Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο τρόπος γραφής, όσο άδικα και αν προσπαθεί κάποιος τεχνηεντως να τον καμουφλάρει, είναι σαν το δακτυλικο αποτύπωμα.... ο νοών νοείτω... έτσι για να σχολιάσω και εγώ που γράφω σπάνια και κυρίως παρακολουθώ...
Ωράριο επίσης με ΠαπαθεμελήOree πρέπει να είχες προλάβει εποχές Λαλιωτη και Τσοβόλα !!
Ωράριο επίσης με Παπαθεμελή
[/QUOTE
Θα ξανά λάμψει ο ήλιος .
Πάντως και να κλειδωθεί το νήμα τα σχόλια θα μείνουν και μπορεί κάποιος να τα διαβάζει.
Είναι και άλλο ανεξάρτητο περιστατικό της συγκεκριμένης κλινικής του Baggio που έκανε και αυτός FUT, από πιο παλιά το οποίο ειχες ξεθάψει εσύ grekont, το φετινό καλοκαίρι. Ειναι το μέλος που έλεγε οτι του είχε βάλει ο Toppik ο γιατρός και τον φωτογράφισε έτσι. Και σε αυτόν πάντως η επούλωση της FUT ουλής του ήταν κακή και ειχε ανοίξει.Έτσι, νομίζω και εγώ.
Fun Fact, θυμάμαι σαν τώρα όταν ο γιατρός είχε μπει στο φόρουμ για πρώτη φορά και είχα δει πολύ θετικά, για να είμαι ειλικρινής, την παρουσιά του. Θυμάμαι να βλέπω και αποτέλεσματα και να λέω πόσο καλά είναι στον @Panos1982 στο τηλ . Τότε λοιπόν, μου είχε πει ο Πάνος: Εγω δεν θα σου πω ότι δεν είναι καλά. Εγώ θα σου πω περίμενε να δεις 5 ανεξάρτητα και μιλάμε πάλι για την κλινική. Φίλε @Panos1982 με λύπη μου, μπορώ να πω ότι έπεσες μέσα. Η μεγαλύτερη αξία του φόρουμ είναι τα ανεξάρτητα.
Είναι και άλλο ανεξάρτητο περιστατικό της συγκεκριμένης κλινικής του Baggio που έκανε και αυτός FUT, από πιο παλιά το οποίο ειχες ξεθάψει εσύ grekont, το φετινό καλοκαίρι. Ειναι το μέλος που έλεγε οτι του είχε βάλει ο Toppik ο γιατρός και τον φωτογράφισε έτσι. Και σε αυτόν πάντως η επούλωση της στριπ ουλής του δεν ηταν καλή και ειχε ανοίξει.
1 εκατοστό είναι, αλλά 1 εκατοστό δεν το λες ξύρισμα. Ταπεινή μου άποψη είναι ότι «ξύρισμα» είναι οτιδήποτε κάτω από 0,5 εκατοστά.Πραγματικά κάθε συζήτηση μαζί σου είναι αδιέξοδη,γιατί δεν υπάρχει ένα κοινό σημείο επαφής για να το πιάσω και να ξεκινήσουμε.
Για τη φυσικότητα άσε να ξέρω καλύτερα έχοντας δει τόσα κεφάλια και πως δείχνουν και από τους καλύτερους του κόσμου.
Οι φωτό που ανεβάζω κανένας δεν έχει πει ποτέ τίποτα,κανένας ούτε ένας,και όταν ζητάνε και άλλες τις ανεβάζω.
Λες να ντρέπονται να μου πούνε κάτι?Μόνο εσύ έχεις θέμα?
Μου μιλάς για κορτοραπτική που αν αρχίσω πάλι για σένα καταλήγουμε στα ίδια.Πιο πάνω δεν έλεγες?
"ο @@vlafo δεν ειναι παραδειγμα. Αρχικα ουσιαστικο προβλημα δεν ειχε. κατα δευτερον πηγε κ εβαλε παραπανω τθ απο τι χρειαζοταν συν οτι το 1/4 ισως κ παραπανων πηγαν κουβα και τριτον η δοτρια ειναι ταλαιπωρημενη!"
Και ο aeratos σου απέδειξε σε όλα πόσο λάθος είσαι και μάλλον άλλη εικόνα βλέπεις ή έχεις τόσες εμμονές που δε μπορείς να δεις καθαρά.
Εσυ παραμορφώνεις μόνιμα και το αντιστρέφεις?
Πάμε λοιπόν δημοψήφισμα να δούμε.
Ερωτώ λοιπόν τα μέλη,στη φώτο που είναι ξυρισμένη δότρια (όχι τέρμα εννοείται)λέει ότι το μαλλί έχει μήκος 3 εκ ενώ εγώ λέω 1εκ και τόσο ήταν όταν κουρεύτηκα.
Μπορεί κανείς να μας πει γιατί εδώ θα παρανοήσουμε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ότι είπε το αγαπημένο μας μπισκότο !!!!!!@chris1908 live τον vlafo κάποιοι τον έχουμε δει, εξ αυτών εγώ, ο bobby, o cvial, o Harris G, o George_ , ο hairlosscursed κτλ . Δεν θα μιλήσω για τους άλλους, εμένα η γνώμη μου είναι οτι το αποτέλεσμα του είναι εφάμιλλο με την εικόνα ενός ανθρώπου που δεν έχει Α.Α. Θα μου πεις γνώμη σου , θα συμφωνήσω, αλλά έχω υψηλά κριτήρια και θα εμείνω οτι έχω δίκιο.
Δεν νομίζω οτι κανείς εδώ δεν το παίζει γιατρός ή θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από τον ιατρό. Απλούστατα λέγονται όλα αυτά που δεν σου λένε οι γιατροί. Γιατί και εσύ για να πάρεις γνώση εκτός βιβλιογραφίας , απο αυτούς έδω μέσα την πήρες.
Για να το ελαφρύνουμε λίγο….Επίσης μια ακόμη σύμπτωση είναι ότι χρησιμοποιεί πάρα πολλές εκφράσεις του γιατρού. Επαρκή στοιχεία, πτυχίο ιατρικής, εμπάθιες, διαβάζοντας άρθρα, βλέποντας αποτελέσματα, ρωτώντας εκεί που πρέπει. Τέσπα, είμαι κακοπροαίρετος, μάλλον
Όχι είσαι λάθος.
Είχαμε σχεδόν το ίδιο πρόβλημα,ίδια έκταση,πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά από εμένα,πάχος τρίχας,πυκνότητα δότριας,και αρκετά g όσα χρειαζόντουσαν.
Ξέρεις τι εικόνα θα έπρεπε να είχε?
Καλύτερη από τη δική μου.
Όλη την Α ζώνη την είχα χαμένη και αυτός επίσης,και λίγα μαλλιά στο φόρλοκ εγώ.
Να μη σε βάλω σε τεχνικές αναλύσεις και στο εξηγήσω.
Η εικόνα του θα έπρεπε να είναι μπετόν αρμέ.
Ναι όντως τα ανεξάρτητα είναι και ένας από τους λόγους υπάρξης του φόρουμ μεταξύ άλλωνΈτσι, νομίζω και εγώ.
Fun Fact, θυμάμαι σαν τώρα όταν ο γιατρός είχε μπει στο φόρουμ για πρώτη φορά και είχα δει πολύ θετικά, για να είμαι ειλικρινής, την παρουσιά του. Θυμάμαι να βλέπω και αποτέλεσματα και να λέω πόσο καλά είναι στον @Panos1982 στο τηλ . Τότε λοιπόν, μου είχε πει ο Πάνος: Εγω δεν θα σου πω ότι δεν είναι καλά. Εγώ θα σου πω περίμενε να δεις 5 ανεξάρτητα και μιλάμε πάλι για την κλινική. Φίλε @Panos1982 με λύπη μου, μπορώ να πω ότι έπεσες μέσα. Η μεγαλύτερη αξία του φόρουμ είναι τα ανεξάρτητα.
Πάντως όχι τσιράκι,γλύφτης και άσχετος που ότι του λένε το καταπίνει.[/QUOT
Πραγματικα εισαι επικινδυνος!!!! φυλακισμενος στην εγωπαθεια σου!!
Δεν μπορεις να διακρινεις ποιος εχει μεγαλυτερο προβλημα, καλυτερη τριχα, καλυτερα χαρακτηριστικα κ.ά. ΕΛΕΟΣ εισαι Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ.
αυτο ειναι το επιπεδο σου βλαφο, να το χαιρεσαιΠάντως όχι τσιράκι,γλύφτης και άσχετος που ότι του λένε το καταπίνει.
Πάντως και να κλειδωθεί το νήμα τα σχόλια θα μείνουν και μπορεί κάποιος να τα διαβάζει.
Όντως σε αυτό έχεις δίκιο, πάντως αν πάει έτσι το πράγμα ο μοντ θα ρίξει το γενικόΑν κλειδωθεί,εξαφανίζεται σε λίγες μέρες το νήμα..θα πρέπει να ψάξεις για να το βρεις..ενώ τώρα είναι στα πάνω πάνω,φαίνεται .για δες πόσο δύσκολο είναι να βρεις το νήμα με το παιδί που είπε για την ουλή και τη χρήση τοπικ...να το βρεις εσύ,που είσαι καιρό εδώ .σκέψου ένα καινούργιο μέλος..ποτέ δεν θα το δει
Όντως σε αυτό έχεις δίκιο, πάντως αν πάει έτσι το πράγμα ο μοντ θα ρίξει το γενικό