Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Adriano είπε:Σε μεγάλα norwood λέτε να έχει αποτέλεσμα?
Adriano είπε:Σε μεγάλα norwood λέτε να έχει αποτέλεσμα?
xDante είπε:είμαι πολύ αισιόδοξος Andriano πάω για 6άρι και βλέπω εξέλιξη.. είμαστε σε αναμονή...
MANKAR είπε:Adriano είπε:Σε μεγάλα norwood λέτε να έχει αποτέλεσμα?
αν εχει αποτελεσμα θα εχει σε ολους ανεξαρτητως norwood!!απλα το 6 θα γινει 1 και το 2 παλυ ενα!!το ιδιο αποτελεσμα απλα εντυπωσιακοτερη αλαγη στα μεγαλυτερα!!
n094 είπε:xDante είπε:είμαι πολύ αισιόδοξος Andriano πάω για 6άρι και βλέπω εξέλιξη.. είμαστε σε αναμονή...
Δηλαδή xDante μέσα σε 7-8 μέρες εφαρμογής σου έχει δείξει αποτελέσματα (shedding και πάχυνση;;;; ). Να ρωτήσω ξανά, αν το σκεύασμα αυτό λειτουργεί και ως DHT blocker ή/και ως Growth stimulant όπως η minox. ο ΚΟΣ κάπου αναφέρει ότι λειτουργεί όπως η μινοξ, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα πρέπει να λαμβάνει και DHT blocker άρα αν θέλει να κάνει δουλειά που θα κρατήσει, ναι;
n094 είπε:xDante είπε:είμαι πολύ αισιόδοξος Andriano πάω για 6άρι και βλέπω εξέλιξη.. είμαστε σε αναμονή...
Δηλαδή xDante μέσα σε 7-8 μέρες εφαρμογής σου έχει δείξει αποτελέσματα (shedding και πάχυνση;;;; ). Να ρωτήσω ξανά, αν το σκεύασμα αυτό λειτουργεί και ως DHT blocker ή/και ως Growth stimulant όπως η minox. ο ΚΟΣ κάπου αναφέρει ότι λειτουργεί όπως η μινοξ, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα πρέπει να λαμβάνει και DHT blocker άρα αν θέλει να κάνει δουλειά που θα κρατήσει, ναι;
xDante είπε:n094 είπε:xDante είπε:είμαι πολύ αισιόδοξος Andriano πάω για 6άρι και βλέπω εξέλιξη.. είμαστε σε αναμονή...
n094 και shedding βλέπω και πύκνωση βλέπω η πάχυνση είναι κάτι το οποίο το περιμένω μετά τους 2 μήνες ο κος παρέθεσε μια έρευνα που λέει οτι είναι και DHT blocker απο την άλλη αν εμείς καταστέλουμε αυτή την πρωτείνη που παίρνει εντολή απο την DHT να μας ρίξει τα μαλλιά και όση και DHT να έχουμε στην κεφάλα μας η συγκεκριμένη πρωτείνη δεν ενεργοποιείται...κλαιν μαιν για την DHT αν είναι όπως λέγονται... για τον chs θα έλεγα είναι μια SUPERMINOX χωρίς παρενέργειες ένα ΥΠΕΡΦΑΡΜΑΚΟ το οποίο εστιάζει στο στο πρόβλημα... ακούγεται ουτοπικό έτσι ?? θα δείξει σε 3 μήνες...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν χρησιμοποιω pg. Το εφτιαξα με γλυκερινη. Και τα 2 τα βρισκεις στα φαρμακεια!Adriano είπε:Μάλλον είναι η απορρόφηση κάτι τέλοσπάντων σε σχέση με αυτό.Να σου πω.Pg που βρήκες???
xDante είπε:έχουμε καμιά ένδειξη παρενέργειας ρε παιδιά ? εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο προς το παρόν.. λίγο κουρασμένα τα μάτια μου νιώθω αλλά δεν ξέρω αν είναι απο το Pc ... πεταρίζει και το δεξί βλέφαρο μερικές φορές... σε στύσεις και πρωινές ''σηκωμάρες'' πάντως κανένα πρόβλημα προς το παρόν για όποιον ανησυχεί...