Μεταμόσχευση 2500 fut kai 550 fue. Κλινική ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ. Αρνητική εμπειρία.

bobby

Well-Known Member
Κάνει τελικά όμως ; Και εγώ αυτό πίστευα και το ΧΑ αναφέρει αρκετές φορές....ότι κάνει αλλά σαν πολλά δεν μαζεύτηκαν με ξεχειλωμενες τομές; και ωραία φάση αυτό με την ιδιοσυγκρασία.... Άμα πετύχει η τομή αποθέωστε με είμαι καλλιτέχνης.... Αλλά άμα ξεχειλωσει φταίει η "ιδιοσυγκρασία" και ζητάμε και τα ρέστα από τον ασθενή και από πάνω κλασικά!
Ουσία «άσφαλτος» που λέει και ο vlafo;);)
Θα πρέπει να αναλάβει να την διορθώσει free of charge

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jacksmith

Active Member
Σε μία εβδομάδα κλείνω 10μηνο. Καμία ουσιαστική αλλαγή. Βάζω φωτο σε εξωτερικό πάντα χώρο από μπροστά και από πάνω. Σε δύο φωτο έχω επισημάνει τις ενώσεις στους κροτάφους, που κατά την γνώμη μου είναι επιεικώς πάρα πολύ κακές, για να μην πω τίποτα άλλο. Επίσης φωτό που χρώσταγα από τα 2 cons πριν την μεταμόσχευση. Έχει ήδη αναφερθεί και μπορεί κανείς να δεί τι είχε ειπωθεί τότε και τί πραγματικά ίσχυσε την μέρα της επέμβασης.

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι από την μέρα που πήγα στην κλινική για τις ουλές (3μηνο) και τους ανέφερα ότι είχα σκοπό να κάνω παρουσίαση εδώ,η κλινική δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί μου, όπως μέχρι εκείνη τη στιγμή συνέβαινε ανά διαστήματα. Βέβαια από την μεριά μου είναι κάτι που περίμενα, καθώς ο γιατρός μου ανέφερε ότι αφού αποφάσισα να κάνω παρουσίαση στο φόρουμ θα αλλάξει και η ''σχέση'' μεταξύ μας.

Συνημμένα

• ψνσ1.jpg
    ψνσ1.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 294
  • γβγφ.jpg
    γβγφ.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 328
  • 10a.jpg
    10a.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 345
  • 10b.jpg
    10b.jpg
    1 MB · Προβολές: 328
  • 10c.jpg
    10c.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 328
  • 10ee.jpg
    10ee.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 349
  • 10f.jpg
    10f.jpg
    2.9 MB · Προβολές: 359
  • κικλο.jpg
    κικλο.jpg
    2.4 MB · Προβολές: 335
  • ααα.jpg
    ααα.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 321
Τελευταία επεξεργασία:

jacksmith

Active Member
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω που είναι αυτά τα 340 4τριχα και 590 3τριχα μοσχέυματα που μπηκανε, καθως παρατηρώντας το κεφάλι μου βλέπω παντού μονότριχα και 2τριχα και λίγα 3τριχα. Με κάποια επιφύλαξη αυτό ,αλλά έχω αυτήν την εντύπωση.

witcher

Well-Known Member
Σε μία εβδομάδα κλείνω 10μηνο. Καμία ουσιαστική αλλαγή. Βάζω φωτο σε εξωτερικό πάντα χώρο από μπροστά και από πάνω. Σε δύο φωτο έχω επισημάνει τις ενώσεις στους κροτάφους, που κατά την γνώμη μου είναι επιεικώς πάρα πολύ κακές, για να μην πω τίποτα άλλο. Επίσης φωτό που χρώσταγα από τα 2 cons πριν την μεταμόσχευση. Έχει ήδη αναφερθεί και μπορεί κανείς να δεί τι είχε ειπωθεί τότε και τί πραγματικά ίσχυσε την μέρα της επέμβασης.

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι από την μέρα που πήγα στην κλινική για τις ουλές (3μηνο) και τους ανέφερα ότι είχα σκοπό να κάνω παρουσίαση εδώ,η κλινική δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί μου, όπως μέχρι εκείνη τη στιγμή συνέβαινε ανά διαστήματα. Βέβαια από την μεριά μου είναι κάτι που περίμενα, καθώς ο γιατρός μου ανέφερε ότι αφού αποφάσισα να κάνω παρουσίαση στο φόρουμ θα αλλάξει και η ''σχέση'' μεταξύ μας.
Δυστυχώς φίλε το αποτέλεσμα σου όντως είναι πολύ κακό. Και με την αλλαγή του χτενίσματος το αποτέλεσμα σου μπάζει από παντού καθώς δείχνει να μην έχεις καθόλου κάλυψη με λίγες τρίχες διάσπαρτες πάνω στο κεφάλι σου και με μια Hairline ανύπαρκτη. Το κλείσιμο των κροτάφων με τα πλαινά όντως δείχνει αρκετά κακό όπως παρατήρησες και εσύ. Όλα αυτά μαζί με τις μεγάλες ουλές στην δότρια σου που σου άφησε η επέμβαση δείχνουν μια συνολικά αποτυχημένη επέμβαση...

Τελευταία επεξεργασία:

Andreas10

Active Member
Με toppik και το συγκεκριμένο χτένισμα κάπως θα παλεύεται αλλά σίγουρα δεν είναι αυτο που προσδοκούσες. Εκεί που θέλω να εστιάσω και αδυνατώ να συνειδητοποιήσω είναι αυτό που είπες το ότι θα αλλάξει η σχέση σου με τον γιατρό αφότου κάνεις την παρουσίαση στο φόρουμ. Είναι πραγματικά εξοργιστικό να λέγονται τέτοια πράγματα από οποιονδήποτε γιατρό, πόσο μάλλον από κάποιον που θεωρείται τοπ. Εύχομαι τουλάχιστον μετά από αυτήν την αποτυχία να σε αποζημιώσει, αν και το βασικό που ήταν τα grafts, χάθηκαν.

• Like
Reactions: tol

Kostas97

Well-Known Member

Φιλε Jack εαν ειχες σκοπο να παρουσιασεις ουτως ή αλλως και δεν τους ανεφερες ως μεσο εκφοβισμου την παρουσιαση,
βλεπω ΤΡΑΓΙΚΗ αντιμετωπιση.
Προσωπικα εχω τσακωθει με γιατρο για παρομοιο λογο οταν ξεκινησε να μου μιλαει σαν μαντράς αυτοκινητων και οχι ως γιατρος. Δεχομαι το ελευθερος επαγγελματιας ΑΛΛΑ αν θελουν να σεβονται τους εαυτους του Πρωτα πρεπει να μιλανε ως γιατροι. Αλλιως λαθος επαγγελμα διαλεξαν.

Ευχομαι να βρεις την καλυτερη δυνατη λυση.

Η συνταντηση με τον CVIAL-μετρησεις ισχυουν;;

nick90

Well-Known Member

Για το αποτέλεσμα νομίζω η εικόνα μιλάει από μόνη της για το πόσο φτωχό είναι. Δεν μαζεύεται με τίποτα η κατάσταση...

Αυτό που ανέφερες ότι ο γιατρός σου είπε οτι αν κάνεις παρουσιάση και δείξεις το αποτελεσμά σου θα αλλάξει η σχέση μεταξυ σας δείχνει μια έμμεση απειλή από την κλινική να κρύψεις το αποτέλεσμα από τα μέλη του φόρουμ... ! Αυτό ειναι το λιγότερο ΑΙΣΧΡΟ και τραγικό να συμβαίνει και δείχνει μια άκρως ύπουλη συμπεριφορά της κλινικής προς τα μέλη του φόρουμ για κουκούλωμα των αρνητικών αποτελεσμάτων....

Υπό κανονικές συνθήκες τέτοιες συμπεριφορές κλινικών προς τα μέλη του φόρουμ θα έπρεπε να καταδικάζονται και να τιμωρούνται με ΒΑΝ από το φόρουμ !

gregkont13

Verified MM member
Συμφωνώ και εγώ πως αν δεν τους ανέφερες ως μέσο εκφοβισμού την παρουσίαση και στο είπαν αυτό απλά και μόνο επειδή θα παρουσιάσεις στο φόρουμ, η κλινική πρέπει να μπαναριστεί.

jacksmith

Active Member
Φιλε Jack εαν ειχες σκοπο να παρουσιασεις ουτως ή αλλως και δεν τους ανεφερες ως μεσο εκφοβισμου την παρουσιαση,
βλεπω ΤΡΑΓΙΚΗ αντιμετωπιση.
Προσωπικα εχω τσακωθει με γιατρο για παρομοιο λογο οταν ξεκινησε να μου μιλαει σαν μαντράς αυτοκινητων και οχι ως γιατρος. Δεχομαι το ελευθερος επαγγελματιας ΑΛΛΑ αν θελουν να σεβονται τους εαυτους του Πρωτα πρεπει να μιλανε ως γιατροι. Αλλιως λαθος επαγγελμα διαλεξαν.

Ευχομαι να βρεις την καλυτερη δυνατη λυση.

Η συνταντηση με τον CVIAL-μετρησεις ισχυουν;;

Εχεις διαβάσει καλά το νήμα μου? Να εκφοβίσω ποιόν και για ποιο λόγο? Οσον αφορά τις μετρήσεις αν ισχύει ακόμα από την πλευρά του Civial εγώ το έχω γράψει ήδη δεν έχω αντίρρηση.

jacksmith

Active Member
Συμφωνώ και εγώ πως αν δεν τους ανέφερες ως μέσο εκφοβισμού την παρουσίαση και στο είπαν αυτό απλά και μόνο επειδή θα παρουσιάσεις στο φόρουμ, η κλινική πρέπει να μπαναριστεί.

Φίλε Gregkont απάντησα και στον Κώστα. Αν γυρίσετε πίσω στα νήματα θα δείτε ότι η παρουσίαση της μεταμόσχευσης , την είxa αποφασίσει πολύ πριν κάνω την μεταμόσχευση. Το είχα γράψει και σε pm στον Civial. Eτσι όπως το γράφετε υπονοείται ότι έχω ζητήσει ανταλλάγματα ή οτιδήποτε άλλο από την κλινική. Η κλινική μπορεί να απαντήσει σε αυτό. Και δεύτερον, έχω ήδη κάνει 2 + 1 Cons με άλλους γιατρούς για να προχωρήσω και να δώ τί άλλο μπορώ να κάνω. Δεν με ενδιαφέρει η κλινική. Κοιτάζω σιγά σιγά να ολοκληρώσω την παρουσίαση και να βγάλουμε συμπεράσματα.

oreo

Well-Known Member
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω που είναι αυτά τα 340 4τριχα και 590 3τριχα μοσχέυματα που μπηκανε, καθως παρατηρώντας το κεφάλι μου βλέπω παντού μονότριχα και 2τριχα και λίγα 3τριχα. Με κάποια επιφύλαξη αυτό ,αλλά έχω αυτήν την εντύπωση.
Το σημαντικότερο που έγραψες είναι αυτό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Φίλε Gregkont απάντησα και στον Κώστα. Αν γυρίσετε πίσω στα νήματα θα δείτε ότι η παρουσίαση της μεταμόσχευσης , την είxa αποφασίσει πολύ πριν κάνω την μεταμόσχευση. Το είχα γράψει και σε pm στον Civial. Eτσι όπως το γράφετε υπονοείται ότι έχω ζητήσει ανταλλάγματα ή οτιδήποτε άλλο από την κλινική. Η κλινική μπορεί να απαντήσει σε αυτό. Και δεύτερον, έχω ήδη κάνει 2 + 1 Cons με άλλους γιατρούς για να προχωρήσω και να δώ τί άλλο μπορώ να κάνω.

Σε καταλαβαίνω φίλε. Απλά χωρίς να είμαι παρών δεν μπορώ να ξερώ, γι αυτό έγραψα αυτό που έγραψα. Αν λοιπόν, όπως προείπα, ο γιατρός σου είπε αυτό που σου είπε, επειδή αποφάσισες να παρουσιάσεις, ανέξαρτητα, τη μμ σου πρέπει να μπαναριστεί. Το να διαφημίζει στο φόρουμ περιστατικά ο ίδιος και σε άλλα να λέει έτσι είναι για μένα αδικαιολόγητο και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ανόχης σε κάτι τέτοιο. Φυσικά, δεν είμαι αρμόδιος στο φόρουμ, απλά μετά από αυτό προσπερνάω τα νήματα της συγκεκριμένης κλινικής σαν να μην υπάρχουν.

jersey

Well-Known Member
Παιδιά αυτό αυτό που είπε ο γιατρός στον jacksmith είναι όντως τραγικό να συμβαίνει. Δεν νοείται ένας γιατρός να απειλεί ασθενείς του να μη κάνουν παρουσίαση του αποτελέσματος τους επειδή δεν τον συμφέρει να βγει στη φόρα... Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες οτι η κλινική πρέπει να μπαναριστεί σε αυτή την περίπτωση.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εχεις διαβάσει καλά το νήμα μου? Να εκφοβίσω ποιόν και για ποιο λόγο? Οσον αφορά τις μετρήσεις αν ισχύει ακόμα από την πλευρά του Civial εγώ το έχω γράψει ήδη δεν έχω αντίρρηση.

Ναι ισχύει και θα γίνει σύντομα. Θα επικοινωνήσω με pm με τον Jacksmith αρχές Δεκεμβρίου.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε καταλαβαίνω φίλε. Απλά χωρίς να είμαι παρών δεν μπορώ να ξερώ, γι αυτό έγραψα αυτό που έγραψα. Αν λοιπόν, όπως προείπα, ο γιατρός σου είπε αυτό που σου είπε, επειδή αποφάσισες να παρουσιάσεις, ανέξαρτητα, τη μμ σου πρέπει να μπαναριστεί. Το να διαφημίζει στο φόρουμ περιστατικά ο ίδιος και σε άλλα να λέει έτσι είναι για μένα αδικαιολόγητο και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ανόχης σε κάτι τέτοιο. Φυσικά, δεν είμαι αρμόδιος στο φόρουμ, απλά μετά από αυτό προσπερνάω τα νήματα της συγκεκριμένης κλινικής σαν να μην υπάρχουν.

Παιδιά αυτό αυτό που είπε ο γιατρός στον jacksmith είναι όντως τραγικό να συμβαίνει. Δεν νοείται ένας γιατρός να απειλεί ασθενείς του να μη κάνουν παρουσίαση του αποτελέσματος τους... Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες οτι η κλινική πρέπει να μπαναριστεί σε αυτή την περίπτωση.

Αντιλαμβάνεστε ότι για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις και όχι δηλώσεις.

jacksmith

Active Member
Παιδιά αυτό αυτό που είπε ο γιατρός στον jacksmith είναι όντως τραγικό να συμβαίνει. Δεν νοείται ένας γιατρός να απειλεί ασθενείς του να μη κάνουν παρουσίαση του αποτελέσματος τους... Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες οτι η κλινική πρέπει να μπαναριστεί σε αυτή την περίπτωση.
Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι απειλήθηκα. Έγραψα ακριβώς αυτό που μου είπανε. Επίσης έχω γράψει ότι μου είχε ζητηθεί να περιμένω μέχρι το 6μηνο για να κάνω την παρουσίαση. Κάτι το οποιο και έκανα.

gregkont13

Verified MM member
Αντιλαμβάνεστε ότι για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις και όχι δηλώσεις.

Ναι, και άμα αυτό απλά ειπώθηκε δεν θα υπάρξουν ποτέ. Οπότε, ο καθένας θα πιστέψει αυτό που κρίνει πιο πιθανό.

gregkont13

Verified MM member
Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι απειλήθηκα. Έγραψα ακριβώς αυτό που μου είπανε. Επίσης έχω γράψει ότι μου είχε ζητηθεί να περιμένω μέχρι το 6μηνο για να κάνω την παρουσίαση. Κάτι το οποιο και έκανα.

Όταν λες αυτό: ο γιατρός μου ανέφερε ότι αφού αποφάσισα να κάνω παρουσίαση στο φόρουμ θα αλλάξει και η ''σχέση'' μεταξύ μας
είναι σαν να λες, ότι στην ουσία ο γιατρός σου είπε ότι αφού παρουσίασες θα αλλάξει η συμπεριφορά/αντιμετώπιση του ως προς εσένα. Εμένα απείλη μου ακούγετε. Εαν δεν είναι τότε τι εννόεις; Για ποιον άλλο λόγo στο είπε, απλά για να σε ενημερώσει; To ίδιο πράγμα είναι νομίζω.

Τελευταία επεξεργασία:

Aldo

Well-Known Member
Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση , εινα το ότι σταμάτησαν να τον παρακολουθούν… όπως λέει ο άνθρωπος εδώ(εαν ισχύει ) .
Νομίζω ότι αυτο μπορεί να αποδειχτεί (το ότι σταμάτησαν να τον παρακολουθούν από τον τρίτο μήνα κιόλας ), κ εαν κατλαβαινω σωστά κάτι έχει αλλάξει για να σταμάτησαν να τον παρακολουθούν, εαν σταμάτησαν.
Μένει να δούμε τηλεφωνήματα, μυνηματα κτλ !

jacksmith

Active Member
Η λέξη απειλή σημαίνει προκαλώ στον άλλο τρόμο ή ανησυχία με πράξη ή παράλειψη. Προέχετε λιγάκι τί γράφουμε.

Μπλουζα