Η ζωη με Covid-19

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harris_G

Well-Known Member
Φυσικα φιλε, σε ολους
Στρατο να σου κανω 2 ερωτησεις αν μου επιτρεπεις;
1) Τι ακριβως φοβασαι με τα εμβολια; Το ενδεχομενο θανατου;
2) Ποσοι πιστευεις θα εμβολιαστουν εν τελει;Εγω πιστευω το 90%+ του συνολικου πληθυσμου. Συμφωνεις; Αν οχι δωσε μου ενα ποσοστο που πιστευεις

Stratos

Well-Known Member
Στρατο να σου κανω 2 ερωτησεις αν μου επιτρεπεις;
1) Τι ακριβως φοβασαι με τα εμβολια; Το ενδεχομενο θανατου;
2) Ποσοι πιστευεις θα εμβολιαστουν εν τελει;Εγω πιστευω το 90%+ του συνολικου πληθυσμου. Συμφωνεις; Αν οχι δωσε μου ενα ποσοστο που πιστευεις
Τις παρενέργειες που κανενας δεν μου εγγυαται οτι δεν θα εχω βραχυ ή μακρο προθεσμα και δεν το θεωρω απαραιτητο σε μενα.
Δεν με ενδιαφέρει ποσοι θα εμβολιαστουν. θα το κανω Μονο αν μου το επιβαλλουν για να μην χασω τη δουλεια μου και αφού κανω οτι μπορω για να το αποφυγω.

koumparos

Well-Known Member
Παιδιά έχουν τρελάνει τον κόσμο στην παπατζα χωρίς ιατρικά επιχειρήματα.Εγω τον καταλαβαίνω τον στρατο.Προχτες ήρθε εκαβ να πάρουμε συγγενή για νοσοκομειο λόγο έντονης αδιαθεσίας.Ρωτησαμε έναν από τους διασώστες μήπως το εμβόλιο του προκάλεσε κάτι ..η απάντηση του....είναι ο τρίτος εμβολιασμενος με σημάδια σύγχυσης και μαλον έχει βλάβη στο κεφάλι!!!!!Εγώ έπαθα σοκ...του κάναμε αξονική και μαγνητική....καμία βλάβη....ένα μικρό εγκεφαλικό πέρασε που προς το παρόν δεν φενεται καν...ασθενής με άλλα δύο εγκεφαλικά στο παρελθόν....Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!!!!!!

Harris_G

Well-Known Member
Τις παρενέργειες που κανενας δεν μου εγγυαται οτι δεν θα εχω βραχυ ή μακρο προθεσμα και δεν το θεωρω απαραιτητο σε μενα.
Δεν με ενδιαφέρει ποσοι θα εμβολιαστουν. θα το κανω Μονο αν μου το επιβαλλουν για να μην χασω τη δουλεια μου και αφού κανω οτι μπορω για να το αποφυγω.
Ναι καλα τα λες αλλα για να σου αποδειξω το σκεπτικο μου. 1) Μπορεις να μου πεις πρωτον τι φοβασαι πιο πολυ, Μου λες παρενεργειες, Να υποθεσω οτι φοβασαι μην οδηγησουν σε θανατο; 2)Δε στο λεω με τη λογικη αφου κανουν ολοι πρεπει να κανεις και συ, Πες μου αντικειμενικα ποσοι εκτιμας οτι θα εμβολιαστουν εν τελει (και ας εισαι εσυ εκτος). Μια εκτιμηση θελω απλα.

koumparos

Well-Known Member
Εάν δεν μας αναγκάσουν δύσκολα θα προσεγγίσουμε το 60-70%....δική μου εκτίμηση που μιλάω με πολύ κόσμο καθημερινά λόγο δουλειάς.

Stratos

Well-Known Member
Ναι καλα τα λες αλλα για να σου αποδειξω το σκεπτικο μου. 1) Μπορεις να μου πεις πρωτον τι φοβασαι πιο πολυ, Μου λες παρενεργειες, Να υποθεσω οτι φοβασαι μην οδηγησουν σε θανατο; 2)Δε στο λεω με τη λογικη αφου κανουν ολοι πρεπει να κανεις και συ, Πες μου αντικειμενικα ποσοι εκτιμας οτι θα εμβολιαστουν εν τελει (και ας εισαι εσυ εκτος). Μια εκτιμηση θελω απλα.
Οτι λεει ο κουμπαρος, αν δεν γινει υποχρεωτικο θεωρω 70% max . Τι να σου πω για τις παρενεργειες; Που να ξερω αν και τι θα μου κανει; Καλυτερα μασκα και ησυχο το κεφαλι μου αφου προσεχω παρα εμβολιο και αβέβαιοτητα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στο 50% με την πρώτη δόση θα είμαστε περί το τέλος Ιουνίου. Είναι προφανές ότι όσο λιγότερο φοβάται ο κόσμος, αφού έχουν πέσει τα κρούσματα και οι θανάτοι, τόσο λιγότεροι θα εμβολιάζονται . Είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Μόλις θεσπίσουν μέτρα για τους εμβολιασμένους θα έχουμε ένα δεύτερο κύμα εμβολιασμένων. Θεωρώ ότι θα φτάσουνε το 65-70% το οποίο είναι ένα πολύ καλό νούμερο. Οποία μέτρα ξανά υπάρξουν θα αφορούν τους ανεμβολίαστους.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό δέν λέει και πολλά, όποιος έχει κάνει την 1η θα κάνει και την δεύτερη, το ποσοστό της πρώτης να κοιτάς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή χαρακτήρες μελών είναι τυχαία.

Harris_G

Well-Known Member
Ωραια εγω σου λεω αμα πεθανουν ολοι και ερθει το τελος του κοσμου (χωρις καφε χωρις μπαρ χωρις γηπεδα χωρις κοινωνια γενικοτερα) ας κατσετε εσεις οι 3 και ο κουκος να κοιτατε τα βουνα και τα λαγκαδια σα το Will Smith.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ωραια εγω σου λεω αμα πεθανουν ολοι και ερθει το τελος του κοσμου (χωρις καφε χωρις μπαρ χωρις γηπεδα χωρις κοινωνια γενικοτερα) ας κατσετε εσεις οι 3 και ο κουκος να κοιτατε τα βουνα και τα λαγκαδια σα το Will Smith.

Αν οι άλλες 3 ήταν κοπέλες δεν θα είχα πρόβλημα..

F1ght3r

Well-Known Member
Εγώ το έγραψα πριν ένα μηνα, κόλλησα κορονοϊό 1 απριλίου, κλαιν μαιν λίγο πυρετό και κάτι συμπτώματα που είχα. Γιατί να κάνω το εμβόλιο αφού ξέρω πως το πέρασα? Ο πατέρας μου και η μάνα μου πέρασαν κορονοϊό πριν έναν χρόνο το έκαναν το εμβόλιο γιατί έχουν και κάποια ηλικία, εγώ και τα αδέρφια μου που κολλήσαμε και το περάσαμε γιατί να κάνουμε. Εμείς η τρις δεν το κάνουμε, έγραψα ότι αν ο ιός μετάλλαξη και γίνει super θανατηφόρος ναι τότες θα το κάνω. Αλλα τώρα δεν το κάνω ούτε με σφαίρες. Και αντισώματα έχω προς το παρόν.

F1ght3r

Well-Known Member
Το εμβόλιο είναι για τους ηλικιωμένους τόσο απλά, Τα νούμερα λένε ότι νέος να πεθάνει από κορονοϊό είναι πολύ σπάνιες περίπτωσις. Και η μικρότερη που μας άφησαν ήτανε στην αρχή που δεν ξέραν πως να πολεμήσουν τον ιο.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Cvial δεν πιστεύεις όμως ότι υπάρχει και μια μεγάλη υπερβολή από τους δημοσιογράφους σε όλο το θέμα? Πάντα στην δημοσιογραφία των καναλιών ξέρουμε πως κάνουν την τρίχα τριχιά πως μεγαλοποιούν τα πράγματα και τι παιχνίδια παίζουν από πίσω για τηλεθέαση. Πιστεύω ότι εδώ οι δημοσιογράφοι δεν κάναν σωστά την δουλειά τους για να πείσουν τον υπόλοιπο κόσμο να πάει να κάνει το εμβόλιο...Εγώ ποτέ δεν ήμουν κατά των φαρμάκων και των εμβολίων...Αν αρρωστενα με το παραμικρό χάπια και αντιβιωσεις που άλλοι δεν βάζουν ούτε ντεπον στο στόμα τους σαν την κοπέλα που έχω τώρα και τις πονάει το κεφάλι κάποιες φορές και δεν κάνει κάτι γι'αυτό...έχω κάνει 6 εμβόλια για την πλάκα προληπτικά τις υπατιτιδας β' μέσα σε 2 χρόνια λόγο ταξιδιών...2 τριπλά δηλαδή γιατί δεν ανέπτυσσα αντισώματα αλλά ίσως υπήρχε η μνήμη των αντισωμάτων που λέμε στην πορεία αν κολλήσεις. Εγώ κάνει και κάποιες άλλες αγωγές για κάποιες φάσεις που πέρασα στην ζωή μου όπου φίλοι μου ήταν πάντα αρνητικοί στα φάρμακα αυτά...Εμένα όμως με βοήθησαν να γίνω καλύτερα και συνεχίζω όμορφα την ζωή μου...Το εμβόλιο πιστεύω δεν είναι ότι φοβόμαστε αλλά τον τσαμπουκα που μας το πασάρουν είναι περίεργο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας και υπάρχουν φοβίες.

ManCyprus87

Well-Known Member
Είναι περίεργος ο τρόπος που προσπαθούν να μας πλασάρουν αυτό το ατεστάριστο εμβόλιο.
Επίσης προσπαθούν εμμέσως να δημιουργήσουν κατηγορίες ανθρώπων.

Μπλουζα