@jacksmith , θα μπορούσες αν θέλεις και έχεις το χρόνο να ανέβασεις το χτένισμα που ο γιατρός σε συμβούλεψε να κανείς; Συγνώμη, που σε κουράζουμε απλά είμαι περίεργος να το δω, γιατί από ότι φαίνεται δεν ήταν ούτε αυτό που ανέβασες λίγο νωρίτερα.
Eπίσης, βλέπω ότι ο γιατρός θεωρεί πως επειδή η πρώτη σου μμ δεν ήταν καλή και η δική του σου έδωσε μεγαλύτερη φύτρωση από την πρώτη σου, αυτό θα έπρεπε να μεταφράζετε στο ότι εσύ θα είσαι ικανοποιήμενος με αυτό που πήρες. Καταλαβαίνω ότι δεν είσαι και φυσικά δεν έχει να κάνει συγκριτικά με την πρώτη μμ, αλλά με το αν σ αρέσει αυτό που βλέπεις. Ειλικρίνα, μιας που εσύ είσαι αυτός που έκανες την επέμβαση θα ήθελα να σε ρωτήσω και αν θέλεις να μας πεις. Θα προτίμουσες να είχες μείνει όπως ήσουν, χωρίς τη δεύτερη ουλή και αυτό το αποτέλεσμα που πήρες; η προτίμας έστω και λίγο την εικόνα σου έτσι;
[/QUO
Για να μένουμε στην ουσία κάνω αντιγραφή αυτό που είχα γράψει σε παλαιότερη ανάρτηση.
'' Όπως είχα αναφέρει και στη αρχή του νήματος δεν ήμουν αιθεροβάμων.6 χρόνια στο φόρουμ είχα καταλάβει ότι είναι αδύνατον να πάρω ένα αποτέλεσμα με μεγάλες πυκνότητες και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όμως, όπως και ο CIVIAL αλλά και άλλα μέλη, μου αρέsei να δίνω βάση στους αριθμούς γιατί εκεί κρύβεται η αλήθεια. Και στο κομμάτι των μεταμοσχεύσεων όταν λέμε αριθμοί,εννοούμε εμβαδά ,πυκνότητα, αριθμός τροχοθυλλακίων πάχος τρίχας,λόγος.Κάτι που έχω την εντύπωση δεν αρέσει και πολύ στις κλινικές,ειδικά εδώ στην Ελλάδα.
Πρίν κανω την μεταμόσχευση, μετά το ραντεβού με την κλινική,υπολόγιζα ότι θα καλύψω μιά επιφάνεια 130 εκ.Νομίζω σκεφτόμενος λογικά, υπολόγιζα ότι θα βγάλω 3000 με 3200 που μου είπε η κλινική,έχω και μερικά από την προηγούμενη, οπότε θα καταφέρω να πετύχω ένα μέσο όρο 25 grafs. Με μια δεύτερη διαδικασία , αυτό θα έφθανε 35-36.Για μένα θα ήταν μια χαρά. Οι πρόχειρες μετρήσεις που έκανα δείχνουν εμβαδό λήπτριας 120. Αν υποθέσουμε ότι έχω κάνει λάθος, κατά την γνώμη μου το εμβαδό είναι κάπου εκέι, 120 με 130. Μιλάμε για μέσους όρους απο 3300 συνολικά τριχοθυλλακια, από 25 μέχρι 27,5 ανα τετραγωνικό σε κάθε περίπτωση και περίπου 6.800 τρίχες.Η εκτίμηση όμως αυτην την στιγμή η δική μου είναι ότι, σε καμία περίπτωση δεν βλέπω τέτοια εικόνα στο κεφάλι μου'
Αν αυτή τη στιγμή έχουν φυτρώσει πλήρως τα μοσχέυματα που έχω βάλλει, θα έχω πάρει το μέγιστο αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση
θα είμαι ''από τεχνικής άποψης '' ικανοποιημένος. Δεν έχει τόσο σημασία αν μου αρέσει. θα έχω πάρει αυτό που μπορούσα να πάρω, από την συγκεκριμένη μεταμόσχευση.
Το ''πρίν και το μετά'' , δεν έχει θέση σε αυτό το φόρουμ. Μή πέφτουμε στην παγίδα των κλινικών. Εδώ άλλα πράγματα κοιτάμε. Στο λέω με πολύ εκτίμηση φίλε Greckont. Eίσαι παλιός εδώ και ξέρω ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου.