Άλλο πάλι και τούτο. Δηλαδή αυτοί που δεν κάνουν καθόλου παρουσίαση ,σεβόμαστε την αποφασή τους και αυτοί που δεν παρουσιάζουν την 2η φορά ,όπως εγώ ,χρήζουν ειρωνικών σχολίων.
Πρώτον, εγώ δεν μπήκα, εγώ ήμουν εδώ από το 2015. Νομίζω το ίδιο και συ. Δευτερον. Εκανα μία παρουσίαση όπου παρέθεσα όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες μιας μεταμόσχευσης, παρουσίασα τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν χωρίς να αμφισβητηθούν προς τιμήν της κλινικής, με ηπιο και ευγενικό τρόπο ,δεν κατηγόρησα τον γιατρό για το θέμα της ουλής ,απλά ανέφερα τι μου είπε και στην κατακλείδα της παρουσίασης μου έγραψα κάποια γενικά συμπεράσματά μου. Και συ έρχεσαι τώρα και μου γράφεις ότι χρησιμοποίησα το φόρουμ καταγγελτικά? Γιατί δεν γράφεις απλά ότι έκανα την παρουσιασή μου?
Οσον αφορά τις μετρήσεις,, εσύ πήρες την πρωτοβουλία να με καλέσεις στο γραφείο, όπως επίσης εσύ εκείνη την μέρα μου ανέφερες να έρθω στα ραντεβού με τον Λορενζο και σε έχω ήδη ευχαριστήσει και για τα δυο. Για το cons με τον Λορενζο δεν θα πώ κάτι γιατί είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα.
Εγώ θα το επαναλάβω και δεν με πειράζει να με ειρωνευτούν ξανά ή να γραφτούν με τρόπο δεικτικό κάποια πράγματα όπως τα παραπάνω.
Με ρώτησε κάποιος αν θα παρουσιάσω και απάντησα όχι. Αν πιθανόν να μην είχα απαντήσει καθόλου, ή ότι , για διάφορους προσωπικούς λόγους δεν θα κάνω παρουσίαση, δεν θα γραφόταν κιχ από κάτω. Σιγά μην καίγονται όλοι για μια παρουσίαση από τον Γεωργίου. Εχει κάμποσες ανεξάρτητες εδώ από την κλινική. Λες και πήγα στο Ζαρεβ. Ο λόγος της ενόχλησης ήταν η αιτιολόγηση. Ότι γράφτηκε και από μένα, οτι το φόρουμ έχει πάρει ΄΄λάθος δρόμο''. Η αποψή μου σωστή ή λάθος δεν έγινε σεβαστή.
Αυτό στον πολιτισμένο κόσμο λέγεται ασυδοσία νομίζω και όχι καπέλωμα.