Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λες να ειναι αυτός ο στόχος του σημερινού παραλογισμού;. Όπως έγινε και με την δική σου περίπτωση.Άραγε εαν κλειδώσει ενα νήμα και δεν μπορεί να ξαναέρθει στην επιφάνεια, ποσό εύκολα θα ξεχαστεί;
Just thinking loudly!
Λες να ειναι αυτός ο στόχος του σημερινού παραλογισμού;. Όπως έγινε και με την δική σου περίπτωση.
[/QUOTE
Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε.
οχι μη σε βάζουμε σε κόπο. καμιά φορά δεν μπορούμε να αποδείξουμε αυτά που λέμε δυστυχώς. Στο ανέφερα η συνάντηση δεν μ λέει κάτι από την στιγμή που δεν μπορείς να αποδείξεις οτι εισαι το ιδιο άτομο που θα έρθει με αυτό που γράφει, το οποίο δεν ειναι τυχαίο και λέει αυτά που πρέπει την κατάλληλη στιγμή για να πετύχει τους στόχους του. Αλλά θα σου έλεγα τι πετυχαίνει. Μόνο εκτίθεται και τον παίρνουν πρέφα και οι υπόλοιποι.Θα ξεκινήσω να σχολιάζω και σε άλλα μήπως αυτό σε κάνει να σταματήσεις τις ανοησίες που λές και τις γράφεις και δημόσια!! Σε προκάλεσα δημόσια να συναντηθούμε και να σου πω για ποιους λόγους που δεν θα το έκανα έτσι και αλλιώς δεν γίνεται να εκπροσωπώ την μπαρούφα που λες!!! Εσυ μετά θα βγεις να πεις ότι έγραψες αναλήθειες και κουταμάρες?? Επιπλέον όσες φορές έγραψα στο νήμα συγκεκριμένης κλινικής είναι γιατί έβλεπα ένα καταιγισμό σχολίων καταστροφολογίας και διαπόμπευσης που δεν έχω δει σε άλλα νήματα πολύ κακών αποτελεσμάτων και μου έκανε εντύπωση και επειδή ήξερα τι θα ακολουθήσει πάντα αν τα ξαναδιαβάσεις θα δεις που λέω ότι ξέρω ότι θα μου πουν ότι παίρνω το μέρος του γιατρού. Επειδή καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται έχω δει τους περισσότερους γιατρούς στην Ελλάδα αυτό με κάνει ύποπτο εκπρόσωπο όλων των κλινικών??
Σου λέω σε pm διεύθυνση όνομα, επώνυμο και ότι θέλεις και δεν υπάρχει λόγος να εμφανιστεί κανένας άλλος γιατί το λέω για τελευταία φορά και αν καταλάβεις εσύ και όποιος άλλος πιστεύει το ίδιο ότι και για λόγους ιδιοσυγκρασίας και για λόγους ιδιότητας δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο!! Δεν μπορώ να ανοίξω μυαλά να το βάλω μέσα πιστέψτε ότι θέλετε εγώ έκανα την πρόσκληση και είμαι στην διάθεση του forum επώνυμα και καθαρά, επίσης δεν είχα καμία πρόθεση ούτε το νήμα του παιδιού να χαλάσω ούτε να ξεχαστεί κάτι όπως γράφουν οι συνομοσιολόγοι......που βλέπουν πάντα όποιον λειτουργεί διαφορετικά ως εχθρό και ύποπτο.οχι μη σε βάζουμε σε κόπο. Η δουλειά σου ειναι συγκεκριμένη φίλε μου. Είπαμε τα αυτονόητα δεν χρειάζονται αποδείξεις. Στο ανέφερα η συνάντηση δεν μ λέει κάτι από την στιγμή που δεν μπορείς να αποδείξεις οτι εισαι το ιδιο άτομο που θα έρθει με αυτό που γράφει, το οποίο ειναι δασκαλεμένο να λέει αυτά που πρέπει την κατάλληλη στιμγή και να παρακολουθεί.
Ανακάλεσε!όπως γράφουν οισυνομοσιολόγοι......που βλέπουν πάντα όποιον λειτουργεί διαφορετικά ως εχθρό και ύποπτο.
αν κλειδωθεί όμως θα ξεχαστεί από τα νέα μέληΑυτοί που πρέπει δεν ξεχνάνε ποτέ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φυσικά αυτός είναι ο στόχος.αν κλειδωθεί όμως θα ξεχαστεί από τα νέα μέλη
Τίποτα απολύτως φίλε μου vlafo,Chris
Μπορείς να μας πεις τι προσπαθείς να μας αποδείξεις?
Που ήσουν τόσο καιρό σε άλλα νήματα?
ένας σχολίασε αρνητικά την εικόνες της δότριας που παρέθεσες ότι ειναι ταλαιπωρημένη και νόμιζε οτι ήσουν εσύ αρχικά σε αυτές, ενώ ηταν του Xristou οι εικόνες της δότριας που ανέβασες.Δε βλέπω κανένας όμως να σχολίασε τις δότριες.
Τις παρέθεσα αλλά το παγώνι.
Εγώ στο 11μηνο με 1ποντο μαλλί που με κούρεψε η γυναίκα μου και το άλλο στο 8μηνο.
Και φυσικά η γυναίκα μου γέλαγε όταν της είπα ότι μου λένε ότι είναι 3 πόντους το μαλλί.
Αναμένω.
Ναι αλλά έχει αντιφάσεις η όλη κριτική σου.Τίποτα απολύτως φίλε μου vlafo,
Έκανα ένα σχόλιο που επειδή δεν άρεσε ξεκίνησε η καραμέλα των ύποπτων, αν κάποιος δεν γράφει και απλά παρακολουθεί δεν είναι ύποπτος απλά δεν γράφει. Το μόνο λάθος που έκανα ήταν ότι έγραψα σε αυτό το νήμα. Δεν ξύπνησα τώρα ούτε και θα έγραφα πάλι απλά όταν σε θίγουν απαντάς στην παραφροσύνη, στα πλαίσια αυτά έθεσα εαυτό στο forum γιατί δεν λασπολογώ πίσω από το πληκτρολόγιο έχω όνομα επώνυμο και υπόληψη που όποιος την αμφισβητεί χωρίς στοιχεία θα παίρνει απάντηση. Αν δεν σε κάλυψα το συζητάμε εκ νέου. Παρεπιπτώντος συγχαρητήρια για την επέμβασή σου μάλιασα να το λέω εμένα μου άρεσε η εικόνα.
Ναι οκ περιμένω όμως και από εσάς να δούμε.ένας σχολίασε αρνητικά την εικόνες της δότριας που παρέθεσες ότι ειναι ταλαιπωρημένη και νόμιζε οτι ήσουν εσύ αρχικά σε αυτές, ενώ ηταν του Xristou οι εικόνες της δότριας που ανέβασες.
Ναι οκ περιμένω όμως και από εσάς να δούμε.
Τους πολλούς.
@CVIAL , ο κυριος, χαρατηριζει τα μέλη συνομοσιολογους και παραφρονες, που βλέπουν εχθρούς πάντα στο διαφορετικό.όπως γράφουν οι συνομοσιολόγοι......που βλέπουν πάντα όποιον λειτουργεί διαφορετικά ως εχθρό και ύποπτο.
Έχεις δίκιο παίζουμε με τον πόνο του.Να σχολιάσουμε αν είναι ζορισμένη η δότρια σου? Εγώ δεν μιλάω τόση ώρα επίτηδες. Τι να πω? Ότι είναι μια χαρά (προφανώς) στο νήμα του άλλου παιδιού που ψάχνει για smp...