Μεταμόσχευση 2500 fut kai 550 fue. Κλινική ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ. Αρνητική εμπειρία.

gregkont13

Verified MM member
Εντωμεταξύ πυκνότητα δότριας σου γράφει 90 g/cm2 στο χαρτί. Ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτό το νούμερο που σου έδωσαν ; Το στριπ ειχε μήκος 26 cm και πλάτος 1.7 cm = 44.2 cm2 το στριπ. 44.2 cm2 x 90g/cm2 = 3978 grafts έπρεπε να βγάλει το στριπ με αυτή την πυκνότητα που σου είπαν οτι έχεις. Το δικό σου έβγαλε μόνο 2500 όμως! Δηλαδή 1500 g λιγότερα τα οποία αγνοούνται.

Υπάρχει κάποια απάντηση και σε αυτήν την ερώτηση;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick90

Well-Known Member
Το είχε και αναφέρει κ ο aeratos ότι είναι πολύ καλή αυτή η ερώτηση... Γιατί αν τελικά ο jacksmith έχασε τόσα πολλά μοσχεύματα που έπρεπε να δώσει το STRIP του με βάσει τις διαστάσεις και την πυκνότητα που έδωσε κλινική στα χαρτιά, τότε αυτό είναι πολύ σοβαρό. Μοιάζει με «αυτογκόλ της κλινικής» αυτό πάντως.

jacksmith

Active Member
Επειδή το έχουμε ξαναδεί αυτό σε 2-3 περιστατικά της κλινικής εδώ, κατά την γνώμη μου η απάντηση πηγάζει από την απλή κοινή λογική. Το πιό πιθανόν είναι οι μετρήσεις που γίνονται ή αναφέρονται να έχουν τεράστια απόκλιση από τα πραγματικά δεδομένα. Για παράδειγμα , Αργυρίου, Μπισάνγκα, Τυρκαλάς , στις μετρήσεις που μου κάναν επουδενί προσεγγίστηκε πυκνότητα 90. Σε καθαρές περιοχές (όχι στην περιοχή που έγινε το FUE.) ο μέσος όρος ήταν περίπου 60.

gregkont13

Verified MM member
Επειδή το έχουμε ξαναδεί αυτό σε 2-3 περιστατικά της κλινικής εδώ, κατά την γνώμη μου η απάντηση πηγάζει από την απλή κοινή λογική. Το πιό πιθανόν είναι οι μετρήσεις που γίνονται ή αναφέρονται να έχουν τεράστια απόκλιση από τα πραγματικά δεδομένα. Για παράδειγμα , Αργυρίου, Μπισάνγκα, Τυρκαλάς , στις μετρήσεις που μου κάναν επουδενί προσεγγίστηκε πυκνότητα 90. Σε καθαρές περιοχές (όχι στην περιοχή που έγινε το FUE.) ο μέσος όρος ήταν περίπου 60.

Το φανταζόμουν... Nαι μεν πληρώνεις το consultation, ναι μεν πέφτουν και 30%+ έξω στην εκτίμηση τους. Σε κάθε περίπτωση χαίρομαι που τουλάχιστον σου πήγε καλά η φύτρωση, όπως είδαμε μετά τις μετρήσεις του Cvial.

Τελευταία επεξεργασία:

jersey

Well-Known Member
Το 90g που σου έγραψε η κλινική του Αναστασακη οτι έχεις πυκνότητα με το 60g που έχεις πραγματικά και στο μέτρησαν Αργυρίου, Bisanga, Τυρκαλας ειναι τεράστια απόκλιση. Consultation σου λέει μετά και επι πληρωμή κιόλας, για να σου δώσουν ότι να ναι δεδομένα...Τραγικά πράγματα.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Θα συμφωνήσω. Μετά από την παρατήρηση της δότριας του Jacksmith δεν είδα τέτοια πυκνότητα (στις περιοχές που είναι παρθένες).

Gianney

Well-Known Member
Δεν κατάλαβα,λάθος cons σου κάνε ο Ανασ*;

jacksmith

Active Member
Θα ήθελα να παρακαλέσω τον CVIAL να κάνει τον κόπο μια που τις έβγαλε, να παραθέσει και τις υπόλοιπες φωτογραφίες εδώ, χωρίς να μετρήσει κάτι. Απλά να υπάρχουν.
Επίσης τον συγχαίρω και εγώ με την σειρά μου, για το απίστευτο μεράκι που έχει σχετικά με τον τομέα των μεταμοσχέυσεων και τον κόπο που διέθεσε για μένα προσωπικά. Επίσης για την πολύ καλή αντίληψη που έχει περί των πραγμάτων γενικότερα ,δείγμα ευφυΐας και γνώσης. Τέλος αν και έχει ξαναειπωθεί, το γεγονός ότι κατάφερε να φέρει εδώ τον Lorenzo για τα μέλη του φορουμ, είναι κάτι απίστευτο, Σαν να φέρνεις τον Μέσι να παίξει 10 αγώνες με τον Παναθηναϊκό στο ανύπαρκτο ελληνικό πρωτάθλημα. Ούτε στα πιό τρελά μας όνειρα εμείς οι Παναθηναικοί!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συνέχεια φώτο.

ΖΩΝΗ C,

9.jpg

Είχα βάλει 2 φώτο από ζώνη C, μια με [email protected] και μια με [email protected]. Η ανωτέρω τρίτη είναι [email protected] γιατί απεικονίζει την αριστερή πλευρά. Όπως βλέπετε αν είχα βάλει και αυτή ο μέσος όρος θα ανέβαινε στην ζώνη C. Δεν το έκανα υπερ της ασφάλειας.

Hairline (από αριστερά προς τα δεξιά)

h1.jpg
h2.jpg

Και οι 2 αυτές μετρήσεις είναι στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα της περιοχής max density που περιλαμβάνει την hairline
(41-->39, 29-->32).

H δεξιά περιοχή της hairline

h3.jpg

Και εδώ, υπερ της ασφαλείας δεν πήρα αυτή την μέτρηση που είναι 24g αλλά 5 μετρήσεις στις περιοχές ζώνης Β και C που μεσοσταθμικά δίνουν 22g.

Από τα παραπάνω είναι σαφές ότι προσθέτοντας άλλες 4 φώτο το αποτέλεσμα μάλλον βελτιώνεται. Παρόλαυτα θα μείνω στις αρχικές μετρήσεις για φύτρωση περί το 90%.

Τέλος 2 φώτο από αριστερά και δεξιά του forelock.

IMG_1242.jpeg

IMG_1241.jpeg

witcher

Well-Known Member
Οπότε ειναι γενικό το φαινόμενο να κάνει λάθος μετρήσεις η συγκεκριμένη κλινική, καθώς δεν έκαναν μόνο σε εσένα λάθη στις μετρήσεις που σου είπαν οτι έχεις πυκνότητα δότριας 90 αλλά και σε 2-3 άλλα περιστατικά που ανέφερες...Πέρα από τα λάθη για Retro, Dupa κλπ...
Τελικά τι σου ανέφεραν bisanga, αργυρίου για την περίπτωση σου; καθώς είπες οτι σε είδαν για αρκετή ώρα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giorgosv

Active Member
90% φυτρωση θεωρείται καλό ποσοστό σε ένα περιστατικό με τόσο αραιή τοποθέτηση;;
Δεν υπάρχει κάποια δυσκολία τεχνική νομίζω.
Δεν θα έπρεπε να είναι πολύ κοντά στο απόλυτο;
Επίσης λογικά κάποια μοσχεύματα θα καταστρέφονται και κατά την εξαγωγή και δεν θα τοποθετούνται. Αυτόν τον αριθμό των μοσχευμάτων δύσκολο να τον γνωρίζουμε στα περιστατικά. Μόνο αν μετρηθούν τα μοσχεύματα που μπήκαν στη ληπτρια.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
"Το HairlossGR είναι ένα forum ανταλλαγής απόψεων για το τριχωτό της κεφαλής και στο τέλος έχει πάντα δίκιο ο Cvial"
tamaliamoupiso 11-12-2021

Jack, σού έδειξε περιπτώσεις όμοιες ο γιατρός για το πως θα είσαι μετά την μεταμόσχευση;

jersey

Well-Known Member
Πάντως η περίπτωση του jacksmith έχει συζητηθεί τόσο πολύ που θα μείνει στην ιστορία αυτό το περιστατικό... Βγήκαν πολλά συμπεράσματα για τις αστοχίες αλλά και τον τρόπο που λειτουργεί η συγκεκριμένη κλινική μέσα από αυτή την παρουσίαση. Μακάρι να βλέπαμε και άλλες τέτοιες παρουσιάσεις.

jacksmith

Active Member
"Το HairlossGR είναι ένα forum ανταλλαγής απόψεων για το τριχωτό της κεφαλής και στο τέλος έχει πάντα δίκιο ο Cvial"

Jack, σού έδειξε περιπτώσεις όμοιες ο γιατρός για το πως θα είσαι μετά την μεταμόσχευση;

Θα πώ λίγο το τί πιστεύω για αυτό. Ναι,έχει μία βάση να δείχνεις στον υποψήφιο φωτογραφίες με παρόμοια περιστατικά. Όπως είδαμε, το κάνει ο Λορενζο,του οποίου βέβαια οι φωτογραφίες και τα βίντεο έιναι αποκαλυπτικότατα και προφανώς και άλλοι γιατροί. Με την προυπόθεση φαντάζομαι να υπάρχει και μια σχετική προσέγγιση στις παραμέτρους και ειδικά στον λόγο και στο πάχος τρίχας. Τα 2 αυτά χαρακτηριστικά, μπορούν να διαφοροποιήσουν ένα αποτέλεσμα από 1% έως 20%-30%. Ακόμα και έτσι όμως,για μένα δεν έχει κάποια μεγάλη σημασία και θα δείτε παρακάτω γιατί το λέω αυτό.
Ναι, ο γιατρός μου έδειξε φευγαλέα κάποιες περιπτώσεις με φωτογραφίες από τον υπολογιστή παρόμοιες,που το αποτέλεσμα φαινόταν καλό στις οποίες δεν έδωσα καμία σημασία. Στις περιπτώσεις όμως, που έχει ανεβάσει η κλινική υπάρχει αυτό το περιστατικό .https://www.hairlossgr.com/forum/threads/met-1-8-2019-3100-f-us-combo-f-u-t-f-u-e.12902/
Σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά δότριας,και πιστεύω και παρόμοια έκταση λήπτριας.Το αποτέλεσμα όπως φαίνεται στις φωτό και τα βίντεο, κρίνεται καλό ώς πολύ καλό. Φαίνεται εξίσου καλό αν το δείς από κοντά ή σε εξωτερικές φωτογραφίες,όπως για πράδειγμα έιχα τραβήξει εγω? Κανέις δεν ξέρει. Επίσης, η περίπτωση Αλντο. Ψάχνοντας να κανω Google review, έπεσα πάνω στην κριτική του Αλντο. Είδα ότι η κλινική έχει ανέβασε το περιστατικό του Αλντο, στο σαιτ της κλινικής ως ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα.
Αναφέροντας τα 2 παραπάνω παραδείγματα θέλω να πώ ότι, η επίδειξη φωτογραφιών σε υποψηφίους, πιθανόν να σου δημιουργήσει και λάθος συμπεράσματα και εντυπώσεις. Το καλύτερο είναι να δέις ανθρώπους από κοντά ή να δέις ανεξάρτητα περιστατικά.

oreo

Well-Known Member

Κεντάς σήμερα, αλάνι.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Θα πώ λίγο το τί πιστεύω για αυτό. Ναι,έχει μία βάση να δείχνεις στον υποψήφιο φωτογραφίες με παρόμοια περιστατικά. Όπως είδαμε, το κάνει ο Λορενζο,του οποίου βέβαια οι φωτογραφίες και τα βίντεο έιναι αποκαλυπτικότατα και προφανώς και άλλοι γιατροί. Με την προυπόθεση φαντάζομαι να υπάρχει και μια σχετική προσέγγιση στις παραμέτρους και ειδικά στον λόγο και στο πάχος τρίχας. Τα 2 αυτά χαρακτηριστικά, μπορούν να διαφοροποιήσουν ένα αποτέλεσμα από 1% έως 20%-30%. Ακόμα και έτσι όμως,για μένα δεν έχει κάποια μεγάλη σημασία και θα δείτε παρακάτω γιατί το λέω αυτό.
Ναι, ο γιατρός μου έδειξε φευγαλέα κάποιες περιπτώσεις με φωτογραφίες από τον υπολογιστή παρόμοιες,που το αποτέλεσμα φαινόταν καλό στις οποίες δεν έδωσα καμία σημασία. Στις περιπτώσεις όμως, που έχει ανεβάσει η κλινική υπάρχει αυτό το περιστατικό .https://www.hairlossgr.com/forum/threads/met-1-8-2019-3100-f-us-combo-f-u-t-f-u-e.12902/
Σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά δότριας,και πιστεύω και παρόμοια έκταση λήπτριας.Το αποτέλεσμα όπως φαίνεται στις φωτό και τα βίντεο, κρίνεται καλό ώς πολύ καλό. Φαίνεται εξίσου καλό αν το δείς από κοντά ή σε εξωτερικές φωτογραφίες,όπως για πράδειγμα έιχα τραβήξει εγω? Κανέις δεν ξέρει. Επίσης, η περίπτωση Αλντο. Ψάχνοντας να κανω Google review, έπεσα πάνω στην κριτική του Αλντο. Είδα ότι η κλινική έχει ανέβασε το περιστατικό του Αλντο, στο σαιτ της κλινικής ως ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα.
Αναφέροντας τα 2 παραπάνω παραδείγματα θέλω να πώ ότι, η επίδειξη φωτογραφιών σε υποψηφίους, πιθανόν να σου δημιουργήσει και λάθος συμπεράσματα και εντυπώσεις. Το καλύτερο είναι να δέις ανθρώπους από κοντά ή να δέις ανεξάρτητα περιστατικά.

Ναι, καταλαβαίνω τι λες. Υπό συνθήκες και το δικό σου αποτέλεσμα μπορεί να φαινόταν καλό σε ένα τεχνολογικό μέσο. Όντως η με φυσικό τρόπο εξέταση ή ενός ανεξάρτητου αποτελέσματος παρουσίαση είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης, αν δεν έχεις όμως αυτήν την ευχέρεια;
Γι' αυτό η ενδελεχής έρευνα πριν από κάθε αγορά, έστω και ιατρική, πρέπει να είναι επιβεβλημένη.

Μπλουζα