Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

Nikos22_

New Member
lab_hair είπε:
lab_hair είπε:
Ξεκινησα τοπικη Β12 εδω και 2 μερες χωρις να σταματησω τη μινοχ! Το πρωτο πραγμα που παρατηρησα απο τη 3η-4η εφαρμογη, ειναι οτι ανοιξε αισθητα η κορυφη μου!
-- Να σημειωσω οτι σε αντιθεση με γενικα ειναι απο τις πιο δυσκολες περιοχες για μενα η κορυφη και μια κλεινει μια ανοιγει, ενω μεγαλωνει το κενο ακομα και αν με παρει ο υπνος χωρις να λουστω και να φυγει ο πυλος που βαζω κλπ (οπου αδυνατιζει προσωρινα η τριχα! --
Τωρα αν ειναι shed, αν με πειραξαν τα υπολοιματα απο τις ταμπλετες η ειναι κατι αλλο δεν ξερω... παντως καλου κακου το ξαναεφτιαξα φιλτραρισμενο!

Η συνταγη μου ειναι 5 ταμπλετες Β12 με 500% του rda και 25ml οινοπνευμα, 20ml νερο, 15ml γλυκερινη!
Και η κατηφορα δεν σταματαει :sad:

Φιλε μ πιστευω πρεπει να σταματησεις την β12 . Δικα σου μαλλια ειναι τα κανεις οτι θελεις αλλα πιστευω κανεις λαθος επιλογη να πηγαινεις χωρις λογο σε κατι που δεν ξερεις καν αν δουλεψει ειναι ρισκο. Βαλε ρεγκαιν και περιμενε τα αποτελεσματα απο τους κορεατες κτλπ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member
somari είπε:
Άρα το γεγονός ότι ο Κωτσαρέλης είχε μιλήσει παλιότερα για την Wnt και το ρόλο της στην καράφλα, του επιστρέφει λίγο κύρος σαν επιστήμονα; Θέλω να πω, μήπως ήδη ξέρουμε πως μπορούμε να της επιτεθούμε είτε από το "μέτωπο" anti-dht είτε από το μέτωπο pro-b-catenin. Μήπως λοιπόν να ξανασκεφτούμε το μέτωπο anti-pd2?
Ο κωτσαρελης εξηγησε τη ροη βλαστοκυτταρων στο τριχ/κιο.Το μονοπατι wnt ηταν γνωστο απο παλια.Στα ευρηματα αυτα πατησαν διαφοροι γενετιστες και αρχιζουν να κατασκευαζουν αλλους ιστους απο αυτα τα βλαστοκυτταρα.Να σου πω τη γνωμη μ για τον Κωτσα...αφου τον ηπιε με τη φολικα ξεθαψε το θεμα με τις pgd2 που το ειχε στο συρταρι απο το 2006.Λεει οτι η συγκεντρωση pgd2 ειναι απιστευτα υψηλη στους καραφλους.Αφου ειναι τοσο υψηλη γιατι καραφλιαζουμε αργα?Συμφωνα με τα ευρηματα αυτα θα επρεπε να χανουμε το μαλλι σε λιγες μερες.τεσπα ο Κωτσα μιλησε για blocking ενος συγκεκριμενου υποδοχεα.Με αυτο το θεμα ασχολουνται τωρα τα αμερικανακια...αν εχουν κατι θα το πουν(μακαρι ο κωτσα να εχει σε κατι απολυτο δικιο και να μη βγαζει ενα ενα στοιχειο στη φορα για να εξασφαλισει χρηματοδοτηση).Παντως το vpa μπλοκαρει γενικα τη παραγωγη προσταγλανδινων.
Και η κατηφορα δεν σταματαει Sad
Λες να ειναι shedd:huh:

somari

Active Member
Παντως το vpa μπλοκαρει γενικα τη παραγωγη προσταγλανδινων

έχεις κάποιο paper που το δείχνει αυτό; διότη αν θυμάμαι καλά, η pgd2 είναι "κακή" για τα μαλλιά μόνο και μόνο επειδή ανταγωνίζεται την pge2... που σημαίνει αν το βαλπροϊκό καταστρέφει όοολες τις προσταγλαδίνες...

(btw τι γίνεται... οι φουντωμένες μεγάλωσαν καθόλου; )

kos1987

New Member
somari είπε:
Παντως το vpa μπλοκαρει γενικα τη παραγωγη προσταγλανδινων

έχεις κάποιο paper που το δείχνει αυτό; διότη αν θυμάμαι καλά, η pgd2 είναι "κακή" για τα μαλλιά μόνο και μόνο επειδή ανταγωνίζεται την pge2... που σημαίνει αν το βαλπροϊκό καταστρέφει όοολες τις προσταγλαδίνες...

(btw τι γίνεται... οι φουντωμένες μεγάλωσαν καθόλου; )
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1046/j.1471-4159.2003.01701.x/full

Η αληθεια ειναι οτι δεν πρεπει να δινουμε ιδιαιτερη σημασια σε αυτα τα χαρτια διοτι αφορουν αλλους ιστους.
Το παραδοξο τωρα: Η pge2 ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με το wnt
"Our work provides the first in vivo evidence that Wnt activation in stem cells requires PGE2, and suggests the PGE2/Wnt interaction is a master regulator of vertebrate regeneration and recovery."
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2692708/
Oποτε για το τι ακριβως γινεται τωρα στο τριχ/κιο, εμεις δεν μπορουμε να το ξερουμε.
Απο τα χνουδια 3 τριχες στη hairline:21m: αρχισαν να παιρνουν κεφαλι.
Εκεινο που μπορω να πω με σιγουρια και μετα απο 2 βδομαδες χρηση ειναι οτι μεσα στους κροταφους βαθια, εκει δλδη που η μινοξ εβγαλε χνουδια σε μετριο βαθμο, εχει αρχισει να κλεινει, οι τριχες απο τη μινοξ μεγαλωνουν γρηγορα(δλδη φαινεται με το ματι η διαφορα).Θα ενημερωνω για τυχον εξελιξεις παρενεργειες κλπ...

lab_rat

Member
kos1987 είπε:
Δε ξερω... ελπιζω να ειναι και να σημαινει οτι δουλευει! Παντως σχεδον ποτε δεν ειχα shed απο κατι καινουριο.. κ εχω χρησιμοποιησει τα περισσοτερα dht-blockers. Μονο απο τη μινοξ ειχα!

somari

Active Member
Nαι αυτό είχα διαβάσει για pge2... Aλλά νη ξεχνάμε, ότι θα υπάρχουν διαφορές στην oral χρήση από την topical...

Georgex6

Well-Known Member
lab_hair είπε:
kos1987 είπε:
Δε ξερω... ελπιζω να ειναι και να σημαινει οτι δουλευει! Παντως σχεδον ποτε δεν ειχα shed απο κατι καινουριο.. κ εχω χρησιμοποιησει τα περισσοτερα dht-blockers. Μονο απο τη μινοξ ειχα!
φιλε αποτι βλεπω στην υπογραφη σου δεν παιρνεις καποιο dht blocker,αυτο ειναι το βασικο που σταματαει τη κατηφορα τα υπολοιπα που δοκιμαζουμε ειναι μηπως μας δωσουν κατι παραπανω,

lab_rat

Member
Georgex6 είπε:
lab_hair είπε:
kos1987 είπε:
φιλε αποτι βλεπω στην υπογραφη σου δεν παιρνεις καποιο dht blocker,αυτο ειναι το βασικο που σταματαει τη κατηφορα τα υπολοιπα που δοκιμαζουμε ειναι μηπως μας δωσουν κατι παραπανω,

Το ξερω φιλε μου! Δυστυχως δεν εχω βρει καποιο blocker που να μπορω να χρησιμοποιησω! Το zix δε μου κανει τιποτα, η σπιρο μου κανει παρενεργιες ακομα κ στο 1 χαπι/60ml με 2ml γλυκερινης!!! Με τις τοκοτριενολες ειδα θετικα αποτελεσματα αλλα δεν εχω εδω και καιρο!
Μπορει να παιζει και αυτο το ρολο του, επειδη ομως αυτη η διαφορα εγινε πολυ μπαμ αφοτου αρχισα τη β12 δε νομιζω να φταιει κυριως αυτο!

Georgex6

Well-Known Member
Για να ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα οσον αφορα το παλικαρι με τη β12 καταρχην καλυτερα να ανοιγες ενα αλλο θεμα για να μη τα μπερδευουμε (σαυτο μπορει να βοηθησει και ο feni)
Λοιπον αν βλεπεις ξαφνικη ραγδαια τριχοπτωση δηλ. shedding και οφειλεται στη β12 τοτε παει να πει οτι αντιδρας καλα στη θεραπεια και οι τριχες που ειχες στη catagen φαση εχουν μπει στην anagen γιαυτο και πεφτουν μαζεμενες για να βγουν οι αλλες, αν ξαναλεω οφειλεται σαυτο θα κρατησει για κανα 2 μηνες και μετα το 6μηνο θα αρχισεις να πυκνωνεις.
Αλλωστε αυτο αναφερει και η ερευνα για τη β12 οτι το αποτελεσμα της χρησης της ειναι οτι επαναφερει τη τριχα σε αναγενη φαση.
Εδω ομως ηταν και ο προβληματισμος μου κατα ποσο μπορει να βοηθησει σε καραφλες τελειως περιοχες γιαυτο ειχα γραψει παλιοτερα οτι ειμαι λιγο επιφυλακτικος οσον αφορα ποιοι μπορει να ωφεληθουν
διαβαζοντας ομως προσεκτικα την ερευνα για το vpa βλεπω πολλες ομοιοτητες μαυτα που γραφει ο κωτσαρελης
περισσοτερες λεπτομερειες στη συνεχεια...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
Κοs, μιας και είσαι ότι πιο κοντά σ χημικό από γνώσεις εδώ, μπορείς να μου πεις μήπως αν το βαλπροικό αντιδράει με τα συστατικά του Ζιξ; Ελεγα να πάρω ταμπλέτες και να τις ρίξω μέσα.

ThomasR

New Member
kos η δοσολογια ειναι σωστη ;
Βρηκα αυτο το site και ο George απο Ελλαδα εχει βαλει πολλα χαπια.
http://www.hairsite.com/hair-loss/forum_entry-id-104961-page-0-category-0-order-last_answer.html

somari

Active Member
Τι έγινε ρε παιδιά... 2 άτομα είχαμε που το πέρνανε εξαφανίστηκαν και οι 2...;;; Τόσο σοβαρές παρενέργειες;;; :p :p

kos1987

New Member
[amquote]
somari είπε:
Κοs, μιας και είσαι ότι πιο κοντά σ χημικό από γνώσεις εδώ, μπορείς να μου πεις μήπως αν το βαλπροικό αντιδράει με τα συστατικά του Ζιξ; Ελεγα να πάρω ταμπλέτες και να τις ρίξω μέσα.
[/amquote]
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?:21m:
Λογικα θα αντιδρα, τοσα μαρματζουλια εχει το ζιξ ψευδαργυρο κλπ. δεν ειναι καλη ιδεα.
http://www.hairsite.com/hair-loss/forum_...nswer.html
Εγω θα εβαζα αλλο ενα...
Αλλο ειναι το θεμα...ο georgex6 λεει για πονοκεφαλο, εγω δεν εχω καταλαβει τπτα και ειμαι και επιρρεπης...

Δεν παρατηρω αλλαγη στο μαλλι απο την Κυριακη..ειπα εαν δω τπτα θα ενημερωσω.Ειμαι στη γυρα διαρκως ολη τη βδομαδα και δεν εχω χρονο...μαλιστα εχασα και 2 συνεχομενες δοσεις.
Καποια πραγματα θελουν χρονο εδω αλλοι βαζουν βηματοπροστη για μηνες και δεν βλεπουν τπτα...χαλαρα λοιπον.

soylios

Member
σημερα κλεινω 20 μερες που βαζω Valproic Acid εχουν βγει κατι χνουδακια και αρχισαν να μεγαλωνουν λιγο αλλα τιποτα το ιδιαιτερο ψιλοπρατα και μετα τις 2 βδομαδες παρατηρω στασιμοτητα, δεν ξερω μηπως η λοσιον χρειαζονταν να διατηρειτε σε ψυγειο ολον αυτο τον καιρο την εχω εξω ειναι και καλοκαιρι φοβαμαι μηπως εχει χαλασει και δεν κανει δουλεια

οσο για την b12 δεν ξερω για τοπικα αλλα σε ληψη απο το στομα δεν κανει τιποτα, περνω εδω και 3 μηνες μια πολυβιταμινη που περιεχη 25mcg β12 ειναι 400% του Daily Value δεν εχω παρατηρησει καποιο regrowth

Georgex6

Well-Known Member
[amquote]
ThomasR είπε:
http://www.hairsite.com/hair-loss/forum_entry-id-104961-page-0-category-0-order-last_answer.html
[/amquote]
εγω ειμαι φιλε ο george? ο x6? με θυμηθηκες? lol
στα 100ml εβαλα 7γρ. και βαζω 1ml την ημερα θα κρατησει πανω απο 2 μηνες
παντως παιδες οπως εχει χιλιοειπωθει το μαλλι θελει μεγαλη υπομονη δηλ. αυτοι που κανουν μεταμοσχευση γιατι περιμενουν μηνες και τα εχουνε σκασει κιολας κι εμεις με μια αλοιφη θα βγαλουμε μαλλια σε 10μερες?

λοιπον οριστε και η ερευνα του κωτσαρελη στην οποια αναφερονται οι κορεατες www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/21206086/

Μπλουζα