oreo
Well-Known Member
Δεν είχε πολιτική σκοπιμότητα, αλλά το σέβομαι και δεν ανεβάζω ξανάφίλε oreo, προσπάθησε να αποφεύγεις τα πολιτικά σχόλια έστω και χιουμοριστικά. Το έχω ζητήσει από όλους.
Δεν είχε πολιτική σκοπιμότητα, αλλά το σέβομαι και δεν ανεβάζω ξανάφίλε oreo, προσπάθησε να αποφεύγεις τα πολιτικά σχόλια έστω και χιουμοριστικά. Το έχω ζητήσει από όλους.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Harri αν εξαιρέσουμε αυτούς που πιστεύουν οτι μετα το εμβόλιο σε κάθε στύση θα γίνονται πομποδέκτες αποκρυφιστικών μηνυμάτων της new world order, η απάντηση είναι απλή. Φόβος. Φόβος για τι μπορεί να σου προκαλέσει βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα κάτι το οποίο βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, που δεν είναι υποχρεωτικό και που όταν το κάνεις υπογράφεις οτι δεν φέρει κανείς καμμία ευθύνη όταν άμεσα ή έμμεσα όλοι σε σπρώχνουν να το κάνεις.Εχουν προκυψει ενα σωρο μεταλλαξεις μετα τα εμβολια και τα υπαρχοντα εμβολια τις καλυπτουν, ως προς τι η επιχειρηματολογια οτι δε κανω εμβολιο γιατι μετα θα πρεπει να ξανακανω για μεταλλαξεις;
Harri αν εξαιρέσουμε αυτούς που πιστεύουν οτι μετα το εμβόλιο σε κάθε στύση θα γίνονται πομποδέκτες αποκρυφιστικών μηνυμάτων της new world order, η απάντηση είναι απλή. Φόβος. Φόβος για τι μπορεί να σου προκαλέσει βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα κάτι το οποίο βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, που δεν είναι υποχρεωτικό και που όταν το κάνεις υπογράφεις οτι δεν φέρει κανείς καμμία ευθύνη όταν άμεσα ή έμμεσα όλοι σε σπρώχνουν να το κάνεις.
Δεν νομίζω οτι η άρνηση είναι κάτι παραπάνω απο το ξεκλείδωμα του μηχανισμού επιβίωσης που ξυπνάει ο φόβος. Οι ίδιες συνθήκες έχουν apply και σε αυτούς που αποφασίζουν και το κάνουν.
Υπάρχει περίπτωση να νόσησις αν έχεις κάνει το εμβόλιο. Φυσικά και προστατεύει αλλα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να νόσησις.Που το είδες ότι θα τον κολλήσεις τον ιό είτε το κάνεις το εμβόλιο η όχι?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι, αλλα μπορείς να κολλήσεις κορονοϊό αν κανεις τα εμβόλια, η πιθανότητες ίσος να μην είναι μεγάλες αλλα πάλι μπορείς να τον κολλήσεις. Αφού όπου και να διαβάσεις λένε τα εμβόλια προστατεύουν στο να αρρωστήσεις βαριά, όχι ότι δεν θα κολλήσεις κορονοϊό. Εννοείτε ότι το εμβόλιο θα καταπολέμηση τον ιο αν τον κολλήσει κάποιος.Έχεις κάνει λάθος στην μετάφραση. "Το fight" δε σημαίνει ότι θα νοσήσεις. Νοσείς όταν ο ιος εξαπλώνεται στο σώμα σου, όχι όταν έρθεις σε επαφή και τα αντισωματά σου τον εξουδετερώσουν.
Ναι ακριβώς όπως τα λες είναι. Μικρές η πιθανότητες να κολλήσεις, αλλα υπάρχουν.Έχεις μπερδευτεί, τα εμβόλια έχουν μια αποτελεσματικότητα για να μην κολλήσεις. Αυτό στην Pfizer είναι 90+%. Ξεκάθαρα πράγματα. Για να μην νοσηλεία βαρεία είναι μεγαλύτερη η προστασία. Αν εννοείς το 10% ναι ο 1 στους 10 κολλάει αλλά και αυτό μπορείς να το ξέρεις μόλις κάνεις το εμβόλιο. .
Ναι αλλα αν πάμε σε ένα πατρί με ούζα 1000 άτομα τα 100 θα κολλήσουν και ας έχουν κάνει όλοι το εμβόλιο. Αν όλοι είναι πάνω από 60 θα γλιτώσουν όλοι, ίσος κάποιος να πεθάνει. Αν δεν ήτανε εμβολιασμένοι θα πέθαιναν αρκετή. Τώρα ας πούμε ότι όλοι είναι από 50 χρόνον και κάτω χωρίς εμβόλιο πόση θα πέθαιναν αν κολλούσαν όλοι 1000 άτομα? Με τα στατιστικά που υπάρχουν ίσος κανένας. Για αυτό είμαι τις άποψης ότι τα εμβόλια πρέπει να το κάνουν η μεγαλύτερη σε ηλικία, και οποιος άλλος γουστάρει.Για να ειμαστε ακριβείς της Pfizer δίνει 92% άρα λιγότερο από 1 στους 10 να κολλήσεις αλλά ναι κολλάς.
Φίλε μου σου εύχομαι να μην σε πιάνει ούτε η σκόνη απο τον αέραΦίλε oreo
Την Τετάρτη πάω για τη 2 δόση να τελειώνω.
Wish me good luck γιατί το βράδυ έχω σκληρή έξοδο.
Δεν έχετε καταλάβει,πως ότι γράψει το καντήλι του καθενός είναι προδιαγεγραμμένο,το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.
Δε μασάμε προχωράμε,το άγχος είναι μη μου βγάλει τίποτα το βράδυ,αλλά θα πιω την αντιβίωση μου(ξύδια)και θα στρώσω.Φίλε μου σου εύχομαι να μην σε πιάνει ούτε η σκόνη απο τον αέρα