Μεταμόσχευση 2500 fut kai 550 fue. Κλινική ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ. Αρνητική εμπειρία.

Disco

Well-Known Member
Να σχολιάσουμε αν είναι ζορισμένη η δότρια σου? Εγώ δεν μιλάω τόση ώρα επίτηδες. Τι να πω? Ότι είναι μια χαρά (προφανώς) στο νήμα του άλλου παιδιού που ψάχνει για smp...
Ας σχολιάσουμε για τις μεγάλες ουλές του jacksmith τότε. Μόνο αυτή η δότρια μπορεί να σχολαστεί εδώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

chris1908

Member
Ναι αλλά έχει αντιφάσεις η όλη κριτική σου.
Θέλεις να μιλήσουμε σε στοιχεία για του συγκεκριμένου την επέμβαση?
Δεν το έκανα μέχρι τώρα αλλά δεν μπορεί μα εξισορροπουνται καταστάσεις και να λέμε γενικά και αόριστα,μια χαρά είναι και τα 2 αποτελέσματα.
Εμένα που γνωρίζω την κάθε λεπτομέρεια δεν με καλύπτει.
Δεν το καταλαβαίνεις αυτό?
Τι μήνυμα περνάς όταν το λες έτσι?
Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να δω αποτελέσματα καλύτερα από το δικό μου αν υπάρχουν.
Μου τα δείχνεις στο φόρουμ?
Ωραία λοιπόν,
Πάμε, μιλάμε για δυο διαφορετικά κεφάλια με διαφορετική τρίχα σε όλα τα χαρακτηριστικά της από αυτά που έχω διαβάσει καθώς δεν έχω δει κανέναν σας από κοντά, διαφορετικό πλάνο διαχείρισης και προφανώς διαφορετικές προσδοκίες καθώς αν θυμάμαι καλά εσύ είχες ως απόλυτο στόχο το ισχυρό "μπετό" στην hairline που με βρίσκει σύμφωνο. Επιπλέον κατά την γνώμη μου είχατε και διαφορετικού ύφους πρόβλημα από φοτο που έχω δει. Για εμένα λοιπόν και τα δυο κεφάλια σαν αποτέλεσμα στη φάση που βρίσκονται μου αρέσουν. Άλλώστε δεν συγκρίνουμε ίδια χαρακτηριστικά για εμένα μιλάμε για δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Δεν έχω να σου δείξω κάτι θα σου έδειχνα αν υπήρχε περίπτωση ίδιων χαρακτηριστικών και πήγαινε καλύτερα από αυτό.

alex7

Well-Known Member
@CVIAL , ο κυριος, χαρατηριζει τα μέλη συνομοσιολογους και παραφρονες, που βλέπουν εχθρούς πάντα στο διαφορετικό.
Δεν θυμάμαι να τον χαρακτήρισε κάποιος τον κύριο .
Νομιω ότι η κατάσταση με τους αχυρανθρώπους πάει να ξεφύγει στο φόρουμ

chris1908

Member
@CVIAL , ο κυριος, χαρατηριζει τα μέλη συνομοσιολογους και παραφρονες, που βλέπουν εχθρούς πάντα στο διαφορετικό.
Δεν θυμάμαι να τον χαρακτήρισε κάποιος τον κύριο .
Αγαπητέ φίλε αλήθεια??
Δηλαδή αν εσένα σου έριχναν λάσπη ότι εκπροσωπείς κλινική, λές κουταμάρες είσαι βαλτός κ.α. πως θα τα χαρακτήριζες?? μάλλον βλέπεις επιλεκτικά....

vlafo

Well-Known Member
Ωραία λοιπόν,
Πάμε, μιλάμε για δυο διαφορετικά κεφάλια με διαφορετική τρίχα σε όλα τα χαρακτηριστικά της από αυτά που έχω διαβάσει καθώς δεν έχω δει κανέναν σας από κοντά, διαφορετικό πλάνο διαχείρισης και προφανώς διαφορετικές προσδοκίες καθώς αν θυμάμαι καλά εσύ είχες ως απόλυτο στόχο το ισχυρό "μπετό" στην hairline που με βρίσκει σύμφωνο. Επιπλέον κατά την γνώμη μου είχατε και διαφορετικού ύφους πρόβλημα από φοτο που έχω δει. Για εμένα λοιπόν και τα δυο κεφάλια σαν αποτέλεσμα στη φάση που βρίσκονται μου αρέσουν. Άλλώστε δεν συγκρίνουμε ίδια χαρακτηριστικά για εμένα μιλάμε για δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Δεν έχω να σου δείξω κάτι θα σου έδειχνα αν υπήρχε περίπτωση ίδιων χαρακτηριστικών και πήγαινε καλύτερα από αυτό.
Όχι είσαι λάθος.
Είχαμε σχεδόν το ίδιο πρόβλημα,ίδια έκταση,πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά από εμένα,πάχος τρίχας,πυκνότητα δότριας,και αρκετά g όσα χρειαζόντουσαν.
Ξέρεις τι εικόνα θα έπρεπε να είχε?
Καλύτερη από τη δική μου.
Όλη την Α ζώνη την είχα χαμένη και αυτός επίσης,και λίγα μαλλιά στο φόρλοκ εγώ.
Να μη σε βάλω σε τεχνικές αναλύσεις και στο εξηγήσω.

Η εικόνα του θα έπρεπε να είναι μπετόν αρμέ.

Aldo

Well-Known Member
Αγαπητέ φίλε αλήθεια??
Δηλαδή αν εσένα σου έριχναν λάσπη ότι εκπροσωπείς κλινική, λές κουταμάρες είσαι βαλτός κ.α. πως θα τα χαρακτήριζες?? μάλλον βλέπεις επιλεκτικά....
Μίλησες συγκεκριμένα, για συνομοσιολογους που ισχυριζονται πως προτίθεσαι να χαλασεις και να ξεχαστεί το νήμα του παιδιού. Οι συνομοσιολογοι βλέπουν πάντα όποιον λειτουργεί διαφορετικά ως εχθρό.

Αυτά έγραψες,
Άσε τις επιλεκτικές απαντήσεις σε εμένα και τις κοπτοραπτικες.

chris1908

Member
Όχι είσαι λάθος.
Είχαμε σχεδόν το ίδιο πρόβλημα,ίδια έκταση,πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά από εμένα,πάχος τρίχας,πυκνότητα δότριας,και αρκετά g όσα χρειαζόντουσαν.
Ξέρεις τι εικόνα θα έπρεπε να είχε?
Καλύτερη από τη δική μου.
Όλη την Α ζώνη την είχα χαμένη και αυτός επίσης,και λίγα μαλλιά στο φόρλοκ εγώ.
Να μη σε βάλω σε τεχνικές αναλύσεις και στο εξηγήσω.

Η εικόνα του θα έπρεπε να είναι μπετόν αρμέ.
Μια χαρά σέβομαι την άποψή σου, πάντως εγώ αυτό που βλέπω σε εικόνα και σε εσένα και σε αυτόν μου αρέσει τώρα αν θα μπορούσε και καλύτερα λόγο τρίχας και χαρακτηριστικών ίσως ναι δεν ξέρω τι πλάνο συμφώνησε.

vlafo

Well-Known Member
Μια χαρά σέβομαι την άποψή σου, πάντως εγώ αυτό που βλέπω σε εικόνα και σε εσένα και σε αυτόν μου αρέσει τώρα αν θα μπορούσε και καλύτερα λόγο τρίχας και χαρακτηριστικών ίσως ναι δεν ξέρω τι πλάνο συμφώνησε.
Δεν είναι άποψη μου είναι η πραγματικότητα.
Και δεν είναι θέμα πλάνου αλλά καθαρά αριθμητικών δεδομένων.
Και αυτά δεν αποτυπώθηκαν στο κεφάλι επάνω.

Οκ κατάλαβα λοιπόν.

chris1908

Member
Μίλησες συγκεκριμένα, για συνομοσιολογους που ισχυριζονται πως προτίθεσαι να χαλασεις και να ξεχαστεί το νήμα του παιδιού. Οι συνομοσιολογοι βλέπουν πάντα όποιον λειτουργεί διαφορετικά ως εχθρό.

Αυτά έγραψες,
Άσε τις επιλεκτικές απαντήσεις σε εμένα και τις κοπτοραπτικες.
Τώρα τι να σου απαντήσω?? κάνε μια βόλτα πίσω ξαναδιάβασε και τα λέμε γιατί μάλλον δεν βλέπεις.....

chris1908

Member
Δεν είναι άποψη μου είναι η πραγματικότητα.
Και δεν είναι θέμα πλάνου αλλά καθαρά αριθμητικών δεδομένων.
Και αυτά δεν αποτυπώθηκαν στο κεφάλι επάνω.

Οκ κατάλαβα λοιπόν.
Τι κατάλαβες?? έβαλες 4κ έβαλε 2,5κ τα κεφάλια σας καμία σχέση μεταξύ τους οι ηλικίες σας και η εξέλιξη αν υπάρξει διαφορετική και για να το κλείσουμε εσύ δείχνει να ξεμπερδεύεις οριστικά ο χρήστος κατά την γνώμη μου θα χρειαστεί πλάνο για δεύτερη.

vlafo

Well-Known Member
Τι κατάλαβες?? έβαλες 4κ έβαλε 2,5κ τα κεφάλια σας καμία σχέση μεταξύ τους οι ηλικίες σας και η εξέλιξη αν υπάρξει διαφορετική και για να το κλείσουμε εσύ δείχνει να ξεμπερδεύεις οριστικά ο χρήστος κατά την γνώμη μου θα χρειαστεί πλάνο για δεύτερη.
Έβαλα 4k συνολικά.
Μπροστά κρίνουμε που μπήκαν 3200.
Καταλαβαίνεις ότι η έκταση ήταν ίδια?
Καταλαβαίνεις ότι σε εμένα φυτρώσανε όλα?
Καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά που γράφεις δεν έχουν καμία σχέση?
Καταλαβαίνεις ότι έχει έναν κρατήρα που δεν θα έπρεπε να υπήρχε?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

chris1908

Member
Έβαλα 4k συνολικά.
Μπροστά κρίνουμε που μπήκαν 3200.
Καταλαβαίνεις ότι η έκταση ήταν ίδια?
Καταλαβαίνεις ότι σε εμένα φυτρώσανε όλα?
Καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά που γράφεις δεν έχουν καμία σχέση?
Καταλαβαίνεις ότι έχει έναν κρατήρα που δεν θα έπρεπε να υπήρχε?
Βρε valfo τι μου λες?? έβαλες 3200 και έβαλε 2,500 μείον 700 η επιφάνεια όπως λες ίδια και δεν πείραξε forlock όπως έχει αναφερθεί αν δεν κάνω λάθος που εκεί υπάρχει ένα κενό + όποιο loss έπαθε που μπορεί να επανέλθει ενδεχομένος, διαφορετικά χαρακτηριστικά τρίχας και χαρακτηριστικά δέρματος που εγώ δεν γνωρίζω και δεν ξέρεις τι ποσοστό φύτρωσης πέτυχε καθώς δεν έχει τελειώσει ακόμη η δεν έχουμε κάποια μέτρηση. Συνεπώς αυτό που λέω εγώ είναι ότι δεν ξέρω τι πλάνο ακολούθησε. Πως είναι δυνατόν να συγκρίνεις δυο διαφορετικού είδους κεφάλια που απλά έχουν κοινό την ίδια επιφάνεια σε μια ζώνη?? Αν θέλεις να σου πω αν έπρεπε να βάλει περισσότερα αρχικά να σου πω ναι αλλά αν δω τελειωμένο το έργο θα σου το πω με μεγαλύτερη βεβαιότητα την άποψή μου.

tol

Well-Known Member
Ρε φίλε, είσαι σε ένα νήμα του Jacksmith στο οποίο ούτε ο γιατρός του δεν σχολιάζει πλέον

Εισαι βεβαιος, φιλε gregkont13, γι' αυτο που γραφεις; :p :D

Μηπως εμμεσως και πλαγιως συνεχιζει να ειναι παρων στο forum;

Εκτός θέματος οι τελευταίες 4-5 σελίδες. Καμία σχέση με το νήμα.

Μηπως τελικα εχουν σχεση με το νημα, φιλε giorgosv;
Μηπως αποδεικνυουν οτι ο γιατρος εξακολουθει να ειναι εδω και να θελει να χειραγωγει το forum;

Επειδη αναψαν τα αιματα και επειδη εχουν γραφτει πολλα στις τελευταιες σελιδες, ας γραψω και εγω την προσωπικη μου αποψη.

Η "σιγη ιχθυος" του γιατρου για μεγαλο χρονικο διαστημα νομιζω οτι ειναι αξιοπεριεργη. Ειδικα στο παρον νημα, οπου η φημη του εχει αμαυρωθει. Αντι να βγει στις επαλξεις, οπως κατα κορον εκανε για πολλους μηνες, εχει ταμπουρωθει.

Μηπως, λοιπον, αποφασισε να παιξει κλεφτοπολεμο.

Μηπως αρχισε να εφαρμοζει τη γνωστη τακτικη με τα δηθεν παλια μελη που γραφουν μετα απο χρονια πρωτη φορα, με αποκλειστικο σκοπο να τον υπερασπιστουν δικαιολογωντας τα κραυγαλεα λαθη του;

Μηπως ζουμε ενα deja vu;

Μηπως συμβαινει το ιδιο που ειχε γινει με τον Bill1991; (όποιος δε θυμαται ας ανατρεξει στα αντιστοιχα νηματα)

Και εκεινο το μελος το "επαιζε ανεξαρτητο" και απο τα πρωτα μηνυματα που εγραψε, φανηκε ξεκαθαρα οτι ηταν "βαλτος", "τσιρακι" , του γιατρου.

Αρα, υπαρχει ηδη το βεβαρημενο παρελθον του γιατρου που εβαζε μελη να γραφονται, για να τον υπερασπιζονται μεχρι την τελευταια ρανιδα του αιματος τους.

Γινομαστε καχυποπτοι, γιατι απλουστατα εχει δωσει πολλα τετοια δειγματα γραφης ο γιατρος.

Ας προχωρησω τωρα στο προκειμενο θεμα...

Δεν εκπροσωπώ κανένα και δεν θα πάρω το μέρος κανενός Ιατρού πάντα θα είμαι με το μέλος κυρίως!!

Φιλε chris, να σε ρωτησω ευθεως...

Αφου εισαι με το μερος των μελων του forum και θελεις το καλο τους, μπορεις να μας θυμισεις ΕΝΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ, παρελθοντικο σχολιο σου στο οποιο πηρες το μερος των μελων και τα υπερασπιστηκες σε διενεξεις που ειχαν με γιατρους για λαθη που εγιναν στη μεταμοσχευση τους;

Εισαι περιπου 5 χρονια μελος. Εχουν συμβει παρα πολλα περιστατικα μελων με κακες μεταμοσχευσεις. Πηρες ποτέ το μερος τους;

Πως, λοιπον, τις τελευταιες ημερες ξυπνησες απο τον ληθαργο σου και αποφασισες να το παιξεις "Ζορο" , υπερασπιζομενος τον κ. Αναστασακη και μαλιστα σε μια περιπτωση οπου καταφανως ο γιατρος διεπραξε σοβαροτατο λαθος κατακρεουργωντας το κεφαλι του πελατη του;

Πως εξηγεις αυτη την επιλεκτικη ευαισθησια που επιδεικνυεις ως δικηγορος του "διαβολου" (εεε...του γιατρου ηθελα να γραψω :D ;) ) ;

Να σου εξομολογηθω και κατι, φιλε chris...

Ημουν αποφασισμενος να μην παρεμβω στη συγκεκριμενη συζητηση που ανοιξε απο χθες.

Αρχικα, διαβαζοντας τα πρωτα σου μηνυματα, διεκρινα μια μετριοπαθεια και μια διαθεση να διαλεχθεις κόσμια.

Ομως, οταν αρχισα να διαβαζω σχολια σου στα οποια εγραφες υπονοουμενα για πολλα μελη (π.χ. Ronaldo...και φυσικα μεσα σε αυτα θα συγκαταλεγεις και τον υποφαινομενο), οτι ειναι βαλτοι απο κλινικες, οτι υπερασπιζονται συγκεκριμενους γιατρους, οτι επιδιδονται σε ψαρεμα πελατων, τοτε αποφασισα να σπασω τη σιωπη μου και να παρεμβω.

Με ποια λογικη εβγαλες αυτο το αυθαιρετο συμπερασμα;

Αν θεωρηθω εγω προσωπικα ως ο "ηγετης" ολων των ασπονδων εχθρων του κ. Αναστασακη, οπως εχω κατηγορηθει απο τον ιδιο τον γιατρο, σε προκαλω...

Βρες ΕΝΑ, εστω και ΕΝΑ, σχολιο μου στο οποιο προσπαθω να ψαρεψω πελατες. Ενα σχολιο μου που παρακινω μελη να κανουν μεταμοσχευση σε συγκεκριμενο γιατρο.

Επειδη ο κ. Αναστασακης απο την πρωτη στιγμη με απωθησε εξαιτιας του ιταμου χαρακτηρα του και ο ιδιος ξεκινησε την κοντρα μαζι μου με κακοηθεις προσβολες, αυτο σημαινει οτι ειμαι βαλτος απο αλλες κλινικες, για να τον κακολογω στο forum;

Δεν μπορεις να κατανοησεις οτι ο λογος που ο κ. Αναστασακης απεκτησε πολλους ασπονδους εχθρους στο forum, ειναι ενας και μοναδικος;

Η προκλητικη και αλαζονικη συμπεριφορα του; Το γεγονος οτι εμφανιστηκε στο forum ως ο αυτοκλητος οικοδεσποτης και διαχειριστης, ως ο "δε δεχομαι μυγα στο σπαθι μου" και μπορω να προσβαλω καθεναν ο οποιος ασκει κριτικη στις μεταμοσχευσεις μου;

Και, επειδη καταλαβε οτι το forum δεν ειναι τσιφλικι του, αποσυρθηκε ο ιδιος.

Ομως, επειδη το "χουι" δε κοβεται, φροντιζει να βαζει δικα του ατομα, για να το παιζουν δηθεν αντικειμενικοι κριτες, για το παιζουν δηθεν υπερασπιστες των μελων, για να κατηγορουν ολους εμας που στηλιτευουμε τα κακως κειμενα που του "χαλαμε τη μοστρα" επισημαινοντας ολα τα αρνητικα του σημεια.

Μηπως με τη σταση που κρατας, εδω και μια μερα, φιλε chris, επιβεβαιωνεις ολες τις καχυποψιες και αμφιβολιες μας για το ρολο του γιατρου;

vlafo

Well-Known Member
Βρε valfo τι μου λες?? έβαλες 3200 και έβαλε 2,500 μείον 700 η επιφάνεια όπως λες ίδια και δεν πείραξε forlock όπως έχει αναφερθεί αν δεν κάνω λάθος που εκεί υπάρχει ένα κενό + όποιο loss έπαθε που μπορεί να επανέλθει ενδεχομένος, διαφορετικά χαρακτηριστικά τρίχας και χαρακτηριστικά δέρματος που εγώ δεν γνωρίζω και δεν ξέρεις τι ποσοστό φύτρωσης πέτυχε καθώς δεν έχει τελειώσει ακόμη η δεν έχουμε κάποια μέτρηση. Συνεπώς αυτό που λέω εγώ είναι ότι δεν ξέρω τι πλάνο ακολούθησε. Πως είναι δυνατόν να συγκρίνεις δυο διαφορετικού είδους κεφάλια που απλά έχουν κοινό την ίδια επιφάνεια σε μια ζώνη?? Αν θέλεις να σου πω αν έπρεπε να βάλει περισσότερα αρχικά να σου πω ναι αλλά αν δω τελειωμένο το έργο θα σου το πω με μεγαλύτερη βεβαιότητα την άποψή μου.
Η φύτρωση εχει τελειώσει κατ αρχήν.
Αντιλαμβάνεσαι όταν η επιφάνεια είναι ίδια και τα χαρακτηριστικά που σου παρέθεσα δίπλα δίπλα,είναι διαφορετικά μεν όπως λες αλλά πολύ καλύτερα από τα δικά μου,θα έπρεπε να είχε καλύτερο αποτέλεσμα.από αυτό?
Το αντιλαμβάνεσαι αυτό,τι μου λες για διαφορετικά κεφάλια?
Ναι το δικό μου είναι μικρό και το δικό του μεγάλο.
Σου παραθέτω στοιχεία που είναι καλύτερα από τα δικά μου.
Και θα στα παραθέσω όταν κλείσω και το νήμα μου επίσημα.

chris1908

Member
Εισαι βεβαιος, φιλε gregkont13, γι' αυτο που γραφεις; :p :D

Μηπως εμμεσως και πλαγιως συνεχιζει να ειναι παρων στο forum;

Μηπως τελικα εχουν σχεση με το νημα, φιλε giorgosv;
Μηπως αποδεικνυουν οτι ο γιατρος εξακολουθει να ειναι εδω και να θελει να χειραγωγει το forum;

Επειδη αναψαν τα αιματα και επειδη εχουν γραφτει πολλα στις τελευταιες σελιδες, ας γραψω και εγω την προσωπικη μου αποψη.

Η "σιγη ιχθυος" του γιατρου για μεγαλο χρονικο διαστημα νομιζω οτι ειναι αξιοπεριεργη. Ειδικα στο παρον νημα, οπου η φημη του εχει αμαυρωθει. Αντι να βγει στις επαλξεις, οπως κατα κορον εκανε για πολλους μηνες, εχει ταμπουρωθει.

Μηπως, λοιπον, αποφασισε να παιξει κλεφτοπολεμο.

Μηπως αρχισε να εφαρμοζει τη γνωστη τακτικη με τα δηθεν παλια μελη που γραφουν μετα απο χρονια πρωτη φορα, με αποκλειστικο σκοπο να τον υπερασπιστουν δικαιολογωντας τα κραυγαλεα λαθη του;

Μηπως ζουμε ενα deja vu;

Μηπως συμβαινει το ιδιο που ειχε γινει με τον Bill1991; (όποιος δε θυμαται ας ανατρεξει στα αντιστοιχα νηματα)

Και εκεινο το μελος το "επαιζε ανεξαρτητο" και απο τα πρωτα μηνυματα που εγραψε, φανηκε ξεκαθαρα οτι ηταν "βαλτος", "τσιρακι" , του γιατρου.

Αρα, υπαρχει ηδη το βεβαρημενο παρελθον του γιατρου που εβαζε μελη να γραφονται, για να τον υπερασπιζονται μεχρι την τελευταια ρανιδα του αιματος τους.

Γινομαστε καχυποπτοι, γιατι απλουστατα εχει δωσει πολλα τετοια δειγματα γραφης ο γιατρος.

Ας προχωρησω τωρα στο προκειμενο θεμα...

Φιλε chris, να σε ρωτησω ευθεως...

Αφου εισαι με το μερος των μελων του forum και θελεις το καλο τους, μπορεις να μας θυμισεις ΕΝΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ, παρελθοντικο σχολιο σου στο οποιο πηρες το μερος των μελων και τα υπερασπιστηκες σε διενεξεις που ειχαν με γιατρους για λαθη που εγιναν στη μεταμοσχευση τους;

Εισαι περιπου 5 χρονια μελος. Εχουν συμβει παρα πολλα περιστατικα μελων με κακες μεταμοσχευσεις. Πηρες ποτέ το μερος τους;

Πως, λοιπον, τις τελευταιες ημερες ξυπνησες απο τον ληθαργο σου και αποφασισες να το παιξεις "Ζορο" , υπερασπιζομενος τον κ. Αναστασακη και μαλιστα σε μια περιπτωση οπου καταφανως ο γιατρος διεπραξε σοβαροτατο λαθος κατακρεουργωντας το κεφαλι του πελατη του;

Πως εξηγεις αυτη την επιλεκτικη ευαισθησια που επιδεικνυεις ως δικηγορος του "διαβολου" (εεε...του γιατρου ηθελα να γραψω :D ;) ) ;

Να σου εξομολογηθω και κατι, φιλε chris...

Ημουν αποφασισμενος να μην παρεμβω στη συγκεκριμενη συζητηση που ανοιξε απο χθες.

Αρχικα, διαβαζοντας τα πρωτα σου μηνυματα, διεκρινα μια μετριοπαθεια και μια διαθεση να διαλεχθεις κόσμια.

Ομως, οταν αρχισα να διαβαζω σχολια σου στα οποια εγραφες υπονοουμενα για πολλα μελη (π.χ. Ronaldo...και φυσικα μεσα σε αυτα θα συγκαταλεγεις και τον υποφαινομενο), οτι ειναι βαλτοι απο κλινικες, οτι υπερασπιζονται συγκεκριμενους γιατρους, οτι επιδιδονται σε ψαρεμα πελατων, τοτε αποφασισα να σπασω τη σιωπη μου και να παρεμβω.

Με ποια λογικη εβγαλες αυτο το αυθαιρετο συμπερασμα;

Αν θεωρηθω εγω προσωπικα ως ο "ηγετης" ολων των ασπονδων εχθρων του κ. Αναστασακη, οπως εχω κατηγορηθει απο τον ιδιο τον γιατρο, σε προκαλω...

Βρες ΕΝΑ, εστω και ΕΝΑ, σχολιο μου στο οποιο προσπαθω να ψαρεψω πελατες. Ενα σχολιο μου που παρακινω μελη να κανουν μεταμοσχευση σε συγκεκριμενο γιατρο.

Επειδη ο κ. Αναστασακης απο την πρωτη στιγμη με απωθησε εξαιτιας του ιταμου χαρακτηρα του και ο ιδιος ξεκινησε την κοντρα μαζι μου με κακοηθεις προσβολες, αυτο σημαινει οτι ειμαι βαλτος απο αλλες κλινικες, για να τον κακολογω στο forum;

Δεν μπορεις να κατανοησεις οτι ο λογος που ο κ. Αναστασακης απεκτησε πολλους ασπονδους εχθρους στο forum, ειναι ενας και μοναδικος;

Η προκλητικη και αλαζονικη συμπεριφορα του; Το γεγονος οτι εμφανιστηκε στο forum ως ο αυτοκλητος οικοδεσποτης και διαχειριστης, ως ο "δε δεχομαι μυγα στο σπαθι μου" και μπορω να προσβαλω καθεναν ο οποιος ασκει κριτικη στις μεταμοσχευσεις μου;

Και, επειδη καταλαβε οτι το forum δεν ειναι τσιφλικι του, αποσυρθηκε ο ιδιος.

Ομως, επειδη το "χουι" δε κοβεται, φροντιζει να βαζει δικα του ατομα, για να το παιζουν δηθεν αντικειμενικοι κριτες, για το παιζουν δηθεν υπερασπιστες των μελων, για να κατηγορουν ολους εμας που στηλιτευουμε τα κακως κειμενα που του "χαλαμε τη μοστρα" επισημαινοντας ολα τα αρνητικα του σημεια.

Μηπως με τη σταση που κρατας, εδω και μια μερα, φιλε chris, επιβεβαιωνεις ολες τις καχυποψιες και αμφιβολιες μας για το ρολο του γιατρου;
Αγαπητέ φίλε να σου απαντήσω και εσένα αν και έγραψες πολλά,
1. Πρώτον δεν σε ανέφερα πουθενά και για κανέναν δεν θα πω κάτι όταν συνδιαλέγεται κόσμια και δέχεται την άποψη αυτού που δεν συμφωνεί, γενικός προσέχω πριν χαρακτηρίσω κάτι η κάποιον ειδικά όταν η ανωνυμία του πληκτρολογίου οδηγεί κάποιον σε εύκολα συμπεράσματα όπως κάποιοι με εμένα άλλωστε το επιβεβαιώνεις και στην τοποθέτησή σου ότι είμαι μετριοπαθής και δεν έχω καμία όρεξη για ένα θέμα που απασχολεί πολλούς να έρθω σε διενέξεις ανούσιες
2. Δεν θα βρεις εύκολα διότι δεν έγραφα και μόνο διάβαζα
3. Μόλις είδα ότι τον τελευταίο καιρό υπήρχε μια κόντρα που μόνο καλό δεν έκανε στο forum ξεκίνησα να γράφω αρχικά πολύ ήπια μήπως πέσουν οι τόνοι και δούμε την ουσία πράγμα που δεν συνέβαινε δυστυχώς και ας ήξερα ότι γράφοντας ουδέτερα και ήρεμα στα νήματα της συγκεκριμένης κλινικής θα με κατηγορούσαν για εκπροσώπηση της κλινικής
4. Δεν έχω κανένα συμφέρον και διάθεση να πάρω το μέρος κανενός γιατρού -και μάλιστα δέχτηκα να εξηγήσω σε όποιον θέλει από κοντά και έναν επιπλέον σημαντικό νομικό λόγο που δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό.
5. Εγώ όπως και όλοι έχουμε κάθε δικαίωμα στην κριτική και στην απαίτηση καλών αποτελεσμάτων την στιγμή που πληρώνουμε απλά αυτό που εγώ αποφεύγω είναι να πω πράγματα πολύ τεχνικά που θέλουν στοιχεία και μετρήσεις που από μια φοτο δεν εξάγονται και σε πολλές περιπτώσεις θέλουν ιατρική γνωμάτευση άσχετα αν μιλάμε για αισθητική επέμβαση, παραμένει μια ιατρική πράξη.
6. Για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου γιατρού που αναφέρεις έχω διαβάσει στα νήματα διάφορα που δεν συμφωνώ δεν ξέρω αν φταίει 90% η 50% αλλά σε μια τέτοιου είδους συναναστροφή δεν γίνεται να φταίει μόνο ο ένας αλλά μερίδιο έχουν και οι δυο.
7. Νομίζω ότι με τις επιλογές που υπάρχουν πλέον τα μέλη μπορούν να επιλέξουν ότι θέλουν εντός και εκτός συνόρων και αφού κάνουν την έρευνά τους και βάλουν κάτω τα δεδομένα τους αποφασίζουν ας πούμε για εμένα η επιστήμοσύνη και η συμπεριφορά αποτελούν κρητήριο αλλά για εμένα σε κάποιον άλλο τα κρητήρια μπορεί να είναι άλλα άλλωστε η επιλογή είναι ελεύθερη.
8. Το λάθος μου σήμερα ήταν ότι κάποιοι ερμήνευσαν την παρέμβασή μου ως υπεράσπιση του γιατρού στο νήμα του παιδιού που είχε ένα κακό αποτέλεσμα.

chris1908

Member
Η φύτρωση εχει τελειώσει κατ αρχήν.
Αντιλαμβάνεσαι όταν η επιφάνεια είναι ίδια και τα χαρακτηριστικά που σου παρέθεσα δίπλα δίπλα,είναι διαφορετικά μεν όπως λες αλλά πολύ καλύτερα από τα δικά μου,θα έπρεπε να είχε καλύτερο αποτέλεσμα.από αυτό?
Το αντιλαμβάνεσαι αυτό,τι μου λες για διαφορετικά κεφάλια?
Ναι το δικό μου είναι μικρό και το δικό του μεγάλο.
Σου παραθέτω στοιχεία που είναι καλύτερα από τα δικά μου.
Και θα στα παραθέσω όταν κλείσω και το νήμα μου επίσημα.
Νομίζω και βέβαια δεν θέλω να σε πείσω αλλά η φύτρωση του χρήστου δεν έχει τελειώσει είναι 8 μήνα αν γράφει σωστά οπότε μπορεί να δώσει δεν το ξέρουμε επιπλέον καλύτερα χαρακτηριστικά τρίχας μεν με 700 grafs λιγότερα δε μην το ξεχνάς , επίσης τα κεφάλια σας είναι διαφορετικά και ας μην το δέχεσαι π.χ. την ίδια ελαστικότητα έχει το δέρμα σας?? αν μου λες με όλα αυτά ότι μπορούσε η έπρεπε να βάλει περισσότερα αρχικά να σου πω ναι στο είπα και πριν, γιατί δεν τα έβαλε θα μας το πει αυτός και εμείς θα το δούμε στο τέλος του έργου τι και πως.

giorgosv

Active Member
Άραγε εαν κλειδώσει ενα νήμα και δεν μπορεί να ξαναέρθει στην επιφάνεια, ποσό εύκολα θα ξεχαστεί;
Just thinking loudly!

Γιατί να κλειδωθεί το νήμα; Ας μεταφερθούν τα άσχετα όπως έχει ξαναγίνει. Θα βόλευε κάποιους βέβαια.

jersey

Well-Known Member
Γιατί να κλειδωθεί το νήμα; Ας μεταφερθούν τα άσχετα όπως έχει ξαναγίνει. Θα βόλευε κάποιους βέβαια.
η κλινική συγκεκριμένα δεν ήθελε καν να δημοσιευτεί αυτό το περιστατικό στο φόρουμ, αφού θα ήταν δυσφήμιση για την ίδια και το είχε αναφέρει και στον jacksmith περί αλλαγή σχέσεων, αφού αποφάσισε να μη κρύψει την επέμβαση του από τα μέλη του φόρουμ.

giorgosv

Active Member
η κλινική συγκεκριμένα δεν ήθελε καν να δημοσιευτεί αυτό το περιστατικό στο φόρουμ, αφού θα ήταν δυσφήμιση για την ίδια και το είχε αναφέρει και στον jacksmith περί αλλαγή σχέσεων, αφού αποφάσισε να μη κρύψει την επέμβαση του από τα μέλη του φόρουμ.

Στα ανεξάρτητα περιστατικά της κλινικής υπάρχει θέμα. Σαν να βλέπουμε δύο διαφορετικούς γιατρούς σε σχέση με τα αποτελέσματα που παρουσιάζει η κλινική.
Και το πρώτο πρώτο ανεξάρτητο αποτέλεσμα που έκανε τον γιατρό να γραφτεί στο φόρουμ ήταν για άσχημες ουλές μετά από στριπ.

oreo

Well-Known Member
Είμαι κάτοικος εξωτερικού :)
Κοιτάζω το συμφέρον μου
διαβάζω εφημερίδα
και στο στρατό υπηρέτησα
για την μαμά πατρίδα

Μπλουζα