δε μπορει να ειναι ολοι ψεκασμενοι φιλε!
Εσυ οκ εκανες το εμβολιο προκειμενου να αποκτησεις ανοσια..αλλοι ομως πεθαινουν
Χτυπα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ στο φεισμπουκ. Εχασε την αδερφη της!
Οταν ανετραπη ο Ιβιτς τοτε απο Καλιντζακη στο Καραισκακη επρεπε να δεχθει κοκκινη καρτα ο νιντζα! Φτηνα τη γλιτωσε την αποβολη!Ήρθε ο CVial ωσάν «Νίντζα»(Καλιτζάκης) και σήκωσε στον αέρα, αεράτους-γιατρούς- πυγμάχους…
Δεν πάει έτσι ...περιμένω να σου δώσουν τις αποδείξεις ο Χρηστάκης που έχει και ο γιατρός που άφησε υπονοούμενα ότι είμαι βαλτος ....κ εγώ κ ο βαλφο....κ βασικά πρέπει να ενημερωθεί κ ο υποτιθέμενος γιατρός τον οποίο κατηγορούν ουσιαστικά εν άγνοια του ....δεν μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε κ όλα καλά .... υπάρχουν κ όρια στην ανοχή...Να ενημερώσω το φιλοθεάμον κοινό, ότι δεν έπεσε κανένα μπαν. Τουναντίον κέρδισε αντιμπαν κουπόνι ο Oreo για τον Oreo τίτλο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει αν χρειαστεί ή και να χαρίσει. Επίσης θα διοργανωθεί χοροεσπερίδα με επίτιμους καλεσμένους τον γιατρό και αερατο με σκοπό την αποκατάσταση της ομαλότητας όπου θα θαφτεί και το τσεκούρι του πολέμου.
Οι 96 που εφυγαν δεν εφυγαν απο κορονοιο...απο Κορονοιο καθε μερα θα σου λενε οτι φευγουν 100 ατομα! Ετσι θα σου λενε τα καναλια και εσυ θα νομιζεις οτι λενε την αληθεια!Και τι προτείνεις; Σήμερα έχασαν ακόμη 96 άνθρωποι την ζωή τους.
Δεν πάει έτσι ...περιμένω να σου δώσουν τις αποδείξεις ο Χρηστάκης που έχει και ο γιατρός που άφησε υπονοούμενα ότι είμαι βαλτος ....κ εγώ κ ο βαλφο....κ βασικά πρέπει να ενημερωθεί κ ο υποτιθέμενος γιατρός τον οποίο κατηγορούν ουσιαστικά εν άγνοια του ....δεν μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε κ όλα καλά .... υπάρχουν κ όρια στην ανοχή...
Δώσε ρε εργαλείο!Οι 96 που εφυγαν δεν εφυγαν απο κορονοιο...απο Κορονοιο καθε μερα θα σου λενε οτι φευγουν 100 ατομα! Ετσι θα σου λενε τα καναλια και εσυ θα νομιζεις οτι λενε την αληθεια!
Ενω αυτο με τη γυναικα που αφησε πισω και τα δυο της παιδια ειναι περα για περα αληθινο περιστατικο..
Υπαρχει διαφορα σε αυτο που αναφερεις, με αυτο που αναφερω και οντως συνεβη!
Τι να προτεινω? Ο κουλης ειναι βαλτος της ντπ...τα εμβολια ειναι επικινδυνα και οχι σωτηρια!
Δε σε αποτρεπω απο το να κανεις τις δοσεις!
Κανε οτι εσυ αποφασισεις να κανεις!
Και οι ιερείς που απεβίωσαν λόγω κορονοϊού, fake news? Κι ο Ιερωνυμος που μπήκε στον Ευαγγελισμό λαμβάνοντας αγωγή και αυτός στο κόλπο;Οι 96 που εφυγαν δεν εφυγαν απο κορονοιο...απο Κορονοιο καθε μερα θα σου λενε οτι φευγουν 100 ατομα! Ετσι θα σου λενε τα καναλια και εσυ θα νομιζεις οτι λενε την αληθεια!
Ενω αυτο με τη γυναικα που αφησε πισω και τα δυο της παιδια ειναι περα για περα αληθινο περιστατικο..
Υπαρχει διαφορα σε αυτο που αναφερεις, με αυτο που αναφερω και οντως συνεβη!
Τι να προτεινω? Ο κουλης ειναι βαλτος της ντπ...τα εμβολια ειναι επικινδυνα και οχι σωτηρια!
Δε σε αποτρεπω απο το να κανεις τις δοσεις!
Κανε οτι εσυ αποφασισεις να κανεις!
Δεν είμασταν φίλοι να συμφιλιωθούμε ....είπα κάτι το πολύ απλό πολλές φορές....μην ξανά ασχοληθούν και μην ξανά απευθύνουν τον λόγο σε άτομα που δεν γουστάρουν....δεν χρειάζονται συζητήσεις.....ούτε υπονοούμενα ούτε τίποτα.....στην επόμενη λοιπόν αυτό να κάνεις ...οποίος πετάξει λάσπη Μπαν για πάντα ... όποιος λέει κάτι για να πει χωρίς αποδείξεις κάνε το ...να τελειώνει αυτη ιστορία.....Γιώργο, έτσι πάει. Ή αλλιώς ο οποιοσδήποτε κατηγορεί έμμεσα ή άμεσα κάποιον άλλο σαν "βαλτό" ή "τσιράκι" κλινικής χωρίς αποδείξεις θα αποβάλεται δια παντός. Ξέρεις πολύ καλά ότι όλοι σας συμμετέχετε σε αυτή την φιέστα. Χαλαρώστε λοιπόν και κοιτάξτε να συμφιλιωθείτε.