Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
xDante είπε:φίλε Χρήστο προς θεού δεν σε κατηγορώ για κάτι απλά εξηγώ οτι δεν θέλω να βάζω φωτογραφίες οι οποίες θα θεωρηθούν αμφιλεγόμενες γιατί σε φωτό δεν φαίνεται τπτ προς το παρόν... θα πάρω το χρόνο μου και όταν νομίζω οτι το αποτέλεσμα (και αν) θα ανεβάσω και με μεγάλη μου χαρά θα τις μοιραστώ με όλους
MANKAR είπε:ετσι κι αλλιως Χρήστο τωρα απο οτι φαινετε εχουμε ενα ισχυροτετο προ'ι'ον στα σκαρια απο το vpa !!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
edyuser1 είπε:κανενα νεο εχουμε με το vpa δινει τιποτα η εμεινε στασιμο σε οσους το δοκιμαζουν?
alpha_trion είπε:Γειά σας παιδιά και από εμένα.Αν και χρόνια αναγνώστης του φόρουμ, μόλις πρόσφατα έγινα μέλος.Είμαι 27 με νόργουντ 3-4 (πλέον το αραίωμα φαίνεται αρκετά ύστερα από ξύρισμα των μαλλιών). Όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχω δοκιμάσει απολύτως τίποτα μιας και όλες αυτές οι παρενέργειες για proscar και μινοξιδίλες που διάβαζα με φόβιζαν.Τώρα βέβαια η ματαιοδοξία χτύπησε κόκκινο και αποφάσισα να το αντιμετωπίσω.Σκεφτόμουν να ξεκινήσω vpa 10% σε συνδυασμό με Lipogaine.Πιστεύετε ότι θα δράσει κάτι τέτοιο στο παρθένο μου κεφάλι;Μη μου την πέσετε παιδιά,τις γνώμες σας ζητάω...Επίσης ζητώ συγνώμη αν έκανα τις ερωτήσεις μου σε λάθος thread.
kos1987 είπε:xDante είπε:ξύπνησα το πρωί και είμαι πρησμένος λόγω δοντιού γμτ..... και να σκεφτείς δεν πόνεσα πριν...
ξεκίνησα amoxil 500mg/8h για ένα 10ήμερο να το κόψω προσωρινά το vpa ?
υπάρχει περίπτωση αλληλεπίδρασης ? έστω και αν είναι τοπικό ?
Kos για διαφώτισέ με....
Οχι δεν χρειαζεται να κοψεις το vpa.
@capri Το vpa κανει και για γυναικες.Εσυ πρεπει να πας σε ενα καλο ενδοκρινολογο και να κανεις πολλες εξετασεις...Η α/α εκδηλωνεται στις γυναικες μετα απο απορυθμιση ορισμενων ορμονων.Εαν ρυθμιστουν σταματα.