Παιδιά καλημέρα κι από μένα!!!
Καινούριο μέλος στο forum αλλά όχι στον αγώνα,δυστυχώς!!!Παίδες,ήθελα τη γνώμη σας αν πιστεύετε ότι το vpa κάνει και για κοριτσάκια.Κυρίως για μείωση τριχόπτωσης ενδιαφέρομαι γιατί αυτές τις μέρες στο κεφάλι μου γίνεται της π**τάνας!Είμαι 31 και μετά απο ένα τριχοριζόγραμμα μου βγήκε το μαντάτο της ΑΑ.Αφού μου πήρε περίπου 9 μήνες να βρω ένα δερματολόγο που να πεισθεί ότι τα μαλλιά μου εγκαταλείπουν το κεφάλι μου(δε φαίνεται τίποτα ακόμα γι'αυτό),ξεκίνησα αντισυλληπτικά Οκτώβρη του 2010 και λίγο αργότερα φίνα(ω ναι!)και ήμουνα τούμπανο μέχρι τώρα που αναγκαστικά κάνω διακοπή λόγω μακροχρόνιας χρήσης.Να προσθέσω ότι με τα τοπικά δεν τα πήγα και πολύ καλά,με μινοξιδίλη δηλαδή δεν είδα βελτίωση και η περισσότερη έμενε στα μαλλιά μου κι έκανε κάτι ασπρίλες σα να με είχαν...ξέρετε τι στο κεφάλι(παρεπιπτόντως "κακές" κουβέντες επιτρέπονται ή όχι?).Θα εκτιμούσα τη γνώμη σας καθώς ό,τι έχω σώσει από την κόμη μου στο site αυτό οφείλεται!
Παρεπιπτόντως,xDante αν μου επιτρέπεις,σε οδοντίατρο πήγες να σου πει τι φταίει για το πρήξιμο γιατί η αντιβίωση δεν καταπολεμά την αιτία που πρήστηκες,απλά αντιμετωπίζει την έξαρση του φαινομένου δηλαδή το πρήξιμο σαν οντότητα.
Παιδιά συγνώμη αν σας κούρασα κι επίσης αν έκανα κάποια πατατιά με το post γιατί ακόμα είμαι νιούφης και μαθαίνω! Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!