Μας ηδη σας ανεβασε τις φωτογραφιες που του ζητησατε!!! Τι αλλο θελετε να κανει; Αυτο δεν ειναι το χτενισμα που διακαως επιθυμειτε να εχει σε ολη του τη ζωη;
Και μαλιστα, για μενα, οι φωτογραφιες που ανεβηκαν ειναι και κολακευτικες και εξωραϊζουν το αποτελεσμα. Ο φωτισμος εξακολουθει να ειναι ανεπαρκης. Αν με το ιδιο χτενισμα βγαλει φωτογραφιες στον ηλιο, το αποτελεσμα θα ειναι ξεκαθαρα μετριο.
Θεωρειτε, κυριε Αναστασακη, οτι αυτη ειναι η ιδανικη εικονα για περιπου 3400 grafts (προϋπηρχαν περιπου 300 μεταμοσχευμενα). Δηλαδη αυτο ειναι το τελειο αποτελεσμα που μπορειτε να δωσετε με 3400 grafts; Τα οποια μεταφραζονται σε πανω απο 8000 ευρω;
Αν ειναι ετσι...να το γνωριζουν ολα τα υποψηφια για μεταμοσχευση μελη του forum...να γνωριζουν οτι αυτες ειναι οι δυνατοτητες που εχετε...οτι αυτο θα ειναι το "ΓΑΜΑΤΟ" (οπως ο ιδιος το αποκαλεσατε) αποτελεσμα που θα εχουν.
Και, φυσικα, πανω απο ολα να γνωριζουν οτι, εκτος απο ΓΑΜΑΤΟ αποτελεσμα, υπαρχει και η πιθανοτητα (λογω ιδιοσυγκρασιας και οχι σφαλματος του γιατρου) να αποκομισουν και μια ανοικτη ουλη για ολη τους τη ζωη.
Αυτη, λοιπον, κ Αναστασακη, ειναι η προοπτικη που προβαλλετε για τους μελλοντικους πελατες σας;
Φίλε Tol, εγώ δεν έχω τις γνώσεις να κρίνω αν τα graft που έβαλε είναι πολλά για αυτό το απότελεσμα. Θα του κάνει μετρήσεις και ο CVIAL. Αυτά που στέκομαι είναι άλλα. Ο γιατρός προσβάλει τον ασθενή του και μιλάει για προβοκάτσια επειδή δεν βάζει φωτογραφίες με το χτένισμα που συμφώνησαν άτυπα. Ο γιατρός παρομοιάζει τη μμ με έναν μάστορα που βάφει ένα τοίχο με λίγη μπογιά.
Το μέλος λέει πως ο γιατρός όντως του είπε ότι η φύτευση θα γίνει με μια στρατηγική και ότι με ένα συγκεκριμένο χτένισμα η μμ θα δείχνει καλή. Οπότε το μέλος για να δείχνει κάτι σχετικά καλό, θα πρέπει να έχει αυτό το στυλ. Όμως, αναρωτιέμαι για τα εξής. Άραγε, ο γιατρός ενημέρωσε το μέλος και όλους τους ασθενείς που έχει κάνει FUT ως σήμερα, πως υπάρχει ο κίνδυνος μια τομή να βγει κακή, χωρίς ο ίδιος να έχει καμία ευθύνη; Άραγε είχε δείξει φωτός στο φίλο με το απότελεσμα που θα έπρεπε να περιμένει; Από όσα λέει ο
@jacksmith η απάντηση είναι όχι. Η δική μου ταπεινή άποψη είναι η εξής. Αν ο γιατρός του είπε ότι με FUT παίζει η τομή να γίνει κακή λόγω του δέρματος σου και δεν μπορώ να το ξέρω.. Συν του έδειξε τι να περίμενει και το μέλος συνέχισε. Τότε, ο γιατρός χρεώνεται για μένα ότι έχει κακή συμπεριφόρα και ζητάει φωτός με κακό τρόπο. Thats it. Αν όμως, ο γιατρός δεν έδειξε στο μέλος τι μπορεί να περιμένει, ούτε ενημερώνει κανέναν για το ρίσκο της ουλής και συνάμα ζητάει φώτος που θα δείξουν λίγο καλύτερο το αποτέλεσμα με αυτόν το τρόπο, ενώ μιλάει για προβοκάτσια, τότε έχει απλά απαράδεκτη συμπεριφόρα. Και πέρα από αυτό, επείδη έκατσα και διάβασα όλο το νήμα γιατί δεν το είχα κάνει, λειτουργεί σαν επιχείρηση και μόνο για μένα. Λέει νωρίτερα ότι η βιβλιογράφια έχει δείξει πως το ψυχολογίκο βάρος του να μείνει ο ασθενής άδειος, ειναι μεγάλο στη βιβλιογραφία. Εξαιρετικά. Δηλαδή επειδή η βιβλιογραφία λέει ότι σε ένα ποσοστό (άγνωστο πιο) οι ασθενείς προτιμούν δότρια άσχημη για να χουν αυτό που έχει ο jacksmith μπροστά, αυτό σημαίνει ότι αυτό ακολουθούμε πάντα. Δηλαδή ακολουθούμε τη βιβλιογραφία, όχι τα θέλω ενός ανθρώπου που θα μείνει με αυτό το κεφάλι, λέγοντας του τι μπορεί να περιμένει. Εμένα αυτό το μόνο που μου δηλώνει είναι ότι η συγκεκριμένη κλινική νοιάζετε μόνο για το κέρδος. Συνοπτικά λοιπόν, αν στο jacksmith εξηγήθηκαν όλα τότε απλά έχουμε έναν αγενή γιατρό. Αν δεν εξηγήθηκαν οι κίνδυνοι/προσδοκίες και τώρα ο γιατρός ζητάει και τα ρέστα για τις κακές φωτό, είναι φανερό ότι η κλινική απλά κάνει επίθεση σε ότι απειλεί το μαγαζί και νοιάζετε μόνο για το κέρδος.
Η κλινική κατέ με δεν είναι κακή στα απότελεσματα της γενικά. Απλα για μένα είναι πολύ μεγάλος παράγοντας να διαλέγω γιατρό-άνθρωπο και όχι γιατρό-επιχειρηση.