Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
προσπαθησα αλλα μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν ανεβαινει επειδη ειναι μεγαλο το αρχειο!γιατι δεν ανεβαζεις τις φωτο εδω με επισυναψη αρχειου και τις ανεβαζεις σε αλλα site???
η δοτρια δε με ενδιαφερει καθολου φιλε...ας ηταν και χειροτερα...εμενα με νοιαζει το κραουν και το υπολοιπο κεφαλι που εχει αραιωση να γεμισει!Κάτι άκυρο τις φωτογραφίες όταν τις ανεβάζουν εδώ οι χρήστες κατευθειαν στο Site κάποιες μου τις ανοίγει μισές μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό η και σε άλλους ?
τώρα xristoforaz είναι πολύ νωρίς ακόμα ,κρίμα που σε έσκισαν κανονικά στην δότρια τώρα το μοναδικο είναι να περιμένεις και μετά ίσως με την χρήση τοππικ να φαινεσε πιο πυκνός
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ενταξει ισως βιαζομαι επειδη ειμαι αγχωδης οπως με εχει καταλαβει κι ο φιλος tolΒιάζεσαι Χριστόφοροε έχε υπομονή κια κάτι θα φυτρώσει αν και εγώ στην ίδια φάση με εσένα είμαι αλλά άμα υπάρχει δουλειά και γυναίκα με τα Μάλλια θα ασχολούμαστε καλή χρονιά να έχεις και όμορφο αποτέλεσμα
Φιλε Χριστοφορε, για αλλη μια φορα...θα σε μαλωσω.ενταξει ισως βιαζομαι επειδη ειμαι αγχωδης οπως με εχει καταλαβει κι ο φιλος tol
αν και αγχος δε νομιζω οτι εχω πλεον..αγχος ειχα μεγαλο οταν ηθελα να τελειωσω τη σχολη για να τα λεμε και ολα
επισης στα προσωπικα ζητηματα δε θα αναφερθω...κι εκει παρομοιες πικρες αλλα οσο ζουμε ελπιζουμε....!
ευχαριστω για την ευχη...μακαρι να φυτρωσει κατι στο μελλον φιλε Θεοχαρη!
Για την πυκνοτητα τι εννοεις? Αποτελεσμα τοποθετησης αραιης?Καταρχην σιγουρα χρειαζοσουν πολυ περισσοτερα μοσχευματα αλλα περα απο αυτο πιστευω θα επρεπε να τα αφηνεις να μεγαλωσουν λιγο, ετσι θα πετυχαινες καλυτερη καλυψη γιατι θα καλυπτονταν καποια κενα σημεια. Για να τα αφησεις στο μηκος που ειναι τωρα και να μη φαινεται αραιο θα επρεπε να ειχες καλη πυκνοτητα σε ολο το scalp, κατι που δεν εχεις ομως...