Η ζωη με Covid-19

vlafo

Well-Known Member
Ναι αλλα αν πάμε σε ένα πατρί με ούζα 1000 άτομα τα 100 θα κολλήσουν και ας έχουν κάνει όλοι το εμβόλιο. Αν όλοι είναι πάνω από 60 θα γλιτώσουν όλοι, ίσος κάποιος να πεθάνει. Αν δεν ήτανε εμβολιασμένοι θα πέθαιναν αρκετή. Τώρα ας πούμε ότι όλοι είναι από 50 χρόνον και κάτω χωρίς εμβόλιο πόση θα πέθαιναν αν κολλούσαν όλοι 1000 άτομα? Με τα στατιστικά που υπάρχουν ίσος κανένας. Για αυτό είμαι τις άποψης ότι τα εμβόλια πρέπει να το κάνουν η μεγαλύτερη σε ηλικία, και οποιος άλλος γουστάρει.
Δέν είναι απαραίτητο,ότι θα κολλήσουν τα 100,αυτό είναι το μέγιστο νούμερο,μπορεί 10,20,30.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι αλλα αν πάμε σε ένα πατρί με ούζα 1000 άτομα τα 100 θα κολλήσουν και ας έχουν κάνει όλοι το εμβόλιο. Αν όλοι είναι πάνω από 60 θα γλιτώσουν όλοι, ίσος κάποιος να πεθάνει. Αν δεν ήτανε εμβολιασμένοι θα πέθαιναν αρκετή. Τώρα ας πούμε ότι όλοι είναι από 50 χρόνον και κάτω χωρίς εμβόλιο πόση θα πέθαιναν αν κολλούσαν όλοι 1000 άτομα? Με τα στατιστικά που υπάρχουν ίσος κανένας. Για αυτό είμαι τις άποψης ότι τα εμβόλια πρέπει να το κάνουν η μεγαλύτερη σε ηλικία, και οποιος άλλος γουστάρει.

κάτω από 50 δεν θα κόλλαγε σχεδόν κάνεις, θα είχαν αναπτύξει όλοι ικανά αντισώματα. Το εμβόλιο το κάνεις για να σταματήσεις τις μεταλλάξεις του ιού και να τον εξαφανίσεις όχι μόνο για να μην πεθάνει κάποιος. Αυτό ίσχυε στην αρχή όταν έπρεπε να περιορίσεις τος απώλειες.

vlafo

Well-Known Member
Τώρα είχα βγει για καφέ με φιλαράκι που έκανε χθες την δεύτερη δόση pfizer
Και μένα την έκανε η αδερφή εχτές και τίποτα έξω ήταν.
Γενικά όσοι την έχουν κάνει δεν έχω ακούσει τίποτα,αν και σε κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις έβγαλε ελάχιστα.

oreo

Well-Known Member
Και μένα την έκανε η αδερφή εχτές και τίποτα έξω ήταν.
Γενικά όσοι την έχουν κάνει δεν έχω ακούσει τίποτα,αν και σε κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις έβγαλε ελάχιστα.
'Ολα άψογα θα πάνε, μην σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό ;)

Giorgos-3

Well-Known Member
κάτω από 50 δεν θα κόλλαγε σχεδόν κάνεις, θα είχαν αναπτύξει όλοι ικανά αντισώματα. Το εμβόλιο το κάνεις για να σταματήσεις τις μεταλλάξεις του ιού και να τον εξαφανίσεις όχι μόνο για να μην πεθάνει κάποιος. Αυτό ίσχυε στην αρχή όταν έπρεπε να περιορίσεις τος απώλειες.
Και γιατί υπάρχει η γρίπη εκαντοντάδες χρόνια μετά σήμερα ;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατί τα εμβόλια έχουν χαμηλή αποτελεσματικότητα 60%, μεταλλάσσεται διαρκώς, και το ποσοστό εμβολιασμού είναι πολύ μικρό.

vlafo

Well-Known Member
'Ολα άψογα θα πάνε, μην σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό ;)
Φίλε δεν έχω τέτοια προβλήματα,ποτέ δεν είχα ούτε φοβόμουνα.
Τέτοιος τύπος είμαι.
Κάτι που ήταν να κάνω,το έκανα να τελειώνω τη δουλειά.
Δεν μου αρέσαν ποτέ οι εκκρεμμότητες.
Και με τη μμ ταλαιπωρήθηκα γιατί τράβηξε καιρό και δεν τα αντέχω αυτά.

Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
Φίλε δεν έχω τέτοια προβλήματα,ποτέ δεν είχα ουτε φοβόμουνα.
Τέτοιος τύπος είμαι.
Κάτι που ήταν να κάνω,το έκανα να τελειώνω τη δουλειά.
Δεν μου αρέσαν ποτέ οι εκρεμμότητες.
Και με τη μμ ταλαιπωρήθικα γιατί τράβηξε καιρό και δεν τα αντέχω αυτά.
Εμ λίγο είναι να σου κάνουν σουρωτήρι το κεφάλι και να έχεις μετά όλη αυτή την διαδικασία της αποκατάστασης!!!
Θυμάμαι ένα παλικάρι που είχα δει στην advanced το 2016 που ήταν λές και τον πυροβόλησαν με αλατιές. Ωραία και "αναίμακτα" σκέφτηκα...

Stratos

Well-Known Member
Φίλε oreo
Την Τετάρτη πάω για τη 2 δόση να τελειώνω.
Wish me good luck γιατί το βράδυ έχω σκληρή έξοδο. :)
Δεν έχετε καταλάβει,πως ότι γράψει το καντήλι του καθενός είναι προδιαγεγραμμένο,το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.
Δεν υπάρχουν ουτε καντηλια ουτε πεπρωμενα, υπαρχει ελευθερη βούληση και εσυ κανονιζεις τη ζωη σου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harris_G

Well-Known Member
Οι πανδημιες, τα εμβολια και λοιπες θεραπειες ειναι μερος της ανθρωπινης ιστοριας. Το οτι πετυχαν οι τρεχουσες γενεές μια απο αυτες, δε σημαίνει ότι πρεπει σωνει και καλα να οφειλεται σε συνομωσιες.

vlafo

Well-Known Member
Φυσικα
Δεν υπάρχουν ουτε καντηλια ουτε πεπρωμενα, υπαρχει ελευθερη βούληση και εσυ κανονιζεις τη ζωη σου
Φυσικά και υπάρχουν,αλλά στο βαθμό που μπορείς να ρυθμίσεις κάποια πράγματα σε συνδυασμό με το μυαλό που κουβαλάς,αυτά καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τη ζωή σου.

alex7

Well-Known Member
Εμένα το Pfizer με είχε τέζα 2 μέρες με πυρετό και πριν μου το κάνουν η γιατρός με προειδοποίησε .Στην πρώτη δόση δεν κατάλαβα τίποτα .Η δεύτερη είναι πιο ενισχυμένη γιαυτο και συνήθως κάνει πυρετό .Μου συνέστησαν 15 μέρες ξεκούραση και προσοχή πριν μου κάνουν τη 2η δόση

F1ght3r

Well-Known Member
Ο πατέρας μου ανέβασε πυρετό και στην πρώτη δόση και στην δεύτερη, γύρο στο 37,5-37,7.
Η μάνα μου στην πρώτη δόση είχε πολύ μα παρα πολύ πόνο και στα δυο τα πόδια έλεγε θα πεθάνει τόσο πολύ πονούσε μονο για 2 μέρες, την δεύτερη δόση που έκανε την πονούσε μονο το ένα το χέρι αλλα όχι πόνος όπως την πρώτη δόση, τα πόδια κανένα πρόβλημα στην δεύτερη δόση. Και η δυο έκαναν pfizer.

Harris_G

Well-Known Member
Στο hairlossgr ειμαστε κυριοι, δε μας φοβιζετε με αυτα που λετε για Pfizer. Εχουμε γαλουχηθει απο γνωμικα του τυπου "Με μια δοση φιναστεριδης την επομενη μερα ειχα αιδοιο αντι για πεος"

Giorgos-3

Well-Known Member
Γιατί τα εμβόλια έχουν χαμηλή αποτελεσματικότητα 60%, μεταλλάσσεται διαρκώς, και το ποσοστό εμβολιασμού είναι πολύ μικρό.
Ε άρα δεν εξαφανίζονται οι ιοί ποτέ ... μεταλλάσσονται συνεχώς και επιβιώνουν....έρχονται για να μείνουν....

F1ght3r

Well-Known Member
Στο hairlossgr ειμαστε κυριοι, δε μας φοβιζετε με αυτα που λετε για Pfizer. Εχουμε γαλουχηθει απο γνωμικα του τυπου "Με μια δοση φιναστεριδης την επομενη μερα ειχα αιδοιο αντι για πεος"
Δεν είναι και κάτι το επικίνδυνο, τα side effects στα εμβόλια υπάρχουν.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ε άρα δεν εξαφανίζονται οι ιοί ποτέ ... μεταλλάσσονται συνεχώς και επιβιώνουν....έρχονται για να μείνουν....

Υπάρχουν πάρα πολλοί θανατηφόροι ιοί που έχουν εξαφανιστεί λόγω των εμβολιασμών. Κάνε ένα google και θα καταλάβεις.

vag25

Well-Known Member
Εγω στην πρωτη δοση Pfizer δεν καταλαβα τιποτα παντως, στην δευτερη θα δειξει.
Ο γονεις μου μονο ο ενας εβγαλε πυρετο για 2 ωρες στην δευτερη δοση. Κατα τα αλλα δεν καταλαβαν τιποτα ουτε αυτοι.

Μπλουζα