Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτά τα 300 τριχοθυλάκια από την προηγούμενη επέμβαση του 2005 στα αφαίρεσε για να τα ξανατοποθετήσει σε σωστές φορές ή τα άφησε όπως ήταν;Ελπίζω η φωτο να βοηθήσει την ωραία ανάλυση του Civial. Ειναι περίπου 250 με 300 τριχοθυλλάκια απο την 1η μεταμόσχευση.
Οχι ,οπως ηταν.Αυτά τα 300 τριχοθυλάκια από την προηγούμενη επέμβαση του 2005 στα αφαίρεσε για να τα ξανατοποθετήσει σε σωστές φορές ή τα άφησε όπως ήταν;
Καλημέρα συνάδελφοι, ομοιοπαθούντες και μή (ορισμένοι το λύσατε το πρόβλημα!).
Καταρχάς ευχαριστώ για τα μυνήματα συμπαράστασης που μου στείλατε αρκετά μέλη .Μου άρεσε αρκετά αυτό.
Οι φωτογραφίες εξαμήνου που έβαλα, όπως ήδη ανέφερα είναι με αρκετά κοντό μαλλί και αποκαλυπτικό φωτισμό. Αλλά νομίζω δείχνουν την ουσία. Με πιο μακρύ μαλλί το αποτέλεσμα φαίνεται καλύτερο και φυσικά παίζει ρόλο η γωνία και ο φωτισμός σε κάθε περίπτωση όπως πολύ σωστά έχει ήδη επισημανθεί. Όταν μακρύνει το μαλλί θα βγάλω καινούργιες.
Επίσης να αναφέρω ότι στο 3μηνο που πήγα στην κλινική για τις ουλές ,ενημέρωσα ότι έιχα σκοπό να κάνω παρουσίαση εδώ. Ο γιατρός μου ΄ζήτησε να περιμένω το 6μηνο κάτι το οποίο σεβάστηκα.
Σε αυτό που θα ήθελα να με βοηθήσετε και να ακούσω γνώμες είναι το πώς να κινηθώ στο μέλλον. Είχα δηλώσει συμμετοχή για τον Lorenzo να με δεί και να μου πεί και αυτός γνώμη αλλά δεν ήμουν από τους τυχερούς.
Εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ως εξής. Να βγάλω καταρχάς ότι μπορεί να δώσει ακόμα 1000?, 2000 μαζί με γένια? και ότι βελτίωση πετύχω. αυτό ως προς την μεταμόσχευση.
Αυτό που με καίει όμως είναι οι τομές. Δυστυχώς αφήνοντας αναγκάστικά μακρύ το μαλλί στα πλάγια δεν δείχνει ωραία εικόνα.
Το θέμα έιναι ότι η λύση του τατουάζ σε όσες περιπτώσεις έχουμε δεί στο φόρουμ ,έχει δείξει ότι μετά από κάποιο διάστημα , καταλήγει όπως στην περίπτωση του Γιώργου ή του Πάνου. Μια σκούρα λωρίδα η οποία σε κοντό κούρεμα ξανά θα κάνει μπάμ. Έχει κάποιος κάποια διαφορετική εμπειρία με τατουάζ στην ουλή? Να γνωρίζει κάποια παρόμοια περίπτωση που σε βάθος χρόνου παρέμενε ένα καλό αποτέλεσμα? Κάποια άλλη πρόταση ή γνώμη? Πραγματικά θα ήθελα όποιος γνωρίζει να με ενημερώσει. Πιστεύω αφορά και άλλους εδώ αυτό το θέμα. Την ενναλακτική με Fue στην τομή την θεωρώ στην περιπτωσή μου σπατάλη των γκραφς. Φυσικά περιμένω και την γνώμη της κλινικής.
Κατάλαβα. Και μόνο αυτά είχαν φυτρώσει τότε ή έχασες και μεταμοσχευμένα μέσα σε 15 χρόνια;Οχι ,οπως ηταν.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εσένα φιλαράκι μου , Ποια η γνώμη σου για την συγκεκριμένη μμ;;κλασικοι δικαστες. μονο που οι πραγματικοι δικαστες εξεταζουν και τι 2! πλευρες.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι ο "λόγος σου" και "ο λόγος μου" δεν βρίσκεται άκρη.οφειλω να περιμενω να "ακουσω" και την αλλη πλευρα και μετα να αποφανθω.
Ο γιατρός αν και εκανε σήμερα το πρωί την εμφάνιση του..νομίζω θα συνεχίσει τις διακοπές του στις Σεϋχέλλες.Οποτε θα άργησει να εμφανιστείαν οχι σε ολες, στις περισσοτερες διαμαχες αυτο δεν ειναι...εσυ θα παρεις τα δεδομενα και των δυο πλευρων κ με τις γνωσεις σου και τη λογικη σου θα κρινεις.
Jacksmith είδα τις φώτο σου πριν την μμ. Πρακτικά δεν έχεις (είχες) δότρια και πριν την μμ για αυτό δεν σε αναλάμβανε κανείς με FUE. Είχες ψαχτεί να δεις αν έχεις BUPA? Τα πλαινά σου αλλά και το πίσω είναι πολύ αραιό και ο πολύ χαμηλός λόγος σε συνδυασμό με την μέτρια/χαμηλη πυκνότητα είναι καμπανάκια για BUPA. Αν δεις την φώτο σου πίσω (προ μμ) οι περιοχές με κίτρινο είναι ήδη αποδεκατισμένες, γεμάτες από τριχοθυλάκια σε σμίκρυνση που είναι είτε πολύ επιθετική retro ή BUPA. Σε αυτές τις περιπτώσεις καμμία τεχνική δεν είναι δόκιμη.
Προβολή συνημμένου 39099