Stratos
Well-Known Member
Φυσικα φιλε, σε ολουςυγεία σε όλους Στράτο , εμβολιασμένους και μη.
Φυσικα φιλε, σε ολουςυγεία σε όλους Στράτο , εμβολιασμένους και μη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στρατο να σου κανω 2 ερωτησεις αν μου επιτρεπεις;Φυσικα φιλε, σε ολους
Τις παρενέργειες που κανενας δεν μου εγγυαται οτι δεν θα εχω βραχυ ή μακρο προθεσμα και δεν το θεωρω απαραιτητο σε μενα.Στρατο να σου κανω 2 ερωτησεις αν μου επιτρεπεις;
1) Τι ακριβως φοβασαι με τα εμβολια; Το ενδεχομενο θανατου;
2) Ποσοι πιστευεις θα εμβολιαστουν εν τελει;Εγω πιστευω το 90%+ του συνολικου πληθυσμου. Συμφωνεις; Αν οχι δωσε μου ενα ποσοστο που πιστευεις
Ναι καλα τα λες αλλα για να σου αποδειξω το σκεπτικο μου. 1) Μπορεις να μου πεις πρωτον τι φοβασαι πιο πολυ, Μου λες παρενεργειες, Να υποθεσω οτι φοβασαι μην οδηγησουν σε θανατο; 2)Δε στο λεω με τη λογικη αφου κανουν ολοι πρεπει να κανεις και συ, Πες μου αντικειμενικα ποσοι εκτιμας οτι θα εμβολιαστουν εν τελει (και ας εισαι εσυ εκτος). Μια εκτιμηση θελω απλα.Τις παρενέργειες που κανενας δεν μου εγγυαται οτι δεν θα εχω βραχυ ή μακρο προθεσμα και δεν το θεωρω απαραιτητο σε μενα.
Δεν με ενδιαφέρει ποσοι θα εμβολιαστουν. θα το κανω Μονο αν μου το επιβαλλουν για να μην χασω τη δουλεια μου και αφού κανω οτι μπορω για να το αποφυγω.
Ηδη ειμαστε πανω απο 50, δεν ειμαστε;Εάν δεν μας αναγκάσουν δύσκολα θα προσεγγίσουμε το 60-70%....δική μου εκτίμηση που μιλάω με πολύ κόσμο καθημερινά λόγο δουλειάς.
Οτι λεει ο κουμπαρος, αν δεν γινει υποχρεωτικο θεωρω 70% max . Τι να σου πω για τις παρενεργειες; Που να ξερω αν και τι θα μου κανει; Καλυτερα μασκα και ησυχο το κεφαλι μου αφου προσεχω παρα εμβολιο και αβέβαιοτητα.Ναι καλα τα λες αλλα για να σου αποδειξω το σκεπτικο μου. 1) Μπορεις να μου πεις πρωτον τι φοβασαι πιο πολυ, Μου λες παρενεργειες, Να υποθεσω οτι φοβασαι μην οδηγησουν σε θανατο; 2)Δε στο λεω με τη λογικη αφου κανουν ολοι πρεπει να κανεις και συ, Πες μου αντικειμενικα ποσοι εκτιμας οτι θα εμβολιαστουν εν τελει (και ας εισαι εσυ εκτος). Μια εκτιμηση θελω απλα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ωραια εγω σου λεω αμα πεθανουν ολοι και ερθει το τελος του κοσμου (χωρις καφε χωρις μπαρ χωρις γηπεδα χωρις κοινωνια γενικοτερα) ας κατσετε εσεις οι 3 και ο κουκος να κοιτατε τα βουνα και τα λαγκαδια σα το Will Smith.
τοτε ειμαστε κοντα στο 80%? πολυ καλο αν ισχυει.Αυτό δέν λέει και πολλά, όποιος έχει κάνει την 1η θα κάνει και την δεύτερη, το ποσοστό της πρώτης να κοιτάς.