Nikos22_ είπε:τι γινεται παιδια? Πως παει ? Σταματησα την Φινα και σκεφτομαι να αρχισω και εγω μαζι σας
μην σταματας την φινα
το διαλυμα κανει αλλη δουλεια. πρεπει και τα 2 να τα εχεις....
Nikos22_ είπε:τι γινεται παιδια? Πως παει ? Σταματησα την Φινα και σκεφτομαι να αρχισω και εγω μαζι σας
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
somari είπε:crossfire είπε:somari είπε:Λοιπό το συγκεκριμένο φαρμάκι δουλεύει 100% σε regrowth, τώρα το πόσο μπορεί να αντιμετωπίσει τον "εχθρό" δε ξέρω
για τον εχθρο εχουμε αλλα.....για πες για το regrowth?
Eπειδή είχα ένα θέμα με τα προηγούμενα γυαλιά μου (λόγω σμήγματος και ότι ήταν αλουμινένια μου δηλητηρίασαν το δέρμα) έχασα μαλλί στο σημείο της φαβορίτας, σε σημείο που όταν μακραίνει να δείχνει άδεια. Για πειραματισμό, αυτόν τον καιρό, έβαζα ΚΑΙ εκεί ΒΠΟ, και παρατήρησα τώρα που ξαναμάκρυνε πως πύκνωσα και εκεί. Απλά για αυτό μιλάω για "τον εχθρό", καθώς σε εκείνο το σημείο δεν επιτίθεται η ΔΥΤ
sot είπε:Nikos22_ είπε:τι γινεται παιδια? Πως παει ? Σταματησα την Φινα και σκεφτομαι να αρχισω και εγω μαζι σας
μην σταματας την φινα
το διαλυμα κανει αλλη δουλεια. πρεπει και τα 2 να τα εχεις....
somari είπε:Στασιμότητα...
jeronymous είπε:καλησπερα παιδια, ειμαι norwood 1 με 2 στα 25.
εκανα παραγγελια για
40ml depakine,
20ml οινοπνευμα,
10 ml γλυκερινη,
10 ml pg (προπυλαινογλυκολη)
αν τα εχω υπολογισει σωστα θα εχω διαλυμα vpa 10% ?
Chs είπε:somari είπε:Στασιμότητα...
Χρονια πολλά! Καλό δεκαπενταυγουστο!
Μήπως να ανέβαζες περιεκτικότητα? Δλδ 10% διάλυμα? :chinscratch
Πόσο καιρό κλείνεις χρήσης vpa?
somari είπε:Chs είπε:somari είπε:Στασιμότητα...
Χρονια πολλά! Καλό δεκαπενταυγουστο!
Μήπως να ανέβαζες περιεκτικότητα? Δλδ 10% διάλυμα? :chinscratch
Πόσο καιρό κλείνεις χρήσης vpa?
Θα αρχίσω να το κάνω 2χημέρα αλλά πρέπει να το αλλάξω πρώτα γιατί η πγ με κάνει σαν χιονοπτωση
Chs είπε:jeronymous είπε:καλησπερα παιδια, ειμαι norwood 1 με 2 στα 25.
εκανα παραγγελια για
40ml depakine,
20ml οινοπνευμα,
10 ml γλυκερινη,
Καλησπερα και χρονια πολλά, στο διάλυμα η pg η γυκερινη και τα 2 μαζι δεν γινεται..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
jeronymous είπε:Chs είπε:jeronymous είπε:καλησπερα παιδια, ειμαι norwood 1 με 2 στα 25.
εκανα παραγγελια για
40ml depakine,
20ml οινοπνευμα,
10 ml γλυκερινη,
Καλησπερα και χρονια πολλά, στο διάλυμα η pg η γυκερινη και τα 2 μαζι δεν γινεται..
ουπς βλακεια εκανα!, θα ακυρωσω τα 10ml pg και 8α βαλω 20ml γλυκερινη
αυτο ειναι 10% που θα βγει?
Fenimore είπε:jeronymous είπε:Chs είπε:jeronymous είπε:καλησπερα παιδια, ειμαι norwood 1 με 2 στα 25.
εκανα παραγγελια για
40ml depakine,
20ml οινοπνευμα,
10 ml γλυκερινη,
ουπς βλακεια εκανα!, θα ακυρωσω τα 10ml pg και 8α βαλω 20ml γλυκερινη
αυτο ειναι 10% που θα βγει?
Ναι 10% valproic acid θα είναι. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις λιγότερη γλυκερίνη γιατί θα λαδώνει πάρα πολύ έτσι. Μέχρι 10% του διαλύματος βάλε γλυκερίνη.... δηλαδή μέχρι 8 ml στα 80 συνολικά που θα είναι το διάλυμα. 40ml το depakine, 32 ml οινόπνευμα, και 8 ml γλυκερίνη.
weznem είπε:ρε παιδια τελικα κανει δουλεια η οχι αυτο το μαραφετι που καταληγουμε μεχρι τωρα τουλαχιστον?τι βλεπετε βγαζει μαλλια η κραταει κυριως τα προυπαρχοντα?οποιος μπορει μ λυνει τις αποριες μου..
Chs είπε:To vpa δείχνει να έρχεται να αντικαταστήσει την μινοξιδίλη σαν ένα καλύτερο growth stimulant και χωρις παρενέργειες, μεχρι εκεί πιστεύω.. όπως είπες σαν πρόσθετο αλλα καλύτερο της μινοξ..