Η μεταμόσχευσή μου 2500 grafts

Wanderer

Active Member
σαμπουαν που θα πρεπει να αποφυγω μεχρι να ερθει το φαρμακευτικο που παρηγγειλα?

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Εννοείται ότι θα επηρεαστεί το αποτέλεσμα..κοψε κάθε τι που παίρνεις...
Θα σου πρότεινα να σταματήσεις να φοράς και παπούτσια με κορδόνια,και να φοράς μόνο παντοφλέ για ένα χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί η φυτρωση,γτ τα κορδόνια σφίγγουν πολύ τα κουτουπιέ ,και μετά από πολλές μαρτυρίες μελών,έχει βγει το συμπέρασμα πως επηρεάζει τα μέγιστα σε μειωμένη φυτρωση ..
Λόγω χρόνιο πρόβλημα με την αναπνοή από την μύτη χρησιμοποιώ κάθε βράδυ λίγο Ronal πριν κοιμηθώ.

Στο ιατρείο μου είπαν είναι οκ. Σήμερα μου τελείωσε και χρησιμοποίσα λίγο Dymista που ειναι κορτιζονουχο και περιέχει AZELASTINE + FLUTICASONE PROPIONATE.

Υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί το αποτέλεσμα της μμ?
Και προς θεού ..ronal και μειωμένη φυτρωση είναι άμεσα συνδεδεμένα...
Physiomer μόνο....100% φυτρωση...

LoverBoy

Well-Known Member
Εννοείται ότι θα επηρεαστεί το αποτέλεσμα..κοψε κάθε τι που παίρνεις...
Θα σου πρότεινα να σταματήσεις να φοράς και παπούτσια με κορδόνια,και να φοράς μόνο παντοφλέ για ένα χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί η φυτρωση,γτ τα κορδόνια σφίγγουν πολύ τα κουτουπιέ ,και μετά από πολλές μαρτυρίες μελών,έχει βγει το συμπέρασμα πως επηρεάζει τα μέγιστα σε μειωμένη φυτρωση ..

Και προς θεού ..ronal και μειωμένη φυτρωση είναι άμεσα συνδεδεμένα...
Physiomer μόνο....100% φυτρωση...
Χαχαχαχαχ ρε αεράτε σε περιμεναμε να μας φτιαξεις το κεφι

aeratos28

Just aeratos
Ο τύπος είναι κουφιοκεφαλάκης εντελώς..με έχει μπερδέψει εντελώς ..
Κάνει σαν τη χήρα στο κρεβάτι η σαν παρθένα γκομενιτσα που πάει να δεχτεί το πρώτο της punch...??? Ooεεοοο???
Χαχαχαχαχ ρε αεράτε σε περιμεναμε να μας φτιαξεις το κεφι

aeratos28

Just aeratos
Τα θες και τα ακούς...τι μαγκιες πίσω από τα πληκτρολογια ρε μεγάλε λρς
πισω απο το πληκτρολογειο ολο μαγκες και αστεια ε?

..θες να δώσουμε ραντεβού δλδ και να κάθεσαι να μου λες ότι βάζεις ρονάλ και φοβάσαι μην επηρεάζεται η φυτρωση?? Ότι σε είχε κόψει το στομάχι και είχες διάρροια,και ότι σε φοβίζει μήπως επηρεαστεί η φυτρωση? Φύγε ρε λακαμά από εδώ θα σου πω και μη λες μαλακίες ..

theoblue

Active Member
Τα θες και τα ακούς...τι μαγκιες πίσω από τα πληκτρολογια ρε μεγάλε λρς

..θες να δώσουμε ραντεβού δλδ και να κάθεσαι να μου λες ότι βάζεις ρονάλ και φοβάσαι μην επηρεάζεται η φυτρωση?? Ότι σε είχε κόψει το στομάχι και είχες διάρροια,και ότι σε φοβίζει μήπως επηρεαστεί η φυτρωση? Φύγε ρε λακαμά από εδώ θα σου πω και μη λες μαλακίες ..
Ραντεβού για ξυλο σαν άντρες να δώσετε!

aeratos28

Just aeratos
Τι ξύλο ρε μάν,αυτοί από το αναστασακιο ίδρυμα όλο τα ίδια λένε...για πληκτρολόγια ,για ραντεβού από κοντά κτλ..φωλιά έχουν εκεί και ότι λένε ,τα λένε κοπε παστε?? Όπως το έλεγε και το copy paste ο μεγάλος διανοούμενος της αριστεράς Δρ Πολακης..
Ραντεβού για ξυλο σαν άντρες να δώσετε!

Χαχαχαχα

Kostas97

Well-Known Member
1728070642520.png
σαμπουαν που θα πρεπει να αποφυγω μεχρι να ερθει το φαρμακευτικο που παρηγγειλα?

Mπορεις να χρησιμοποιεις αυτο π.χ. ως safe επιλογη, απο τη στιγμη που δε σου προτειναν καποιο για συγκεκριμενο σκοπο. Το βρισκεις σε ολα, τουλαχιστο, τα μεγαλα σουπερ.

Οταν λες φαρμακευτικο οτι περιμενεις;
Ποιο ακριβως;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
υπομονη για τη δοτρια που φαινεται ζορισμενη, κατα τα αλλα ολα φυσιολογικα, σε εναμιση μηνα θα ξεκινησει η φυτρωση σου

Wanderer

Active Member
Φόραγα καπέλο για λιγότερο από 2 ώρες, λίγο πιο ψηλά από ότι συνήθως με αποτέλεσμα η "γραμμη" του καπέλου να είναι ακριβώς πάνω στο hairline. Όχι σφιχτά. Δεν είχα κάποια ενόχληση απλά όταν το βγαλα το hairline ήταν λίγο κόκκινο για κάποια λεπτά χωρίς τσούξιμο. Σαν να τριβόταν λίγο στο hairline. Υπάρχει περίπτωση να γινε κάποια ζημιά;

LoverBoy

Well-Known Member
Φόραγα καπέλο για λιγότερο από 2 ώρες, λίγο πιο ψηλά από ότι συνήθως με αποτέλεσμα η "γραμμη" του καπέλου να είναι ακριβώς πάνω στο hairline. Όχι σφιχτά. Δεν είχα κάποια ενόχληση απλά όταν το βγαλα το hairline ήταν λίγο κόκκινο για κάποια λεπτά χωρίς τσούξιμο. Σαν να τριβόταν λίγο στο hairline. Υπάρχει περίπτωση να γινε κάποια ζημιά;
Ούτε καν.......Μην ανησυχείς για αυτό

Billy90

New Member

Wanderer

Active Member
οχι δεν έχω πάει. λεω να αφησω τα native μαλλια να μεγαλωσουν ωστε να καλυψουν την αραίωση μέχρι να βγουν τα καινούργια.

spyneft

New Member
Γενικά πάντως μπραβο από τα καλύτερα νήματα! Μπήκα λίγο να χαζέψω στο φόρουμ και κατέληξα να κλαίω από τα γέλια. Το χαιλαιτ νομίζω ήταν με το χεσιμο στις 20 μέρες το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει την ΜΜ αδερφέ μάλλον από το άγχος σε πέσαν να ξες.

Υγ. Στην 7η μέρα της μεταμόσχευσης είμαι και γω, στον Αναστασάκη

Μπλουζα