Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι ναι η μεταμόρφωση του ΙουλίουΜεταμορφώνεσαι φίλε, μου θυμίζεις την πρώτη που έκανε ο cvial
Τέλη Ιουνίου.Ιούλιε πότε με το καλό μπαίνεις για την "Ανάσταση"σου μέσα πάλι?
Παρέα θα ειμαστεΤέλη Ιουνίου.
Έχω αργήσει το ξέρω, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή.
ΕίπαμεΝαι ναι η μεταμόρφωση του Ιουλίου
Για πεςΠαρέα θα ειμαστε
Τη νέα χρονιά θα είσαι η μεταμόρφωση του αιώνα.Τέλη Ιουνίου.
Έχω αργήσει το ξέρω, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή.
Το ξέρω Τάσο!Παρέα θα ειμαστε
Ποιητή μου!!!!!Είπαμε
Εκεί ήμουν ένα πρωινό Ιουλίου
Ψάχνοντας για αγάπη
Με τη δύναμη μιας νέας μέρας να ξημερώνει
Και ο όμορφος ήλιος
Ευχαριστώ Sp!Εύγε Ιούλιε! Πολύ καλή φυσικότητα, το 1ο βήμα άκρως επιτυχημένο. Μετά τη 2η σε βλέπω άλλο άνθρωπο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι θες να μάθεις ,όλα θα στα πωΓια πες
the inside storyΤι θες να μάθεις ,όλα θα στα πω
Το στορι λέει πως 22/23-6 παρεα με τον Ιούλιο λίγο πριν μπει ο άλλος Ιούλιος , θα πάρω κ εγώ σειρά για 3000 graft. Η αλήθεια είναι ότι καλοκαίρι κ μμ δεν είναι ότι πιο ευχάριστο και το πρόγραμμα μου αυτή την εποχή θα το κάνει πιο δύσκολο αλλά δεν παίρνει άλλη αναβολή. 2 steps κ εγώ.the inside story
3000 2 step η γυρω στα 4900 σύνολο ? Καλή επιτυχία να έχεις, το πολεμάς χρόνια και σου εύχομαι τα καλύτερα !!!Το στορι λέει πως 22/23-6 παρεα με τον Ιούλιο λίγο πριν μπει ο άλλος Ιούλιος , θα πάρω κ εγώ σειρά για 3000 graft. Η αλήθεια είναι ότι καλοκαίρι κ μμ δεν είναι ότι πιο ευχάριστο και το πρόγραμμα μου αυτή την εποχή θα το κάνει πιο δύσκολο αλλά δεν παίρνει άλλη αναβολή. 2 steps κ εγώ.
3000+3000 είναι το πλάνο.3000 2 step η γυρω στα 4900 σύνολο ? Καλή επιτυχία να έχεις, το πολεμάς χρόνια και σου εύχομαι τα καλύτερα !!!
Εσύ θες να γυρίσεις στο Λύκειο βλέπω.3000+3000 είναι το πλάνο.
Προσυπογράφω, αλλά δεν μασάμε ε!!!Το στορι λέει πως 22/23-6 παρεα με τον Ιούλιο λίγο πριν μπει ο άλλος Ιούλιος , θα πάρω κ εγώ σειρά για 3000 graft. Η αλήθεια είναι ότι καλοκαίρι κ μμ δεν είναι ότι πιο ευχάριστο και το πρόγραμμα μου αυτή την εποχή θα το κάνει πιο δύσκολο αλλά δεν παίρνει άλλη αναβολή. 2 steps κ εγώ.
Υπερβάλλεις λίγο , αλλά μαρεσεΕσύ θες να γυρίσεις στο Λύκειο βλέπω.