Μεταμόσχευση 2500 fut kai 550 fue. Κλινική ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ. Αρνητική εμπειρία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Άραγε εαν κλειδώσει ενα νήμα και δεν μπορεί να ξαναέρθει στην επιφάνεια, ποσό εύκολα θα ξεχαστεί;
Just thinking loudly!
Λες να ειναι αυτός ο στόχος του σημερινού παραλογισμού;. Όπως έγινε και με την δική σου περίπτωση.

Ronaldo

Well-Known Member
Θα ξεκινήσω να σχολιάζω και σε άλλα μήπως αυτό σε κάνει να σταματήσεις τις ανοησίες που λές και τις γράφεις και δημόσια!! Σε προκάλεσα δημόσια να συναντηθούμε και να σου πω για ποιους λόγους που δεν θα το έκανα έτσι και αλλιώς δεν γίνεται να εκπροσωπώ την μπαρούφα που λες!!! Εσυ μετά θα βγεις να πεις ότι έγραψες αναλήθειες και κουταμάρες?? Επιπλέον όσες φορές έγραψα στο νήμα συγκεκριμένης κλινικής είναι γιατί έβλεπα ένα καταιγισμό σχολίων καταστροφολογίας και διαπόμπευσης που δεν έχω δει σε άλλα νήματα πολύ κακών αποτελεσμάτων και μου έκανε εντύπωση και επειδή ήξερα τι θα ακολουθήσει πάντα αν τα ξαναδιαβάσεις θα δεις που λέω ότι ξέρω ότι θα μου πουν ότι παίρνω το μέρος του γιατρού. Επειδή καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται έχω δει τους περισσότερους γιατρούς στην Ελλάδα αυτό με κάνει ύποπτο εκπρόσωπο όλων των κλινικών??
οχι μη σε βάζουμε σε κόπο. καμιά φορά δεν μπορούμε να αποδείξουμε αυτά που λέμε δυστυχώς. Στο ανέφερα η συνάντηση δεν μ λέει κάτι από την στιγμή που δεν μπορείς να αποδείξεις οτι εισαι το ιδιο άτομο που θα έρθει με αυτό που γράφει, το οποίο δεν ειναι τυχαίο και λέει αυτά που πρέπει την κατάλληλη στιγμή για να πετύχει τους στόχους του. Αλλά θα σου έλεγα τι πετυχαίνει. Μόνο εκτίθεται και τον παίρνουν πρέφα και οι υπόλοιποι.

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Αυτή η εξισορρόπηση των αποτελεσμάτων πως και τα 2 είναι καλά,δειχνει και το μέγεθος της άγνοιας.
Θέλω να πιστεύω.

aeratos28

Just aeratos
Είστε αλητηριοι κύριοι εσείς που πάτε να κάνετε αυτό που ανέφεραν οι συνάδελφοί φορουμιτες...δεν το σκέφτηκα πάνω στο άναμμα των λαμπακίων μου ως συνήθως...είστε διπρόσωποι ,εκπρόσωποι ,αντιπρόσωποι ,και αντιπροσωποι(δανιεισμενο από τη φιλόλογο Κούλα )...και θέλετε να μας πάρετε τα μετρα...για αυτό χώθηκε η μουχριτσα ο Χρήστος ,εδώ να πει την καραμέλα για τον vlafo..δεν πήγε στο νήμα του vlafo να μιλησει.ουτε στο δικό του..με σάλτσα περιποιημένη κιόλας αυτή τη φορά..κατεστραμμένη δοτρια λέει..χαχα,για να γίνει τζερτζελο ,να κλειδωθεί το νήμα..πολύ σωστό..που μυαλό ο αερατος,ξεκίνησα τα δικά μου εγω

chris1908

Member
οχι μη σε βάζουμε σε κόπο. Η δουλειά σου ειναι συγκεκριμένη φίλε μου. Είπαμε τα αυτονόητα δεν χρειάζονται αποδείξεις. Στο ανέφερα η συνάντηση δεν μ λέει κάτι από την στιγμή που δεν μπορείς να αποδείξεις οτι εισαι το ιδιο άτομο που θα έρθει με αυτό που γράφει, το οποίο ειναι δασκαλεμένο να λέει αυτά που πρέπει την κατάλληλη στιμγή και να παρακολουθεί.
Σου λέω σε pm διεύθυνση όνομα, επώνυμο και ότι θέλεις και δεν υπάρχει λόγος να εμφανιστεί κανένας άλλος γιατί το λέω για τελευταία φορά και αν καταλάβεις εσύ και όποιος άλλος πιστεύει το ίδιο ότι και για λόγους ιδιοσυγκρασίας και για λόγους ιδιότητας δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο!! Δεν μπορώ να ανοίξω μυαλά να το βάλω μέσα πιστέψτε ότι θέλετε εγώ έκανα την πρόσκληση και είμαι στην διάθεση του forum επώνυμα και καθαρά, επίσης δεν είχα καμία πρόθεση ούτε το νήμα του παιδιού να χαλάσω ούτε να ξεχαστεί κάτι όπως γράφουν οι συνομοσιολόγοι......που βλέπουν πάντα όποιον λειτουργεί διαφορετικά ως εχθρό και ύποπτο.

vlafo

Well-Known Member
Δε βλέπω κανένας όμως να σχολίασε τις δότριες.
Τις παρέθεσα αλλά το παγώνι.
Εγώ στο 11μηνο με 1ποντο μαλλί που με κούρεψε η γυναίκα μου και το άλλο στο 8μηνο.
Και φυσικά η γυναίκα μου γέλαγε όταν της είπα ότι μου λένε ότι είναι 3 πόντους το μαλλί.

Αναμένω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Εσενα ίσως σου δώσω ελαφρυντικά γτ δεν έχω συνομιλήσει πάλι μαζί σου..η αν έχουμε μιλήσει δεν το θυμάμαι..αλλά για τον άλλον το πιστεύω ότι κουτοπόνηρα μπήκε και έγραψε ότι έγραψε και χάθηκε μετά ..και το σωστό ,είναι να μην σβηστεί κανένα μνμ ώστε να φαίνονται όλα αυτά.

chris1908

Member
Chris
Μπορείς να μας πεις τι προσπαθείς να μας αποδείξεις?
Που ήσουν τόσο καιρό σε άλλα νήματα?
Τίποτα απολύτως φίλε μου vlafo,
Έκανα ένα σχόλιο που επειδή δεν άρεσε ξεκίνησε η καραμέλα των ύποπτων, αν κάποιος δεν γράφει και απλά παρακολουθεί δεν είναι ύποπτος απλά δεν γράφει. Το μόνο λάθος που έκανα ήταν ότι έγραψα σε αυτό το νήμα. Δεν ξύπνησα τώρα ούτε και θα έγραφα πάλι απλά όταν σε θίγουν απαντάς στην παραφροσύνη, στα πλαίσια αυτά έθεσα εαυτό στο forum γιατί δεν λασπολογώ πίσω από το πληκτρολόγιο έχω όνομα επώνυμο και υπόληψη που όποιος την αμφισβητεί χωρίς στοιχεία θα παίρνει απάντηση. Αν δεν σε κάλυψα το συζητάμε εκ νέου. Παρεπιπτώντος συγχαρητήρια για την επέμβασή σου μάλιασα να το λέω εμένα μου άρεσε η εικόνα.

jersey

Well-Known Member
Δε βλέπω κανένας όμως να σχολίασε τις δότριες.
Τις παρέθεσα αλλά το παγώνι.
Εγώ στο 11μηνο με 1ποντο μαλλί που με κούρεψε η γυναίκα μου και το άλλο στο 8μηνο.
Και φυσικά η γυναίκα μου γέλαγε όταν της είπα ότι μου λένε ότι είναι 3 πόντους το μαλλί.

Αναμένω.
ένας σχολίασε αρνητικά την εικόνες της δότριας που παρέθεσες ότι ειναι ταλαιπωρημένη και νόμιζε οτι ήσουν εσύ αρχικά σε αυτές, ενώ ηταν του Xristou οι εικόνες της δότριας που ανέβασες.

vlafo

Well-Known Member
Τίποτα απολύτως φίλε μου vlafo,
Έκανα ένα σχόλιο που επειδή δεν άρεσε ξεκίνησε η καραμέλα των ύποπτων, αν κάποιος δεν γράφει και απλά παρακολουθεί δεν είναι ύποπτος απλά δεν γράφει. Το μόνο λάθος που έκανα ήταν ότι έγραψα σε αυτό το νήμα. Δεν ξύπνησα τώρα ούτε και θα έγραφα πάλι απλά όταν σε θίγουν απαντάς στην παραφροσύνη, στα πλαίσια αυτά έθεσα εαυτό στο forum γιατί δεν λασπολογώ πίσω από το πληκτρολόγιο έχω όνομα επώνυμο και υπόληψη που όποιος την αμφισβητεί χωρίς στοιχεία θα παίρνει απάντηση. Αν δεν σε κάλυψα το συζητάμε εκ νέου. Παρεπιπτώντος συγχαρητήρια για την επέμβασή σου μάλιασα να το λέω εμένα μου άρεσε η εικόνα.
Ναι αλλά έχει αντιφάσεις η όλη κριτική σου.
Θέλεις να μιλήσουμε σε στοιχεία για του συγκεκριμένου την επέμβαση?
Δεν το έκανα μέχρι τώρα αλλά δεν μπορεί να εξισορροπούνται καταστάσεις και να λέμε γενικά και αόριστα,μια χαρά είναι και τα 2 αποτελέσματα.
Εμένα που γνωρίζω την κάθε λεπτομέρεια δεν με καλύπτει.
Δεν το καταλαβαίνεις αυτό?
Τι μήνυμα περνάς όταν το λες έτσι?
Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να δω αποτελέσματα καλύτερα από το δικό μου αν υπάρχουν.
Μου τα δείχνεις στο φόρουμ?

vlafo

Well-Known Member
ένας σχολίασε αρνητικά την εικόνες της δότριας που παρέθεσες ότι ειναι ταλαιπωρημένη και νόμιζε οτι ήσουν εσύ αρχικά σε αυτές, ενώ ηταν του Xristou οι εικόνες της δότριας που ανέβασες.
Ναι οκ περιμένω όμως και από εσάς να δούμε.
Τους πολλούς.

gregkont13

Verified MM member
Ναι οκ περιμένω όμως και από εσάς να δούμε.
Τους πολλούς.

Να σχολιάσουμε αν είναι ζορισμένη η δότρια σου? Εγώ δεν μιλάω τόση ώρα επίτηδες. Τι να πω? Ότι είναι μια χαρά (προφανώς) στο νήμα του άλλου παιδιού που ψάχνει για smp...

Aldo

Well-Known Member
όπως γράφουν οι συνομοσιολόγοι......που βλέπουν πάντα όποιον λειτουργεί διαφορετικά ως εχθρό και ύποπτο.
@CVIAL , ο κυριος, χαρατηριζει τα μέλη συνομοσιολογους και παραφρονες, που βλέπουν εχθρούς πάντα στο διαφορετικό.
Δεν θυμάμαι να τον χαρακτήρισε κάποιος τον κύριο .

vlafo

Well-Known Member
Να σχολιάσουμε αν είναι ζορισμένη η δότρια σου? Εγώ δεν μιλάω τόση ώρα επίτηδες. Τι να πω? Ότι είναι μια χαρά (προφανώς) στο νήμα του άλλου παιδιού που ψάχνει για smp...
Έχεις δίκιο παίζουμε με τον πόνο του.

Μπλουζα