Η ζωη με Covid-19

F1ght3r

Well-Known Member
Cvial δεν πιστεύεις όμως ότι υπάρχει και μια μεγάλη υπερβολή από τους δημοσιογράφους σε όλο το θέμα? Πάντα στην δημοσιογραφία των καναλιών ξέρουμε πως κάνουν την τρίχα τριχιά πως μεγαλοποιούν τα πράγματα και τι παιχνίδια παίζουν από πίσω για τηλεθέαση. Πιστεύω ότι εδώ οι δημοσιογράφοι δεν κάναν σωστά την δουλειά τους για να πείσουν τον υπόλοιπο κόσμο να πάει να κάνει το εμβόλιο...Εγώ ποτέ δεν ήμουν κατά των φαρμάκων και των εμβολίων...Αν αρρωστενα με το παραμικρό χάπια και αντιβιωσεις που άλλοι δεν βάζουν ούτε ντεπον στο στόμα τους σαν την κοπέλα που έχω τώρα και τις πονάει το κεφάλι κάποιες φορές και δεν κάνει κάτι γι'αυτό...έχω κάνει 6 εμβόλια για την πλάκα προληπτικά τις υπατιτιδας β' μέσα σε 2 χρόνια λόγο ταξιδιών...2 τριπλά δηλαδή γιατί δεν ανέπτυσσα αντισώματα αλλά ίσως υπήρχε η μνήμη των αντισωμάτων που λέμε στην πορεία αν κολλήσεις. Εγώ κάνει και κάποιες άλλες αγωγές για κάποιες φάσεις που πέρασα στην ζωή μου όπου φίλοι μου ήταν πάντα αρνητικοί στα φάρμακα αυτά...Εμένα όμως με βοήθησαν να γίνω καλύτερα και συνεχίζω όμορφα την ζωή μου...Το εμβόλιο πιστεύω δεν είναι ότι φοβόμαστε αλλά τον τσαμπουκα που μας το πασάρουν είναι περίεργο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας και υπάρχουν φοβίες.
Και εγώ είμαι σαν την κοπέλα σου, πολύ σπανια να πάρω χάπι, χάπι για βιταμίνες μονο περνώ και πολύ είναι. Αν αρρωστήσω και ανεβάσω πυρετό 39 φεύγα μονο τότες θα πάρο χάπι αλλιώς ούτε να τα βλέπω δεν θέλω, δηλαδή μια φορα στα 10 χρονια περνώ χάπι. Αν δεν είχα περάσει κορονοϊό ίσος να έκανα το εμβόλιο, τώρα που το πέρασα και ξέρω πως είναι ούτε να το σκέφτομαι. και ναι το έχουνε παρα κάνει τα μμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

F1ght3r

Well-Known Member

Xristoforaz

Well-Known Member
Εγώ το έγραψα πριν ένα μηνα, κόλλησα κορονοϊό 1 απριλίου, κλαιν μαιν λίγο πυρετό και κάτι συμπτώματα που είχα. Γιατί να κάνω το εμβόλιο αφού ξέρω πως το πέρασα? Ο πατέρας μου και η μάνα μου πέρασαν κορονοϊό πριν έναν χρόνο το έκαναν το εμβόλιο γιατί έχουν και κάποια ηλικία, εγώ και τα αδέρφια μου που κολλήσαμε και το περάσαμε γιατί να κάνουμε. Εμείς η τρις δεν το κάνουμε, έγραψα ότι αν ο ιός μετάλλαξη και γίνει super θανατηφόρος ναι τότες θα το κάνω. Αλλα τώρα δεν το κάνω ούτε με σφαίρες. Και αντισώματα έχω προς το παρόν.
Φιλε βγαλε απο το κεφαλι σου οτι περασες κορονοιο!!! ΔΕΝ περασε κανεις απο την οικογενεια σου κορονοιο..ολοι περασατε γριπη α ή β!!! Καταλαβε το! Απλα σας ειπαν στα νοσοκομεια οτι κολλησατε κορονοιο!!!
Κι ΑΝ ηταν κορονοιος (που ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ηταν) τοτε γιατι κανεις δεν πεθανε απο την οικογενεια σου? θανατηφορα ασθενεια και πρασινα αλογα (πρασσειν αλογα)...
Δε σε πειθω οτι ηταν ΓΡΙΠΗ
Δε με πειθεις οτι ηταν κορονοιος!
ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΚΟΒΙΝΤ 19 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Xristoforaz

Well-Known Member
Εδώ νομίζω ότι θα συμφωνήσω μαζί σου .
Τα εμβόλια υπάρχουν και κατά τις επιστημονικές εκτιμήσεις προστατεύουν από μεταλλάξεις.
Γύρω στον Οκτώβρη και εάν υπάρχει νέο κύμα όπως προβλέπουν δε πρέπει σε καμία περίπτωση να ξανακλεισουν οι οικονομίες και να κλειδώσει η ζωή.
Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία που θα προκύψουν πρέπει να χρεωθούν εξ ολοκλήρου στους ασθενείς εάν αποδειχθεί ότι δεν έκαναν τον εμβολιασμό στα πλαίσια της πρόληψης.
Και σε καμία περίπτωση να μην μείνουν πίσω θεραπείες και χειρουργεία για άλλα περιστατικά .
Αρκετά και good luck
Τον Οκτωβριο ειναι η εποχη των ιωσεων και θα πεθανουν ενα καρο εμβολιασμενοι αλλα θα ριχνουν τους θανατους στη "μεταλλαξη"!!!

Xristoforaz

Well-Known Member
Στην επιστημη δεν υπαρχει μεμονωμενη ''αποψη'' καποιων ''βιολογων επιστημονων'' σε αυτα φιλε μου. Δεν εχει καμια αξια αυτη.

Υπαρχει η επιστημονικη συναινεση. Τι σημαινει αυτο? Εκατομμυρια ερευνες εχουν δωσει ηδη τις απαντησεις εδω και 10ετιες σε αυτα που προσπαθεις εσυ να ψαξεις το 2021 μεσω του σερφαρισματος στο ιντερνετ. Η θεωρια της εξελιξης ειναι απο τις δυνατοτερες επιστημονικες θεωριες σημερα. Δεν μπορουμε να την αμφισβητησουμε μεσω του hairloss.gr για να επιβεβαιωσουμε οτι οι μεταλλαξεις θα γινουν ακριβως οπως το ειδαμε σε καποιο ονειρο. Καποιος που αμφισβητει την φυσικη επιλογη (εξελιξη) δεν ειναι επιστημονας ειναι τσαρλατανος.

Μια ''αποψη'' ενος ψεκασμενου η οχι βιολογου ισον με καμια. Αυτο που μετραει ειναι αυτο που βγαινει στην σουμα και θα ανακοινωθει στον ΠΟΥ.

Το 99% των ερευνων δεχεται την κλιματικη αλλαγη. Δεν θα κινηθουμε με βαση το 1%.
Δεν υπαρχει κλιματικη αλλαγη αλλα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ με χιαστι ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ και χρηση του συστηματος HAARP

Πολλα τα ψεματα (οχι απο σενα)
1.οικονομικη κριση
2.κλιματικη αλλαγη
3.κορονοιος θανατηφορος-σωτηριος εμβολιασμος-μεταλλαξεις!!!

Xristoforaz

Well-Known Member
Το μονο που με προστατευει ειναι η μασκα και οι αποστασεις, εσεις που εμβολιαστηκατε και ειστε τοσο σιγουροι πεταξτε τις και καλη τυχη. Δε χρειάζεται να το συνεχισουμε, ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του. Καλο καλοκαιρι και καλα εμβολια.
Αν σε προστατευε η μασκα και η αποστασιοποιηση, τοτε πολυ απλα δε θα προπαγανδιζαν την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ των εμβολιασμων!
Το λεει η Αποκαλυψη: το θηριο υποχρεωνει μικρους και μεγαλους!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Well-Known Member
Αν σε προστατευε η μασκα και η αποστασιοποιηση, τοτε πολυ απλα δε θα προπαγανδιζαν την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ των εμβολιασμων!
Καλημέρα, η μασκα προστατεύει, το εμβολιο γινεται για να μην χρειάζεται να τη φορας.

Georgie

Well-Known Member
[/
Δε πίνουμε ρακές και τσιπουρα πριν γράψουμε στο φόρουμ.
Δε το λέει η αποκάλυψη
Το λέει ο Georgie

Hairsick

Active Member
Χριστόφορε, καλά τα λες, πήγαινε τότε σαν καλός χριστιανός σε καμία κοβιντ πτέρυγα νοσοκομείου να βοηθήσεις. Καλά τα λόγια αλλά να σε δω κ στην πράξη…

oreo

Well-Known Member

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή χαρακτήρες μελών είναι τυχαία.
Η ουσία φίλε είναι να ξεπερνάς τον εαυτό σου και όχι τον διπλανό σου

F1ght3r

Well-Known Member
Φιλε βγαλε απο το κεφαλι σου οτι περασες κορονοιο!!! ΔΕΝ περασε κανεις απο την οικογενεια σου κορονοιο..ολοι περασατε γριπη α ή β!!! Καταλαβε το! Απλα σας ειπαν στα νοσοκομεια οτι κολλησατε κορονοιο!!!
Κι ΑΝ ηταν κορονοιος (που ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ηταν) τοτε γιατι κανεις δεν πεθανε απο την οικογενεια σου? θανατηφορα ασθενεια και πρασινα αλογα (πρασσειν αλογα)...
Δε σε πειθω οτι ηταν ΓΡΙΠΗ
Δε με πειθεις οτι ηταν κορονοιος!
ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΚΟΒΙΝΤ 19 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
Φιλε κορονοϊό πέρασα και είμαι σίγουρος, δεν χάνεις γεύσεις, δεν έχεις πυρετό 10 μέρες αν και λίγο, δεν σε καίνε τα στήθια από μέσα και και και. Ναι ο πατέρας μου τον κρατήσανε μέσα με οξυγόνο 2 εβδομάδες γιατί του είχε πέσει το οξυγόνο στο αίμα είχε 70 μονο και αν δεν τον τρέχαμε στο νοσοκομείο ύστερα από 2 μέρες σήμερα δεν θα τον είχαμε κοντά μας. Και ναι πέθανε ένας έλληνας στα 73 γιατί νόμιζε ότι θα το περνούσε σαν γρίπη αλλα να που αν πήγαινε νοσοκομείο θα την γλίτωνε. Όταν τον πήγαν ύστερα από πολλές μέρες τον βάλαν άμεσος σε respirator και ύστερα από 40 μέρες τέλος. Όπως και να έχει εγώ έστειλα links πιο πίσω τι ηλικίες είναι η επικίνδυνες, εγώ δεν το κάνω το εμβόλιο γιατί πολύ απλά πέρασα κορονοϊό και την έβγαλα χαλαρά όπως και τα αδέρφια μου. Το να κάνω το εμβόλιο που μονο προστατεύει στο να μην πεθάνεις αλλα δεν προστατεύει στο να μην κολλήσω πάλι τον ιο δεν μου λέει τίποτα γιατί το πέρασα και ξέρω πως αντίδρασα.

oreo

Well-Known Member

Συνημμένα

• FB_IMG_1624784098431.jpg
    FB_IMG_1624784098431.jpg
    19.6 KB · Προβολές: 94

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

φίλε oreo, προσπάθησε να αποφεύγεις τα πολιτικά σχόλια έστω και χιουμοριστικά. Το έχω ζητήσει από όλους.

Μπλουζα