hairlosscursed
Well-Known Member
Μιζερια...πολυ μιζερια...γερασα πια μαγκες....μας αφιερωνω το τραγουδι του Δημητρη Μητροπανου καλοκαιρια και χειμωνες...18 χρονων ξεκινησα και πηγα 35...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
[/amquote]hairlosscursed είπε:Μιζερια...πολυ μιζερια...γερασα πια μαγκες....μας αφιερωνω το τραγουδι του Δημητρη Μητροπανου καλοκαιρια και χειμωνες...18 χρονων ξεκινησα και πηγα 35...
[/amquote]kapamarou είπε:hairlosscursed είπε:Μιζερια...πολυ μιζερια...γερασα πια μαγκες....μας αφιερωνω το τραγουδι του Δημητρη Μητροπανου καλοκαιρια και χειμωνες...18 χρονων ξεκινησα και πηγα 35...
το θεμα ειναι αρκετα ενδιαφερον και σαν θεατης αλλα και σαν χρηστης της ουσιας.
δεν εχω καταλαβει ακομα αν δουλευει,αλλα αν ξεπερασει αυτα που εχω δοκιμασει(τα οποια με επιασαν αρκετα καλα)
τοτε....
http://www.youtube.com/watch?v=78BfHbNeje8
ακομα τιποτα,ουτε σε αποτελεσματα ουτε σε παρενεργειες,αλλα θα δωσω μηνες περιθωριο.εσυ kapa απο τη χρηση του vpa εχεις παρατηρησει τιποτα??
[/amquote]somari είπε:Παίζει όμως εσύ Καπα απλά να έχεις φτάσει στον κόφτη με την αιρόλ, για αυτό να μη βλέπεις διαφορά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
[/amquote]Georgex6 είπε:λοιπον οριστε και η ερευνα του κωτσαρελη στην οποια αναφερονται οι κορεατες www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/21206086/
[/amquote]Άγγελος είπε:Αχχχ somari δεν με προσέχεις, είπα πιο πριν για τη γλυκερίνη...
[/amquote]AKHS είπε:Αμάν αυτά τα ποντίκια αρχίζουν να μου τι δίνουν στα νεύρα, ότι και να βάλουν βγάζουν μαλλιά με εμάς τι γίνεται όμως ( βλεπε astressin b) Ελπίζω το Βαλπροϊκό οξύ να κάνει δουλειά και σε εμάς και όχι μόνο στα ποντίκια…. Υπομονή λοιπόν να δούμε τα αποτελέσματα των ερευνών αλλά και όσων το χρησιμοποιούν.
[/amquote]Georgex6 είπε:λοιπον οριστε και η ερευνα του κωτσαρελη στην οποια αναφερονται οι κορεατες www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/21206086/
[/amquote]somari είπε:Moυ κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχουν βγαλει τα αποτελέσματα... τι τους πήγε πίσω άραγε;
[/amquote]somari είπε:Α άρα τέλη Μαϊου θα ξεκινούσε, όχι θα τελείωνε... Καλό εξάμηνο δηλαδή...
Αλλά εσύ δε μίλαγες μέσω mail μαζί τους και ήταν σε φάση που σου λέγανε κιόλας πως πάει η φάση 2 ? (ότι δεν έχουν προσέξει καρκινογενέσεις κλπ?)