F1ght3r
Well-Known Member
Και εγώ είμαι σαν την κοπέλα σου, πολύ σπανια να πάρω χάπι, χάπι για βιταμίνες μονο περνώ και πολύ είναι. Αν αρρωστήσω και ανεβάσω πυρετό 39 φεύγα μονο τότες θα πάρο χάπι αλλιώς ούτε να τα βλέπω δεν θέλω, δηλαδή μια φορα στα 10 χρονια περνώ χάπι. Αν δεν είχα περάσει κορονοϊό ίσος να έκανα το εμβόλιο, τώρα που το πέρασα και ξέρω πως είναι ούτε να το σκέφτομαι. και ναι το έχουνε παρα κάνει τα μμε.Cvial δεν πιστεύεις όμως ότι υπάρχει και μια μεγάλη υπερβολή από τους δημοσιογράφους σε όλο το θέμα? Πάντα στην δημοσιογραφία των καναλιών ξέρουμε πως κάνουν την τρίχα τριχιά πως μεγαλοποιούν τα πράγματα και τι παιχνίδια παίζουν από πίσω για τηλεθέαση. Πιστεύω ότι εδώ οι δημοσιογράφοι δεν κάναν σωστά την δουλειά τους για να πείσουν τον υπόλοιπο κόσμο να πάει να κάνει το εμβόλιο...Εγώ ποτέ δεν ήμουν κατά των φαρμάκων και των εμβολίων...Αν αρρωστενα με το παραμικρό χάπια και αντιβιωσεις που άλλοι δεν βάζουν ούτε ντεπον στο στόμα τους σαν την κοπέλα που έχω τώρα και τις πονάει το κεφάλι κάποιες φορές και δεν κάνει κάτι γι'αυτό...έχω κάνει 6 εμβόλια για την πλάκα προληπτικά τις υπατιτιδας β' μέσα σε 2 χρόνια λόγο ταξιδιών...2 τριπλά δηλαδή γιατί δεν ανέπτυσσα αντισώματα αλλά ίσως υπήρχε η μνήμη των αντισωμάτων που λέμε στην πορεία αν κολλήσεις. Εγώ κάνει και κάποιες άλλες αγωγές για κάποιες φάσεις που πέρασα στην ζωή μου όπου φίλοι μου ήταν πάντα αρνητικοί στα φάρμακα αυτά...Εμένα όμως με βοήθησαν να γίνω καλύτερα και συνεχίζω όμορφα την ζωή μου...Το εμβόλιο πιστεύω δεν είναι ότι φοβόμαστε αλλά τον τσαμπουκα που μας το πασάρουν είναι περίεργο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας και υπάρχουν φοβίες.