Εισαι βεβαιος, φιλε gregkont13, γι' αυτο που γραφεις;
Μηπως εμμεσως και πλαγιως συνεχιζει να ειναι παρων στο forum;
Μηπως τελικα εχουν σχεση με το νημα, φιλε giorgosv;
Μηπως αποδεικνυουν οτι ο γιατρος εξακολουθει να ειναι εδω και να θελει να χειραγωγει το forum;
Επειδη αναψαν τα αιματα και επειδη εχουν γραφτει πολλα στις τελευταιες σελιδες, ας γραψω και εγω την προσωπικη μου αποψη.
Η "σιγη ιχθυος" του γιατρου για μεγαλο χρονικο διαστημα νομιζω οτι ειναι αξιοπεριεργη. Ειδικα στο παρον νημα, οπου η φημη του εχει αμαυρωθει. Αντι να βγει στις επαλξεις, οπως κατα κορον εκανε για πολλους μηνες, εχει ταμπουρωθει.
Μηπως, λοιπον, αποφασισε να παιξει κλεφτοπολεμο.
Μηπως αρχισε να εφαρμοζει τη γνωστη τακτικη με τα δηθεν παλια μελη που γραφουν μετα απο χρονια πρωτη φορα, με αποκλειστικο σκοπο να τον υπερασπιστουν δικαιολογωντας τα κραυγαλεα λαθη του;
Μηπως ζουμε ενα deja vu;
Μηπως συμβαινει το ιδιο που ειχε γινει με τον Bill1991; (όποιος δε θυμαται ας ανατρεξει στα αντιστοιχα νηματα)
Και εκεινο το μελος το "επαιζε ανεξαρτητο" και απο τα πρωτα μηνυματα που εγραψε, φανηκε ξεκαθαρα οτι ηταν "βαλτος", "τσιρακι" , του γιατρου.
Αρα, υπαρχει ηδη το βεβαρημενο παρελθον του γιατρου που εβαζε μελη να γραφονται, για να τον υπερασπιζονται μεχρι την τελευταια ρανιδα του αιματος τους.
Γινομαστε καχυποπτοι, γιατι απλουστατα εχει δωσει πολλα τετοια δειγματα γραφης ο γιατρος.
Ας προχωρησω τωρα στο προκειμενο θεμα...
Φιλε chris, να σε ρωτησω ευθεως...
Αφου εισαι με το μερος των μελων του forum και θελεις το καλο τους, μπορεις να μας θυμισεις ΕΝΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ, παρελθοντικο σχολιο σου στο οποιο πηρες το μερος των μελων και τα υπερασπιστηκες σε διενεξεις που ειχαν με γιατρους για λαθη που εγιναν στη μεταμοσχευση τους;
Εισαι περιπου 5 χρονια μελος. Εχουν συμβει παρα πολλα περιστατικα μελων με κακες μεταμοσχευσεις. Πηρες ποτέ το μερος τους;
Πως, λοιπον, τις τελευταιες ημερες ξυπνησες απο τον ληθαργο σου και αποφασισες να το παιξεις "Ζορο" , υπερασπιζομενος τον κ. Αναστασακη και μαλιστα σε μια περιπτωση οπου καταφανως ο γιατρος διεπραξε σοβαροτατο λαθος κατακρεουργωντας το κεφαλι του πελατη του;
Πως εξηγεις αυτη την επιλεκτικη ευαισθησια που επιδεικνυεις ως δικηγορος του "διαβολου" (εεε...του γιατρου ηθελα να γραψω
) ;
Να σου εξομολογηθω και κατι, φιλε chris...
Ημουν αποφασισμενος να μην παρεμβω στη συγκεκριμενη συζητηση που ανοιξε απο χθες.
Αρχικα, διαβαζοντας τα πρωτα σου μηνυματα, διεκρινα μια μετριοπαθεια και μια διαθεση να διαλεχθεις κόσμια.
Ομως, οταν αρχισα να διαβαζω σχολια σου στα οποια εγραφες υπονοουμενα για πολλα μελη (π.χ. Ronaldo...και φυσικα μεσα σε αυτα θα συγκαταλεγεις και τον υποφαινομενο), οτι ειναι βαλτοι απο κλινικες, οτι υπερασπιζονται συγκεκριμενους γιατρους, οτι επιδιδονται σε ψαρεμα πελατων, τοτε αποφασισα να σπασω τη σιωπη μου και να παρεμβω.
Με ποια λογικη εβγαλες αυτο το αυθαιρετο συμπερασμα;
Αν θεωρηθω εγω προσωπικα ως ο "ηγετης" ολων των ασπονδων εχθρων του κ. Αναστασακη, οπως εχω κατηγορηθει απο τον ιδιο τον γιατρο, σε προκαλω...
Βρες ΕΝΑ, εστω και ΕΝΑ, σχολιο μου στο οποιο προσπαθω να ψαρεψω πελατες. Ενα σχολιο μου που παρακινω μελη να κανουν μεταμοσχευση σε συγκεκριμενο γιατρο.
Επειδη ο κ. Αναστασακης απο την πρωτη στιγμη με απωθησε εξαιτιας του ιταμου χαρακτηρα του και ο ιδιος ξεκινησε την κοντρα μαζι μου με κακοηθεις προσβολες, αυτο σημαινει οτι ειμαι βαλτος απο αλλες κλινικες, για να τον κακολογω στο forum;
Δεν μπορεις να κατανοησεις οτι ο λογος που ο κ. Αναστασακης απεκτησε πολλους ασπονδους εχθρους στο forum, ειναι ενας και μοναδικος;
Η προκλητικη και αλαζονικη συμπεριφορα του; Το γεγονος οτι εμφανιστηκε στο forum ως ο αυτοκλητος οικοδεσποτης και διαχειριστης, ως ο "δε δεχομαι μυγα στο σπαθι μου" και μπορω να προσβαλω καθεναν ο οποιος ασκει κριτικη στις μεταμοσχευσεις μου;
Και, επειδη καταλαβε οτι το forum δεν ειναι τσιφλικι του, αποσυρθηκε ο ιδιος.
Ομως, επειδη το "χουι" δε κοβεται, φροντιζει να βαζει δικα του ατομα, για να το παιζουν δηθεν αντικειμενικοι κριτες, για το παιζουν δηθεν υπερασπιστες των μελων, για να κατηγορουν ολους εμας που στηλιτευουμε τα κακως κειμενα που του "χαλαμε τη μοστρα" επισημαινοντας ολα τα αρνητικα του σημεια.
Μηπως με τη σταση που κρατας, εδω και μια μερα, φιλε chris, επιβεβαιωνεις ολες τις καχυποψιες και αμφιβολιες μας για το ρολο του γιατρου;