Ποιο DHT BLOCKER?

pithikas

Well-Known Member
kapa είπε:
το ζιρτεκ ειναι εξαιρετικα αδυναμο,δεν βγαζει ουτε 2 μηνες δρασης.
αν θελετε pgd2 blocker ριξτε μια ματια σε ξενα φορουμς με voltaren.
υποψιν οτι και αυτο εχει μικρο ποσοστο επιτυχιας,αλλα σε αυτους που επιασε :couple και :cheers:

το περιεργο ειναι οτι στους περισσοτερους οπως και σε εμενα στην αρχη τους εκοψε την τριχοπτωση μαχαιρι αλλα μετα κατι εγινε και δεν δουλευε εγω σκεφτομαι οτι ισως να παιζει ρολο η συχνοτητα χρησιμοποιησης του και αν πας σε κατι πιο δυνατο μπορει και να εχεις αντιθετα αποτελεσματα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
TheoZKS είπε:
Ok θα το παραγγειλω...
Καπα επισεις δεν εχω ψαξει το θεμα με το βουρτσισμα.Σε τι βοηθαει και ποιος ακριβος ειναι ο τροπος χρησης του?
Την Καψαικινη που και πως θα την βρω ?επιδη μενω γερμανια εδω τα πραγματα ειναι λιγο δυσκολα να βρεις προιοντα που υπαρχουν στα Φαρμακεια της Ελλαδας.

το βουρτσισμα βοηθαει σε αιματωση και καλυτερη απορροφηση τοπικων.
αν εισαι εξωτερικο απο εδω http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=therma+scalp&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1311.R1.TR4.TRC1.A0.Xcapsai&_nkw=capsaicin&_sacat=0
θελουμε 0,025% περιεκτικοτητα
παρε ενα βιντεο με εμενα να βουρτσιζω
http://www.youtube.com/watch?v=JSQ-E_UaGog

pithikas είπε:
kapa είπε:
το ζιρτεκ ειναι εξαιρετικα αδυναμο,δεν βγαζει ουτε 2 μηνες δρασης.
αν θελετε pgd2 blocker ριξτε μια ματια σε ξενα φορουμς με voltaren.
υποψιν οτι και αυτο εχει μικρο ποσοστο επιτυχιας,αλλα σε αυτους που επιασε :couple και :cheers:

το περιεργο ειναι οτι στους περισσοτερους οπως και σε εμενα στην αρχη τους εκοψε την τριχοπτωση μαχαιρι αλλα μετα κατι εγινε και δεν δουλευε εγω σκεφτομαι οτι ισως να παιζει ρολο η συχνοτητα χρησιμοποιησης του και αν πας σε κατι πιο δυνατο μπορει και να εχεις αντιθετα αποτελεσματα
δεν ξερω τι φταιει.
στην περιπτωση του ζιρτεκ εζησα μεγαλες στιγμες.
για εναν μηνα στην επιφανεια που το εφαρμοζα εχασα 3 τριχες ενω κανονικα εκει χανω 30,000 τον μηνα

TheoZKS

Member
Ok ομως σε οτι αφορα τα ετοιμα προιοντα για χρηση ειμαι και ο πρωτος να πουμε....μην μου πεις να αναμηξω κατι η ξερω γω τι γιαυτο πειτε μου λιγο που μπορω να βρω καλες πληροφοριες για

Ζιρτεκ( τροπο χρησης )
Zinc( τροπο χρησης )
Βουρτσισμα...εδω καπα μια χαρα ειναι η χρηση οπως το κανεις πολυ ευκολο αλλα πες μου λιγο σε συνδιασμο με ρολλερ 1,5 οπως μου προτεινες καθε ποτε βουρτσιζεις?

kapa

Μέλος του προσωπικού
TheoZKS είπε:
Ok ομως σε οτι αφορα τα ετοιμα προιοντα για χρηση ειμαι και ο πρωτος να πουμε....μην μου πεις να αναμηξω κατι η ξερω γω τι γιαυτο πειτε μου λιγο που μπορω να βρω καλες πληροφοριες για

Ζιρτεκ( τροπο χρησης )
Zinc( τροπο χρησης )
Βουρτσισμα...εδω καπα μια χαρα ειναι η χρηση οπως το κανεις πολυ ευκολο αλλα πες μου λιγο σε συνδιασμο με ρολλερ 1,5 οπως μου προτεινες καθε ποτε βουρτσιζεις?

1)πρωτα βουρτσισμα μετα roller
2)κενο
3)βουρτσισμα
4)βουρτσισμα
5)βουρτσισμα
6)βουρτσισμα
7)βουρτσισμα
8 )επιστροφη στο ενα
την 2 μερα δεν θα μπορεσεις να βουρτσισεις,το δερμα θα ειναι τραυματισμενο,την τριτη μερα ουτε γατος ουτε ζημια

TheoZKS

Member
kapa είπε:
TheoZKS είπε:

Ζιρτεκ( τροπο χρησης )
Zinc( τροπο χρησης )

1)πρωτα βουρτσισμα μετα roller
2)κενο
3)βουρτσισμα
4)βουρτσισμα
5)βουρτσισμα
6)βουρτσισμα
7)βουρτσισμα
8 )επιστροφη στο ενα
την 2 μερα δεν θα μπορεσεις να βουρτσισεις,το δερμα θα ειναι τραυματισμενο,την τριτη μερα ουτε γατος ουτε ζημια

Kapa παρηγγηλα το Ρολλερ 1,5.
Μια αλλη ερωτηση η βουρτσα που εχεις τι λογια ειναι ακριβος και που την βρησκουμε? Υπαρχει σηγκεκριμενο Θεμα για να διαβασω για να μην σε πρηζω? :D

kapa

Μέλος του προσωπικού
TheoZKS είπε:
Kapa παρηγγηλα το Ρολλερ 1,5.
Μια αλλη ερωτηση η βουρτσα που εχεις τι λογια ειναι ακριβος και που την βρησκουμε? Υπαρχει σηγκεκριμενο Θεμα για να διαβασω για να μην σε πρηζω? :D
μεγεια :D
το συγκεκριμενο που εχω ειναι πολυ ποιοτικο για τα λεφτα του.
το δερμα μου μετα τον βιασμο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8039-post-116607.html#pid116607
αν εχεις κανενα σημαδι ουλη η εγκαυμα μπορεις να το δοκιμασεις και εκει.
ενας τσιφτης σε ξενο φορουμ μειωσε αρκετα την ουλη http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=50&threadid=95327
εδω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8371.html
για το βουρτσισμα.
οπως θα δεις και τις δυο φορες που το ξεκινησα εδειξε εντυπωσιακα πραγματα αλλα κρατησε μονο 3-4 εβδομαδες

TheoZKS

Member
ΕΛΑ ΡΕ ΚΑΠΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ....

ρε ετσι θα γινω? καλα μιλαμε το παιζω και πολυ σκληρος σε τετια ρε δεν μασαω μια αλλα αμα βλεπω τις φωτο σου παρακαλαω να αργησει πολυ ακομη να ερθει το ρολλερ. ΚΑΘΕ φωρα ματωνεις ετσι?

Επισης για ψευδαργηρο τι λες να προσθεσω η να τα παρω ολα σιγα σιγα?

kapa

Μέλος του προσωπικού
TheoZKS είπε:
ΕΛΑ ΡΕ ΚΑΠΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ....

ρε ετσι θα γινω? καλα μιλαμε το παιζω και πολυ σκληρος σε τετια ρε δεν μασαω μια αλλα αμα βλεπω τις φωτο σου παρακαλαω να αργησει πολυ ακομη να ερθει το ρολλερ. ΚΑΘΕ φωρα ματωνεις ετσι?

Επισης για ψευδαργηρο τι λες να προσθεσω η να τα παρω ολα σιγα σιγα?

πονεσα πολυ την πρωτη φορα,μετρια την δευτερη και τριτη φορα,και πολυ λιγο την τεταρτη.
προσαρμοζομαι πολυ στον πονο.αφου σκεφτομαι να αρχισω να μαστιγονομαι μετα το ρολαρισμα για να συμπληρωσω λιγο πονο,δεν μου αρκει μονο τοσο.
σκουπιζω με χαρτοπετσετα βρεγμενη με οινοπνευμα και δεν μενει τιποτα παρα μονο λιγο ερεθισμος.
πονας το ιδιο με την πρωτη φορα που ρολαρες η λιγοτερο?
ενα ενα για να δεις σε εσενα τι δουλευει,δεν δουλευουν ολα σε ολους

TheoZKS

Member
μια μικρη αναθεωρηση.

Σημερα εκανα την πρωτη εφαρμογη Ρολλερ 1,5μμ.
Ο πονος αβασταχτος και τα δακρυα να τρεχουν χαχαχαχα

Θα το κανω ετσι ωστε καθε 7η μερα να περναω με Ρολλερ μονο και την επομενη τπτ και ολες τις υπολοιπες μετα βουρτσισμα και Μινοξ.

kapa

Μέλος του προσωπικού
TheoZKS είπε:
μια μικρη αναθεωρηση.

Σημερα εκανα την πρωτη εφαρμογη Ρολλερ 1,5μμ.
Ο πονος αβασταχτος και τα δακρυα να τρεχουν χαχαχαχα

Θα το κανω ετσι ωστε καθε 7η μερα να περναω με Ρολλερ μονο και την επομενη τπτ και ολες τις υπολοιπες μετα βουρτσισμα και Μινοξ.

το πρωτο ρολαρισμα με 1,5 και σε εμενα ηταν αβασταχτο,δεν μπορεσα να ματωσω καλα,δεν ειχα αλλη δυναμη να το κανω.
τωρα εχει γινει ρουτινα.
θα δεις βελτιωση στον πονο...
ωραιο προγραμμα
βατσα γερά

Συνημμένα

• untitled.png
    untitled.png
    81.8 KB · Προβολές: 55

TheoZKS

Member
Kapa εγω καταφερα να ματοσω μονο λιγο τελιτσες τελιτσες πραγματικα δεν ειχα την δηναμη να το πατησω αλλο μεσα...

κατι με στεναχωρει ομως ρε παιδια....εχω σχηματηση μπιφτεκι πισω και δεν ξερω πως να το σταματησω. Συνηθος κροταφους ειχα το προβλημα και τωρα παω για τρελο μπιφτεκακι.

αυτη ειναι σημερινη φωτο.

Συνημμένα

• 5738_10202153338067305_1089449043_n.jpg
    5738_10202153338067305_1089449043_n.jpg
    69.4 KB · Προβολές: 142

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
kapa είπε:
το πρωτο ρολαρισμα με 1,5 και σε εμενα ηταν αβασταχτο,δεν μπορεσα να ματωσω καλα,δεν ειχα αλλη δυναμη να το κανω.
τωρα εχει γινει ρουτινα.
θα δεις βελτιωση στον πονο...
ωραιο προγραμμα
βατσα γερά

πονάνε ρε τα παλικάρια;

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GVx4LafsvSU[/video]

kapa

Μέλος του προσωπικού
Soralteno είπε:
πονάνε ρε τα παλικάρια;

πανανε μονο οσοι αγαπανε :D

TheoZKS είπε:
Kapa εγω καταφερα να ματοσω μονο λιγο τελιτσες τελιτσες πραγματικα δεν ειχα την δηναμη να το πατησω αλλο μεσα...

κατι με στεναχωρει ομως ρε παιδια....εχω σχηματηση μπιφτεκι πισω και δεν ξερω πως να το σταματησω. Συνηθος κροταφους ειχα το προβλημα και τωρα παω για τρελο μπιφτεκακι.

αυτη ειναι σημερινη φωτο.

στο επομενο ρολαρισμα θα καταφερεις να ματωσεις καλα.
αν βαζεις airol στο μπιφτεκι κοψτην.
χανει σε αποδοση και δεν ξερω αν απο ενα σημειο και μετα η ιδια η τρετινοινη μπορει να προκαλεσει αραιωση

TheoZKS

Member
Ναι έβαζα και στο μπιφτέκι αιρολ. Γενικά ψάχνομαι να την σταματήσω αλλα δεν ξέρω με τι να την αντικαταστήσω.

Ας υποθέσουμε ότι το Ρολλερ θα δουλέψει λιγάκι ως μπλοκερ δεν θα δώσει όμως ρεγκ.
Η μινοξ έχει χάσει εντελώς σε απόδοση.

Έχετε καμία ιδέα ;

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
πανανε μονο οσοι αγαπανε

Βάλε λίγη καψαϊκίνη μετά το ρολλάρισμα να σε καμαρώσω...:legal

TheoZKS είπε:
Ναι έβαζα και στο μπιφτέκι αιρολ. Γενικά ψάχνομαι να την σταματήσω αλλα δεν ξέρω με τι να την αντικαταστήσω.

Ας υποθέσουμε ότι το Ρολλερ θα δουλέψει λιγάκι ως μπλοκερ δεν θα δώσει όμως ρεγκ.

Έχετε καμία ιδέα ;

Το ρόλλερ είναι καθαρά για regrowth

dk1984

Member
GOMI είπε:
πανανε μονο οσοι αγαπανε

TheoZKS είπε:

Έχετε καμία ιδέα ;

Μετα το ρολαρισμα 1,5μμ τι θα εβαζες gomi εκτος απο μινοχ νομιζω η καψαικινη εμποδιζει την επουλωση η κανω λαθος?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ναι, θεωρητικά την εμποδίζει, κάτι που δεν είναι κακό, γιατί όσο περισσότερο μένει ανοιχτή η όποια πληγή, τόσο περισσότεροι παράγοντες ενεργοποιούνται. Αλλά δεν αντέχεται με τίποτα μετά το ρολλερ. Πίστεψέ με...το δοκίμασα...:p

dk1984

Member
GOMI είπε:
ναι, θεωρητικά την εμποδίζει, κάτι που δεν είναι κακό, γιατί όσο περισσότερο μένει ανοιχτή η όποια πληγή, τόσο περισσότεροι παράγοντες ενεργοποιούνται. Αλλά δεν αντέχεται με τίποτα μετά το ρολλερ. Πίστεψέ με...το δοκίμασα...:p

Σε ευχαριστω για την απαντηση δοκιμασες το θερμασκαλπ γιατι κατι τετοιο σκεφτομουν.

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:

πεπτιδια χαλκου θα εβαζες μετα το ρολαρισμα?
για τον πονο το εχω παρει αποφαση,θα μαστιγονομαι

Μπλουζα