Ο καλύτερος γιατρός στην Ελλάδα το 2023

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Εσυ ιατρέ που μιλάς για ΑΕΙ, ΤΕΙ κτλ απο που πήρες το πτυχιο σου ; Από ελληνικό ΑΕΙ ;
Ξερεις που να βρεις το βιογραφικο μου
Ειναι στο ιδιο site που ΚΡΥΦΑ μπαινει τακτικα και ξερογλυφεσαι, φθονεις και ζηλευεις ταυτοχρονα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Σιγα μην κανω ρε και ιατρικο συμβούλιο μαζι σου ανωνυμο φοβισμενο τρολακι
Εσενα σε ενδιαφερει ενα πραγμα μονο και το εχω επισημανει καιρο τωρα:
να σπειρεις αμφιβολιες, καχυποξια και φοβο σε οποιονδηποτε ρωταει εδω μεσα για το που να κναιε μεταμόσχευση οχι μονο εναντιον ΜΟΥ αλλα γενικα.
Εντελως καταστροφικος και ΤΟΞΙΚΟΣ.

Εσυ θελεις αυτο το παλληκαρακι να μεινει καραφλος, ετσι οπως τον εκαναν καποιοι μ@λ@κες με "κλινικές" μαλλιων,
του λες να ξυρισει το κεφαλια ΧΩΡΙΣ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!
Που και ιατρος να ησουν, ΠΑΛΙ δεν θα το εκανες απο τις τραγικες φωτογραφιες που ανεβαζει προσπαθωντας να ΚΡΥΨΕΙ την εκταση και τις λεπτομερειες
Αλλα τοσο ΤΟΞΙΚΟΣ εισαι.

Βγαζω ΕΓΩ διαγνωση εχοντας εξετασει τον ασθ8ενή και λεω οτι μπορω να το φτιαξω
Και βγαινει η καθε αμορφωτη κομπλεξαρα και αμφισβητει εμενα και καταστρεφει την ψυχολογια τ ου @giwrgos athina .

και αν μιλησω, τολμας να υπονοήσεις οτι το κανω για τα λεφτα.
Αντε γεια αγορακι γελοιο.

Φωναξε τωρα τον υπολοιπο οχλο να σε βοηθησει.

Εχεις φαει τοσο πετσοκομα στο φορουμ και σε εχουν γλεντησει τοσο πολυ που καθεσαι και γραφεις σαν κομπλεξικος εφηβος και ξεφτιλιζεσαι ακομα παραπανω, καταλαβαμε οτι χτυπησαμε φλεβα οταν καθεσαι και γραφεις ολους αυτους τους χαρακτηρισμους. Ποναει η αληθεια ειναι γνωστο.

Εγω ειδικα γελαω που μου λές οτι δεν εχω βγαλει ΤΕΙ ενω εχω τελειωσει μηχανολογος στο ΕΜΠ , και γελαω ακομα παραπανω οταν αυτα τα λεει ενας τυπος που ηταν κουτσουρο απελεκητο και εδωσε τον αμπακο σε λεφτα η οικογενεια του για να σπουδασει εξωτερικο για να ερθει μετα Ελλαδα να γινει τεχνικος εισαγωγης-εξαγωγης τριχας και να τσακωνεται με μελη του φορουμ.

Μην ξαναλεμε τα ιδια, πριν μπεις στο φορουμ να δεις δυο πραγματα και πριν ερθει ο Λορενζο να σε κανει ανθρωπο και να σου μαθει τα βασικα που μεχρι τοτε αγνοουσες ιδιο επιπεδο με τη bergman ειχαν οι μεταμοσχευσεις σου με δοτριες μπαλκονοπορτες, μοσχευματα κατακορυφα πανω και τριτριχα και τετρατριχα στις χερλαιν, less is more κτλπ.

@CVIAL ποσο ακομα θα ανεχομαστε αυτους τους χαρακτηρισμους; αν ειχε κανει τους ιδιους χαρακτηρισμους καποιο μελος η θα απειλουσε με μηνυσεις η θα ειχε φαει μπαν το μελος.

Tetrakis

Well-Known Member
Ξερεις που να βρεις το βιογραφικο μου
Ειναι στο ιδιο site που ΚΡΥΦΑ μπαινει τακτικα και ξερογλυφεσαι, φθονεις και ζηλευεις ταυτοχρονα.
Είδα ναι . Στην Ουγγαρία. Πιστέτω βουκουρεστι η σοφια θα σου έβγαινε πιο φτηνά Παντως…. Ευτυχως υπάρχει και ο δοαταπ και τσιμπαμε και μια ισοτιμία…και ιδιαιτερα εκείνες οι εποχές οι καλές…

DjF

Member
Ο influencer γιατρός που δεν κρύβεται και βγάινει επώνυμα, ποτε θα ανοίξει τα σχόλια στο youtube να γράψουμε την άποψη μας για τα βίντεο που ανεβάζει. Αλλα τι να ανοίξει, τα αρνητικά σχόλια θα πέφτουν βροχή δεν θα προλαβαίνει να απαντάει. Ευτυχώς που υπάρχουν τα παλιά μέλη και φέρνουν στην επιφάνεια τα αληθινά αποτελεσματα του δόκτωρ και έχει γλιτώσει κόσμος το κεφάλι του και την τσέπη του.

Anastasakis Hair Clinic

Είδα ναι . Στην Ουγγαρία. Πιστέτω βουκουρεστι η σοφια θα σου έβγαινε πιο φτηνά Παντως…. Ευτυχως υπάρχει και ο δοαταπ και τσιμπαμε και μια ισοτιμία…και ιδιαιτερα εκείνες οι εποχές οι καλές…

Ρε αγορακι, που ειναι προφανες οτι δεν εχει ιδεα για την Ιατρικη στην Ουγγαρια (που πηγα γιατι ΔΕΝ περασα με την πρωτη Ελλαδα, προφανως, και δεν σκοπευα να χασω αλλο ενα χρονο με μαλακιες) ειλικρινα ποια ειναι τιο υπονούμενο?
Οτι δηθεν δεν ειμαι καλος ιατρός?
Μηπως θες και απολυτηριο Λυκειου? Γυμνασιου? Που πηγα Δημοτικό?
μετα τι?
Την ειδικοτητα, την μετεκπειδευση, το διδακτορικο, τα βιβλια μου πως σου ξεφυγαν?
Ρε φιλε, επειδη σε χειροκρτοτουν τα υπολοιπα φοβισμενα τρολακια, δεν καταλαβαινει ςποσο χαμηλα πεφτεις?

Αφου βρε μικρο φοβισμενο τρολακι, αρχικα ΚΑΝΕΝΑΝ απο τους 5-6 εδω μεσα δεν νοιαζει ΤΙ ιατρος ειναι αυτος που σου κανει ΜΕΤ.
Σε νοιαζει ΜΟΝΟ Η ΤΙΜΟΥΛΑ!

ΔΕν θα την εχετε ποτε αυτη την τιμουλα σε εμενα, οποτε ΟΣΟ και να κοπανιεστε, θα πατε εκει που σας αξιζει.
Μην με κουραζετε

Anastasakis Hair Clinic

Εχεις φαει τοσο πετσοκομα στο φορουμ και σε εχουν γλεντησει τοσο πολυ που καθεσαι και γραφεις σαν κομπλεξικος εφηβος και ξεφτιλιζεσαι ακομα παραπανω, καταλαβαμε οτι χτυπησαμε φλεβα οταν καθεσαι και γραφεις ολους αυτους τους χαρακτηρισμους. Ποναει η αληθεια ειναι γνωστο.

Εγω ειδικα γελαω που μου λές οτι δεν εχω βγαλει ΤΕΙ ενω εχω τελειωσει μηχανολογος στο ΕΜΠ , και γελαω ακομα παραπανω οταν αυτα τα λεει ενας τυπος που ηταν κουτσουρο απελεκητο και εδωσε τον αμπακο σε λεφτα η οικογενεια του για να σπουδασει εξωτερικο για να ερθει μετα Ελλαδα να γινει τεχνικος εισαγωγης-εξαγωγης τριχας και να τσακωνεται με μελη του φορουμ.

Μην ξαναλεμε τα ιδια, πριν μπεις στο φορουμ να δεις δυο πραγματα και πριν ερθει ο Λορενζο να σε κανει ανθρωπο και να σου μαθει τα βασικα που μεχρι τοτε αγνοουσες ιδιο επιπεδο με τη bergman ειχαν οι μεταμοσχευσεις σου με δοτριες μπαλκονοπορτες, μοσχευματα κατακορυφα πανω και τριτριχα και τετρατριχα στις χερλαιν, less is more κτλπ.

@CVIAL ποσο ακομα θα ανεχομαστε αυτους τους χαρακτηρισμους; αν ειχε κανει τους ιδιους χαρακτηρισμους καποιο μελος η θα απειλουσε με μηνυσεις η θα ειχε φαει μπαν το μελος.
Φιλε αν εισαι μηχανολογος, απλα απορω που δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.
Αλλα ειμαι βεβαιος ΠΩΣ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!
Σε προκαλω να το αποδειξεις

και πραγματι, ειναι ντροπη να απανταω σε συγκεκριμενα γελοια ατομα σε ενα φορουμ που νομιζουν οτι κανουν ..αντιπολιτευση κρυμμενοι πισω απο ενα μονιτορ, ενω ΟΠΟΙΟΣ θελει μπορει να ερεθι να βγει στην καμερα εδω μαζι μου να πει τα ιδια. (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ)

Καλα αυτα που γραφεις, ουτε στον υπνο σου, ΨΕΥΤΗ.
Δεν εχει δει ποτε κανενα απο ολα αυτα.
και επειδη εχω σχεδον 40-50% των πελατων μου μηχανικους, ΑΠΟΚΛΕΙΕΑΤΙ ενα ςτετοιςο ΨΕΥΤΗΣ και ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΤΗΣ της ληθειας να ειναι ποτε Μηχανικος.
Ουτε στον υπνο σου
Τραβα βρες καμια φωτογραφια με αλλο ονομα που θα σνησεις για να ανεβασεις μπας και πεισεις.

Anastasakis Hair Clinic

Ο influencer γιατρός που δεν κρύβεται και βγάινει επώνυμα, ποτε θα ανοίξει τα σχόλια στο youtube να γράψουμε την άποψη μας για τα βίντεο που ανεβάζει. Αλλα τι να ανοίξει, τα αρνητικά σχόλια θα πέφτουν βροχή δεν θα προλαβαίνει να απαντάει. Ευτυχώς που υπάρχουν τα παλιά μέλη και φέρνουν στην επιφάνεια τα αληθινά αποτελεσματα του δόκτωρ και έχει γλιτώσει κόσμος το κεφάλι του και την τσέπη του.
Ναι, ακριβως ετσι.
΄Να μου πεις και που τους στειλανε
Φτιαξε φιλε και 3-4 νεα προφιλ ακομα, να φανει οτι και άλλοι συμφωνουν!

gregkont13

Verified MM member
Καλα αυτα που γραφεις, ουτε στον υπνο σου, ΨΕΥΤΗ.
Δεν εχει δει ποτε κανενα απο ολα αυτα.
και επειδη εχω σχεδον 40-50% των πελατων μου μηχανικους, ΑΠΟΚΛΕΙΕΑΤΙ ενα ςτετοιςο ΨΕΥΤΗΣ και ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΤΗΣ της ληθειας να ειναι ποτε Μηχανικος.
Ουτε στον υπνο σου
Τραβα βρες καμια φωτογραφια με αλλο ονομα που θα σνησεις για να ανεβασεις μπας και πεισεις.
Ναι αποκλείεται να είναι μηχανικός και να στη λέει.... Έ ρε τι τραβάμε με το κοντό-ζήτημα....

Tetrakis

Well-Known Member
Ρε αγορακι, που ειναι προφανες οτι δεν εχει ιδεα για την Ιατρικη στην Ουγγαρια (που πηγα γιατι ΔΕΝ περασα με την πρωτη Ελλαδα, προφανως, και δεν σκοπευα να χασω αλλο ενα χρονο με μαλακιες) ειλικρινα ποια ειναι τιο υπονούμενο?
μετα τι?
Την ειδικοτητα, την μετεκπειδευση, το διδακτορικο, τα βιβλια μου πως σου ξεφυγαν?
Ρε φιλε, επειδη σε χειροκρτοτουν τα υπολοιπα φοβισμενα τρολακια, δεν καταλαβαινει ςποσο χαμηλα πεφτεις?

Αφου βρε μικρο φοβισμενο τρολακι, αρχικα ΚΑΝΕΝΑΝ απο τους 5-6 εδω μεσα δεν νοιαζει ΤΙ ιατρος ειναι αυτος που σου κανει ΜΕΤ.

ΔΕν θα την εχετε ποτε αυτη την τιμουλα σε εμενα, οποτε ΟΣΟ και να κοπανιεστε, θα πατε εκει που σας αξιζει.
Μην με κουραζετε
Οχι ρε μπρο.Απλά μιλάς για ΑΕΙ , ΤΕΙ και προσβάλεις οταν ο ίδιος έχεις σπουδασει στο εξωτερικό με τα λεφτά του μπαμπά. Καοωσ Παράδοξο δεν νομίζεις ;Και πουλάς τρέλα και από πάνω….εκτ από τοπικ…

DjF

Member
Ναι, ακριβως ετσι.
΄Να μου πεις και που τους στειλανε
Φτιαξε φιλε και 3-4 νεα προφιλ ακομα, να φανει οτι και άλλοι συμφωνουν!
Είμαι πριν απο εσένα στο forum. Πάντως δεν τους στείλανε σε δόκτωρ απο το Νέο Ηράκλειο που δεν έχει ιδέα απο τριχόπτωση.

Flag17

Well-Known Member
Για ποια κριτικη μιλας φιλε? παμε καθολου καλα?
ΟΛΕΣ ειναι επιθεσεις επι προσωπικου και εχουν γινει υπερβολικα ξεδιαντροποι καποιοι.

κριτικη ειναι να ΓΙΝΕΙ το αποτελσμα και να μην σου αρεσει
το να γραφει καποιος αυτα τα αισχη και τα υπονουμενα ΧΩΡΙΣ να εχει γινει επεμβαση ειναι ΑΙΣΧΟΣ.

Αφηνει ο καθε ασχετος ουπονούμενο οτι δεχομαι περιστατικα χωρις ευθυνη και ευσυνειδησια και θα σιωπησω?
Σε παρακαλω πολυ!
Για την κριτικη μιλαω γενικα και οχι σε αυτο το νημα προφανως.Νομίζω είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τι έγραψα γιατρέ. Οχι χαρακτηρισμους κρατήστε ένα επίπεδο . Φυσικά και να απαντήσετε και να υπερασπιστειτε τον εαυτό σας αλλά σε θεμιτα πλαίσια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Μην ψαρωνετε ρε με τον ντενεκέ ...αποπροσανατολίζει συνεχώς την κουβέντα και βρίζει σαν αυστραλοπιθηκας για να μην απαντάει τπτ..δώσε εξηγήσεις για τις πατάτες που έκανες στα ανεξάρτητα αποτελέσματα που σου έβγαλε ο Πάνος ένα ένα και κάνεις την κότα ,και δώσε απαντήσεις σε αυτά που εδώ δημόσια σε κατηγόρησε ο aldo και ο jacksmith ότι προσπάθησες να τους κάνεις να μην ανεβάσουν φωτό και συνεχίσουν τις ανεξάρτητες παρουσιάσεις τους επειδή δεν πήγαν καθόλου καλά...όλα τα άλλα είναι λόγια για να αποπροσανατολίζουν....νέτα σκέτα..απαντησε...όλα τα άλλα που γράφεις ακούγονται σαν κλανιές ..και όπως ξέρουμε,με κλανιές αβγά δεν βάφονται..

gregkont13

Verified MM member
μετα τι?

Μην με κουραζετε
είχε τα λεφτά και σε έστειλε ουγγαρία ο πατέρας σου, αλλιώς θα έμενες ελλάδα και θα έδινες ξανά ή θα γινόσουν κάτι άλλο. Από κει και πέρα είδαμε πριν το Λορετζο τι απέφερε το διδακτορικό, τα βιβλία κλπ.

Θα πάμε εκεί που μας αξίζει. Hattingen, Villa, Pekiner, lapanzula κλπ.

Τιμούλα;;;;;; :) Αν δεν είχες βρει το τοπίκ, μπορεί να έκανες και 80% έκπτωση ;)

aeratos28

Just aeratos
Όλο περηφανεύεται ,βαυκαλιζεται ,χαϊδεύεται μόνος του και θεωρεί σπουδαία αυτά τα οποία του πλήρωσαν να κάνει,αλλά να δώσει απαντήσεις για το ότι ανεξάρτητο έχει εδώ μέσα είναι για κλάματα ούτε λόγος..μιλάμε ο τύπος είναι τίγκα στα ψυχολογικά προβλήματα..πρέπει να πήγαινε η φαπα στο σχολείο σύννεφο ..χαχαχα ..ρε κεφτεδάκι με αναβόλια...50+ πηγές και κουρκούτιανες εντελώς .κάθεσαι και λες για τιμές ,ενώ όσοι σου λέμε τις αλήθειες που σε πονανε και προσπαθεις να κρύψεις,έχουμε πληρώσει περισσότερα από ότι χρεώνεις εσύ..και τα άξιζαν αυτοί,όχι σαν εσένα που στα ανεξάρτητα ,είδαμε τι μέλι γενέσθαι από εσένα..:D
είχε τα λεφτά και σε έστειλε ουγγαρία ο πατέρας σου, αλλιώς θα έμενες ελλάδα και θα έδινες ξανά ή θα γινόσουν κάτι άλλο. Από κει και πέρα είδαμε πριν το Λορετζο τι απέφερε το διδακτορικό, τα βιβλία κλπ.

Θα πάμε εκεί που μας αξίζει. Hattingen, Villa, Pekiner, lapanzula κλπ.

Τιμούλα;;;;;; :) Αν δεν είχες βρει το τοπίκ, μπορεί να έκανες και 80% έκπτωση ;)

Αν έβλεπαν τι γράφεις, δεν θα ήταν περήφανοι για τον 50+ γιο τους....

bobby

Well-Known Member
Αυτό το νήμα (αλλά και άλλα…) πρέπει να καρφιτσωθούν στην κατηγορία «τα βασικά της ΜΜ» ώστε να ενημερώνονται οι νέοι του φόρουμ για κάνουν τις σωστές επιλογές πριν κάνουν το πρώτο βήμα.

gregkont13

Verified MM member
Αυτό το νήμα (αλλά και άλλα…) πρέπει να καρφιτσωθούν στην κατηγορία «τα βασικά της ΜΜ» ώστε να ενημερώνονται οι νέοι του φόρουμ για κάνουν τις σωστές επιλογές πριν κάνουν το πρώτο βήμα.
και να μαθαίνουν όπως είπε ο μορφωμένος ιατρός σε άλλο νήμα ότι όταν κάνεις κριτική από κοντά σου βάζουν το κεφάλι στη λεκάνη.... ο οποίος ιατρός αμα δει κανέναν από κοντά και δεν έχει τίποτα φίλους μαζί, βλέπω να τον ψάχνουν.... Η αλήθεια είναι πως μόνο αυτός προσβάλει και βρίζει και τα βάρη δεν θα τον σώσουν άμα πάει κανείς από κοντά που ξέρει τι κάνει :) έχουμε μπλέξει με μικρομέγαλο που μάλλον ακούει και τραπ και φλεξάρει λεφτά και απειλεί αλλά 16χρόνο σε λύκειο που έχει γνωριμίες ο μπαμπάς ή έχει κανά δυνατό φίλο :p Έμαθε και το μπρο..... μιλάμε για αστείο τύπο, πετύχημενο κιολας :p

1735331548292.png

Tetrakis

Well-Known Member
Αν έβλεπαν τι γράφεις, δεν θα ήταν περήφανοι για τον 50+ γιο τους....
Φίλε αστον. Κρίμα η αλαζονεία που εκπέμπει.…
και να μαθαίνουν όπως είπε ο μορφωμένος ιατρός σε άλλο νήμα ότι όταν κάνεις κριτική από κοντά σου βάζουν το κεφάλι στη λεκάνη.... ο οποίος ιατρός αμα δει κανέναν από κοντά και δεν έχει τίποτα φίλους μαζί, βλέπω να τον ψάχνουν.... Η αλήθεια είναι πως μόνο αυτός προσβάλει και βρίζει και τα βάρη δεν θα τον σώσουν άμα πάει κανείς από κοντά που ξέρει τι κάνει :) έχουμε μπλέξει με μικρομέγαλο που μάλλον ακούει και τραπ και φλεξάρει λεφτά και απειλεί αλλά 16χρόνο σε λύκειο που έχει γνωριμίες ο μπαμπάς ή έχει κανά δυνατό φίλο :p Έμαθε και το μπρο..... μιλάμε για αστείο τύπο, πετύχημενο κιολας :p

Προβολή συνημμένου 66646
ρε τι βγάζει η Βουδαπέστη… Ουγγαρέζα σαλάτα

Μπλουζα