Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

hairlosscursed

Well-Known Member
Μιζερια...πολυ μιζερια...γερασα πια μαγκες....μας αφιερωνω το τραγουδι του Δημητρη Μητροπανου καλοκαιρια και χειμωνες...18 χρονων ξεκινησα και πηγα 35...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
hairlosscursed είπε:
Μιζερια...πολυ μιζερια...γερασα πια μαγκες....μας αφιερωνω το τραγουδι του Δημητρη Μητροπανου καλοκαιρια και χειμωνες...18 χρονων ξεκινησα και πηγα 35...
[/amquote]
το θεμα ειναι αρκετα ενδιαφερον και σαν θεατης αλλα και σαν χρηστης της ουσιας.
δεν εχω καταλαβει ακομα αν δουλευει,αλλα αν ξεπερασει αυτα που εχω δοκιμασει(τα οποια με επιασαν αρκετα καλα)
τοτε....
http://www.youtube.com/watch?v=78BfHbNeje8

MANKAR

Active Member
[amquote]
kapamarou είπε:
hairlosscursed είπε:

το θεμα ειναι αρκετα ενδιαφερον και σαν θεατης αλλα και σαν χρηστης της ουσιας.
δεν εχω καταλαβει ακομα αν δουλευει,αλλα αν ξεπερασει αυτα που εχω δοκιμασει(τα οποια με επιασαν αρκετα καλα)
τοτε....
http://www.youtube.com/watch?v=78BfHbNeje8
[/amquote]

εσυ kapa απο τη χρηση του vpa εχεις παρατηρησει τιποτα??

kapa

Μέλος του προσωπικού
εσυ kapa απο τη χρηση του vpa εχεις παρατηρησει τιποτα??
ακομα τιποτα,ουτε σε αποτελεσματα ουτε σε παρενεργειες,αλλα θα δωσω μηνες περιθωριο.
κανω 2 εφαρμογες την ημερα και μερικες φορες και 3.

somari

Active Member
Παίζει όμως εσύ Καπα απλά να έχεις φτάσει στον κόφτη με την αιρόλ, για αυτό να μη βλέπεις διαφορά.

kapa

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
somari είπε:
Παίζει όμως εσύ Καπα απλά να έχεις φτάσει στον κόφτη με την αιρόλ, για αυτό να μη βλέπεις διαφορά.
[/amquote]
εχω σχεδον φτασει στον κοφτη φετος και τα δικα μου συμπερασματα ισως να ειναι λανθασμενα.
αν δεν χρησιμοποιουσα μινοξιδιλη με airol ισως τωρα να ειχα επανεκφυση.
πρεπει να λαβουμε υποψιν και τι χρησιμοποιουσε ο καθε ενας πριν απο αυτο.
εγω προσωπικα σε εμενα δεν περειμενω κατι,απλα δεν εμεινε κατι αλλο να βαλω στο κεφαλι μου:angel:

Η μόνη παρενέργεια που είχα από την ΠΓ ήταν το λάδωμα τπτ άλλο κι επειδή πολλά ακούγονται, παύω να τη χρησιμοποιώ. Το διάλυμα το οποίο χρησιμοποιώ, είναι πόσιμο των 40 χιλιοστόλιτρων, περιέχει ουρία και κάποιο υδροχλωρικό, δεν θυμάμαι ακριβώς. Κοστίζει 3 ευρά και περιέχει στη συσκευασία μία σύριγγα των 2 χιλιοστόλιτρων (όχι ιδιαίτερα πρακτική, αδειάζει με το ελάχιστο πάτημα, απευθείας).

@MANKAR Καθαρό προσωπικό κόλλημα είναι αυτό με τις φωτό. Σας εκτιμώ όλους και σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας κι ελπίζω να καταφέρω να συνεισφέρω με τον τρόπο μου. Μην με παίρνεις με κακό μάτι, δεν είμαι παρτάκιας σε καμία περίπτωση. Κι εγώ μαζί με τους υπόλοιπους δοκιμάζω να βρω τη μαγική συνταγή. Όλοι μας από κάτι γνωρίζουμε και το φόρουμ είναι τεράστιο, αν δεν στρώσεις κώλο να ενημερωθείς, δεν κερδίζεις τπτ. Μακάρι να είχα τη φόρμουλα που θα μας έδινε όλους μας μαλλιά, θα τη μοιραζόμουν χωρίς 2η σκέψη!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member
[amquote]
Georgex6 είπε:
λοιπον οριστε και η ερευνα του κωτσαρελη στην οποια αναφερονται οι κορεατες www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/21206086/
[/amquote]

Για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα...
Εχουν προηγηθει πολλες εργασιες σχετικα με wnt και τριχες...Εργασιες Κωτσαρελη σε ποντικια με τη φολικα κλπ...Απο εκει εχει συνεχεια...
Η πρωτη ξεκλειδωτη ερευνα που μπορω να σας δειξω που δειχνει οτι τα ανδρογονα επηρεαζουν το wnt μονοπατι ειναι αυτη http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2682470/
Εδω οι Ιαπωνες διερευνουν τη σχεση ανδογονων υποδοχεων καραφλων dp με b-catenin/wnt.Να τονισουμε οτι τα καραφλα dp κυτταρα εκφραζουν 310% περισσοτερους ανδρογονους υποδοχεις σε σχεση με τα dp των ατομων που ζηλευουμε:dodgy:

Μετα με αυτη την ερευνα http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=stem%20cell%20wnt%20androgen%20hair%20follicle
γινεται περαιτερω αναλυση και οι Αργεντινοι δειχνουν το ρολο της gsk3b.

Στα ευρηματα αυτα οι Κορεατες αρχισαν τις δοκιμες ενος gsk3b-inhibitor, του βαλπροικου και τα ποντικια ανταποκριθηκαν εξαιρετικα, επισης αδειασαν τον Κωτσαρελη-φολικα με το "δικο"" του gsk3b-inhibitor,το Licl, που προκαλεσε σοβαρες ανωμαλιες στο δερμα, οι επισημες δοκιμες vpa σε 40 ατομα ειναι σε εξελιξη...μενει να δουμε τι θα γινει...

AKHS

Member
Αμάν αυτά τα ποντίκια αρχίζουν να μου τι δίνουν στα νεύρα, ότι και να βάλουν βγάζουν μαλλιά με εμάς τι γίνεται όμως ( βλεπε astressin b) Ελπίζω το Βαλπροϊκό οξύ να κάνει δουλειά και σε εμάς και όχι μόνο στα ποντίκια…. Υπομονή λοιπόν να δούμε τα αποτελέσματα των ερευνών αλλά και όσων το χρησιμοποιούν.

kapa

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
AKHS είπε:
Αμάν αυτά τα ποντίκια αρχίζουν να μου τι δίνουν στα νεύρα, ότι και να βάλουν βγάζουν μαλλιά με εμάς τι γίνεται όμως ( βλεπε astressin b) Ελπίζω το Βαλπροϊκό οξύ να κάνει δουλειά και σε εμάς και όχι μόνο στα ποντίκια…. Υπομονή λοιπόν να δούμε τα αποτελέσματα των ερευνών αλλά και όσων το χρησιμοποιούν.
[/amquote]
επειδη δεν εχουν ΑΑ:grandpa::21m:

kos1987

New Member
[amquote]
Georgex6 είπε:
λοιπον οριστε και η ερευνα του κωτσαρελη στην οποια αναφερονται οι κορεατες www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/21206086/
[/amquote]

Βασικα ο Κωτσα στη συγκεκριμενη ερευνα εχει διακοσμητικο ρολο...τεσπα
Η "γεματη" ξεκλειδωτη εκδοχη http://www.expert-reviews.com/doi/pdf/10.1586/edm.11.7

Male androgenetic alopecia is due to hair follicle stem cell inactivation
In summary, based on the recent findings of Garza and colleagues,
as well as prior studies, it appears that stabilization of b-catenin
expression in bulge stem cells and stimulation of FGF and/or inhibition
of BMP signaling in the DP may allow for HG activation and
the halting of hair loss in patients suffering from AGA
Ολα τα παραπανω τα κανει το vpa.
Ειμαι περιεργος τι θα γινει με τη "νεα" ανακαλυψη του Κωτσα, τους pgd2-blockers.

somari

Active Member
Moυ κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχουν βγαλει τα αποτελέσματα... τι τους πήγε πίσω άραγε;

kos1987

New Member
[amquote]
somari είπε:
Moυ κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχουν βγαλει τα αποτελέσματα... τι τους πήγε πίσω άραγε;
[/amquote]
Για τους κορεατες λες? Απ'οτι εχω καταλαβει πριν μια βδομαδα ξεκινησε η φαση 2... γιατι πριν ελεγε This study is currently recruiting participants ενω τωρα This study is ongoing, but not recruiting participants.

somari

Active Member
Α άρα τέλη Μαϊου θα ξεκινούσε, όχι θα τελείωνε... Καλό εξάμηνο δηλαδή... :(
Αλλά εσύ δε μίλαγες μέσω mail μαζί τους και ήταν σε φάση που σου λέγανε κιόλας πως πάει η φάση 2 ? (ότι δεν έχουν προσέξει καρκινογενέσεις κλπ?)

kos1987

New Member
[amquote]
somari είπε:
Α άρα τέλη Μαϊου θα ξεκινούσε, όχι θα τελείωνε... Καλό εξάμηνο δηλαδή... :(
Αλλά εσύ δε μίλαγες μέσω mail μαζί τους και ήταν σε φάση που σου λέγανε κιόλας πως πάει η φάση 2 ? (ότι δεν έχουν προσέξει καρκινογενέσεις κλπ?)
[/amquote]

οχι δεν μ ειπανε για τη φαση 2 τπτα(οταν αρχισα να τους ρωταω γι'αυτη τη φαση δεν μ ξαναπαντησανε).Μου ειπανε για τα ποντικια που η ερευνα δεν σταματησε και για τις δοκιμες που εγιναν σε ανθρωπους.Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι οι κορεατες πηγαν κατευθειαν στο ψητο, δεν βλεπω στο μητρωο φαση 1, αλλα το βαλπροικο εχει χρησιμοποιηθει τοπικα σε παλιοτερες μελετες, εχει περασει απο τη φαση 1 για θεραπεια ενος δερματικου νεοπλασματος και για θεραπεια μιας μορφης ψωριασης.Αν δεις στην ερευνα δεν τιθεται καν θεμα ασφαλειας... [Designated as safety issue: No]

Μπλουζα